- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.461
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
selammmmm kızlarr,biz doktordan geldik şimdi ciğer iğnemizin ilk 2 dozu yapıldı,diğeride 24 saat sonra yapılacak...hersey yolunda çok şükür,d vitamini nerdeyse yok gibi cıktı testlerde,devit verdi,şu an ıtıbarıyla,multivitamin,demir takviyesi,devit,progestan fitil,magnezyum,antıbıyotık ve buguseptıl kullanıyorum,hayatımda bu kadar ilaç ve vitamin içmedim ben yavv...her gün ayrı bi ayar bozuluyor....bu arada hastanedeyken ,doktor anlattı,2 gün once 3 üzler doğmuş 30 haftalık,28.haftada yapmıslar celestonu,4-5 gun daha küvezde kalırlar durumları çok iyi dedi...
Bişicik kalmamış cnm inş görmene. Kocaman olmuştur seninde paşan inşSüper canım ya gözün aydın...Biz de perşembe göreceğiz inş. oğlumuzu, iple çekiyoruz artık, özledik..bizimkide bir kiloya yaklaşmıştır umarım.. ama tabi ben kiloları almaya devam ediyorum maalesef, sen nasıl sabitledin? diyet mi yapıyorsun?
Cnm bugün böbrek için kontrolümüz vardı. Gitmişken hastaneye kızımızı da görelim dedikmrb cnm iyiyiz sen bende birazdn görcem oğlşumu sen benden daha sık gdyrsn snrm doktora ben çok özlyrmmaşallah canm prensesine allah nazarlardn saklasn
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
Almıştır inş cnm, daha sağlıklı besleniyorsun dedi Doktorumuz. Fazla kiloya gerek yok dedi. Çok uzun zaman olmuş cnm görmeyeli. Neden?Maşallah canım prensese :) tam ideal hamilesin şuanda
Bende iki haftadır aynı kilodayım inşallah bebeğim kilo almıstır. Siz şanslısınız ben 18. Haftadan beri görmüyorum bebeğimi
havalar düzeldi artık birazcık güneşe çık canım en iyi d vitamini kaynağı
Cnm iğneni vurulmuşsun sende sanırım. Geçmiş olsun. Bebişin sağlıklı olsun inş. Bizim iğne mevzumuz hiç geçmiyor bile. İyi gidiyoruz sanırımmaşşalllahhhh kuzuyaaaaaaaaa....çok sevındımmmmm,ebebekde çok guzel kız kıyafetlerı vardı,52 tl ye takım ve corabını bı arkadasıma hedıye alldımm,kız kıyafetlerii çok guzelll,ınsanın alası gelıyorrrr
Coook ozendimmm, benim izin tarihi 29 mayis :/6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar.hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla
benimde izin tarihim 11 mayıs iple çekiyorum o günü :) sağlıcakla ulaşırız inşallah6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar.hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla
Cnm iğneni vurulmuşsun sende sanırım. Geçmiş olsun. Bebişin sağlıklı olsun inş. Bizim iğne mevzumuz hiç geçmiyor bile. İyi gidiyoruz sanırımsorma cnm neler neler almışım kızıma. Cıvıl cıvıl kızların kıyafetleri. İnsan hepsini almak istiyor
Cnm iğneni vurulmuşsun sende sanırım. Geçmiş olsun. Bebişin sağlıklı olsun inş. Bizim iğne mevzumuz hiç geçmiyor bile. İyi gidiyoruz sanırımsorma cnm neler neler almışım kızıma. Cıvıl cıvıl kızların kıyafetleri. İnsan hepsini almak istiyor
Bilmiorum canim polise ifade verdim sinirlerim bozuldu agladim bi ton sancim var insallh bebege bisey olmamistrr saglik ocagina gidicem.insallh iyidr yawrummcanım dersi kaynatmak için hepsi öyle demiş olmasın?
Bilmiorum canim polise ifade verdim sinirlerim bozuldu agladim bi ton sancim var insallh bebege bisey olmamistrr saglik ocagina gidicem.insallh iyidr yawrumm
evet canım bende gördüm üstelik doğumu evde yapmış sanırım yaagünaydın annişler
bugün özgü namal'ın bebişini gördüm televizyonda adı "nefes"..güzel bir isim,isime karar veremeyen anneler bir düşünün derim
Cocuklra serum vermisler.polis bnm ifademi aldi bide hocalrdan biri dalga gecio hafi bakk polis seni beklioo ifade ver die bnm elim ayagim.bosandi biseymi.oldu diye.cok agladim sinirlerim bozuldu biraz sancim var insallh bebegim iyidr cok uzuluyorum.bisey olck die.saglik ocagina gidicem kalp atislarina baktrcm arkadasi bekliorum.cnm az sakin ol yoktr bişeyleri ki senlk bir durum yok ki sonçta tamam endşlnmşsndr ama kendınıde düşün bak strestn midene vurdu bebeğini ve kendını düşün bakim şimdi azck. birşeyleri olmadıgını öğrenınce daha rahatlarsn
amin inş yaa zaman hayırlısıyla geçsin çok merak ediyorum kime benziyor:)inş hepimiz sağ salim alırız kucağımıza herkes erkek geç yada am vaktinde doğar diyor ben erken beklemiyorum tabi nasipMayıs anneleri doğurmaya başlamış kızlarrr çok heyecanlı sıra bize geliyooooorrr
Yok cnm ac karnina sekerli yiyince mideleri bulnmis.okula polis adliyeden birileri fln gelmis bizm mdr yrd.aramiski acil vakakr var ambulns gonderin olay haberlere dusmis.ifademi alck die guluo bazi okulda gereksz ogretmnler bn zaten hassasim.iyice elim ayagim birbirine girdi.bebegime bisey olmasin ya cok Cnm sklioahhhh cnm yaaaaaaaa geçmiş olsunnn,senlik bişi yok okudum şimdi sıkmam canını...cocuklarda bişi varmıymış gercekten merak ettıım,yoksa yaramazlıkmı yapıyorlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?