- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.281
Kasima sakinnnnnnnn :)Kizlar karnim cok fena kasiniyor
Sagol canim, evet az kaldi, sabirsizlikla bekliyorum, bi de bu ay kilo da almadim insallah son hafta üstüne ekmezsem eger,ondan mutluyum.Size de gecmis olsun, cimcimen hastalanmis, aman dikkat. Öp benim icin keciyiÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hayırlısıyla kucaklasak normale dönsek bi
Hadi az kalmış kuzunu görmeye. Biz şanslıyız desene her gittiğimizde görüyoruz. Sen de doğunca iice bi hasret giderirsin cimcimeyle
Endiselenme, hepimizde durum ayni, sadece bebegin kuvvetlendi ve sen daha cok hissediyorsun.Hareketli olmasi da gayet iyi bence, kaslarini kuvvetlendiriyo yaramazMerhaba güzel hamişler biz 28haftalık oldukk yalnz benim bebisim cok hareketli hic durmuyo icimde geceleri bile uyandğımda oda uyanip basliyo hareketlenmeye biz beraber yatip beraber kalkiyiruz arada canimi da hafiften acitiyo sizin bebislerinizde böylemi hareketli olmasi iyi bisemi bazen acaba rahatmi degil diye vesvese kapiliyorum ilk hamileligim maruz görün ☺
Sen onu alistirirsin merak etme.ben esime ilk ikra yi söyledigimde, tekrar bile edemedi, ikram mi one dediSagol canim begenmene sevindim ama babaya soyledim telefonda ben begenmedim dedi
Sakin kasima, yirtilirsin. Hemen krem filan bisey sür yumusat deriniKizlar karnim cok fena kasiniyor
Canim bende de sanci oluyor ama genelde Mesane dolunca oluyo. Wc den ciktiktan bi 10 dk sonra geciyo, ama yarim saate kalmaz yine doluyoooKizlar bu haftalarda karninda arada sanci olup da bebegi surekli gobek altina toplanan var mi bide bobrek sancisi cekiyorum cok fena ya(
Saol canm keske benm kide sadece dolnca olca :) oglum hareketli masallah ama surekli asaya toplaniyo yuruyemiyorum bazen agrisindan genelde boyle bugun sancida eslik ednce daha kotu oldm bide bobrek tasi var bende oda sanci yapiyo bebek buyudukce baski yapiyo heralde bobrege uyuyamiyorum yani sancidanCanim bende de sanci oluyor ama genelde Mesane dolunca oluyo. Wc den ciktiktan bi 10 dk sonra geciyo, ama yarim saate kalmaz yine doluyooo.Benim ki de genelde yukari toplaniyo ve mideme vurup duruyo keci. Gecmis olsun sana, ama bi dr a sor istersen icin rahatlasin...
Selin iyidir iyiBende o kadar uzun zamandir duymadim ki selin:) hep duydugum Mira, Mayra filan:) selin sanki bizim zamanimizda cok vardi 30 sene once.
Kesin Dr a görün bence, riske atma, en azindan agri kesici bisey tavsiye ederler....Saol canm keske benm kide sadece dolnca olca :) oglum hareketli masallah ama surekli asaya toplaniyo yuruyemiyorum bazen agrisindan genelde boyle bugun sancida eslik ednce daha kotu oldm bide bobrek tasi var bende oda sanci yapiyo bebek buyudukce baski yapiyo heralde bobrege uyuyamiyorum yani sancidan(
Evet antalyada yasiyorum ama alnyada degil o benm ama aramz iyi cok sukur bi sknti yk :)Kesin Dr a görün bence, riske atma, en azindan agri kesici bisey tavsiye ederler....
Canim karistiriyor olabilirim, bizim kayserili bi arkadas vardi, antalya yada alanya da yasayan .Hamileliginin ilk aylarinda evliliginde sorunlar yasayan sen o musun acaba??Kusura bakma onun adini unutmusum da:).
Gecmis olsun canim bobrek tasi kumu Allah korusun gecen gece sanci ile zor gttik acile meger kum dokmusum cok sukur bir daha olmadi bobreklerimdede tas yok ama cok kotu bir sancydi canimdan can gitti bol bol su icmeye calisSaol canm keske benm kide sadece dolnca olca :) oglum hareketli masallah ama surekli asaya toplaniyo yuruyemiyorum bazen agrisindan genelde boyle bugun sancida eslik ednce daha kotu oldm bide bobrek tasi var bende oda sanci yapiyo bebek buyudukce baski yapiyo heralde bobrege uyuyamiyorum yani sancidan(
Burdakilere sanirim onu vriolr arkdslarimda vegaferon kullanmis .olmadi degistireyim icime sinmio aynenİçine sinmiyorsa değistir canım bende maltofer kullanıyorum
Bu gittigimde soylicm baktim degistrmedi kndim alirim artkDoktoruna söylersin canm değistirir heralde.
Canım bilmem bana bebek yokken havalandır ama bebek varken sakın açma demişlerdi.Canim neden bebegin ofasinda cam acamiyorsun? Tam
Aksine odasi hep havalandirilmali. Cocuk sicaktan pisik olur. Heleki yaz bebegi. Birde nasil alistirirsan oyle gider soyleyeyim. Fazla korurdan en kucuk ruzgarda hasta olur. Tavsiyem bol bol penceresini kapisini ac bol hava aldin bebis:)
havalanması çok daha iyi ama önemli olan hava akımında kalmasın .soğuktan hiç bir şey olmazmış ama cereyan da kalmamalı .bu bizim içinde geçerli gerçi. :)Canım bilmem bana bebek yokken havalandır ama bebek varken sakın açma demişlerdi.
cnm ben düğünlk bişy aryrdm bide düşün ki ne zor buldum :)Ya ben hiç bişey bulamıyorum ne saçma şeyler yapıyolar hamileler için :) tayt üstüne giyeceğim rahat bişeyler istiyorum popom göbüşüm çıkmasın salaş bişey olsun ama yookbi tane buldum waikiki de pudra rengi o kadar
buldun mu sonunda :) sevindim. resmini atsaydın merak ederiz biz şimdi :)))cnm ben düğünlk bişy aryrdm bide düşün ki ne zor buldum :)
Bende o kadar uzun zamandir duymadim ki selin:) hep duydugum Mira, Mayra filan:) selin sanki bizim zamanimizda cok vardi 30 sene once.
Arkadaşlar bugün bitkinlik,baş dönmesi,serseölik,baş ağrısı yaşıyorum.Yüzümde şişlik de var.Öğretmenim okulda dersleri zor tamamladım,neddn kaynaklı olabilir, benzer sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
Canlar napyrsnz is cikisi alsverise ciktm yine sukur bisey buldm pantolon uzerine , elbise bulamadm malesef5 te isten ciktm 8 de evdeydm hic otrmdn gezdm durdm cok yorlmsm yatyrm simdi oglsmda yorulms citi cikmyr biraz dinleneyim aldgmn resmini atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?