2015 Temmuz Anneleri

Bnde

Bnde hic sirtimi yaslayip oturamiyorum hep masada fln one dogru oturuyorum.yawruma baskimi yapiomusumm ay bi daha yapmayayim kizisim skismasin :)
Evet hala hamile olduğumuzu unutup normal hayatımıza devam ediyoruz. Ufaklıklar da kendilerini koruma amaçlı bizi ikaz ediyorlar bu şekilde
Bende bir türlü dik duramıyorum. DEvamlı eğilir gibiyim aklıma geldikçe dikleniyorum. Birde bebek yukarda olunca öyle yapıyormuş. Maşallah demekki kızın yukarıda sevinmelisin.

Bebek tam gobek deligimin hizasindan asagi kisimda cnm hemsire norml haftasina gore dedi yeri ama buyudukcemi yukari cikio bilmiorum.bide bnmki hep yan yatista boyle devam edermi snra donermi bilmiorum.bn ilk zamnlr merdivnlerden zipliodum unutup alisknlik :))

Bnm sol kaburgam agrio cnm hrp otaraf yatayim die curuttumm
benim de sağ kaburgam göğsümün tam altında zonk zonk sanki biri bıçak saplıyor gibi ağrıyor uyuyamıyorum doktoruma sordum yapılacak bişey yok bu acıyı çekceksin dedi daha 3 ay var doğuma offff

CNM GÖZÜKMEZ Mİ YA GÖZKR ORDAN
üstüne giyceğin parçanın uzunluğuna bağlı .giydiğinde fermuarın olduğu kısım görünüyorsa olmaz ama yapanlar varmış duydum. üstüne aldığın parçaya bağlı . zaten siyah kumaş olunca çok görünmüyor herhalde.

benim de sağ kaburgam göğsümün tam altında zonk zonk sanki biri bıçak saplıyor gibi ağrıyor uyuyamıyorum doktoruma sordum yapılacak bişey yok bu acıyı çekceksin dedi daha 3 ay var doğuma offff
geçmiş olsun ağrılar için arkadaşım. elini ağrıyan yere koyup 'YA ALLAH ,YA ŞAFİ , YA KAFİ ' oku sürekli. inşallah faydasını görürsün.

Canım bilmem bana bebek yokken havalandır ama bebek varken sakın açma demişlerdi.
mantıklı ama gerçekten canım sonuçta yaz bile olsa onlar yeni doğduğunda üşüyebilirler gaz yapabilir bebeğe bencede öyle yapmakta fayda var
amin inşallah hepimizinki canım
günaydın hanımlar... nasılsınız bebeğiniz nasıl :)
bebek iyi ben iyi çok şükür Rabbim e
bence çok güzel ya nerden aldın ve fiyatı neydi merak ettim bende bu tarz düşünüyorum ikea da var ordan alıcam sanırım

tam gaz devam. ispanyolla şık durduysa kaçırmadan al bari o pantalonları sonra bide günlerce onu arama :)

kızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...

beennn. benim 1 aydır ağrıyor. kırıldı sanki. sol yanıma dönemiyorum ben nefesim kesiliyor ağrıdan

kötü denk gelmiş canım. birinin kına birnin düğüne gidin birlikte olmaz mı. ben kınada topuklu giydim ama az topuklu. sıkıntı olmadı düğünde babaetle ayağımı burktum hala geçmedi ama tavsiye etmiyorlar topukluyu. bağlara zarar verebilirmiş. ben öğrenciyken hiç unutmuyorum oda doğuma rezerve hastasını bekliyoruz. birileri geldi kadın üstünde uzun elbise ayakta en az 10cm topuk saçlar sapsarı maşalı filan. bakıyorum gebe nerde acab diye. elbiseyi bi çıkardı odada top gibi bir göbiş başka hiç birşey yok. topuksuz gezemezmiş hatun. göğüsler filanda silikondu :) çok şaşırmıştım doğuruyon yaw topuksuz giy bugünde

Gecmis olsun cnm.ayni bnde bilek.agrimdan.uyuyamiyorum dayancaksin deyip gonderdiler .dayncazda son aylrda nasil olurum bilmiyorum.Allah yardim etsin hepimize

Yok canım ekndi değil ayağı, kolu falan kaburgaya denk geliyor. Yerinde sıkıştırdığında da kaburgaya baskı yapıyor.
Bende hep eğiliyordum. Sonra iş arkadaşlarım, annem kızınca dikkat etmeye başladım. Tabii ağrılarında etkisi büyük bunda

günaydın annişler
bugün özgü namal'ın bebişini gördüm televizyonda adı "nefes"..güzel bir isim,isime karar veremeyen anneler bir düşünün derim

mantıklı ama gerçekten canım sonuçta yaz bile olsa onlar yeni doğduğunda üşüyebilirler gaz yapabilir bebeğe bencede öyle yapmakta fayda var

Gaz sancısı olan bebek gerçekten çok zorluyor. Arkadaşımdan biliyorum sıcağa katlanılabilir yeter ki o iyi olsun.
günaydın kızlar bu hafta sınav haftam bebeğim zoruyor ama azimliyim başarıcam :)
Hayırlısı olsun hakkında

CNM DENEMK LAZM ASLNDA BİRAZ GÖZKYR GALİBA AKŞAMA BEN GİYİP BAKUYM ONA GÖRE OLMAZSA YARIN PANTOLON BAKARM

CNM YA İKİSİNİN BİRİNİN KINA ÇOK UZAKTA ORAYA BEN GİDEMEM DÜĞÜNLERİNDE BİRİ SAKARYADA BİRİ LÜLEBURGAZDA YANİ ARADA 5 SAAT MESAFE VAR İKİMZNDE AKRABASI OLMAZSA OLMAZ GİTMDN CNM SIKLYR AMA NE YAPALM BİR GECELK KATLNCZ. DELİ KADIN DÜĞÜNDEN Mİ GELYRMŞ :))) AYY İYİ GÜLDÜM AMA ÇIKARTTIMI BARİ DOĞUM SIRAASINDA TOPKLULARINI :))

günaydın canım.. gece kasık ağrımdan dolayı uyuyamadım. bebişde hareket etmedi bi süre korktum. neyseki daha sonra hareketlendi miniğim rahatladm. sen nasılsn bebişin nasıl
AYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…