- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.241
Bende 13 kilo aldım zaten kilolu kaldım gerçekten çok zor fazla kilolu olmak ama belki sen zayiftinmerhabalar yeni keşfettim:) ben 15 kilo aldım şimdiden zorlanıyorum nasip bakalım...
0 benim Memleketimde sin canım sende Bayburt lu musunCnm bayburtta calisiyor ve yasiyoruz simdilik :)
Kizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
Yok cnm bn ankaraliyim burda dogu hizmetimi tamamlamami beklioruz.tayyin isticez insallh olursa0 benim Memleketimde sin canım sende Bayburt lu musun
Ayni seyleri bnde yasiyorum derste ayaga kalksam.kotu oluyorum allahtan.nobetten dustim.bnmde yuzumde bi anda sislik.oldu anlamafim.Arkadaşlar bugün bitkinlik,baş dönmesi,serseölik,baş ağrısı yaşıyorum.Yüzümde şişlik de var.Öğretmenim okulda dersleri zor tamamladım,neddn kaynaklı olabilir, benzer sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
Sagol canim begenmene sevindim ama babaya soyledim telefonda ben begenmedim dediBnce çok güzel selin ismini çok severim ben zarif bir isim geliyor çok da duyulmamış bnce en azından çok fazla yok ama orda nasıldır bilmiyorum Celine de çok güzel
Su kulak enfeksiyonu varya cok pis bisey. Dedigin gibi bir yerlesir gitmezAy inş canım ya kulak ta antibiyotiksiz olmuyo aynen. Ya bide öyle fena ki iyileşiyor bitiyo ufak bi üşütmede kulak enfeksiyonu tekrarlıyor. Kökten bi çözüm yok yani
Evet canim bende oyle kabullendim. Universiteye kadar hep biseyler cikacak galiba:):)Aynen sorma ateşleniyodu bide iice panik oluyordum. Çok şükür iyileşti seninki inş bizde toparlarız. Çocuklar büyüyene kadar uyku yok bize olsun Can'ları sağolsunda biz çok uyuruz ilerde inş
Sagol canim , kocama alistirmaya calisicam begenmedim dedi:)Bence çok hoş canım eşinde onaylarsa ismi çokgüzel
Aynı haftadayız bu haftalara özgü bir durum mu acaba?Ayni seyleri bnde yasiyorum derste ayaga kalksam.kotu oluyorum allahtan.nobetten dustim.bnmde yuzumde bi anda sislik.oldu anlamafim.
Baba begenmedigüzel isim ben bğendim
Bilmiyorumki canim.merdivn.inip cikmktan.oluyorum okulda.cok yoruluyorum.bugun tansiyonum 8 e dusmus ilk defa boyle bisey oldu.yorulmasak ii olcakAynı haftadayız bu haftalara özgü bir durum mu acaba?
Arkadaşlar bugün bitkinlik,baş dönmesi,serseölik,baş ağrısı yaşıyorum.Yüzümde şişlik de var.Öğretmenim okulda dersleri zor tamamladım,neddn kaynaklı olabilir, benzer sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
Merhaba güzel hamişler biz 28haftalık oldukk yalnz benim bebisim cok hareketli hic durmuyo icimde geceleri bile uyandğımda oda uyanip basliyo hareketlenmeye biz beraber yatip beraber kalkiyiruz arada canimi da hafiften acitiyo sizin bebislerinizde böylemi hareketli olmasi iyi bisemi bazen acaba rahatmi degil diye vesvese kapiliyorum ilk hamileligim maruz görün ☺
Kizlar dun aksam kizim icin aklima bir isim geldi. Selin sizce nasil? Biz anlasilan tr'ye donmeyecegiz uzun yillar o yuzden yazilisini degistirebiliriz biraz yoksa avrupa ve amerikada silayn diye okuyacaklar:) ben cok cekiyorum isimden yurtdisinda o cekmesin. Belki Celine diye yazariz ama cok icime sindi benim. Esime soylemedim daha gerci:)
hayırlı günler kızlar kızımın ateşi düşmedi acile götürdüm kuzum bronşit olmuş 8 tane iğne verdi acil doktoru.. inşallah hemen iyi olur allah bütün hastalara şifa versin içleri sırada bizlerin evlatarına inşallah amin
Sagol canim:) umarim babayada kabul ettirebilirim:)Çok güzel bi isim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?