- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.421
Canm saydklrnin icinden sabun harici hepsini alcm ben turuncu kasa die biryer var ordn alablrsn ben ordn alcmGünaydın kızlar,
Ben bebeğim için mustela bebek bakım setini almak istiyorum internetten ama set olarak bulamadım tek tek satılıyor. Hangi ürünler işimize yarar sizce ??
Mesela konak önleyici şampuan
Vücut yağı
Pişik kremi
Vücut şmpuanı
Sabun ?? Hepsi lazım olur değil mi?
Birde Bebek bakım ürünleri satan internet sitesi bilen varmı?
Cnm kac saattir acsnTunaydın kızlarr. Bende sabahtan beri hastanedeyim. Tiroidlere baktırdım. Seker yükleme yaptırdım. Tadı fena değildi. Abartıyolar bence. Gazozdan biraz daha şekerli. 50lik yapıldı. Aclık kanını verdim simdi 1saat sonraki kanı vericem. O aradada sizi okudumkanı verip hemen en yakın restorana koşucamm cok acıktım bebişimde 970gr olmuş
Ogldn snra dersom yok da ewe geldim .ama dayanamadim geri okula gidiyorum.hem kargomu alcm.insallh yoktr biseyleri ay kndileri istedi getirelim die bnde ii madem getrin degisiklik olsun dedim demez olaydim.bnm bile midem bulanio yemedim ama strese girdimCanmn gecms olsn ya simdi okudum msjinin birini istyken bazen atlyrmvar mi biseyleri sen uzme kendini
canım dersi kaynatmak için hepsi öyle demiş olmasın?Cnm
Ogldn snra dersom yok da ewe geldim .ama dayanamadim geri okula gidiyorum.hem kargomu alcm.insallh yoktr biseyleri ay kndileri istedi getirelim die bnde ii madem getrin degisiklik olsun dedim demez olaydim.bnm bile midem bulanio yemedim ama strese girdim
cnm bence su içilblr herhlde sonçta oruç tutmyrz okadrda abartlcgnı zanntmyrm ki ben abartmdm abartmam herhaldebenim de hareketleri azaldı,gündüz belki 2-3 defa vuruyor..gece ben uyurken tepiniyormuş eşim hissediyormuş gece gece,ben niye farkedemiyorum acaba
off Allah şifanı versin canımşimdi iyisin dimi son aylar böyle mi olacağız acaba
evden mi getirdiler keki, yoksa dışarıdan mı almışlar? acile götür istersen canım,çok çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
güle güle kullanın
bence de doktoruna sor canım, o saate vermeleri bile yanlış..ben de sabahtan gideceğim hastaneye ama kaçta alırlar bilmiyorum. sabah aç karnına gidiyoruz ya test için,su içsek bişey olur mu acaba
cnm bunları ben sormştm :) konak önleyıcı sampuan saç vücut losyonu vücut yağı pişik kremi sizinde değinz gibi günlk kullanmk istersnz vücut losyonu :) ama ben bebişimi hergün yıkamayı düşnyrm ondn yağ kullanrm losyon almayablrm :)Aynı düşünmüşüz canım :) yağı banyo sonrası kullanırım daha sonra nemlendirici kullanırım diye düşündüm bende :) sabun kurutabilir canım bende vazgeçtim ondan. Okuduğum ve araştırdığım kdarı ile mustela güvenilir bir marka ama tabi hangi ürünleri gerekli olur tecrübeli annelerden bekliyoruz :)
Doktor bana su kadar saat aç kal demedi. Akşam 11 gibi meyve yedim canm. Sabahta aç gittim işteCnm kac saattir acsn
İnşallah güZel çıkar canım saoll. Ohh yedik karnımızı doyurduk allaha şükürOoo 1 kilo olmuşuz neredeyse. inşallah sonuçta iyi çıkar. bu kadar açlığa hakettiniz güzel bi yemeği
cnm az sakin ol yoktr bişeyleri ki senlk bir durum yok ki sonçta tamam endşlnmşsndr ama kendınıde düşün bak strestn midene vurdu bebeğini ve kendını düşün bakim şimdi azck. birşeyleri olmadıgını öğrenınce daha rahatlarsnCnm
Ogldn snra dersom yok da ewe geldim .ama dayanamadim geri okula gidiyorum.hem kargomu alcm.insallh yoktr biseyleri ay kndileri istedi getirelim die bnde ii madem getrin degisiklik olsun dedim demez olaydim.bnm bile midem bulanio yemedim ama strese girdim
cnm banada saat vermedi ac ol dedi sadecede 15te randevm ondn merak ettm okadr aç kalamam die 10.30 gibi bişey atştrdm ama çok az yani aç hissedyrm kendimiDoktor bana su kadar saat aç kal demedi. Akşam 11 gibi meyve yedim canm. Sabahta aç gittim işte
cnm olduğun iğne herkese mi yapkyr yoksa sadece aşılma veya tüp bebeklere mi ?selammmmm kızlarr,biz doktordan geldik şimdi ciğer iğnemizin ilk 2 dozu yapıldı,diğeride 24 saat sonra yapılacak...hersey yolunda çok şükür,d vitamini nerdeyse yok gibi cıktı testlerde,devit verdi,şu an ıtıbarıyla,multivitamin,demir takviyesi,devit,progestan fitil,magnezyum,antıbıyotık ve buguseptıl kullanıyorum,hayatımda bu kadar ilaç ve vitamin içmedim ben yavv...her gün ayrı bi ayar bozuluyor....bu arada hastanedeyken ,doktor anlattı,2 gün once 3 üzler doğmuş 30 haftalık,28.haftada yapmıslar celestonu,4-5 gun daha küvezde kalırlar durumları çok iyi dedi...
Anladım canm. Senin randevu saati biraz ters olmuş. Ama sorun olmaz heralde. 3e kadar yine acıkırsın zaten.cnm banada saat vermedi ac ol dedi sadecede 15te randevm ondn merak ettm okadr aç kalamam die 10.30 gibi bişey atştrdm ama çok az yani aç hissedyrm kendimi
cnm bunları ben sormştm :) konak önleyıcı sampuan saç vücut losyonu vücut yağı pişik kremi sizinde değinz gibi günlk kullanmk istersnz vücut losyonu :) ama ben bebişimi hergün yıkamayı düşnyrm ondn yağ kullanrm losyon almayablrm :)
cnm olduğun iğne herkese mi yapkyr yoksa sadece aşılma veya tüp bebeklere mi ?
Maşalah senin bebişinede üçüzlerede. Allahım korusun bebişlerimiziselammmmm kızlarr,biz doktordan geldik şimdi ciğer iğnemizin ilk 2 dozu yapıldı,diğeride 24 saat sonra yapılacak...hersey yolunda çok şükür,d vitamini nerdeyse yok gibi cıktı testlerde,devit verdi,şu an ıtıbarıyla,multivitamin,demir takviyesi,devit,progestan fitil,magnezyum,antıbıyotık ve buguseptıl kullanıyorum,hayatımda bu kadar ilaç ve vitamin içmedim ben yavv...her gün ayrı bi ayar bozuluyor....bu arada hastanedeyken ,doktor anlattı,2 gün once 3 üzler doğmuş 30 haftalık,28.haftada yapmıslar celestonu,4-5 gun daha küvezde kalırlar durumları çok iyi dedi...
cnm olduğun iğne herkese mi yapkyr yoksa sadece aşılma veya tüp bebeklere mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?