2015 Temmuz Anneleri

Allah im ben su seker yuklemesini yaptirmak istemiyorum cok tirsiyorum oyy oy doktora bile gitmiyorum hadi yapiyoruz diyecek diye ben tokken bayiliyorum midem bulaniyo kan verirken bu sekil hic veremicem ya canim bebisinin totosunu yerim ya masallah kilosuna

Kızlar suan show haberi izliyorum bebekleri aç bırakan bir hastaneden bahsediyor. Sinirlerim tepeme çıktı! Sgk dan fazla para almak içinde doğan bebekleri küvöze koyuyolarmış. Sıkıntısı olsun olmasın. Erken doğan bebeklerle ilgilenmiyolarmış. Bir bebeğin elinde ameliyat eldiveni vardı görüntüde, onu emiyodu yavrucuk. Allahım sen böyle insanların eline düşürme!!! Allah cezalarını versin

Bende bugün aynı işlemi yaptım canm. Tiroid içinde aç kan veriliyo. Seker içinde. İkisini bir aldı. Sonra yerimden kalkmadan hemen sekerli suyu verdi. 1saat bekledim. Yine kan aldı. Sonra kahvaltımı yaptım

Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)

Eklentiler

• IMG_20150414_175504~2.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20150414_175826~2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 150
ahh cnm keşke sen olsydn cnm ya ıkı kolumda acyr şimdi kesın morarck

Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur ya
olurlar canm bak sen kafana takma bebişinde iyimş bişeyleri yoktr afacanların :) okula gelrırler koşa koşa oynarlr :)

maşallah büyümüş paşa sen dikkat et inşallah bişey olmaz

Seker yukleme sonuclarim geldi kizlar. Aclik 76 yukleme sonrasi 102. Neyse bunuda atlattik cok sukur
hadi gözn aydın cnm benm 1 saat sonra cıkck deidler sonçlar ben bekleyemdm işten cıkıp gitmştm birde acıktm o yuzden yarın eşim göstrck inş bende de bişey cıkmz .

İnsan mı bunlar Allahım söyleyecek bir söz bulamıyorum. Hangi hastaneymis canım

sağolsn cnm :) korkma tatlm bişey olmyr ki elmalıydı bide glkoz tadınbılemgüzeldş valla :)) bakma kan alırlarken ben hiç bakmam kan görürsm senın gibi fena olyrm

ya nebiçim yaratık bunlar ya hayvan desem hayvanlara hakaret allah ım sen o masumlarabyardım et sınırlndm çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…