2015 Temmuz Anneleri

benim doktorum da 3 saat aç kalsan yeter demişti. öyle yaptık biz .ama herkes farklı bişey diyor burda
YA ZATEN HAMİLE BİRİNE OKADR AÇ KAL NEDEN DERLER HİÇ ANLAMYRM ZATEN BAYGNLK GECIRIR TANSYN FALAN KALMAZ Kİ BENDE ŞİMDİ BİŞEYLER YİYCM SONRA 3 TE GİTCM NE CIKARSA BAHTIMA :)

Saol canm sanada gecmis olsun rabbm yasatmasn bir daha dogm evine feln mi gittin normal ozel hastaneye mi gittin ??bende ki tas 6mm o yuzden mudehale edemiyolar sancidan duramiyorum bende ne yapicam doguma kadar bilmiyorum
Sagol canim daha once hic bobrek agrisi cekmedim oyle sikintimda olmaynca eekle ilgili sikinti var zannettimmistim gttigim ozel hastanenin aciline gttik serum igne rahatladim sonra sukur ..

Anneler, anne Adayları günaydın. Bebekleri hasta olanlar, kendini iyi hissetmeyenler hepimize Allah şifa versin. Çalışanların yardımcısı olsun. Bende mide yanması başladı aşırı derecede hafifte yesem yanıyor doktoruma sordum renni duo diye bi ilaç söylemiş yandığında iyice kötü olduğumda iki ölçek içebilirsin Demiş. Kullanan var mı acaba ? Mide sorunu yaşayan ?

CNM DENEMK LAZM ASLNDA BİRAZ GÖZKYR GALİBA AKŞAMA BEN GİYİP BAKUYM ONA GÖRE OLMAZSA YARIN PANTOLON BAKARM
Hamile kıyafeti satan yerler çok Pahalı ya Satıyor kıyafetleri. Ben baktığımda yüz küsürdü arkadaşım lcw den bak Demişti baktım ve çok uyguna aldım ispanyol hamile pantolonumu sende bence lcw ye bi bakmalısın

KIZLAR BUGUN SAAT 3 TE ŞEKER TESTİM VAR EŞİMDE DİOKİ ÖĞLE YEMEĞİNİ 11 DE YERSEN 3 E KADR YEMEZSN OLUR DİO ACABA ÖYLE YAPSM OLUR MU Kİ
Ben bilerek sabah randevusu aldim oyuzden. O kadar saat ac beklenmez diye. Ama ye yada yeme diye bise diyemem. Test sonucunu etkiler

Bende 7 8 pantln aldim valla oradan. Renk renk, kot fln. Bidaha giymeyecegim seye okdr para vermeye gerek yok.

Bnada psikolojik gbi geldi dun aksam yapmis sabha getrdi getren cocuguda dovmeye calisiyolr 8 kisiye bisey olmamis geri hep karnim. Agriyo diyo.ambulans cagrdilr gittiler insallh zehirlnmemislerdr ya cok uzuldum valka.bnm ddersimde yedilr.biri basladi.karnim agriyo digerleride kusucam.karnim agriyo hic biseyi olmayan ccuk bile gidiyo bnde kotuyum die.ayy ne igrenc bi gun ya

Fena olmus bu hafta senin icin yaa. Grcmis olsun canim dikkat et kendine. Hep boyle gecmez, hepsi ust uste geldi bence

Ogretmenlik zor valla canim yaa. Her biri ile ilgilenmek...
Kesin agrimayanda girmistir aralarina. Ins biseleri yoktur. Uzme kendini bebeginde strese gircek

ben kullanıyorum canım renni duo şurup. gönül rahatlığıyla içebilirsin benim doktorum ben hamileyken kafama dikiyodum diyo. iyide geliyo işe yarıyo gerçekten.

CNM ORAYA BAKTMDA BEN NİE BULAMADM YAHU. İSPANYOL CNMA AMA KUMAŞ OLCK BENM Kİ :)

Renni, gaviscon icebilirsin bunlari. Bende arafa yarim kasik iciyorum hafif yanmalarda

Ben bilerek sabah randevusu aldim oyuzden. O kadar saat ac beklenmez diye. Ama ye yada yeme diye bise diyemem. Test sonucunu etkiler
CNM ERKEN RANDEVU YOKTU İŞT 13-14 RANDEVU AL DEDİ DOKTOR EN ERKEN SAAT OZMNDI CNM YAPAMAM TOKSN DERSE SONRAKI GÜN GİDERM DİORM BAKALM NE SÖYLYCK

Bende 7 8 pantln aldim valla oradan. Renk renk, kot fln. Bidaha giymeyecegim seye okdr para vermeye gerek yok.
Bende aldım renk renk aynen öyle bidaha giymiyceğim bişeye hiç gerek yok. Kalitesiz de değiller o kadar bence. Çok işimi gördüler valla rahat rahat

İÇİN RAHAT OLSUN SON HAFTALARLA ALAKASI YOK YAŞADIKLARININ...BENDE HAVALRDAN ETKİLENİP ÜŞÜTMÜŞSÜN... SON HAFTALAR ÇOK DAHA RAHAT GEÇER EMİN OL :)

Ogretmenlik zor valla canim yaa. Her biri ile ilgilenmek...
Kesin agrimayanda girmistir aralarina. Ins biseleri yoktur. Uzme kendini bebeginde strese gircek
Insallh cnm boyle seylerde hep bni buluo yarin dersim yok ama okula gelirim gene aklim onlrda olck.ya

kızlar günaydın.aranızda açlık tokluk kan şekerine baktıran var mı hergün farklı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…