2015 Temmuz Anneleri

kız temizliği geçtim wc bile kabus artık benım için

cnm çok ıyı anlıyorum seni,bende kanamam olunca wc ye gırmeye korkardım,hala o günlerden kalma tedırgınlık var üstümde ama bişi olmadıgı gordukce içini rahatlattt ltf,bebeklerımız artık ufak değil,gelsede bişi olmaz allahın ıznıyle öyle düşün....

Bebeğinle sıkılmazsın heralde canım. yepyeni bir hayat olacak. o yaşam tarzına alışırsın. evde bu kafaya taktığımız bizi sıkan mevzulara vaktin olmayacak :) bazı arkadaşlarım doğum izninden hevesle döndüler gerçi. evde bunalmış olarak. çocuklarını çok özlüyorlar akılları çocuklarında ama işe gelmenin kendilerine iyi geldiğinide ekliyorlar. biraz karakterle alakalı birazda bakış açısı. el mahkum çalışacaksan eğer iyi yanından bakmak gerek. çünkü mutsuz anne=mutsuz bebek

haftaya salı gunu benımde randevum var bakalım ne dıyecek doktor. 27. haftada normal mi sezeryan mı olacak belli olur mu acaba?
ya herkes soruyor neye göre bellirleniyor ki o ben son anda değişenler çok duydum.bende merak ediyorum ama nasıl doğurcam.rabbim hayırlı doğum versin hepimize iyi olalım da

hadi ya süpermiş herkes altan el ile muayene yapıyo dr dedi hatta korktum acıyo dediler

kızlar malum çağla çıktı. uzmanlar mevsimi kısa kaçırmadan bol bol yiyin diyor. hamilelerin sütünü arttırır ve bebeğin gelişimine yardımcı olur demiş Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz bi yazıda

Canim ben amerikadayim. Burasi biraz daha degisik ve bazi yonlerden daha iyi bazi yonlerden kotu:) bir sekilde doguracagiz iste hepimiz. turkiye de de dogurdum bakalim burada da dogurunca ikisini karsilastiracagim:):)
Amerika' ya çok benzetiyorum zaten bizim sağlık sistemini bildiğim kadarıyla. Onlar da çok mekanik sanki Bakalım nasıl olacak?

o maşallah paşaya

Ahh canm yaa kiyamamnsana nekadr kotu arkdsnnbirde hamileye oyle ani korkutucu ssy soylnrnmi ya ne dusuncrsz olyr insnlr canm bosey yok ins.haber ver bizde olur mu
Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur ya

Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur ya

hadi gözün aydın canım. yok yere bi stres yaşadın. sende artık sakinleş git eve dinlen. kötü olsalardı eve yollamazlardı çocukları

Rusya da st petersburg dayız canım :) siz hangi ülkeye gidiceksiniz? Ekmek nerde biz orda

Oyle cnm
hadi gözün aydın canım. yok yere bi stres yaşadın. sende artık sakinleş git eve dinlen. kötü olsalardı eve yollamazlardı çocukları
Haberlere kdr dustuk sanrim.esim geldi yemk yiyip ewe gitcz oda korkmus bebege bisey oldu die .sagol cnm.aksikik iste

Oyle cnm

Haberlere kdr dustuk sanrim.esim geldi yemk yiyip ewe gitcz oda korkmus bebege bisey oldu die .sagol cnm.aksikik iste

doğunca bebeğine anlatacağın bi anın olmuş. sana hamileyken ben haberlere çıktım dersin :) hiç kötü yanlarına bakma. sonuçta herkes iyi şuanda. gidip yemeğin tadını çıkar

canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayısütü artırdığını yeni duydum.ama çevremdekiler çağlayı cok yeme bebek tüylü olur diyolar

doğunca bebeğine anlatacağın bi anın olmuş. sana hamileyken ben haberlere çıktım dersin :) hiç kötü yanlarına bakma. sonuçta herkes iyi şuanda. gidip yemeğin tadını çıkar
okul olarak ciktik haberlere.bn en cok.mdr yrd.larindan niri o kdr gicikki sanki suclu bnm .bnm ustume atmaya calisiyo.o yuzden cok uzuldum .hersey yolunda olsunda.bi daha yasatmasin Allah.bebege biseyler almistim onuda unuttum okulda almadan .

canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayısütü artırdığını yeni duydum.ama çevremdekiler çağlayı cok yeme bebek tüylü olur diyolar

yok canım ya bakma sen onlara. olmadı ilerde epilasyon yaptırır :) bende çağla yiyorum ama daha erik sezonunu açmadım :)

okul olarak ciktik haberlere.bn en cok.mdr yrd.larindan niri o kdr gicikki sanki suclu bnm .bnm ustume atmaya calisiyo.o yuzden cok uzuldum .hersey yolunda olsunda.bi daha yasatmasin Allah.bebege biseyler almistim onuda unuttum okulda almadan .

onlar işin kolayını bulmuşlar. ne güzel suçlayacak bi günah keçisi var. birdaha yaşamazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…