- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.481
ya benim normal sanırım ilk gebeliğim ama halen gebemisin anlamıyorz diye soranlar var.boyle şişko göbüşlü kadınlar var ya oyle sanıyorlar sanırımaynen cnm 7 aya girdm ben düşündkçe şaka gibi birde fazla karnm yok gören yok artk dio bende inanasım gelmyr onlar öyle dedkçe :)
o maşallah 1 kg geçmiş ben ne zaman 1 kg olacak diordum.geçen hafta gittim 750 gramdı kaç haftadan sonra 1 kg oluyor kiMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
oh maşallah darısı bana ve diğer çalışanlara i nş artık zorlanmaya başladım.yahaaa gelsin izin daha bana çok var6 mayısta da izne ayrılıyorum inş kızlar.hazırlıklarımı tamamlar, bebişimi beklemeye başlarım inş. Şimdide kızımla annaneye gidiyoruz. Çok bunaldık ist da. Yolculuk yapıyoruz kızımla
26.haftamızda 940 gramdı cnm. 28+6 yız bugün 1391 gr.o maşallah 1 kg geçmiş ben ne zaman 1 kg olacak diordum.geçen hafta gittim 750 gramdı kaç haftadan sonra 1 kg oluyor ki
benimde izin tarihim 11 mayıs iple çekiyorum o günü :) sağlıcakla ulaşırız inşallah
Yok canim temmuz sicaginda pismesin bebek, acabikirdin ufur ufur uyur:) dedigim gibi nasil alistirirsan oule gidiyor bu cocuk olaylari:)Canım bilmem bana bebek yokken havalandır ama bebek varken sakın açma demişlerdi.
Almıştır inş cnm, daha sağlıklı besleniyorsun dedi Doktorumuz. Fazla kiloya gerek yok dedi. Çok uzun zaman olmuş cnm görmeyeli. Neden?
Darpaca kesinlikle:)Gunaydn kizlarr ne var ne yok gece yazcktm ama uyumsm :) simdi atym foto bide bunun altina ispanyol paca siyah mi yoksa darpaca siyah pantolon mu ?
Canim bende seni merak ediyordum doktora gittiniz mi? Dualarimiz sizinle!Günaydın hamişler. Bol tepikli, stressiz,ağrısız, huzurlu bi gün olsun inşaallah.Bize dua ediyosunuz dimiiOğluşumun Dualarınıza çok ihtiyacı var teyzeleriii Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırla kavuştursun evlatlarımıza inşaallah
Yok canim temmuz sicaginda pismesin bebek, acabikirdin ufur ufur uyur:) dedigim gibi nasil alistirirsan oule gidiyor bu cocuk olaylari:)
Oh ne güzelCanım eşimin iş için yurt dısına çıkması gerekti bir yıl kadar bende tam o dönemde hamile kaldım. Hamileliğimide eşimden ayrı geçirmek istemedim :) bulunduğumuz yerde doktorlar ultrason karsıtı resmen, bakalım iki haftaya memlekete dönğcem inşallah ozaman görücem bende bebeğimi
Canim digerinin adi Olivia. Ama esimmayacım selin ismi çok güzel , diğer kızının adı nedir ? ona uyumlumu , benim doktorum da isim seçerken ö , ğ harfli isimlere dikkat et, olurda ilerde yurtdışına açılırsa sorun olur demişti :))
Cnm erken doğum riskimiz var zaten, Doktorumuz uzatma vermeyecek. 33.haftamızda izne ayrılıyorum inş.ya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum37 hafta o zaman oluyor benim.
Selin ismi çok güzel cnm, benimde aklımda geçmişti bir ara.benim ismime yakın olduğu içinCanim digerinin adi Olivia. Ama esim
Begenmedi selin'i. Bende dedim birinciyi sen koydum ikinciyide ben koyayim, gonul yaptim biraz o da alisirim o zaman dedi:) ama ben ikimizinde istedigi birsey olsun istiyorumbelki doorwood'un esi gibi alisir bizimki de. Benim
Nedense pek bir icime sindi. Halbuki kuzenim var Selin ve hic sevmem 25 yildir gormedim
Zaten ne annesini ne onu:) bakalim ne olacak bizim kizin adi. Bizim soyadi da yabanci ve cok karisik vallahi isim soyisim ayri sorun oluyor bizde ister tr'de olalim ister yurtdisinda:) ancak hollandaya tasinirsak birgun o zaman kizlarla kocam
Rahat ben hala yandim isimden:):)
Cnm erken doğum riskimiz var zaten, Doktorumuz uzatma vermeyecek. 33.haftamızda izne ayrılıyorum inş.
ya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum37 hafta o zaman oluyor benim.
ya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum37 hafta o zaman oluyor benim.
Canim digerinin adi Olivia. Ama esim
Begenmedi selin'i. Bende dedim birinciyi sen koydum ikinciyide ben koyayim, gonul yaptim biraz o da alisirim o zaman dedi:) ama ben ikimizinde istedigi birsey olsun istiyorumbelki doorwood'un esi gibi alisir bizimki de. Benim
Nedense pek bir icime sindi. Halbuki kuzenim var Selin ve hic sevmem 25 yildir gormedim
Zaten ne annesini ne onu:) bakalim ne olacak bizim kizin adi. Bizim soyadi da yabanci ve cok karisik vallahi isim soyisim ayri sorun oluyor bizde ister tr'de olalim ister yurtdisinda:) ancak hollandaya tasinirsak birgun o zaman kizlarla kocam
Rahat ben hala yandim isimden:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?