- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.541
Senin sonuclar nasil canmacıktm zaten :) aynen cnm ters oldu randevu saati bulamadk başka doktorm çok yoğun inş olur okadr aç kaldım boşa gitmsn
maşallah canım. tosuncuk olmuş.Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
hadi gözün aydın canım.Seker yukleme sonuclarim geldi kizlar. Aclik 76 yukleme sonrasi 102. Neyse bunuda atlattik cok sukur
bende 26 haziranda ayrılmayı düşünüyorumya doğum izinleriniz ne kadar yakın. ben 26 hazirana kadar çalışıyorum37 hafta o zaman oluyor benim.
gözün aydın canım.. maşallah oğluşuna bak tosuncuk olmuşKizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm birazama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))
Seker yukleme sonuclarim geldi kizlar. Aclik 76 yukleme sonrasi 102. Neyse bunuda atlattik cok sukur
bende 26 haziranda ayrılmayı düşünüyorumdaha çooook var.
Cok gecmis olsunKızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
Ayniymisiz canm. Doktor aynen devam dedigözün aydın. benimkide 79a 102 gelmişti :)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış. valla çok var ama sayılı gün geçer diyip avutuyorum kendimi. kız mıydı senin bebiş
Canim saolhadi gözün aydın canım.
Ayniymisiz canm. Doktor aynen devam dedi
Kızlarr günaydın.. şu iki üç gündür neler çektim bir bilsenizidrar yolu iltihabından bir kurtulamamıştım zaten gene nüksetti, bi taraftan yanma bi taraftan acısı çok fenaydı.. bir de üstüne midemi üşütmüşüm galiba, kusmalarım başladı bide ishal oldum bu kadarla da kalmadı iki gün migren ağrısı çektim.. anlayacağınız hepsi birden geldi.. o kadar kötü üç gün geçirdim ki Allah düşmanımın başına vermesin.. doğru düzgün de beslenemedim, annem sağolsun çorba falan yaptı evi falan o toparladı.. yoksa berbat etmiştim her yeri şükür bugün kendime geldim biraz.. Eşim diyorki üçüncü trimestera giriyorsun ya ondan böyle oldun.. valla bu son aylar hep böyle geçecekse ben yandımm bukadar kötü olamaz değilmi? benden önde giden arkadaşlar, moral verin biraz..
Neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
Cok gecmis olsunust uste gelmis hepsi 3. Trimester'da daha yorgun olunuyor ama boyle olmaz canim merak etme. Sen hasta olmussun sonucta. Zaten az bisey kaldi canim gayret:)
Sevindim canim herseyin yolunda olmasinaEvet antalyada yasiyorum ama alnyada degil o benm ama aramz iyi cok sukur bi sknti yk :)
Canim Ben alisveris yapiyorum bu siteden güvenilir, korkmadan alabilirsinhttp://www.bonprix.com.tr/mahsul/ha...ru-puantiyeli-959371/?psTemplate=ada_superbox bende dün bunu beğendim ama beden bulabilirsem alayım dedim. dolapta bulunsun , biyere gitcek olsam ne giycem diye düşünüp duruyorum :) site sağlam mı bilmiyorum
Ben hepsini kullandim ama sabun kullanmadim gerek olmadi hic. Birde bir losyon vardi tonik gibi onunla vucudunu sildim sabah aksam . Bebek gobek bagi dusene kadar yikanmiyor. Hastanede de onu kullaniyorlardi temizlemek icin bebegi. Mustela Phisio bebe'miydi neydi adi hatirlayamadim ona benzer bir isimdi. Birde simdi yaz bebegi olacak kusmuk kaka kokar bebisler temizlemek lazim sik sikGünaydın kızlar,
Ben bebeğim için mustela bebek bakım setini almak istiyorum internetten ama set olarak bulamadım tek tek satılıyor. Hangi ürünler işimize yarar sizce ??
Mesela konak önleyici şampuan
Vücut yağı
Pişik kremi
Vücut şmpuanı
Sabun ?? Hepsi lazım olur değil mi?
Birde Bebek bakım ürünleri satan internet sitesi bilen varmı?
Bebekken sik yagladim ben . Mustelanin yagi cok ince hemen emiyor cilt. Cok kaliteli. Birde bebekken cok kuru oluyor ciltleri. Nemlendirici de kesinlikle gerekli. Ikisini donusumlu kullanmistim.Canım ben de aynı bu listeyi almayı düşünüyorum.sadece sabun almıycam vücut sampuanı oldugu için. bir de mustelanın vücut nemlendiricisini alıcam . Vücut yagıhergün kullanılmaz gibi gelio haftada 2gün yağlarım diye düşünüyorum.Onun dışında nemlendirici kullanırım. Tabi tecrübeli annelere de sormak lazım :)
Ben actim erik sezonunu hem de nasil actim :)yok canım ya bakma sen onlara. olmadı ilerde epilasyon yaptırır :) bende çağla yiyorum ama daha erik sezonunu açmadım :)
Ben hepsini kullandim ama sabun kullanmadim gerek olmadi hic. Birde bir losyon vardi tonik gibi onunla vucudunu sildim sabah aksam . Bebek gobek bagi dusene kadar yikanmiyor. Hastanede de onu kullaniyorlardi temizlemek icin bebegi. Mustela Phisio bebe'miydi neydi adi hatirlayamadim ona benzer bir isimdi. Birde simdi yaz bebegi olacak kusmuk kaka kokar bebisler temizlemek lazim sik sik
Ben 3 saatligi dun yaptirdim. Senin bayagi yuksek cikmis canim doktorunu dinle istersen . Burada cok hassaslar seker konusunda. Limiti asagi cekmisler hatta. Tr'de 140 burada 130. Benimki 132'ydi dusun illaki yaptiracaksin dediler. Yalniz bir tavsiyem var yanina mutlaka cubuk kraker, bir sandvic vs al. Test bitince iyiydim ben sonra oradan kizimi almaya gitmem gerekiyordu okula araba kullanirken bir soguk terleme titreme filan geldi gozum karardi. Allah korudu kaza yapmadim yolda. Okula gidince kraker filan verdiler kendime geldim. Ben birde aksam saat 7 de yemek yemistim en son ertesi gun saat 1.30'a kadar yemek yemeyince benim hatam oldu yaniMrb kızlar şeker yüklemesinde 50 gr yüksek cıktı 180 doktorum yuzlul denensin ve üç saat ölcülsün dedi yaptırmak istemiyorum yediklerime dilkat etsem de yaptrmasam dedim yok yapılsın önemli dedi mecbur yaptıracam
Böyle birşeyle karsılasan oldu mu aranızda
Bebişim de 1080 gr olmus cok şükür herşey yolundaymıs
Faydam olduguna sevindim canim:)Mayacım bende losyon lazım olurmu diye düşünüyodum tavsiyen süper oldu. Liste yapmaya çalısıyorum, açıkçası alıp bir yerde beklesin istemiyorum. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?