2015 Temmuz Anneleri

Gunaydn kizlarr ne var ne yok gece yazcktm ama uyumsm :) simdi atym foto bide bunun altina ispanyol paca siyah mi yoksa darpaca siyah pantolon mu ?

Eklentiler

• IMG_20150414_073152~2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 112
buldun mu sonunda :) sevindim. resmini atsaydın merak ederiz biz şimdi :)))

ATMAM MI YAHUU :))

Gunaydn kizlarr ne var ne yok gece yazcktm ama uyumsm :) simdi atym foto bide bunun altina ispanyol paca siyah mi yoksa darpaca siyah pantolon mu ?
:) güle güle kullan canım. aslında İspanyol daha iyi olur gibi geldi ama bu senin vücuduna da bağlı. hangisi sana daha uygun olur bilmiyorum ki :)) en iyisi sen giy fotoları çek :))))

bence dar paça canım. hamile olmasaydık ivana gibi stiletto giyerdin. gerçi ben kınada giydim hafif topuklu düğünde babet

Günaydın hamişler. Bol tepikli, stressiz,ağrısız, huzurlu bi gün olsun inşaallah.Bize dua ediyosunuz dimiiOğluşumun Dualarınıza çok ihtiyacı var teyzeleriii Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırla kavuştursun evlatlarımıza inşaallah

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-07-2015

Hamileliğimin 29. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 79 gün kaldı.

Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil. Bebeğinizin derisinin, cildinin her santimetre karesinde yaklaşık 110 ter bezi, 15 yağ bezi ve 3300 ısıya duyarlı hücre bulunur. Annelerde bugünlerde tekrar sık idrara çıkma olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1300 gr. - Yaklaşık boyu : 38.6 cm. (Baştan Topuğa)bu kadarcık kaldı sadece 79 gün Allahım yardım etsin bebeğime

:) güle güle kullan canım. aslında İspanyol daha iyi olur gibi geldi ama bu senin vücuduna da bağlı. hangisi sana daha uygun olur bilmiyorum ki :)) en iyisi sen giy fotoları çek :))))
CNM İSPANYOL VARDI BENM BİRTANE SİYAH KUMAŞ HAMİLE KALMADN ÖNCE GİYİYRDM YANİ ONUNLA DNEDM SABAH ÖNÜ İLİKLENMYR MAA :) MERAK İŞTE ÇOK HOŞ OLDU HAMİLE İSPNYOL BULSM SÜPER OLCK :)

bence dar paça canım. hamile olmasaydık ivana gibi stiletto giyerdin. gerçi ben kınada giydim hafif topuklu düğünde babet
CNM EVDE VARDI BİR İSPNYOL TABİİ OLMYR ŞUAN AMA DENEMELK GYDM İLİKLEMEDN GÜZEL OLDU :) BUNU ALDGM YERDE VARDI HAMİLE PANTOLNLR İSPNYL OLANLARDAN BAKMAK HİİÇ AKLIMA GELMEDİ :) EĞER OLURSA BUGUNDE ONU BAKMAYA GİDEBLRM DOKTOR RANDEVMDA VAR DURDURAK YOK MU BANA YAHUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…