2015 Temmuz Anneleri

aynen cnm 7 aya girdm ben düşündkçe şaka gibi birde fazla karnm yok gören yok artk dio bende inanasım gelmyr onlar öyle dedkçe :)
ya benim normal sanırım ilk gebeliğim ama halen gebemisin anlamıyorz diye soranlar var.boyle şişko göbüşlü kadınlar var ya oyle sanıyorlar sanırım

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
o maşallah 1 kg geçmiş ben ne zaman 1 kg olacak diordum.geçen hafta gittim 750 gramdı kaç haftadan sonra 1 kg oluyor ki

6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar. hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla
oh maşallah darısı bana ve diğer çalışanlara i nş artık zorlanmaya başladım.yahaaa gelsin izin daha bana çok var

Almıştır inş cnm, daha sağlıklı besleniyorsun dedi Doktorumuz. Fazla kiloya gerek yok dedi. Çok uzun zaman olmuş cnm görmeyeli. Neden?

Canım eşimin iş için yurt dısına çıkması gerekti bir yıl kadar bende tam o dönemde hamile kaldım. Hamileliğimide eşimden ayrı geçirmek istemedim :) bulunduğumuz yerde doktorlar ultrason karsıtı resmen, bakalım iki haftaya memlekete dönğcem inşallah ozaman görücem bende bebeğimi

Canim bende seni merak ediyordum doktora gittiniz mi? Dualarimiz sizinle!

ya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum 37 hafta o zaman oluyor benim.

Yok canim temmuz sicaginda pismesin bebek, acabikirdin ufur ufur uyur:) dedigim gibi nasil alistirirsan oule gidiyor bu cocuk olaylari:)

cnm sen bu klima işine ne dıyorsun pikiüfürlük fayda etmesse diye yani:))çocuga farketmezde sıcakla aram hiç iyi değil benımm,klimasız hiç uyuyamam bırde lohusalık harareti ile tututşup gitmeyelım:))

Oh ne güzel hangi ülkedesiniz peki xnm? Eşiminde yurtdışına gitme durumu var. Bizde daha önce başka bir ülkedeydik. Öyle görünüyor ki doğumdan sonrada tekrar yurtdışına çıkacağız bebişimizle

mayacım selin ismi çok güzel , diğer kızının adı nedir ? ona uyumlumu , benim doktorum da isim seçerken ö , ğ harfli isimlere dikkat et, olurda ilerde yurtdışına açılırsa sorun olur demişti :))
Canim digerinin adi Olivia. Ama esim
Begenmedi selin'i. Bende dedim birinciyi sen koydum ikinciyide ben koyayim, gonul yaptim biraz o da alisirim o zaman dedi:) ama ben ikimizinde istedigi birsey olsun istiyorum belki doorwood'un esi gibi alisir bizimki de. Benim
Nedense pek bir icime sindi. Halbuki kuzenim var Selin ve hic sevmem 25 yildir gormedim
Zaten ne annesini ne onu:) bakalim ne olacak bizim kizin adi. Bizim soyadi da yabanci ve cok karisik vallahi isim soyisim ayri sorun oluyor bizde ister tr'de olalim ister yurtdisinda:) ancak hollandaya tasinirsak birgun o zaman kizlarla kocam
Rahat ben hala yandim isimden:):)

Selin ismi çok güzel cnm, benimde aklımda geçmişti bir ara.benim ismime yakın olduğu için büyük kızının adu çok güzel ama Olivia. Maşallah cnm.

ya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum 37 hafta o zaman oluyor benim.

yok canım 16 mayısta 32 haftam doluyo doğum iznine hak kazanıyorum. dolduğu gün ayrılıcam hiç beklemicem. zaten doğumdan sonra çalışmicam bir süre. yani haklarımı alıcam ve doğum iznim dolunca işe dönmicem. o yüzden beklemeye gerek yok yani son bir ayım ondan sonra 3 yıllık tatilim başlıyo

ben ofisde arkadaslarla çok motıve oluyorum,mümkünse burdan gıdıyım doguma:)))evde üstüme üstüme gelıyor heryer,ağrılarım sızılarımı sayıyorum sonra:)))))))))

canımm sana yasemin veya yasmini öneriyorum,çok yakın bi arkadasımın kızı amerıkada yaşıyor,burda yasemın orda yasmin,ve bütün yasemınler çok güzel ve çok iyi huylu oluyorlar,birde yasmın dıyınce hep yasemın kokusu burnuma gelirr,çok severim yasmin ismini..inşşş içinize sinen bişi bulursunuzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…