- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.441
Mayıs anneleri doğurmaya başlamış kızlarrr çok heyecanlı sıra bize geliyooooorrr
acıktm zaten :) aynen cnm ters oldu randevu saati bulamadk başka doktorm çok yoğun inş olur okadr aç kaldım boşa gitmsnAnladım canm. Senin randevu saati biraz ters olmuş. Ama sorun olmaz heralde. 3e kadar yine acıkırsın zaten.
valla hep dıyorum 32.haftadan sonra bekliyorum bende burdan haberleri:)))))))az kaldıııııııııııııııııııııııııııııı
aynen cnm aman alırız bir losyonuda okadr çok şey aldk onuda alrz :) aynen cnm canm zor zor öğrenyrz işte ama burdan bana çok faydası olyr bazen annelerle knşyrm bal seen nerden bılyrsn diolr öğrnyrm herhalde diorm :)Sayfalar okadar çabuk ilerliyoki kaçırmışım demekki canım :) göbeği düşene kdar yıkamazsak losyonu kullanırım diye düşünüyorum canım. Bende her gün banyo yaptırmak isterim hele ki yaz sıcağında :) okadar tereddütteyim ki ne yapacağım konusunda :) tecrübesizlik çok kötüymüş yav
allah allah cnm bana hiç öyle bişeyden bahstmdi doktorm benm görmcm erkn doğm yaptı mesela o sırada vurmşlr iğneyi bugun gidince sorym bari ozmngizemcim bütün hamilelere yapılıyor dedi,erken doğum riski olsun olmasın,en problemsız hamılede bıle erkenden gelebılıyorum diyebiliyor dedi doktor...zaten bizimde baslangıcımız aşılamayla oluyorama 4 aydan sonra normal hamılesiniz artık diyor doktor...dısardan baktıgı normal gebelerede yapıyor yani...
ay ayy heycanlanyrm beeennn :))Mayıs anneleri doğurmaya başlamış kızlarrr çok heyecanlı sıra bize geliyooooorrr
aynen cnm 7 aya girdm ben düşündkçe şaka gibi birde fazla karnm yok gören yok artk dio bende inanasım gelmyr onlar öyle dedkçe :)Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah dünyaya canım değişik hisler içerisindeyim şuan neler neler atlattık bu dönemde. Mide bulantılarını konusuyoduk sanki daha dünçoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile
selammmmm kızlarr,biz doktordan geldik şimdi ciğer iğnemizin ilk 2 dozu yapıldı,diğeride 24 saat sonra yapılacak...hersey yolunda çok şükür,d vitamini nerdeyse yok gibi cıktı testlerde,devit verdi,şu an ıtıbarıyla,multivitamin,demir takviyesi,devit,progestan fitil,magnezyum,antıbıyotık ve buguseptıl kullanıyorum,hayatımda bu kadar ilaç ve vitamin içmedim ben yavv...her gün ayrı bi ayar bozuluyor....bu arada hastanedeyken ,doktor anlattı,2 gün once 3 üzler doğmuş 30 haftalık,28.haftada yapmıslar celestonu,4-5 gun daha küvezde kalırlar durumları çok iyi dedi...
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah dünyaya canım değişik hisler içerisindeyim şuan neler neler atlattık bu dönemde. Mide bulantılarını konusuyoduk sanki daha dünçoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile
Canim hadi gecmis olsun, insallah sadece onlem amacli kalir igne oglun acele etmez36-38 goruruz birlikte... Ucuzler inanilmaz yalniz, biz birini zor tasiyoruz, ucuz inanilmaz, onlarinda saglikli omurleri olsun :)
Bu arada bizim forumdan dogum yapan bir arkadas vardi, ondan haber alan var mi ???
canm bende takip edyrm ama sadece edyrm yazmyrm hiç sen yazyrmsn yahu görym seni :) birde selen die biri var o çok ilgili bizim topktede yazyr mu acabainşşşşşşşş cnmm beklerrrr umarımmm,üçüzlerınde kılosuynu sormayı akıl edemedım,onuda sorayım bı:))))gökçe arkadasımızın bebeğinin durumu aynı,değişiklik yok dedi...hatta gecen gun onun ıcınde tesbıh cekıyorlardı...
allah allah cnm bana hiç öyle bişeyden bahstmdi doktorm benm görmcm erkn doğm yaptı mesela o sırada vurmşlr iğneyi bugun gidince sorym bari ozmn
canm bende takip edyrm ama sadece edyrm yazmyrm hiç sen yazyrmsn yahu görym seni :) birde selen die biri var o çok ilgili bizim topktede yazyr mu acaba
merak edyrm :)evet selen arkadasımız zaten yonetıcı sanırım orda....aa bikaç kez yazdımmmm ben orda:)))))))gökçenin ilk dogum yaptım mesajınada yazmıstımmm,dur bı ılgıleneyım bu konuyla
evettttttttt:))))))bulantıdannn kendımızı kaybetmiştikkk,çok şükürr bugünümüzeee,dur daha son aylara girdik,bundan sonra dogum panıkleri yasıycaz daha:))agrım oldu bebekmı gelıyo,kasılıyorum dogum sancısımı bu dıye sorcaz bırbırımıze:)))))))))))))))bol bol acillerdeee buluruz herhalde kendımızı:)))))))))
Süper canım ya gözün aydın...Biz de perşembe göreceğiz inş. oğlumuzu, iple çekiyoruz artık, özledik..Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
mrb cnm iyiyiz sen bende birazdn görcem oğlşumu sen benden daha sık gdyrsn snrm doktora ben çok özlyrmMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
aynen cnm 7 aya girdm ben düşündkçe şaka gibi birde fazla karnm yok gören yok artk dio bende inanasım gelmyr onlar öyle dedkçe :)
CNM ÇOOK GEÇMŞ OLSN HERŞEY ÜSTÜSTE GELMŞ GERÇKTN OLMAZ HERHLADE BANA TANSİYON HARİCİ HİÇ SORUN OLMADI CNM
çok geçmiş olsun ,Allah vermesin bi r daha kimseye . senin hepsi üst üste gelmiş . dikkat et kendine .son aylarını çok rahat geçirenler var merak etme. tabi ufak tefek zorluklar ( nefes almakta ,yatmakta kalkmakta zorlanma,uykusuzluk) olabilir ama.iyi düşünelim iyi olsun :)
Fena olmus bu hafta senin icin yaa. Grcmis olsun canim dikkat et kendine. Hep boyle gecmez, hepsi ust uste geldi bence
İÇİN RAHAT OLSUN SON HAFTALARLA ALAKASI YOK YAŞADIKLARININ...BENDE HAVALRDAN ETKİLENİP ÜŞÜTMÜŞSÜN... SON HAFTALAR ÇOK DAHA RAHAT GEÇER EMİN OL :)
NAsip canım bizim nasibimizde böyleymiş.
Bazen isyana yaklaşınca bebek sahibi olmak için çabalayanları düşünüp şükrediyorum halime.
Bebeğim sağlıklı olsun da 2 ay daha dişimi sıkarım Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?