2015 Temmuz Anneleri

Kizlar markafonide hamile giyim var ve fiyatlar genel olarak uygun guzel seyler var bakmanizi tavsiye ederim gör & sin
maternity

Benim kizlarin göbegi 11-12 günlükken düsmüstü, o zaman kadar da iki güne bir yikadim ben sorun olmadi canim.bebek yagi bazen iyi emilmeyince bebk terliyor, o yüzden ben nemlendirici bebk sütlerinden yanayim. Bübchen in babymilch i var, onu tavsiye ederim ben, cok cabuk emiyo ve iyi nemlendiriyor. Bebekten bebege degisiyor bu durum aslinda, kimi erken atiyo göbegini kimi gec. Insallah onu yazdigimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyle.
Ben actim erik sezonunu hem de nasil actim :)
Bana da yollayin yaaa, lütfennnn
Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Dar paca olani begendim ben, babetle de yüksek topukla da olur bence. Bu arada Masallahin var bacim

Herkese merhabalar. Yine uyku tutmadı. Sizlerin duasını bekliyorum. 2 gün önce doktoruma gittim. Bebeğimde dudak yarığı olabileceğini söyledi. Ayrıntılı Ultrasona yolladı. Perşembe gününe randevumuz var. Moralim çok bozuldu. Ayrıca bebeğin kalp ekosunu istedi. Ailenizde dudak yarığı falanda yok. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Dualarıniz bekliyorum.

Arkadaslar gece gece panik oldum size de sorucam ya bebeğim 2 gündür az oynuyordu ama aksamdan beri hiç oynamıyor ne yapmalıyım Dr gitsem mi

Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyim

Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyim
Kizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.

Kizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.
Inşallah ama karnını salliyorum tatlı bişeyler yedim hala tık yok ufak bir hareket etse içim rahat edicek

Insallah dr yaniliyordur canim , ama eger öyle bir durum varsa da cok panik yapma. Benim ailemde var böyle bir durum, belli bir zamandan sonra estetik ameliyatla tedavi ediliyor ve hic belli olmuyor.rabbim beterinden korusun, dualarim sizinle.
Arkadaslar gece gece panik oldum size de sorucam ya bebeğim 2 gündür az oynuyordu ama aksamdan beri hiç oynamıyor ne yapmalıyım Dr gitsem mi
Hemen korkutmayin kendinizi, aksam aksam kuruyorsunuz bence. Aman iyi düsün iyi olsun insallah. Bebegin belki uyuyordur, sabaha kadar dinle kendini, biseyler ye ,karnini oksa. Hala hareket etmezse dr a git kalbin rahatlar en azindan. Insallah korkulacak bi durum yoktur.

Ya bosver zaten hos birsey degil o meyve pis eeeee

Bizim kizin 7. Gunde dusmustu:) dedigin gibi her bebegin degisik zamanda dusuyor. Bu mustelanin yagi sprey seklinde su gibi degisik bisey hic kalmiyor ustunde. Guzel yapmislar ama nemlendiricide olur . Cilt nemlensinde hangisi iyi gelirse. Her bebegin zaten cildide ayri bir alem:) alerjisi var osu var busu var:) gorecegiz bakalim bunlarda neler cikacak neler ogrenecegiz:)

Canim insallah birsey cikmaz ama diyelim ki var dudak yarigi estetik operasyonla duzeltiyorlar hicbirseyi kalmiyor. Insallah tek dertlerimiz estetik olsun. Kizimin grubunda bir akraninin dogustan beri bobregi sorunlu ve diyalizdeydi hep en sonunda nakil yapildi. Nakil sonrasi tansiyondu vs birsuru komplikasyon oldu simdide galiba nakil bobregi kaybediyorlarmis cok cok uzuldum iki yasinda daha minicik cektikleri cileler , kac ameliyat Allah beterinden saklasin !!!

Banada öyle oluyor. Bence endişelenecek bir şey yok. Ben şöyle düşünüyorum nasıl bizlerin bile günü gününe uymuyorsa bebeklerinde öyledir heralde.

inşallah öyle bi durum yoktur ama arkadaşımın ablası öyle doğmuş. estetik operasyon geçirmiş. şuan orada sadece hafif bi dikiş izi var. hayati bir problemi yok çok şükür. gönlünü ferah tutmaya çalış sen

canım daha önce başından geçen olaylardan da etkileniyorsun doğal olarak. acaba sen bu 2 günde yoğundunda hissetmemiş olabilir misin? ben çok koştururken anlayamıyorum hareketlerini. en kötü bi sağlık ocağına git kalp atışlarını duyda rahatla.

Kızlar günaydın :) Ebebek'te anne bakım çantalarını kapsayan indirim başlamış, 200 tl ye 41 tl indirim şeklinde... Okidog isteyenler vardı burada, onlarda dahil sanırım, bir bakın isterseniz :)

günaydın hamişlergöbüşlerin kıpır kıpır olduğu bi sabah olsun inşaallah
Insallah hersey iyi olacak canim! Icini serin tutmaya calis moral en iyi ilac.
inşaallah canım Tevekkül edip bekliyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin
canım nasıl bebiş hareket etmiştir inşaallah

evet canım kız senin ki

benimde kızım olacak inşallah kıyafet alırken bi kere daha anladım ben kız annesi olmalıyım ne cicili bicili şeyler var Allahım öyle. gerçi ben daha çok rahatına önem verdim. dışarı çıkarken giyecek süslü kıyafetleri sonra alıcam. evde de eziyet etmem kuzuma. rahat rahat giyinsin ama annem,ablam,kayınvalidem ben gittik herkes bişeye atlıyor aa bu nasıl tatlı birşey diye. birbirimizi zor frenledik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…