2015 Temmuz Anneleri

Canm saydklrnin icinden sabun harici hepsini alcm ben turuncu kasa die biryer var ordn alablrsn ben ordn alcm

kızlar bişey sorcam. diyelim raporunuzu aldınız izne çıktınız 1 ay sonra çalıştığınız firma kapandı. doğum parası yada işsizlik maaşı alabılınır mı böyle bir durumda?

Cnm kac saattir acsn

Cnm
Canmn gecms olsn ya simdi okudum msjinin birini istyken bazen atlyrm var mi biseyleri sen uzme kendini
Ogldn snra dersom yok da ewe geldim .ama dayanamadim geri okula gidiyorum.hem kargomu alcm.insallh yoktr biseyleri ay kndileri istedi getirelim die bnde ii madem getrin degisiklik olsun dedim demez olaydim.bnm bile midem bulanio yemedim ama strese girdim

canım dersi kaynatmak için hepsi öyle demiş olmasın?

cnm bence su içilblr herhlde sonçta oruç tutmyrz okadrda abartlcgnı zanntmyrm ki ben abartmdm abartmam herhalde

cnm bunları ben sormştm :) konak önleyıcı sampuan saç vücut losyonu vücut yağı pişik kremi sizinde değinz gibi günlk kullanmk istersnz vücut losyonu :) ama ben bebişimi hergün yıkamayı düşnyrm ondn yağ kullanrm losyon almayablrm :)

cnm az sakin ol yoktr bişeyleri ki senlk bir durum yok ki sonçta tamam endşlnmşsndr ama kendınıde düşün bak strestn midene vurdu bebeğini ve kendını düşün bakim şimdi azck. birşeyleri olmadıgını öğrenınce daha rahatlarsn

selammmmm kızlarr,biz doktordan geldik şimdi ciğer iğnemizin ilk 2 dozu yapıldı,diğeride 24 saat sonra yapılacak...hersey yolunda çok şükür,d vitamini nerdeyse yok gibi cıktı testlerde,devit verdi,şu an ıtıbarıyla,multivitamin,demir takviyesi,devit,progestan fitil,magnezyum,antıbıyotık ve buguseptıl kullanıyorum,hayatımda bu kadar ilaç ve vitamin içmedim ben yavv...her gün ayrı bi ayar bozuluyor....bu arada hastanedeyken ,doktor anlattı,2 gün once 3 üzler doğmuş 30 haftalık,28.haftada yapmıslar celestonu,4-5 gun daha küvezde kalırlar durumları çok iyi dedi...

Doktor bana su kadar saat aç kal demedi. Akşam 11 gibi meyve yedim canm. Sabahta aç gittim işte
cnm banada saat vermedi ac ol dedi sadecede 15te randevm ondn merak ettm okadr aç kalamam die 10.30 gibi bişey atştrdm ama çok az yani aç hissedyrm kendimi

cnm olduğun iğne herkese mi yapkyr yoksa sadece aşılma veya tüp bebeklere mi ?

cnm banada saat vermedi ac ol dedi sadecede 15te randevm ondn merak ettm okadr aç kalamam die 10.30 gibi bişey atştrdm ama çok az yani aç hissedyrm kendimi
Anladım canm. Senin randevu saati biraz ters olmuş. Ama sorun olmaz heralde. 3e kadar yine acıkırsın zaten.

Sayfalar okadar çabuk ilerliyoki kaçırmışım demekki canım :) göbeği düşene kdar yıkamazsak losyonu kullanırım diye düşünüyorum canım. Bende her gün banyo yaptırmak isterim hele ki yaz sıcağında :) okadar tereddütteyim ki ne yapacağım konusunda :) tecrübesizlik çok kötüymüş yav

Bugün doktora sordum bana niye omega vermedi diye. Ben hiç önermiyorum dedi. Ceviz balık semizotundan al dedi. Son gittiği konferansta da o ilacın bi etkisi olmadığı anlatılmış. Bide magnezyum başlattı

Maşalah senin bebişinede üçüzlerede. Allahım korusun bebişlerimizi

cnm olduğun iğne herkese mi yapkyr yoksa sadece aşılma veya tüp bebeklere mi ?

gizemcim bütün hamilelere yapılıyor dedi,erken doğum riski olsun olmasın,en problemsız hamılede bıle erkenden gelebılıyorum diyebiliyor dedi doktor...zaten bizimde baslangıcımız aşılamayla oluyorama 4 aydan sonra normal hamılesiniz artık diyor doktor...dısardan baktıgı normal gebelerede yapıyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…