- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.521
kız temizliği geçtim wc bile kabus artık benım için
haklısın canım bende işe geri dönecek olsam sonuna kadar çalışır mümkün olduğunca iznimi bebeğimle geçirmek isterdim. diğer konudada haklısın bende 2 yaşımdan beri dışardayım sürekli. annem çalıştığından önce kreş sonra okul sonra iş. hayatımda ilk defa evde oturcam. şimdilik heves ediyorum güzel geçer gibi geliyor helede bebeğimle. ama bakalım sıkılcakmıyım.
ya herkes soruyor neye göre bellirleniyor ki o ben son anda değişenler çok duydum.bende merak ediyorum ama nasıl doğurcam.rabbim hayırlı doğum versin hepimize iyi olalım dahaftaya salı gunu benımde randevum var bakalım ne dıyecek doktor. 27. haftada normal mi sezeryan mı olacak belli olur mu acaba?
hadi ya süpermiş herkes altan el ile muayene yapıyo dr dedi hatta korktum acıyo dedilercnm hadı hayırlı haberlerle gel inşş, çatı muayenesını daha geç yapıyorlar dıye biliyorum,bende bugun hemsirelere dedım ki,ben nasıl olsa sezeryan olucak,alltan muayane gerekıcekmı bana dedımm,yooo dedi,rahım uzunluguna da bız ultrasondan bakıyoruz,için rahat olsun altla işimiz yok dedi.....temızlık işi tam bı kabusa döndüü zatennn....
Amerika' ya çok benzetiyorum zaten bizim sağlık sistemini bildiğim kadarıyla. Onlar da çok mekanik sankiCanim ben amerikadayim. Burasi biraz daha degisik ve bazi yonlerden daha iyi bazi yonlerden kotu:) bir sekilde doguracagiz iste hepimiz. turkiye de de dogurdum bakalim burada da dogurunca ikisini karsilastiracagim:):)
o maşallah paşayaKizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm birazama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))
Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur yaAhh canm yaa kiyamamnsana nekadr kotu arkdsnnbirde hamileye oyle ani korkutucu ssy soylnrnmi ya ne dusuncrsz olyr insnlr canm bosey yok ins.haber ver bizde olur mu
hadi ya süpermiş herkes altan el ile muayene yapıyo dr dedi hatta korktum acıyo dediler
Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur ya
Cnm biraz daha iyiyum saglik ocaginda tansiyonum olculdu 9.6 bevekte 149 kalp atisi dedi iatersen acile gitte iyidr insallh suan bi sknti yok.cocuklrda ii dedilrokulda agla agla sinirlerim bizulducanım nasıl oldun iyi misin?
Oh ne güzelhangi ülkedesiniz peki xnm? Eşiminde yurtdışına gitme durumu var. Bizde daha önce başka bir ülkedeydik. Öyle görünüyor ki doğumdan sonrada tekrar yurtdışına çıkacağız bebişimizle
Haberlere kdr dustuk sanrim.esim geldi yemk yiyip ewe gitcz oda korkmus bebege bisey oldu die .sagol cnm.aksikik istehadi gözün aydın canım. yok yere bi stres yaşadın. sende artık sakinleş git eve dinlen. kötü olsalardı eve yollamazlardı çocukları
Oyle cnm
Haberlere kdr dustuk sanrim.esim geldi yemk yiyip ewe gitcz oda korkmus bebege bisey oldu die .sagol cnm.aksikik iste
canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayıkızlar malum çağla çıktı. uzmanlar mevsimi kısa kaçırmadan bol bol yiyin diyor. hamilelerin sütünü arttırır ve bebeğin gelişimine yardımcı olur demiş Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz bi yazıda
okul olarak ciktik haberlere.bn en cok.mdr yrd.larindan niri o kdr gicikki sanki suclu bnm .bnm ustume atmaya calisiyo.o yuzden cok uzuldum .hersey yolunda olsunda.bi daha yasatmasin Allah.bebege biseyler almistim onuda unuttum okulda almadan .doğunca bebeğine anlatacağın bi anın olmuş. sana hamileyken ben haberlere çıktım dersin :) hiç kötü yanlarına bakma. sonuçta herkes iyi şuanda. gidip yemeğin tadını çıkar
canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayısütü artırdığını yeni duydum.ama çevremdekiler çağlayı cok yeme bebek tüylü olur diyolar
okul olarak ciktik haberlere.bn en cok.mdr yrd.larindan niri o kdr gicikki sanki suclu bnm .bnm ustume atmaya calisiyo.o yuzden cok uzuldum .hersey yolunda olsunda.bi daha yasatmasin Allah.bebege biseyler almistim onuda unuttum okulda almadan .
Insallh cnm.onlar işin kolayını bulmuşlar. ne güzel suçlayacak bi günah keçisi var. birdaha yaşamazsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?