- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.581
inş canmmaşallah büyümüş paşasen dikkat et inşallah bişey olmaz
sağol tatlm :) evet yok ya karnm çok az olmasa inandramycm hamıle oldguma :) inş kuzum ya deşti sanki iki kolumda acyr şimdiBence dar paça. Bu arada sende de hiç fazlalık yok canım maşallah
Geçmiş olsun canım ya. Morarmaz inşallah
Allah im ben su seker yuklemesini yaptirmak istemiyorum cok tirsiyorum oyy oy doktora bile gitmiyorum hadi yapiyoruz diyecek diye ben tokken bayiliyorum midem bulaniyo kan verirken bu sekil hic veremicem yacanim bebisinin totosunu yerim ya masallah kilosuna
tşkr cnmcanım ben dar paçayı beğendim
Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
tşkr cnm :)dar paça olan canım
BENCEDE DAR PAÇAtşkr cnm :)
tşkr cnm :)
canm topklu giyemem yavTop
Topuklu gıyeceksen dar paça,topuksyz olcaksa ispanyol:))))ispanyolun altına dolguda gıyebılırsın görğnmez hemde bacak boyun uzun görünür:)
tsşkr cnm :)BENCEDE DAR PAÇA
İnsan mı bunlarAllahım söyleyecek bir söz bulamıyorum. Hangi hastaneymis canım
Aynen canim hayvanlara hakaret olur bide cok neye üzülüyorum biliyomusun hayvanlardan insanlik öğrenir duruma geldik Rabbim sonunu hayra çevirir insaallahya nebiçim yaratık bunlar ya hayvan desem hayvanlara hakaret allah ım sen o masumlarabyardım et sınırlndm çokk
Canm kiyamet alametleri bunlar yazik bebeklere ya icim acidi inan nasl vicdanszlktir bilemy aklm almyrAynen canim hayvanlara hakaret olur bide cok neye üzülüyorum biliyomusun hayvanlardan insanlik öğrenir duruma geldik Rabbim sonunu hayra çevirir insaallah
Bebeğin kaç haftalik canimMrb kızlar şeker yüklemesinde 50 gr yüksek cıktı 180 doktorum yuzlul denensin ve üç saat ölcülsün dedi yaptırmak istemiyorum yediklerime dilkat etsem de yaptrmasam dedim yok yapılsın önemli dedi mecbur yaptıracam
Böyle birşeyle karsılasan oldu mu aranızda
Bebişim de 1080 gr olmus cok şükür herşey yolundaymıs
Ay dur oyle deme yaw, 32 cok erken daha:) ben 36-37 den sonra duymak istiyorum haberleri herkesten insallah!!!!valla hep dıyorum 32.haftadan sonra bekliyorum bende burdan haberleri:)))))))az kaldıııııııııııııııııııııııııııııı
Sende bana katilmissin:) yurtdisindasin herhlade benim gibi:) bende 20'de gordum ve sondu burada ultrason yapilmiyor 20'den sonra dogunca gorucem artik:):)Maşallah canım prensese :) tam ideal hamilesin şuanda
Bende iki haftadır aynı kilodayım inşallah bebeğim kilo almıstır. Siz şanslısınız ben 18. Haftadan beri görmüyorum bebeğimi
Super canim:) bende bir haftada 1 kilo verdim su tatildeki igrenc yemeklerin kilosunu attim ustumden nasil iyi geldi. Bol bol salata, kapuska, karnibahar yedim bir baktim 1 kilo gitmis:)Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Kızımı gördük bugün. 39 cm olmuş boyu, kilosu da 1391 gr. Ben Kilo almıyorum 3 haftadır ama bebişim gayet iyi gidiyor şükür
Ya su cocuklarin yaptigina bakYok cnm ac karnina sekerli yiyince mideleri bulnmis.okula polis adliyeden birileri fln gelmis bizm mdr yrd.aramiski acil vakakr var ambulns gonderin olay haberlere dusmis.ifademi alck die guluo bazi okulda gereksz ogretmnler bn zaten hassasim.iyice elim ayagim birbirine girdi.bebegime bisey olmasin ya cok Cnm sklio
Sorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrimYa su cocuklarin yaptigina bakgecmis olsun canim ya, stres olmussun sende bosuna!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?