- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.401
KUZUM MUAYENE SIRASINDA TELFNLARA BAKMYRLR NE ASISTANI NEDE ÖZEL CEP TLFNU
Bnada psikolojik gbi geldi dun aksam yapmis sabha getrdi getren cocuguda dovmeye calisiyolr 8 kisiye bisey olmamis geri hep karnim. Agriyo diyo.ambulans cagrdilr gittiler insallh zehirlnmemislerdr ya cok uzuldum valka.bnm ddersimde yedilr.biri basladi.karnim agriyo digerleride kusucam.karnim agriyo hic biseyi olmayan ccuk bile gidiyo bnde kotuyum die.ayy ne igrenc bi gun ya
NAsip canım bizim nasibimizde böyleymiş.Canım gerçekten çok zormuş... ben son bir aydır çekiyorum bu iltihap işini ve yine de bıktım valla.. allah sana sabır ve kolaylık versin..
ben rennie duo içiyorum bazen, zaten bildiğin karbonat canım hiç bir zararı yok içebilirsin gönül rahatlığıylaAnneler, anne Adayları günaydın. Bebekleri hasta olanlar, kendini iyi hissetmeyenler hepimize Allah şifa versin. Çalışanların yardımcısı olsun. Bende mide yanması başladı aşırı derecede hafifte yesem yanıyor doktoruma sordum renni duo diye bi ilaç söylemiş yandığında iyice kötü olduğumda iki ölçek içebilirsin Demiş. Kullanan var mı acaba ? Mide sorunu yaşayan ?
Günaydın kızlar,
Ben bebeğim için mustela bebek bakım setini almak istiyorum internetten ama set olarak bulamadım tek tek satılıyor. Hangi ürünler işimize yarar sizce ??
Mesela konak önleyici şampuan
Vücut yağı
Pişik kremi
Vücut şmpuanı
Sabun ?? Hepsi lazım olur değil mi?
Birde Bebek bakım ürünleri satan internet sitesi bilen varmı?
Gecmis olsun canim benimkilerde hastalandı bir haftadir onlarla ugrasiyorum çok zor ya çocukların hasta olmasi[/QUOTE]="ilknur84, post: 40483554, member: 197637"]Amin inşallah canım sağolsın
amin inşallah bende bugün ikinci doz için sabah sağlık ocağına götürdüm ama bu hemşire nasıl vurdu anlamıyorum ama kızım topallayarak yürüyor bu çok fazla acıttı anne diyor olmazsa akşamları götürdüğüm hastaneye sabahlarıdamı götürsem bayada yakıyor iğne kasdan yapılıyor.. yavrum anne sekizdi ikitane oldu 6 tane kaldı demi diyor insanın içi yanıyor çocuklar hasta oluncaAh yawrum Allah şifa versin. Bizimkide halen aynı yatıyo Karşımda gözleri bakışları soldu canımınihmal etmiyorum saatine göre veriyorum. Inş iyileşirler
Günaydın kızlar,
Ben bebeğim için mustela bebek bakım setini almak istiyorum internetten ama set olarak bulamadım tek tek satılıyor. Hangi ürünler işimize yarar sizce ??
Mesela konak önleyici şampuan
Vücut yağı
Pişik kremi
Vücut şmpuanı
Sabun ?? Hepsi lazım olur değil mi?
Birde Bebek bakım ürünleri satan internet sitesi bilen varmı?
benim de hareketleri azaldı,gündüz belki 2-3 defa vuruyor..gece ben uyurken tepiniyormuş eşim hissediyormuş gece gece,ben niye farkedemiyorum acabaAYY NEDEN OLDU Kİ? BENDE FAZLA KASILMA YOK ÇOK ŞÜKÜR... BENİMDE HAREKETLER AZALDI YAA KORKUYORUM ...GÜNDE 1-2 DEFA ANCAK HİSEDİYORUM
off Allah şifanı versin canımKızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
evden mi getirdiler keki, yoksa dışarıdan mı almışlar? acile götür istersen canım,çok çok geçmiş olsunAyy kizlar ya bizim.ogrenciler bnm dersimde kremali kek tarzi bisey yediler hepsi durmus bizim.midemiz bulanio zehirlndik ayy bn napim cok korkuyom cocuklra bisey olurmuki ya.odev yapmayanlr pasta borek getrsin dedilr bula bula bnm dersimi buldu.biri dedi.midem bulanio hepsi gitti.midemiz bulanio die ojul saglik ocagina gotruyor .uff basima geln yaa
geçmiş olsun canımBenimde iltihap ve kum dökme hiç geçmedi. Hala kusuyorum ve annemde kalıyorum.
Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Umarım kısa sürede atlatırsın.
güle güle kullanıncanım baby tech diye geçiyor bu beşikler nette var ben bir mağazadan aldım. uyku seti+ yatak da dahil fiyata kurulumu onlar yapıyor 600 e anlaşıcaz inş
bence de doktoruna sor canım, o saate vermeleri bile yanlış..ben de sabahtan gideceğim hastaneye ama kaçta alırlar bilmiyorum. sabah aç karnına gidiyoruz ya test için,su içsek bişey olur mu acabaKIZLAR BUGUN SAAT 3 TE ŞEKER TESTİM VAR EŞİMDE DİOKİ ÖĞLE YEMEĞİNİ 11 DE YERSEN 3 E KADR YEMEZSN OLUR DİO ACABA ÖYLE YAPSM OLUR MU Kİ
Canım süpersin aradığım siteler bunlardı işte :) turuncu kasaya bakıypdum ama hep aynı ve tükenmiş ürünler var. Tşk ettim :)ben rennie duo içiyorum bazen, zaten bildiğin karbonat canım hiç bir zararı yok içebilirsin gönül rahatlığıyla
canım bence hem vücut şampuanı hem de sabun almaya gerek yok, ikisinden birine karar ver. Zaten mustelada saç ve vücut şampuanı olarak geçiyor. Başı zaten konak önleyici şampuanla yıkarsın.
bu sitede mustela ürünleri uygun, çeşitli setler de var
http://www.mamacim.com/mustela
bir de bu sitede uygun fiyatlar
http://www.kozmodi.com/arama?tip=1&word=mustela&kat=0&submit=Ara
hay maşallah kocaman olmuşTunaydın kızlarr. Bende sabahtan beri hastanedeyim. Tiroidlere baktırdım. Seker yükleme yaptırdım. Tadı fena değildi. Abartıyolar bence. Gazozdan biraz daha şekerli. 50lik yapıldı. Aclık kanını verdim simdi 1saat sonraki kanı vericem. O aradada sizi okudumkanı verip hemen en yakın restorana koşucamm cok acıktım bebişimde 970gr olmuş
Canım ben de aynı bu listeyi almayı düşünüyorum.sadece sabun almıycam vücut sampuanı oldugu için. bir de mustelanın vücut nemlendiricisini alıcam . Vücut yagıhergün kullanılmaz gibi gelio haftada 2gün yağlarım diye düşünüyorum.Onun dışında nemlendirici kullanırım. Tabi tecrübeli annelere de sormak lazım :)
rica ederim canım, ben de ablamdam öğrendim bu siteleriCanım süpersin aradığım siteler bunlardı işte :) turuncu kasaya bakıypdum ama hep aynı ve tükenmiş ürünler var. Tşk ettim :)
Haklısın canım sac ve vücut şampuanı daha mantıklı. Sacı içinde ayrı konak önleyici alıcam. Sabun kurutabilir diye düşündüm şimdi
rica ederim canım, ben de ablamdam öğrendim bu siteleri
mustelanın sabununun içinde cold cream var yani kurutmaz diye tahmin ediyorum, ama hangisi içine sinerse onu dene canım, hem sabun hem diğerini almaya gerek yok. Sabun alınmasa da olur.
Tunaydın kızlarr. Bende sabahtan beri hastanedeyim. Tiroidlere baktırdım. Seker yükleme yaptırdım. Tadı fena değildi. Abartıyolar bence. Gazozdan biraz daha şekerli. 50lik yapıldı. Aclık kanını verdim simdi 1saat sonraki kanı vericem. O aradada sizi okudumkanı verip hemen en yakın restorana koşucamm cok acıktım bebişimde 970gr olmuş
Yok canim bn yemedim bunlr boyle yapinca bnm bile midem bulndi.hos yemedim.ewe geldim de geri gidicem.cok.merak ettim.insallh biseyleri yoktr dua edin.O ZAMAN DEDİĞİN GİBİ ŞANSINI DENE BAKALIM. ÇÜNKÜ O KADAR AÇ KALINMAZ
AY GETİREN ÇOCUĞADA YAZIK ODA ÜZÜLMÜŞTÜR CANIM YA. İNŞALLAH ABARTIYORLARDIR CANIM. HABER VERİRSİN BİZEDE MERAK ETTİM. SEN YEMİŞ MİYDİN KEKTEN
Ewden getirdiler cnm.goturdu idare acile insallh biseyleri yoktr bnde kotu oldum ta gozum karardi tansiyonum dustu.ewe geldim geri gidicem okula cok.merak ediyorumbenim de hareketleri azaldı,gündüz belki 2-3 defa vuruyor..gece ben uyurken tepiniyormuş eşim hissediyormuş gece gece,ben niye farkedemiyorum acaba
off Allah şifanı versin canımşimdi iyisin dimi son aylar böyle mi olacağız acaba
evden mi getirdiler keki, yoksa dışarıdan mı almışlar? acile götür istersen canım,çok çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
güle güle kullanın
bence de doktoruna sor canım, o saate vermeleri bile yanlış..ben de sabahtan gideceğim hastaneye ama kaçta alırlar bilmiyorum. sabah aç karnına gidiyoruz ya test için,su içsek bişey olur mu acaba
Canmn gecms olsn ya simdi okudum msjinin birini istyken bazen atlyrmAyy kizlar ya bizim.ogrenciler bnm dersimde kremali kek tarzi bisey yediler hepsi durmus bizim.midemiz bulanio zehirlndik ayy bn napim cok korkuyom cocuklra bisey olurmuki ya.odev yapmayanlr pasta borek getrsin dedilr bula bula bnm dersimi buldu.biri dedi.midem bulanio hepsi gitti.midemiz bulanio die ojul saglik ocagina gotruyor .uff basima geln yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?