- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.261
Kizlar demir ilaci ne kullaniyosunuz.bnmki vegaferon.dunya saglik orgutude ferro sanolu oneriyomus baska demir takviyesi kullnmayin diyorlrmis bugun arkadas soyledide.bilginiz varmi
25. Haftadayım fiziki yorgunluktan ziyade asırı bıkkınlık ve istekszlik var, ben de öğretmenim 5 haftamı bebek dogunca kullanmayı düşünerek izne ayrılmayacaktım ama böyle de hem bana hem bebike hem öğrencilere yazıkArkadaşlar bugün bitkinlik,baş dönmesi,serseölik,baş ağrısı yaşıyorum.Yüzümde şişlik de var.Öğretmenim okulda dersleri zor tamamladım,neddn kaynaklı olabilir, benzer sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
Bnm ilac icnde baktimda gebeler dikkatli kullnmali b kategorisinde diyorda.napsam acaba nilenedim kafam hep karsik doktrlr neye gore veriyi ilaclari.Maltofer benim ilacımın adı
Bnm ilac icnde baktimda gebeler dikkatli kullnmali b kategorisinde diyorda.napsam acaba nilenedim kafam hep karsik doktrlr neye gore veriyi ilaclari.
tamam arkadaşım sorun değil :) daha yeni başlamıştım zaten .paylaşmaya çalşyrm ama vazgeçildi die tekrar msj atamadm yoğndm hafta sonu o yüzden
Benimki gyno tardy feron canmBnm ilac icnde baktimda gebeler dikkatli kullnmali b kategorisinde diyorda.napsam acaba nilenedim kafam hep karsik doktrlr neye gore veriyi ilaclari.
Önemli olan etken madde canm. Almamız gereken o yani her ilaçta. Bir sürüde firma ve marka var. Doktorlarda herhalde anlaşmalarına bağlı olarak birini veriyorlar.Hiç bilmiyorum ki neye göre veriyolar herkesin kullandığı ilaç farklı
Canlar napyrsnz is cikisi alsverise ciktm yine sukur bisey buldm pantolon uzerine , elbise bulamadm malesef5 te isten ciktm 8 de evdeydm hic otrmdn gezdm durdm cok yorlmsm yatyrm simdi oglsmda yorulms citi cikmyr biraz dinleneyim aldgmn resmini atarim
Cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca cok zor birde hamileleikteUykuyu Çoktan unuttum 3 gündür Kızımın başında nöbet tutuyoruz eşimle Ateş'i çok çıkmasın diye öteki kızımda illa gece uyanıp tuvalete gidiyo. Yani anlıycağınız 1 saat deliksiz uyumaya hasretim aynen dinlenmiş kalkmak hayal artık
Bn napsam ki doktra desemde degistrsemmi icime kurt dusuyor hic gebelikte kulkanilir fln yazmio bazilrinda diyor.Benimki gyno tardy feron canm
Ah canim gecmis olsun kizina cok, noluyo boyle kizlara hepsi hastalar??? Orada havalar bir sicak bir soguyor ondan galibaumarim hemen iyilesirsiniz
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar hep hasta. Havalar bi soğuk bir sıcak ondan herhalde. En kısa zamanda iyileşir inşallah.
çok geçmiş olsun canım. ne kadar çok var şu sıralar etrafta çocuklarda bronşit. en kısa sürede iyileşir inşallah
ben ferrum fort kullanıyorum canım
Ay inş canım ya kulak ta antibiyotiksiz olmuyo aynen. Ya bide öyle fena ki iyileşiyor bitiyo ufak bi üşütmede kulak enfeksiyonu tekrarlıyor. Kökten bi çözüm yok yani
kızlar hepiniz sağolun evet şu aralar havaların ne olduğu belli değil birden atşle geliyor.. Aksam ilk iğnesini vurdurduk baya yanma yaptı bacakta çok ağladı normalde iğneden çekinmez ama antibiyotik olunca yaktı etini sanırım şimdi uyudu kralice elsam.. Çocuklaın hasta olması cidden çok zor oluyor insanı uyuku bile tutmuyor..geçmiş olsun
İçine sinmiyorsa değistir canım bende maltofer kullanıyorumBn napsam ki doktra desemde degistrsemmi icime kurt dusuyor hic gebelikte kulkanilir fln yazmio bazilrinda diyor.
kızlar hepiniz sağolun evet şu aralar havaların ne olduğu belli değil birden atşle geliyor.. Aksam ilk iğnesini vurdurduk baya yanma yaptı bacakta çok ağladı normalde iğneden çekinmez ama antibiyotik olunca yaktı etini sanırım şimdi uyudu kralice elsam.. Çocuklaın hasta olması cidden çok zor oluyor insanı uyuku bile tutmuyor..
Seymasevde canım sanada çok geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor kızım bu sene çok oldu sonundada bronşite cevirdi aman ilaçlarını ihmal etme allah şifasin versin miniğin
Amin inşallah canım sağolsınGecmis olsun cnm, bir an once iyilessin kizin insallah...
Doktoruna söylersin canm değistirir heralde.Bn napsam ki doktra desemde degistrsemmi icime kurt dusuyor hic gebelikte kulkanilir fln yazmio bazilrinda diyor.
bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönüp duruyorum sabaha kadar.sabah olunca artık uyku bastırıyo dayanamıyorum.eşim işe gidince bir yatıyorum öğleye kadarBenimde sürekli uykum geliyor ve çok çabuk yorulmaya başladım yavaş yavaş ağırlaşıyoruz sanırım :)
Ben evdeyim Allahtan yatıp dinlenebiliyorum çoğu zamanda uyuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?