2015 Temmuz Anneleri

Merhaba güzel hamişler biz 28haftalık oldukk yalnz benim bebisim cok hareketli hic durmuyo icimde geceleri bile uyandğımda oda uyanip basliyo hareketlenmeye biz beraber yatip beraber kalkiyiruz arada canimi da hafiften acitiyo sizin bebislerinizde böylemi hareketli olmasi iyi bisemi bazen acaba rahatmi degil diye vesvese kapiliyorum ilk hamileligim maruz görün ☺

güzel isim ben bğendim

Arkadaşlar bugün bitkinlik,baş dönmesi,serseölik,baş ağrısı yaşıyorum.Yüzümde şişlik de var.Öğretmenim okulda dersleri zor tamamladım,neddn kaynaklı olabilir, benzer sıkıntıyı yaşayanlar var mı?

Ayni seyleri bnde yasiyorum derste ayaga kalksam.kotu oluyorum allahtan.nobetten dustim.bnmde yuzumde bi anda sislik.oldu anlamafim.

Bnce çok güzel selin ismini çok severim ben zarif bir isim geliyor çok da duyulmamış bnce en azından çok fazla yok ama orda nasıldır bilmiyorum Celine de çok güzel
Sagol canim begenmene sevindim ama babaya soyledim telefonda ben begenmedim dedi

Aynen sorma ateşleniyodu bide iice panik oluyordum. Çok şükür iyileşti seninki inş bizde toparlarız. Çocuklar büyüyene kadar uyku yok bize olsun Can'ları sağolsunda biz çok uyuruz ilerde inş
Evet canim bende oyle kabullendim. Universiteye kadar hep biseyler cikacak galiba:):)

Benimde sürekli uykum geliyor ve çok çabuk yorulmaya başladım yavaş yavaş ağırlaşıyoruz sanırım :)
Ben evdeyim Allahtan yatıp dinlenebiliyorum çoğu zamanda uyuyorum zaten

Benim de gündüz pek hareket etmiyor ama akşam oldumu durmuyor yerinde kıpır kıpır :) hele geceleri 3 e 4e kadar uyumuyor beni de uyutmuyor doğduğunda da böyle olacaksa yandık biz :)

Çok güzel bi isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…