- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.321
CNM BABET ALDM YA ZOR YÜRÜYRM HAMİLE HALINLE YÜRÜYEMZ<SN DEDİ EŞİM BİDE KIRMYM BİRTARAFLARIMI :) ZATEN EŞİMDE TEYZESININ KIZININ DÜĞÜNÜ VAR ORAYA GİTCK BEN ANNEMLERLE GDYRM DÜĞÜNE ONADA CNM SIKKINbence dar paça canım. hamile olmasaydık ivana gibi stiletto giyerdin. gerçi ben kınada giydim hafif topuklu düğünde babet
http://www.bonprix.com.tr/mahsul/ha...avisi-puantiyeli-909573/?bundle=8317660#imageiyi o zaman deneyelim bakalım.
evet yazın böyle rahat rahat giyip gezesim var. çok mu kısa olur acaba ya hamileyken ço kısa giyemiyorum ben.http://www.bonprix.com.tr/mahsul/ha...avisi-puantiyeli-909573/?bundle=8317660#image
CNM YAZIN GÜNLK GİYMK İÇİN BUDA ÇOK ŞEKERMŞ :)
günaydın canım.. gece kasık ağrımdan dolayı uyuyamadım. bebişde hareket etmedi bi süre korktum. neyseki daha sonra hareketlendi miniğim rahatladm. sen nasılsn bebişin nasılgünaydın hanımlar... nasılsınız bebeğiniz nasıl :)
Hangi ülkedesin bilmiyorum ama doğum sürecini çok merak ettim şu an. Umarım bizdeki gibi değildirCanim ya doktordan doktora ulkeden ulkeye o kadar fark varki. Burada mesela herseyin dogalindan yanalar. Ne progesteron ne demir kesinlikle degerlerine bakmadan verilmiyor. Ben asilama oldum hem tr'de hem burada sistem o kadar farkli ki. Tr'de asilama ertesi gunu rutin progesteron verildi aylarca kullandim. Burada daha hamile kalmadan progesteron takibi basladilar gerek olmadigi icin vermediler. Iyi oldu aslinda cunku gerek yokmus demekki bosuna o hapin sikintilarini cekmedim. Kizimin kontrollerinde de hemen ilac kesinlikle verilmiyor. Vitamin ve takviyelerde oyle. Ben su anda sadece hamile multi vitamin takviyesi iciyorum halbuki kizimda bir avuc vitamin takviyesi iciyordum. Kizim gayet iyi saglikli bakalim bu nasil olacak:) iki hamileligim asilamadan itibaren tamamen farkli seyrediyor sonuclari gorecegiz artik:)
pantolonun önüne bir karış lastikli kumaş diktir terziye .şimdi öyle giyersin sonra çıkartırır parçayı öyle giyersin :))CNM İSPANYOL VARDI BENM BİRTANE SİYAH KUMAŞ HAMİLE KALMADN ÖNCE GİYİYRDM YANİ ONUNLA DNEDM SABAH ÖNÜ İLİKLENMYR MAA :) MERAK İŞTE ÇOK HOŞ OLDU HAMİLE İSPNYOL BULSM SÜPER OLCK :)
Cevap verildi mi bilmiyorum ama her ilacın gebelik kategorisi var. Bu kategoriler ilacın hayvan ve insan gebeler üzerinde deneyimlenmesiyle ortaya çıkıyor. Genelde tabii ki araştırma yapılamayan gruplar olduğumuz için çoğu ilac B, C. Tehlikeliyse de grubu D oluyor. En saf, zararsız olduğu kanıtlanmış olan grup ise A. Doktorlar gebe olmayan hastaya D grubu verirken, olana vermez mesela. O sebepten kontrollerde gebelik durumu genelde sorulurKızlar ben anlamadım A B C Ne oluyor ilk kez duyurm
Bnm sol kaburgam agrio cnm hrp otaraf yatayim die curuttummkızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...
Canım dik olmaya özen göster. Öne doğru çok eğilip karnı sıkıltırıyorsan bebek kaburgaya baskı yapıyormuş. Çok ağrıdığında hafifletmesi için bana yan tarafıma olacak şekilde uzanmamı söylemişti.kızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...
ara katı var canım. aynı oyun parkı beşikler gibi.güle güle iyi günlerde kullanın .. bunun ara katı varmı yoksa hep böyle derin mi olacak ,belin kopar arkadaşım yatırp kaldırırken
Bnde hic sirtimi yaslayip oturamiyorum hep masada fln one dogru oturuyorum.yawruma baskimi yapiomusumm ay bi daha yapmayayim kizisim skismasin :)Canım dik olmaya özen göster. Öne doğru çok eğilip karnı sıkıltırıyorsan bebek kaburgaya baskı yapıyormuş. Çok ağrıdığında hafifletmesi için bana yan tarafıma olacak şekilde uzanmamı söylemişti.
güle güle kulllan canım. öok beğendim ben. boyun uzundu senin sanki :) ispanyol kullanabilrsin uzun boylulara yakışıyor ispanyol paçaGunaydn kizlarr ne var ne yok gece yazcktm ama uyumsm :) simdi atym foto bide bunun altina ispanyol paca siyah mi yoksa darpaca siyah pantolon mu ?
teşekkür ederm canım. daha iyileri oğluşunla sizin olsunCNM ÇOK GÜZELMŞ GÜLE GÜLE KULLANIN BEBİŞİNLE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?