2015 Temmuz Anneleri

A
Anldim cnm.bnde bisey alirkn dumduz egikiorum dizlerimi kirmiyorum unutuyoru esim uyarinca dikkt ediyorum.alisana kdr hamilelik biteck sanrim :))

Gecmis olsun canim bobrek tasi kumu Allah korusun gecen gece sanci ile zor gttik acile meger kum dokmusum cok sukur bir daha olmadi bobreklerimdede tas yok ama cok kotu bir sancydi canimdan can gitti bol bol su icmeye calis
Saol canm sanada gecmis olsun rabbm yasatmasn bir daha dogm evine feln mi gittin normal ozel hastaneye mi gittin ??bende ki tas 6mm o yuzden mudehale edemiyolar sancidan duramiyorum bende ne yapicam doguma kadar bilmiyorum

Kızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilseniz idrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..

Ah yawrum Allah şifa versin. Bizimkide halen aynı yatıyo Karşımda gözleri bakışları soldu canımın ihmal etmiyorum saatine göre veriyorum. Inş iyileşirler

A

Anldim cnm.bnde bisey alirkn dumduz egikiorum dizlerimi kirmiyorum unutuyoru esim uyarinca dikkt ediyorum.alisana kdr hamilelik biteck sanrim :))
İlkinde böyle oldu 2. hamileliklerde tecrübeli olacağız.
Gerçi bundan sonra bir kez daha bu işkenceye katlanır mıyım onu hiç bilemiyorum.

Ayy kizlar ya bizim.ogrenciler bnm dersimde kremali kek tarzi bisey yediler hepsi durmus bizim.midemiz bulanio zehirlndik ayy bn napim cok korkuyom cocuklra bisey olurmuki ya.odev yapmayanlr pasta borek getrsin dedilr bula bula bnm dersimi buldu.biri dedi.midem bulanio hepsi gitti.midemiz bulanio die ojul saglik ocagina gotruyor .uff basima geln yaa

Benimde iltihap ve kum dökme hiç geçmedi. Hala kusuyorum ve annemde kalıyorum.
Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Umarım kısa sürede atlatırsın.

Güle güle kullanın canım. çok şıkmışş

çıkarttı orada çok şükür. sıkma canını düğünde eğlenmene bak. dök kurtlarını

geçmiş olsun canım. 3. trimestra girdin diye değildir bu kadar ağır geçmesi. senin herşey üst üste denk gelmiş canım. bu kadar kötü gitmez diğer haftalar. hemen iyileişirsin inşallah

kötü olmuş. belki biri dedi diye öbürleride hemen benimde bulanıyor demiştir. çocuklar bazen yapar böyle. inşallah zehirlenme filan değildir ama kek ev yapımıysa annesi taze göndermiştir heralde canım. üzme kendini. seninle ilgili bi durum değil. en fazla bi serum takarlar miniklere geçer ama dediğim gibi bence piskolojik

kızlar kaburgası ağrıyan var mı ??? uykular haram oldu bana çok ağrım var yaa...

sol kaburgamın arkası çok ağrıyordu sıcak su torbası felan koyuyordum magnezyum içiyorum bide muz iyi geldi bide yürümek çok iyi geliyor yoksa ağrısından duramıyorum

bence çok güzel ya nerden aldın ve fiyatı neydi merak ettim bende bu tarz düşünüyorum ikea da var ordan alıcam sanırım
canım baby tech diye geçiyor bu beşikler nette var ben bir mağazadan aldım. uyku seti+ yatak da dahil fiyata kurulumu onlar yapıyor 600 e anlaşıcaz inş

Benimde iltihap ve kum dökme hiç geçmedi. Hala kusuyorum ve annemde kalıyorum.
Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Umarım kısa sürede atlatırsın.

Canım gerçekten çok zormuş... ben son bir aydır çekiyorum bu iltihap işini ve yine de bıktım valla.. allah sana sabır ve kolaylık versin..

AYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM
yok canım çok şükür hareketler de değişiklik yok kıpır kıpır bilmiyorum ki canım herhangi bişey de yapmadım. günlük rutin işlerdi. wc için kalktığımda ağrıyı hissetm. geçti şimdi çok şükür

AYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM
yok canım çok şükür hareketler de değişiklik yok kıpır kıpır bilmiyorum ki canım herhangi bişey de yapmadım. günlük rutin işlerdi. wc için kalktığımda ağrıyı hissetm. geçti şimdi çok şükür

CNM ÇOOK GEÇMŞ OLSN HERŞEY ÜSTÜSTE GELMŞ GERÇKTN OLMAZ HERHLADE BANA TANSİYON HARİCİ HİÇ SORUN OLMADI CNM

çok geçmiş olsun ,Allah vermesin bi r daha kimseye . senin hepsi üst üste gelmiş . dikkat et kendine .son aylarını çok rahat geçirenler var merak etme. tabi ufak tefek zorluklar ( nefes almakta ,yatmakta kalkmakta zorlanma,uykusuzluk) olabilir ama.iyi düşünelim iyi olsun :)

KIZLAR BUGUN SAAT 3 TE ŞEKER TESTİM VAR EŞİMDE DİOKİ ÖĞLE YEMEĞİNİ 11 DE YERSEN 3 E KADR YEMEZSN OLUR DİO ACABA ÖYLE YAPSM OLUR MU Kİ

KIZLAR BUGUN SAAT 3 TE ŞEKER TESTİM VAR EŞİMDE DİOKİ ÖĞLE YEMEĞİNİ 11 DE YERSEN 3 E KADR YEMEZSN OLUR DİO ACABA ÖYLE YAPSM OLUR MU Kİ
benim doktorum da 3 saat aç kalsan yeter demişti. öyle yaptık biz .ama herkes farklı bişey diyor burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…