2015 Temmuz Anneleri

gözün aydın canım.. maşallah oğluşuna bak tosuncuk olmuş. sen 1 kilo olmuşmusur diyordun. geçmiş bile annesiii

Seker yukleme sonuclarim geldi kizlar. Aclik 76 yukleme sonrasi 102. Neyse bunuda atlattik cok sukur

gözün aydın. benimkide 79a 102 gelmişti :)

bende 26 haziranda ayrılmayı düşünüyorum daha çooook var.

Beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış. valla çok var ama sayılı gün geçer diyip avutuyorum kendimi. kız mıydı senin bebiş

Cok gecmis olsun ust uste gelmis hepsi 3. Trimester'da daha yorgun olunuyor ama boyle olmaz canim merak etme. Sen hasta olmussun sonucta. Zaten az bisey kaldi canim gayret:)

geçmiş olsun canım benimde geçmeyen öksürük , sinüzit , migren antibiyotik kullanıyorum o da ishal yaptı baya vahim...ama son 3 ay öyle geçcek diye birşey yok sıkma canını toparlarsın kısa sürede inşallah kendine iyi bakarsan tabi

Seker yuklemesi gunu bide tsh icin kan vercem

50 mg seker yuklemesine gidenler ac gidip kan veriyor, sonra sekerli su/icecek ne veriliyorsa onu iciyor ve 1 saat sonra tekrar mi kan veriliyor?

Tsh icin ilk gittigimde soylemem lazim da ac vermem gerekiyor kani.

Evet antalyada yasiyorum ama alnyada degil o benm ama aramz iyi cok sukur bi sknti yk :)
Sevindim canim herseyin yolunda olmasina.
Canim Ben alisveris yapiyorum bu siteden güvenilir, korkmadan alabilirsin

Ben hepsini kullandim ama sabun kullanmadim gerek olmadi hic. Birde bir losyon vardi tonik gibi onunla vucudunu sildim sabah aksam . Bebek gobek bagi dusene kadar yikanmiyor. Hastanede de onu kullaniyorlardi temizlemek icin bebegi. Mustela Phisio bebe'miydi neydi adi hatirlayamadim ona benzer bir isimdi. Birde simdi yaz bebegi olacak kusmuk kaka kokar bebisler temizlemek lazim sik sik

Bebekken sik yagladim ben . Mustelanin yagi cok ince hemen emiyor cilt. Cok kaliteli. Birde bebekken cok kuru oluyor ciltleri. Nemlendirici de kesinlikle gerekli. Ikisini donusumlu kullanmistim.

Mayacım bende losyon lazım olurmu diye düşünüyodum tavsiyen süper oldu. Liste yapmaya çalısıyorum, açıkçası alıp bir yerde beklesin istemiyorum. Teşekkür ederim canım

Ben 3 saatligi dun yaptirdim. Senin bayagi yuksek cikmis canim doktorunu dinle istersen . Burada cok hassaslar seker konusunda. Limiti asagi cekmisler hatta. Tr'de 140 burada 130. Benimki 132'ydi dusun illaki yaptiracaksin dediler. Yalniz bir tavsiyem var yanina mutlaka cubuk kraker, bir sandvic vs al. Test bitince iyiydim ben sonra oradan kizimi almaya gitmem gerekiyordu okula araba kullanirken bir soguk terleme titreme filan geldi gozum karardi. Allah korudu kaza yapmadim yolda. Okula gidince kraker filan verdiler kendime geldim. Ben birde aksam saat 7 de yemek yemistim en son ertesi gun saat 1.30'a kadar yemek yemeyince benim hatam oldu yani onun disinda hic zor degil. Beklemek zor ve sikici sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…