- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.361
GEÇMİŞ OLSUN NASIL BİR AĞRI Kİ CANIM?GNYDN CNM İYİDR SEN NASLSN OĞLMDA İYİ ŞÜKÜR AMA MİDEMN ALTNDA BİR AĞRI VAR BUGÜN
SAĞOL CANIM BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR :)günaydıınn.. ben iyiyim çok şükür bebişimde iyi inşallah. siz nasılsınız bebişinle
Anldim cnm.bnde bisey alirkn dumduz egikiorum dizlerimi kirmiyorum unutuyoru esim uyarinca dikkt ediyorum.alisana kdr hamilelik biteck sanrim :))Yok canım ekndi değil ayağı, kolu falan kaburgaya denk geliyor. Yerinde sıkıştırdığında da kaburgaya baskı yapıyor.
Bende hep eğiliyordum. Sonra iş arkadaşlarım, annem kızınca dikkat etmeye başladım. Tabii ağrılarında etkisi büyük bunda
Saol canm sanada gecmis olsun rabbm yasatmasn bir daha dogm evine feln mi gittin normal ozel hastaneye mi gittin ??bende ki tas 6mm o yuzden mudehale edemiyolar sancidan duramiyorum bende ne yapicam doguma kadar bilmiyorumGecmis olsun canim bobrek tasi kumu Allah korusun gecen gece sanci ile zor gttik acile meger kum dokmusum cok sukur bir daha olmadi bobreklerimdede tas yok ama cok kotu bir sancydi canimdan can gitti bol bol su icmeye calis
CANM REFLÜ GİBİ DEĞİLDE BÖYLE BİŞEY BATYR GİBİ KBRGAMN ALTINDA SAĞ TARAFTAN AGRI VAR GECE SIKIŞTRDM GALİBA OĞLNI ONDN SANRM ŞİMDİ GECTİGEÇMİŞ OLSUN NASIL BİR AĞRI Kİ CANIM?
BENİMDE REFLÜ BAŞLIYO BU SAATLERDE
Ah yawrum Allah şifa versin. Bizimkide halen aynı yatıyo Karşımda gözleri bakışları soldu canımınkızlar hepiniz sağolun evet şu aralar havaların ne olduğu belli değil birden atşle geliyor.. Aksam ilk iğnesini vurdurduk baya yanma yaptı bacakta çok ağladı normalde iğneden çekinmez ama antibiyotik olunca yaktı etini sanırım şimdi uyudu kralice elsam.. Çocuklaın hasta olması cidden çok zor oluyor insanı uyuku bile tutmuyor..
Seymasevde canım sanada çok geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor kızım bu sene çok oldu sonundada bronşite cevirdi aman ilaçlarını ihmal etme allah şifasin versin miniğin
İlkinde böyle oldu 2. hamileliklerde tecrübeli olacağız.A
Anldim cnm.bnde bisey alirkn dumduz egikiorum dizlerimi kirmiyorum unutuyoru esim uyarinca dikkt ediyorum.alisana kdr hamilelik biteck sanrim :))
Kızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
CNM YA İKİSİNİN BİRİNİN KINA ÇOK UZAKTA ORAYA BEN GİDEMEM DÜĞÜNLERİNDE BİRİ SAKARYADA BİRİ LÜLEBURGAZDA YANİ ARADA 5 SAAT MESAFE VAR İKİMZNDE AKRABASI OLMAZSA OLMAZ GİTMDNCNM SIKLYR AMA NE YAPALM BİR GECELK KATLNCZ. DELİ KADIN DÜĞÜNDEN Mİ GELYRMŞ :))) AYY İYİ GÜLDÜM AMA ÇIKARTTIMI BARİ DOĞUM SIRAASINDA TOPKLULARINI :))
Kızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
Ayy kizlar ya bizim.ogrenciler bnm dersimde kremali kek tarzi bisey yediler hepsi durmus bizim.midemiz bulanio zehirlndik ayy bn napim cok korkuyom cocuklra bisey olurmuki ya.odev yapmayanlr pasta borek getrsin dedilr bula bula bnm dersimi buldu.biri dedi.midem bulanio hepsi gitti.midemiz bulanio die ojul saglik ocagina gotruyor .uff basima geln yaa
kızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...
canım baby tech diye geçiyor bu beşikler nette var ben bir mağazadan aldım. uyku seti+ yatak da dahil fiyata kurulumu onlar yapıyor 600 e anlaşıcaz inşbence çok güzel ya nerden aldın ve fiyatı neydi merak ettim bende bu tarz düşünüyorum ikea da var ordan alıcam sanırım
Benimde iltihap ve kum dökme hiç geçmedi. Hala kusuyorum ve annemde kalıyorum.
Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Umarım kısa sürede atlatırsın.
yok canım çok şükür hareketler de değişiklik yok kıpır kıpırAYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM
yok canım çok şükür hareketler de değişiklik yok kıpır kıpırAYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM
CNM ÇOOK GEÇMŞ OLSN HERŞEY ÜSTÜSTE GELMŞ GERÇKTN OLMAZ HERHLADE BANA TANSİYON HARİCİ HİÇ SORUN OLMADI CNMKızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
benim doktorum da 3 saat aç kalsan yeter demişti. öyle yaptık biz .ama herkes farklı bişey diyor burdaKIZLAR BUGUN SAAT 3 TE ŞEKER TESTİM VAR EŞİMDE DİOKİ ÖĞLE YEMEĞİNİ 11 DE YERSEN 3 E KADR YEMEZSN OLUR DİO ACABA ÖYLE YAPSM OLUR MU Kİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?