2015 Temmuz Anneleri

bence dar paça canım. hamile olmasaydık ivana gibi stiletto giyerdin. gerçi ben kınada giydim hafif topuklu düğünde babet
CNM BABET ALDM YA ZOR YÜRÜYRM HAMİLE HALINLE YÜRÜYEMZ<SN DEDİ EŞİM BİDE KIRMYM BİRTARAFLARIMI :) ZATEN EŞİMDE TEYZESININ KIZININ DÜĞÜNÜ VAR ORAYA GİTCK BEN ANNEMLERLE GDYRM DÜĞÜNE ONADA CNM SIKKIN

günaydın annişler ,,, yavruları hasta olan annelere geçmiş olsun diyorum , Rabbim şifalar versin , onların hastalıgı insanın içini eritiyor , Rabbim korusun herkesin yavrusunu ,, bende yeni uyandım , sağlık ocağına çıkıp kan vercem , önümüzdeki hafta kontrole çağırdılar , bikaç tahlil istediler onları yaptırcam ,, bu arada tetonoz aşısı olanlar , geçende eşimede iş yerinde yapmışlar , 3 gün sızlandı,, kolu şişti ,, dokundurmadı , demekki herkeste aynı oluyormuş tetonoz aşıları ağır sanırım

mayacım selin ismi çok güzel , diğer kızının adı nedir ? ona uyumlumu , benim doktorum da isim seçerken ö , ğ harfli isimlere dikkat et, olurda ilerde yurtdışına açılırsa sorun olur demişti :))

güle güle iyi günlerde kullanın .. bunun ara katı varmı yoksa hep böyle derin mi olacak ,belin kopar arkadaşım yatırp kaldırırken

Hangi ülkedesin bilmiyorum ama doğum sürecini çok merak ettim şu an. Umarım bizdeki gibi değildir
Günaydın gebeler

CNM İSPANYOL VARDI BENM BİRTANE SİYAH KUMAŞ HAMİLE KALMADN ÖNCE GİYİYRDM YANİ ONUNLA DNEDM SABAH ÖNÜ İLİKLENMYR MAA :) MERAK İŞTE ÇOK HOŞ OLDU HAMİLE İSPNYOL BULSM SÜPER OLCK :)
pantolonun önüne bir karış lastikli kumaş diktir terziye .şimdi öyle giyersin sonra çıkartırır parçayı öyle giyersin :))

Kızlar ben anlamadım A B C Ne oluyor ilk kez duyurm
Cevap verildi mi bilmiyorum ama her ilacın gebelik kategorisi var. Bu kategoriler ilacın hayvan ve insan gebeler üzerinde deneyimlenmesiyle ortaya çıkıyor. Genelde tabii ki araştırma yapılamayan gruplar olduğumuz için çoğu ilac B, C. Tehlikeliyse de grubu D oluyor. En saf, zararsız olduğu kanıtlanmış olan grup ise A. Doktorlar gebe olmayan hastaya D grubu verirken, olana vermez mesela. O sebepten kontrollerde gebelik durumu genelde sorulur

GÜNAYDIN ANNİŞLER :) bu sabah sağlık ocağına gittik çağırmıştı hemşiremiz :) bebeğimin kalp atışını dinledi 145 imiş, 120-160 arası olmalıymış... tansiyon 9-6.. kan tahlilimizi verdik kilomuzu ölçtü ve süt girişi yapıldı.. burada belediye doğum yapınca süt veriyormuş anneye düzenli olarak birde hediye paketi :) birdaha 35. haftada izlem için çağırıldık.. sevdim bu ilgiyi :)

kızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...
Canım dik olmaya özen göster. Öne doğru çok eğilip karnı sıkıltırıyorsan bebek kaburgaya baskı yapıyormuş. Çok ağrıdığında hafifletmesi için bana yan tarafıma olacak şekilde uzanmamı söylemişti.

Bnde
Bnde hic sirtimi yaslayip oturamiyorum hep masada fln one dogru oturuyorum.yawruma baskimi yapiomusumm ay bi daha yapmayayim kizisim skismasin :)

CNM ÇOK GÜZELMŞ GÜLE GÜLE KULLANIN BEBİŞİNLE :)

Gunaydn kizlarr ne var ne yok gece yazcktm ama uyumsm :) simdi atym foto bide bunun altina ispanyol paca siyah mi yoksa darpaca siyah pantolon mu ?
güle güle kulllan canım. öok beğendim ben. boyun uzundu senin sanki :) ispanyol kullanabilrsin uzun boylulara yakışıyor ispanyol paça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…