2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bu haftalarda karninda arada sanci olup da bebegi surekli gobek altina toplanan var mi bide bobrek sancisi cekiyorum cok fena ya (

Sagol canim, evet az kaldi, sabirsizlikla bekliyorum, bi de bu ay kilo da almadim insallah son hafta üstüne ekmezsem eger,ondan mutluyum.Size de gecmis olsun, cimcimen hastalanmis, aman dikkat. Öp benim icin keciyi
Endiselenme, hepimizde durum ayni, sadece bebegin kuvvetlendi ve sen daha cok hissediyorsun.Hareketli olmasi da gayet iyi bence, kaslarini kuvvetlendiriyo yaramaz
Sagol canim begenmene sevindim ama babaya soyledim telefonda ben begenmedim dedi
Sen onu alistirirsin merak etme.ben esime ilk ikra yi söyledigimde, tekrar bile edemedi, ikram mi one dedi,simdi dilinden düsmüyo...
Kizlar karnim cok fena kasiniyor
Sakin kasima, yirtilirsin. Hemen krem filan bisey sür yumusat derini

Kizlar bu haftalarda karninda arada sanci olup da bebegi surekli gobek altina toplanan var mi bide bobrek sancisi cekiyorum cok fena ya (
Canim bende de sanci oluyor ama genelde Mesane dolunca oluyo. Wc den ciktiktan bi 10 dk sonra geciyo, ama yarim saate kalmaz yine doluyooo.Benim ki de genelde yukari toplaniyo ve mideme vurup duruyo keci. Gecmis olsun sana, ama bi dr a sor istersen icin rahatlasin...

Saol canm keske benm kide sadece dolnca olca :) oglum hareketli masallah ama surekli asaya toplaniyo yuruyemiyorum bazen agrisindan genelde boyle bugun sancida eslik ednce daha kotu oldm bide bobrek tasi var bende oda sanci yapiyo bebek buyudukce baski yapiyo heralde bobrege uyuyamiyorum yani sancidan (

Kesin Dr a görün bence, riske atma, en azindan agri kesici bisey tavsiye ederler....
Canim karistiriyor olabilirim, bizim kayserili bi arkadas vardi, antalya yada alanya da yasayan .Hamileliginin ilk aylarinda evliliginde sorunlar yasayan sen o musun acaba??Kusura bakma onun adini unutmusum da:).

Evet antalyada yasiyorum ama alnyada degil o benm ama aramz iyi cok sukur bi sknti yk :)

Gecmis olsun canim bobrek tasi kumu Allah korusun gecen gece sanci ile zor gttik acile meger kum dokmusum cok sukur bir daha olmadi bobreklerimdede tas yok ama cok kotu bir sancydi canimdan can gitti bol bol su icmeye calis

="ilknur84, post: 40483554, member: 197637"]Amin inşallah canım sağolsın[/QUOTE]
Gecmis olsun canim benimkilerde hastalandı bir haftadir onlarla ugrasiyorum çok zor ya çocukların hasta olmasi

Canım bilmem bana bebek yokken havalandır ama bebek varken sakın açma demişlerdi.

Günaydın güzel hamişler ,güzel annişler ..hepinize sağlıklı mutlu bir gün daha olsun . çocukların hepsi iyileşsin ,(baya hastalanan olmuş , geçmiş olsun hepsine ) Allah kimseyi evladıyla sınamasın. bebeklerimiz hep mutlu sağlıklı olsun. bugünde bol tekmeli olsun...

cnm ben düğünlk bişy aryrdm bide düşün ki ne zor buldum :)

Bende o kadar uzun zamandir duymadim ki selin:) hep duydugum Mira, Mayra filan:) selin sanki bizim zamanimizda cok vardi 30 sene once.

evet canım şu sıralar çok konulan bir isim değil zaten. benim yaşıtlarda çok. ondan belki bana çok geliyor am kulağa hoş gelen bir isim onda hem fikiriz :) eşinide ikna ettin mi tamadır

canım bitkinlik şu dönem herkeste var ama yüzde ödem önemli olabiliyor. bi doktoruna git istersen

hadi gözün aydın. bekliyoruz fotoğraf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…