2015 Temmuz Anneleri

25. Haftadayım fiziki yorgunluktan ziyade asırı bıkkınlık ve istekszlik var, ben de öğretmenim 5 haftamı bebek dogunca kullanmayı düşünerek izne ayrılmayacaktım ama böyle de hem bana hem bebike hem öğrencilere yazık

Slm kızlar antalyada artık iş çıkışı yürünmüyor güneşten korkuyorum
Eşimi ikna ettim bugunlukte yaptım yürüyüşmü çok iyi geliyo yürmek

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 58

Ya ben hiç bişey bulamıyorum ne saçma şeyler yapıyolar hamileler için :) tayt üstüne giyeceğim rahat bişeyler istiyorum popom göbüşüm çıkmasın salaş bişey olsun ama yook bi tane buldum waikiki de pudra rengi o kadar

Cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca cok zor birde hamileleikte

Ah canim gecmis olsun kizina cok, noluyo boyle kizlara hepsi hastalar??? Orada havalar bir sicak bir soguyor ondan galiba umarim hemen iyilesirsiniz

Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar hep hasta. Havalar bi soğuk bir sıcak ondan herhalde. En kısa zamanda iyileşir inşallah.

çok geçmiş olsun canım. ne kadar çok var şu sıralar etrafta çocuklarda bronşit. en kısa sürede iyileşir inşallah

ben ferrum fort kullanıyorum canım

Ay inş canım ya kulak ta antibiyotiksiz olmuyo aynen. Ya bide öyle fena ki iyileşiyor bitiyo ufak bi üşütmede kulak enfeksiyonu tekrarlıyor. Kökten bi çözüm yok yani

kızlar hepiniz sağolun evet şu aralar havaların ne olduğu belli değil birden atşle geliyor.. Aksam ilk iğnesini vurdurduk baya yanma yaptı bacakta çok ağladı normalde iğneden çekinmez ama antibiyotik olunca yaktı etini sanırım şimdi uyudu kralice elsam.. Çocuklaın hasta olması cidden çok zor oluyor insanı uyuku bile tutmuyor..

Seymasevde canım sanada çok geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor kızım bu sene çok oldu sonundada bronşite cevirdi aman ilaçlarını ihmal etme allah şifasin versin miniğin

Gecmis olsun cnm, bir an once iyilessin kizin insallah...

Benimde sürekli uykum geliyor ve çok çabuk yorulmaya başladım yavaş yavaş ağırlaşıyoruz sanırım :)
Ben evdeyim Allahtan yatıp dinlenebiliyorum çoğu zamanda uyuyorum zaten
bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönüp duruyorum sabaha kadar.sabah olunca artık uyku bastırıyo dayanamıyorum.eşim işe gidince bir yatıyorum öğleye kadarallahtan çalışmıyorum diyorum.calışsam heralde istifa ederdim mecburen,yoksa cok zor olurdu benim için..

Merhaba annisler...ben agustos annesiyim takvime gore ama erken dogabikir bebisim.arada burayi da takip ediyorum okuyorum.size sorum olacak.
benim bebegimde bobrek buyumesi var.boyle birsey yasayan oldu mu?ilerlemesi ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…