- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.601
Canim ben pencere klima hepsini actim hep bir kere bile hasta olmadi kizim, simdi de hic etkilenmez oyle cereyanmis, klimaymis. Hatta cok ateslidir kendileri uzerinde hirka ayaginda corap tutmaz. gece uyurken battaniye filan tutmaz:) buna da ayni uygulamalara dvam edecegim. Bir kere esim cok guldurmustu beni herkes surekli bir cereyan'dan bahsediyor bebek hastalanir filan degisik bir mikropmu o demisti gulmekten olmustum:) acikladim ona ama zor oldu cunku yabanci dillerde oyle bir kelime bile yok:) onlarda umurunda degil vallahi ruzgar cereyan filan kimsenin:)cnm sen bu klima işine ne dıyorsun pikiüfürlük fayda etmesse diye yani:))çocuga farketmezde sıcakla aram hiç iyi değil benımm,klimasız hiç uyuyamam bırde lohusalık harareti ile tututşup gitmeyelım:))
Sagol canim:) sen ne koyacaksin isim?Selin ismi çok güzel cnm, benimde aklımda geçmişti bir ara.benim ismime yakın olduğu içinbüyük kızının adu çok güzel ama Olivia. Maşallah cnm.
Esime bir sunayim bunu da:) kendisi hicbiseyleri begenmiyor :) kendide bir teklifle gelmiyir ama :):)canımm sana yasemin veya yasmini öneriyorum,çok yakın bi arkadasımın kızı amerıkada yaşıyor,burda yasemın orda yasmin,ve bütün yasemınler çok güzel ve çok iyi huylu oluyorlar,birde yasmın dıyınce hep yasemın kokusu burnuma gelirr,çok severim yasmin ismini..inşşş içinize sinen bişi bulursunuzzzzzzz
At bakalim bir bakalim:) evde varsa masraf etme iste giy gitsin:)Canm o var zaten evdenonunla deneyip foto atarim yorum yaparsnz :)
Gecmis olsun :) hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikar. Ya ben kafasi asagi donsun diye dun amuda kalktim .sevinmen lazim bak benimki yine donmuyorKizlarrr oglumu gordumm uslu pasam benm uyuyrduu :)). Anasii kurbann :)) 1148 kilo olms simdi elmali glikoz icecegi verdiler ictm bir saat beklycm bakalm :) ama normalde bu saatlerde seker trsti yapmurlrms ama doktormn istgyle yapyrlr birde kizlar basi asagida benm oglanin dikkat et cok egilme agr bisey yapma dedi sakin korktm birazama sagligi yerinde sukur birde kan alan cocuk kolumu kopardi sanki cok acitti ya cakcktm tokadi :))
Canim arti eksi bir durumu olmaz diye birsey yok cok artisi var ve cok sanslisin. Bak biz kizimda donmedi neler cektik sezeryanla alakasi yok. Iceride yamuk yumuk durunca iki yil surdu duzeltmesi cektiklerimiz cabasiohh afiyet olsunnn:)))cnm benım oglan hep başı aşağıdaa bundan sonrada dönmez dedı zaten doktor,bizim için artı eksı bı durumu yok sezeryan olacagı için dedi..bacakları asagıda olsa ıttırıp dururdu agrı yapardı.. böyle daha ıyı sanki,mideme dogru tekmikliyor hep:)takma kafana sıkıntı olmaz
Canim aksine Amerika'daki saglik sistemi Turkiye'dekiyle hic benzemiyor:) ben hala hem kendimde hem kizimin doktorunda alismaya calisiyorum:)Amerika' ya çok benzetiyorum zaten bizim sağlık sistemini bildiğim kadarıyla. Onlar da çok mekanik sankiBakalım nasıl olacak?
Daha aramadilar yarin arayacaklar sanirim sonuclar icin. Umarim o kadar ac bekleyip bayilma noktasina gelmeme deger bu kadar tantana 132 cikan seker icin:):)senin şeker yüklemesi ne oldu ?
Insallah hersey iyi olacak canim! Icini serin tutmaya calis moral en iyi ilac.gidiyoruz canım Rabbim razı olsun çok duanızı aldım hep aynı şeyleri duyup geri geliyoruz Rabbime emanet O c.c ne derse o
Ben hala dar paca diyorum:)Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Sen bu on kiloyu nerene aldin acaba:):) gobekte minicik:) onceki halini dusunemiyorum Gizem:):) cok zayifmissin herhaldeKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Canim sen stres olup kastin ya kendini o da yorulmustur uyuyodur merak etme. Gecmis bitmis artik sende uzme kendini. Guzelce bir uyu dinlen bu gece:)Sorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrim
Cok sagol canimBende bugün aynı işlemi yaptım canm. Tiroid içinde aç kan veriliyo. Seker içinde. İkisini bir aldı. Sonra yerimden kalkmadan hemen sekerli suyu verdi. 1saat bekledim. Yine kan aldı. Sonra kahvaltımı yaptım
Dar paca bencedeKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Bence ispanyol :) bu arada maşallah bebek nerde kıs :)Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
dar paça çok yakışmıs sen de maşallah güzel hanilesin pek kilo almammissinKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Bakmiyorum zaten benimki tamamen psikolojik kan aliyo hemsire gidiyo ben tam ayaga kalkacam bi uyaniyorum ki yine bayilmisim yaptirmasam nolur ki uffsağolsn cnm :) korkma tatlm bişey olmyr ki elmalıydı bide glkoz tadınbılemgüzeldş valla :)) bakma kan alırlarken ben hiç bakmam kan görürsm senın gibi fena olyrm
Sormasi ayip su 1 kilo olan oglun nerde :) masallah poponu sık cok zarifsin benim eski halim :) simdi 10 kilo aldim koca popolu oldum :) :)Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Grcekten ya bebek nerde benimde karnim baya buyuduBence ispanyol :) bu arada maşallah bebek nerde kıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?