- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.221
hayırlı günler kızlar kızımın ateşi düşmedi acile götürdüm kuzum bronşit olmuş 8 tane iğne verdi acil doktoru.. inşallah hemen iyi olur allah bütün hastalara şifa versin içleri sırada bizlerin evlatarına inşallah amin
hayırlı günler kızlar kızımın ateşi düşmedi acile götürdüm kuzum bronşit olmuş 8 tane iğne verdi acil doktoru.. inşallah hemen iyi olur allah bütün hastalara şifa versin içleri sırada bizlerin evlatarına inşallah amin
Kizlar demir ilaci ne kullaniyosunuz.bnmki vegaferon.dunya saglik orgutude ferro sanolu oneriyomus baska demir takviyesi kullnmayin diyorlrmis bugun arkadas soyledide.bilginiz varmi
Kizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Ayyyyy bayilacagim simdi:) sabah 8.30'dan beri doktordayim 3 saatlik kan testi yapiliyor daha iki saatim
Daha varsikintidan ve acliktan patladiiiiim!!!!!! Okudum herseyi burada da bitti. Hadi kizlar bugun az yazmissiniz sizde aksine:) normalde 40-50
Sayfa yazardiniz hadi sarilin bilgisayara telefonlara! Bekliyorum burada sizi yazin okuyayim diye:):)
Ayyyyy bayilacagim simdi:) sabah 8.30'dan beri doktordayim 3 saatlik kan testi yapiliyor daha iki saatim
Daha varsikintidan ve acliktan patladiiiiim!!!!!! Okudum herseyi burada da bitti. Hadi kizlar bugun az yazmissiniz sizde aksine:) normalde 40-50
Sayfa yazardiniz hadi sarilin bilgisayara telefonlara! Bekliyorum burada sizi yazin okuyayim diye:):)
Sagol canim, evet polen alerjisi benimkiGecmis olsun canimumarim gecer alerjin yakinda polen alerjisi galiba? Hadi benden ondesin yine:) ben en son 20. Hafta ultrasona girdim dogunca gorucez artik:)
AAA Celine cok güzel isim, ablasinin ismi Olivia ydi sanirim demi???Ben onu duyunca yanina Viktorya yakisir diye düsünmüstüm aslinda, aklima gelmisken söyliyim didimKizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Allah kolaylik versin canim, insallah sonuc iyi olur da yorgunlugunu hemen unutursun.Ayyyyy bayilacagim simdi:) sabah 8.30'dan beri doktordayim 3 saatlik kan testi yapiliyor daha iki saatim
Canim Celine guzel olmusKizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Sagol canim. Turkiyeye gore sinirda bile degildi yahu. 132 cikti:) neyse birazdan sinuncu kan alinacak ve bitti:)sizin orda daha saat 10bile olmadı di mi. biz günü bitirdik şimdi eve geçiyorum ben :) hadi bakalım sonuç güzel çıakr inşallahta beklediğine değer. gerçi sınırın azıcık üstündeydi senin sonuç. bu biraz garanticilik olmuş
Bende o kadar uzun zamandir duymadim ki selin:) hep duydugum Mira, Mayra filan:) selin sanki bizim zamanimizda cok vardi 30 sene once.yurtdışında ve türkiyede kullanımı ortak bir isim olması açısından güzel bir isim ama bi dönem burada selin ismini baya abartmışlardı çok sık konuyordu. o yüzden ben o isimden bi soğudum. kötü değil ama kesinlikle
Okulda canim kiz birazdan almaya gidicem insallah araba kullanirken bayilmamallah kolaylık versin valla çok zor aç aç beklemek. kızını ne yaptın ?
Canim cogu bitti azi kaldi:) ismi begenmene de cok sevindim:) viktoria benimde akkima geldi ama o isim bana hep su futbolcunun karisi victoria beckham hatirlatiyor:) o kadini da sevmiyorum hic:) dedigin gibi anne isteyimce esler eninde sonunda kabul ediyor:):) anne gucu yasasin!!! Bu arada testler bitti ohhhhhh! Kizi almaya gidicem simdi:)Sagol canim, evet polen alerjisi benimki.Gecer kisa zamanda insallah...
