2015 Temmuz Anneleri

cnm sen bu klima işine ne dıyorsun pikiüfürlük fayda etmesse diye yani:))çocuga farketmezde sıcakla aram hiç iyi değil benımm,klimasız hiç uyuyamam bırde lohusalık harareti ile tututşup gitmeyelım:))
Canim ben pencere klima hepsini actim hep bir kere bile hasta olmadi kizim, simdi de hic etkilenmez oyle cereyanmis, klimaymis. Hatta cok ateslidir kendileri uzerinde hirka ayaginda corap tutmaz. gece uyurken battaniye filan tutmaz:) buna da ayni uygulamalara dvam edecegim. Bir kere esim cok guldurmustu beni herkes surekli bir cereyan'dan bahsediyor bebek hastalanir filan degisik bir mikropmu o demisti gulmekten olmustum:) acikladim ona ama zor oldu cunku yabanci dillerde oyle bir kelime bile yok:) onlarda umurunda degil vallahi ruzgar cereyan filan kimsenin:)

Esime bir sunayim bunu da:) kendisi hicbiseyleri begenmiyor :) kendide bir teklifle gelmiyir ama :):)

Gecmis olsun :) hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikar. Ya ben kafasi asagi donsun diye dun amuda kalktim .sevinmen lazim bak benimki yine donmuyor donmeyecek bu da anladim ayni pozisyonda hep

Canim arti eksi bir durumu olmaz diye birsey yok cok artisi var ve cok sanslisin. Bak biz kizimda donmedi neler cektik sezeryanla alakasi yok. Iceride yamuk yumuk durunca iki yil surdu duzeltmesi cektiklerimiz cabasi kadin dogumcular tabi dogana kadar olan durumla ilgili:) bir cocuk ortopedistine sorsan halbuki neler der sana:):)

Amerika' ya çok benzetiyorum zaten bizim sağlık sistemini bildiğim kadarıyla. Onlar da çok mekanik sanki Bakalım nasıl olacak?
Canim aksine Amerika'daki saglik sistemi Turkiye'dekiyle hic benzemiyor:) ben hala hem kendimde hem kizimin doktorunda alismaya calisiyorum:)

Sorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrim
Canim sen stres olup kastin ya kendini o da yorulmustur uyuyodur merak etme. Gecmis bitmis artik sende uzme kendini. Guzelce bir uyu dinlen bu gece:)

Bende bugün aynı işlemi yaptım canm. Tiroid içinde aç kan veriliyo. Seker içinde. İkisini bir aldı. Sonra yerimden kalkmadan hemen sekerli suyu verdi. 1saat bekledim. Yine kan aldı. Sonra kahvaltımı yaptım
Cok sagol canim her ay tiroide ztn kan veriyorum ac olarak ama sekerde ayni gun olunca kafam karismisti :)

sağolsn cnm :) korkma tatlm bişey olmyr ki elmalıydı bide glkoz tadınbılemgüzeldş valla :)) bakma kan alırlarken ben hiç bakmam kan görürsm senın gibi fena olyrm
Bakmiyorum zaten benimki tamamen psikolojik kan aliyo hemsire gidiyo ben tam ayaga kalkacam bi uyaniyorum ki yine bayilmisim yaptirmasam nolur ki uff

kizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…