2015 Temmuz Anneleri

Ahh canm yaa kiyamamnsana nekadr kotu arkdsnnbirde hamileye oyle ani korkutucu ssy soylnrnmi ya ne dusuncrsz olyr insnlr canm bosey yok ins.haber ver bizde olur mu

:)
tuncer82 .!.:
ya benim normal sanırım ilk gebeliğim ama halen gebemisin anlamıyorz diye soranlar var.boyle şişko göbüşlü kadınlar var ya oyle sanıyorlar sanırım
:)) benmde oyle cnm ama biz bilyrz soncta bosver

ohh ne güzel birisi 3 yıl tatil mi dedii ben maalesef izinler bitince dönüyorum işe. o yüzden ben sabrediyimde kızımla daha fazla vakit geçireyim diyorum. 5 hafta benim için büyük bi kar

ben ofisde arkadaslarla çok motıve oluyorum,mümkünse burdan gıdıyım doguma:)))evde üstüme üstüme gelıyor heryer,ağrılarım sızılarımı sayıyorum sonra:)))))))))

bende evde duramıyorum canım. alışmışım diyorum 6 yaşından beri her gün evden çıkmaya. ama okul ama iş. hiç ara vermeden geçti 21 sene böyle. şimdi benide bi müddet sonra ev basıyor. bide eşim bazen işten 10da filan geliyor. patlıyorum sıkıntıdan. şöyle çat kapı komşum yok. annnemde 40dk uzaklıkta. altlı üstlü filan otursak giderdim hergün belki sıkılmazdım :) bide ben evde olunca temizlik hastalığı geliyor. normalde batmayan şeyler batıyor bana. elimde bezle yaşıyorum ama bebiş olunca sıkılmam heralde o zaman izin uzasın isterdim

Kizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm biraz ama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))

aynı durumdayız cnmm,birde evde iş yapmaya da korkuyorum,eğilip kalkamıyorum bişi olcak diye kanamadan sonra...iş yapamayınca iş de gözümün önünde olunca daralıyorum daha çok,sinirlerıminn boşalıp aglamıslıgım bıle varr bol bol herseyı yapamaıyorum dıye...gerçi bu ara uçan kuşa ağlar vazıyetteyım ama:))bişeylerle mesgul olmak iyi oluyor,yoksa deli oluruz bu vesveselerleee...az kaldı azzz inşşş....

ohh afiyet olsunnn:)))cnm benım oglan hep başı aşağıdaa bundan sonrada dönmez dedı zaten doktor,bizim için artı eksı bı durumu yok sezeryan olacagı için dedi..bacakları asagıda olsa ıttırıp dururdu agrı yapardı.. böyle daha ıyı sanki,mideme dogru tekmikliyor hep:)takma kafana sıkıntı olmaz

şekeri içtin uyanırrr güzel oğlusun kesın:)))maşallah kuzuna..

Canm benm suan dogm normal gibi gzkyr kendini zorlama sakin dedi bana doktorm zatenbbizimkide mideme vurup dryr sipa :) cok guzel uyuyrdu yaa

ohh paşaya bak maşallah büyümüş. ah canım gelseydin alırdım ben kanını hiç acıtmazdım

valla çoğu gitti azı kaldı. bende geçen komedi dizisinde ağlıyorum eşimde gülmekten ölüyor. lohusalık bitene kadar sürer artık bu haller :)

maşallahhh canım benımmmm yerim ben onu. dikkat et tatlım korkma bebişlerimiz Allaha emanet.

haftaya salı gunu benımde randevum var bakalım ne dıyecek doktor. 27. haftada normal mi sezeryan mı olacak belli olur mu acaba?

Hangi ülkedesin bilmiyorum ama doğum sürecini çok merak ettim şu an. Umarım bizdeki gibi değildir
Günaydın gebeler
Canim ben amerikadayim. Burasi biraz daha degisik ve bazi yonlerden daha iyi bazi yonlerden kotu:) bir sekilde doguracagiz iste hepimiz. turkiye de de dogurdum bakalim burada da dogurunca ikisini karsilastiracagim:):)

haftaya salı gunu benımde randevum var bakalım ne dıyecek doktor. 27. haftada normal mi sezeryan mı olacak belli olur mu acaba?

cnm hadı hayırlı haberlerle gel inşş, çatı muayenesını daha geç yapıyorlar dıye biliyorum,bende bugun hemsirelere dedım ki,ben nasıl olsa sezeryan olucak,alltan muayane gerekıcekmı bana dedımm,yooo dedi,rahım uzunluguna da bız ultrasondan bakıyoruz,için rahat olsun altla işimiz yok dedi.....temızlık işi tam bı kabusa döndüü zatennn....

haklısın canım bende işe geri dönecek olsam sonuna kadar çalışır mümkün olduğunca iznimi bebeğimle geçirmek isterdim. diğer konudada haklısın bende 2 yaşımdan beri dışardayım sürekli. annem çalıştığından önce kreş sonra okul sonra iş. hayatımda ilk defa evde oturcam. şimdilik heves ediyorum güzel geçer gibi geliyor helede bebeğimle. ama bakalım sıkılcakmıyım.

kız temizliği geçtim wc bile kabus artık benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…