Sorma ya bebeklerimize hasretiz, türkiyedekilere o kadar cok özeniyorum ki bu konuda, her kontrolde kilosunu boyunu da söylüyor oradakiler.Surada ne kaldi ki 10-11 haftacik demi??
AAA Celine cok güzel isim, ablasinin ismi Olivia ydi sanirim demi???Ben onu duyunca yanina Viktorya yakisir diye düsünmüstüm aslinda, aklima gelmisken söyliyim didim.Sen aklina koyduysan adam ne diyecek ki, bak benim esim alisti bile, ikra miz nasil diye sorup duruyor:), Hemen kabullendi sagolsun...
Allah kolaylik versin canim, insallah sonuc iyi olur da yorgunlugunu hemen unutursun.
Bu da guzelmis canim:) esime sunayim bunuda :)Canim Celine guzel olmusHem Türkçe gibi ama gayet yabanci, biz bile Türkiye'de yasamamıza ragmen birgun is nedeniyle gideriz veya oğlumuz yurtdışında okursa zorlanmasın diye Türkçe karakter olmamasına ozen gösterdik. Sana bir öneride benden o zaman :))) Thalia >>> Talya
Kizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Ay inş canım ya kulak ta antibiyotiksiz olmuyo aynen. Ya bide öyle fena ki iyileşiyor bitiyo ufak bi üşütmede kulak enfeksiyonu tekrarlıyor. Kökten bi çözüm yok yaniCanim gecmis olsun kuzuya. Antibiyotik icsin kulak enfeksiyonunda toksa cok daha kotu sonuclar oluyor. Arkadasin oglunun kulagini yeni tup takip bosalttilar filanbende cok karsiyim antibiyotigin zirt pirt verilmesine ama kulak konusunda hassasim. Bende cok cektim cunku kulak problemi. Hemencecik toparlar insallah kizin !
Aynen sorma ateşleniyodu bide iice panik oluyordum. Çok şükür iyileşti seninki inş bizde toparlarız. Çocuklar büyüyene kadar uyku yok bize olsun Can'ları sağolsunda biz çok uyuruz ilerde inşCanim cok iyi anliyorum senikolay gelsin! Bende 2,5 aydir hatirlarsan bizim kizda cok hasta olmustu k zamn bir basladim uykusuzluga bir gece bile aksam yatip sabah uyanmadim bebek oncesi azicik uyuyabilseydim keske birde hamilelikten uyuyamamak degil bu. uykundan uyanip cocukla ilgilenmek cok daha farkli. Kizimin aglamasina bir uyaniyorum derin uykudan kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya basliyor bir ates basiyor filan sonra uyu uyuyabilirsen artik
Bence çok hoş canım eşinde onaylarsa ismi çokgüzelKizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hayırlısıyla kucaklasak normale dönsek biMerhaba hanimlar, nasilsiniz görüsmeyeli???Hersey yolundadir insallah...Bizde hersey yolunda, kizimla uykusuz gecelere talim ediyoruz, Malesef...Alerjim azdi, astim da ayni sekilde, ilac icmiyim diye direndim ama olmadi malesef 3 gündür alerji ilaclarini iciyorum. Dr um hic bi sakincasi yok kullan dedi ama iste yine de riske atmak istemiyorsun .Gece nefes almam zorlastikca bi basiyo tekmeleri, alooo orada ne oluyo der gibi .Iyi yani cimcimem:), Haftaya pazartesi randevumuz var, bu kez ultrason da var bizde, son ultrason .Eger kendimiz baktirmazsak artik dogumda görücem kuzumu...
Kızlar ben anlamadım A B C Ne oluyor ilk kez duyurmne önemi var ki, sonuçta kategorisi C. benim eşim dr. ve ilaçlarım için ilk olarak vademecuma bakar. Orda C yazdığını görünce hemen alternatif aradı. Tabi C kategorisinde bir ilacı doktor niye yazdı bilmiyorum. Tamam zararlı olduğu kanıtlanmamış ama zararsız olduğu da kanıtlanmamış. Uzak dursak iyi olur. Keşke doğal yollarla alabilsek. Bana demiri de kalsiyumu da magnezyumu da ilaçla verdi doktor. Knedime iyi bakamadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?