- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.561
Allah im ben su seker yuklemesini yaptirmak istemiyorum cok tirsiyorum oyy oy doktora bile gitmiyorum hadi yapiyoruz diyecek diye ben tokken bayiliyorum midem bulaniyo kan verirken bu sekil hic veremicem yaKizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm birazama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))
Bende oyle. Sadece dondurma yiyorum. Oda sütlü oluyo zaten. sekeri cok etkilemiyodurbanada öyle :) gerçi tatlı düşkünüde olmadım hiç bir zaman
gidiyoruz canım Rabbim razı olsun çok duanızı aldım hep aynı şeyleri duyup geri geliyoruz Rabbime emanet O c.c ne derse oCanim bende seni merak ediyordum doktora gittiniz mi? Dualarimiz sizinle!
Bende bugün aynı işlemi yaptım canm. Tiroid içinde aç kan veriliyo. Seker içinde. İkisini bir aldı. Sonra yerimden kalkmadan hemen sekerli suyu verdi. 1saat bekledim. Yine kan aldı. Sonra kahvaltımı yaptımSeker yuklemesi gunu bide tsh icin kan vercem
50 mg seker yuklemesine gidenler ac gidip kan veriyor, sonra sekerli su/icecek ne veriliyorsa onu iciyor ve 1 saat sonra tekrar mi kan veriliyor?
Tsh icin ilk gittigimde soylemem lazim da ac vermem gerekiyor kani.
ahh cnm keşke sen olsydn cnm ya ıkı kolumda acyr şimdi kesın morarckohh paşaya bak maşallah büyümüş. ah canım gelseydin alırdım ben kanını hiç acıtmazdım
valla çoğu gitti azı kaldı. bende geçen komedi dizisinde ağlıyorum eşimde gülmekten ölüyor. lohusalık bitene kadar sürer artık bu haller :)
aynen cnm allaha emanetler ama doktr başını aşağı dayamş dikkt et dedimaşallahhh canım benımmmm yerim ben onu. dikkat et tatlım korkma bebişlerimiz Allaha emanet.
Canim İspanyol paçayı beğendimKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
olurlar canm bak sen kafana takma bebişinde iyimş bişeyleri yoktr afacanların :) okula gelrırler koşa koşa oynarlr :)Cnm serum takip gondermisler cocuklr arkadasima diyolrmis biz zehirlndik. Biliomusunuz .bebegin kalp atisini dinledik saglik ocagina gityim iyi dedi 149 mus stres yapma sen.sinirlnince bebekte sinirli olur fln dedi.insallh cocuklrda daha ii olur ya
Kizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm birazama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))
Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
ahh cnm keşke sen olsydn cnm ya ıkı kolumda acyr şimdi kesın morarck
hadi gözn aydın cnm benm 1 saat sonra cıkck deidler sonçlar ben bekleyemdm işten cıkıp gitmştm birde acıktm o yuzden yarın eşim göstrck inş bende de bişey cıkmz .Seker yukleme sonuclarim geldi kizlar. Aclik 76 yukleme sonrasi 102. Neyse bunuda atlattik cok sukur
10 Kilo aldım cnm. 3haftadır da diyetteyim.maşallah tombiş olacak bebişin sen kaç kg aldın
sağolsn cnm buyumş gerçktn paşam :)gözün aydın canım.. maşallah oğluşuna bak tosuncuk olmuş. sen 1 kilo olmuşmusur diyordun. geçmiş bile annesiii
İnsan mı bunlarKızlar suan show haberi izliyorum bebekleri aç bırakan bir hastaneden bahsediyor. Sinirlerim tepeme çıktı! Sgk dan fazla para almak içinde doğan bebekleri küvöze koyuyolarmış. Sıkıntısı olsun olmasın. Erken doğan bebeklerle ilgilenmiyolarmış. Bir bebeğin elinde ameliyat eldiveni vardı görüntüde, onu emiyodu yavrucuk. Allahım sen böyle insanların eline düşürme!!! Allah cezalarını versin
canım ben dar paçayı beğendimKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
sağolsn cnm :) korkma tatlm bişey olmyr ki elmalıydı bide glkoz tadınbılemgüzeldş valla :)) bakma kan alırlarken ben hiç bakmam kan görürsm senın gibi fena olyrmAllah im ben su seker yuklemesini yaptirmak istemiyorum cok tirsiyorum oyy oy doktora bile gitmiyorum hadi yapiyoruz diyecek diye ben tokken bayiliyorum midem bulaniyo kan verirken bu sekil hic veremicem yacanim bebisinin totosunu yerim ya masallah kilosuna
ya nebiçim yaratık bunlar ya hayvan desem hayvanlara hakaret allah ım sen o masumlarabyardım et sınırlndm çokkKızlar suan show haberi izliyorum bebekleri aç bırakan bir hastaneden bahsediyor. Sinirlerim tepeme çıktı! Sgk dan fazla para almak içinde doğan bebekleri küvöze koyuyolarmış. Sıkıntısı olsun olmasın. Erken doğan bebeklerle ilgilenmiyolarmış. Bir bebeğin elinde ameliyat eldiveni vardı görüntüde, onu emiyodu yavrucuk. Allahım sen böyle insanların eline düşürme!!! Allah cezalarını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?