2015 Temmuz Anneleri

canım tokluk baktır önce sağlık ocağında bakılıyo gerek görürlerse açlık şekerine baktırırsın

İnsan mı bunlar Allahım söyleyecek bir söz bulamıyorum. Hangi hastaneymis canım

Bilmiyorum ki canım o kısmı kaçırdım sanırım o sırada baya bir kulaklarını çınlatıyordum çünkü, çok üzüldüm gerçekten! Hele küvözün içinde, o eldiveni ağzına alan bebek hiç gitmiyor gözümün önünden

ya nebiçim yaratık bunlar ya hayvan desem hayvanlara hakaret allah ım sen o masumlarabyardım et sınırlndm çokk
Aynen canim hayvanlara hakaret olur bide cok neye üzülüyorum biliyomusun hayvanlardan insanlik öğrenir duruma geldik Rabbim sonunu hayra çevirir insaallah

Ah ah. Kizlar hepsi ayni. Sgk estetik ameliyati karsilamadigi icin herkes sozde deviasyon ameliyati oluyo. Ama onu olurken ucundan burunlarinida yaptiriyolar. Yine sigortadan paralarini aliyolar. Hersey kitabina uyuyo yani bi sekilde

Bebeğin kaç haftalik canim

Maşallah canım prensese :) tam ideal hamilesin şuanda
Bende iki haftadır aynı kilodayım inşallah bebeğim kilo almıstır. Siz şanslısınız ben 18. Haftadan beri görmüyorum bebeğimi
Sende bana katilmissin:) yurtdisindasin herhlade benim gibi:) bende 20'de gordum ve sondu burada ultrason yapilmiyor 20'den sonra dogunca gorucem artik:):)

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
Super canim:) bende bir haftada 1 kilo verdim su tatildeki igrenc yemeklerin kilosunu attim ustumden nasil iyi geldi. Bol bol salata, kapuska, karnibahar yedim bir baktim 1 kilo gitmis:)

Ya su cocuklarin yaptigina bak gecmis olsun canim ya, stres olmussun sende bosuna!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…