2015 Temmuz Anneleri

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür

Maşallah canım prensese :) tam ideal hamilesin şuanda
Bende iki haftadır aynı kilodayım inşallah bebeğim kilo almıstır. Siz şanslısınız ben 18. Haftadan beri görmüyorum bebeğimi

havalar düzeldi artık birazcık güneşe çık canım en iyi d vitamini kaynağı

Ml
Bişicik kalmamış cnm inş görmene. Kocaman olmuştur seninde paşan inş
Şeker çıktı cnm bende, ondan dolayı diyetteyim. Ben diyet yaparken bebğim beslenebilecek mi diye düşünüyordum ama maşallah herşey yolunda gidiyor inş. Dikkat edersen yemene kilon sbt kalıyor cnm.
mrb cnm iyiyiz sen bende birazdn görcem oğlşumu sen benden daha sık gdyrsn snrm doktora ben çok özlyrm maşallah canm prensesine allah nazarlardn saklasn
Cnm bugün böbrek için kontrolümüz vardı. Gitmişken hastaneye kızımızı da görelim dedik birde 3haftalık diyetten aklımıza takılıyordu bebişin gelişimi. Ama iyiymiş çok şükür. Umarım seninki de kocaman olmuştur. Tüm bebişileri ve bizleri de nazarlardan korusun Rabbim inş.

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür

maşşalllahhhh kuzuyaaaaaaaaa....çok sevındımmmmm,ebebekde çok guzel kız kıyafetlerı vardı,52 tl ye takım ve corabını bı arkadasıma hedıye alldımm,kız kıyafetlerii çok guzelll,ınsanın alası gelıyorrrr

Maşallah canım prensese :) tam ideal hamilesin şuanda
Bende iki haftadır aynı kilodayım inşallah bebeğim kilo almıstır. Siz şanslısınız ben 18. Haftadan beri görmüyorum bebeğimi
Almıştır inş cnm, daha sağlıklı besleniyorsun dedi Doktorumuz. Fazla kiloya gerek yok dedi. Çok uzun zaman olmuş cnm görmeyeli. Neden?

havalar düzeldi artık birazcık güneşe çık canım en iyi d vitamini kaynağı

evet cnmmm çok kapalı kaldımmm aylardır,en az 30 olması lazım benım 10 cıktı deger...güneşe çıkmayada korkuyorum lekelenırım dıye,zaten süt beyazımm,50 faktörlerı sürüp az da olsa cıkmak lazım...

Cnm iğneni vurulmuşsun sende sanırım. Geçmiş olsun. Bebişin sağlıklı olsun inş. Bizim iğne mevzumuz hiç geçmiyor bile. İyi gidiyoruz sanırım sorma cnm neler neler almışım kızıma. Cıvıl cıvıl kızların kıyafetleri. İnsan hepsini almak istiyor

6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar. hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla

6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar. hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla
Coook ozendimmm, benim izin tarihi 29 mayis :/
Hadi size anne&kiz iyi gezmeleeeer

benimde izin tarihim 11 mayıs iple çekiyorum o günü :) sağlıcakla ulaşırız inşallah

sağol cnmmm iyiyiz bizde çok şükürrr...benım ki kız olsaa ne süslerdimm allah bılıyor ya:)))acıdı cocuga erkek yapayım dedi sanırımmm:)))

sağol cnmmm iyiyiz bizde çok şükürrr...benım ki kız olsaa ne süslerdimm allah bılıyor ya:)))acıdı cocuga erkek yapayım dedi sanırımmm:)))

Kizlar gece yatmadanbir kase yogurtla pekmezi karistirip yiyn bebege yariyomus bebek daha kuvvetli oluyomus bende yeni ogrendm bir kac gundur yapiyorum bebeginin hareketleri daha cok olmaya ve sert olmaya basladi aklinizda bulunsun pekmezi sevmiyosaniz da bir tatli kasigida olsa yogurda katn. Ve tereyagi ile bal oda bebege kilo aldiriyomus. Hadi afiyet olsn simdiden :))

Bilmiorum canim polise ifade verdim sinirlerim bozuldu agladim bi ton sancim var insallh bebege bisey olmamistrr saglik ocagina gidicem.insallh iyidr yawrumm

ahhhh cnm yaaaaaaaa geçmiş olsunnn,senlik bişi yok okudum şimdi sıkmam canını...cocuklarda bişi varmıymış gercekten merak ettıım,yoksa yaramazlıkmı yapıyorlar......

Cocuklra serum vermisler.polis bnm ifademi aldi bide hocalrdan biri dalga gecio hafi bakk polis seni beklioo ifade ver die bnm elim ayagim.bosandi biseymi.oldu diye.cok agladim sinirlerim bozuldu biraz sancim var insallh bebegim iyidr cok uzuluyorum.bisey olck die.saglik ocagina gidicem kalp atislarina baktrcm arkadasi bekliorum.

Mayıs anneleri doğurmaya başlamış kızlarrr çok heyecanlı sıra bize geliyooooorrr
amin inş yaa zaman hayırlısıyla geçsin çok merak ediyorum kime benziyor:)inş hepimiz sağ salim alırız kucağımıza herkes erkek geç yada am vaktinde doğar diyor ben erken beklemiyorum tabi nasip

ahhhh cnm yaaaaaaaa geçmiş olsunnn,senlik bişi yok okudum şimdi sıkmam canını...cocuklarda bişi varmıymış gercekten merak ettıım,yoksa yaramazlıkmı yapıyorlar......
Yok cnm ac karnina sekerli yiyince mideleri bulnmis.okula polis adliyeden birileri fln gelmis bizm mdr yrd.aramiski acil vakakr var ambulns gonderin olay haberlere dusmis.ifademi alck die guluo bazi okulda gereksz ogretmnler bn zaten hassasim.iyice elim ayagim birbirine girdi.bebegime bisey olmasin ya cok Cnm sklio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…