- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.621
Benim kizlarin göbegi 11-12 günlükken düsmüstü, o zaman kadar da iki güne bir yikadim ben sorun olmadi canim.bebek yagi bazen iyi emilmeyince bebk terliyor, o yüzden ben nemlendirici bebk sütlerinden yanayim. Bübchen in babymilch i var, onu tavsiye ederim ben, cok cabuk emiyo ve iyi nemlendiriyor. Bebekten bebege degisiyor bu durum aslinda, kimi erken atiyo göbegini kimi gec. Insallah onu yazdigimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyleBen hepsini kullandim ama sabun kullanmadim gerek olmadi hic. Birde bir losyon vardi tonik gibi onunla vucudunu sildim sabah aksam . Bebek gobek bagi dusene kadar yikanmiyor. Hastanede de onu kullaniyorlardi temizlemek icin bebegi. Mustela Phisio bebe'miydi neydi adi hatirlayamadim ona benzer bir isimdi. Birde simdi yaz bebegi olacak kusmuk kaka kokar bebisler temizlemek lazim sik sik
Bana da yollayin yaaa, lütfennnnBen actim erik sezonunu hem de nasil actim :)
Dar paca olani begendim ben, babetle de yüksek topukla da olur bence. Bu arada Masallahin var bacimKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyimHerkese merhabalar. Yine uyku tutmadı. Sizlerin duasını bekliyorum. 2 gün önce doktoruma gittim. Bebeğimde dudak yarığı olabileceğini söyledi. Ayrıntılı Ultrasona yolladı. Perşembe gününe randevumuz var. Moralim çok bozuldu. Ayrıca bebeğin kalp ekosunu istedi. Ailenizde dudak yarığı falanda yok. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Dualarıniz bekliyorum.
Kizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyim
Inşallah ama karnını salliyorum tatlı bişeyler yedim hala tık yok ufak bir hareket etse içim rahat edicekKizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.
Insallah dr yaniliyordur canim , ama eger öyle bir durum varsa da cok panik yapma. Benim ailemde var böyle bir durum, belli bir zamandan sonra estetik ameliyatla tedavi ediliyor ve hic belli olmuyor.rabbim beterinden korusun, dualarim sizinleHerkese merhabalar. Yine uyku tutmadı. Sizlerin duasını bekliyorum. 2 gün önce doktoruma gittim. Bebeğimde dudak yarığı olabileceğini söyledi. Ayrıntılı Ultrasona yolladı. Perşembe gününe randevumuz var. Moralim çok bozuldu. Ayrıca bebeğin kalp ekosunu istedi. Ailenizde dudak yarığı falanda yok. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Dualarıniz bekliyorum.
Hemen korkutmayin kendinizi, aksam aksam kuruyorsunuz bence. Aman iyi düsün iyi olsun insallah. Bebegin belki uyuyordur, sabaha kadar dinle kendini, biseyler ye ,karnini oksa. Hala hareket etmezse dr a git kalbin rahatlar en azindan. Insallah korkulacak bi durum yoktur.Arkadaslar gece gece panik oldum size de sorucam ya bebeğim 2 gündür az oynuyordu ama aksamdan beri hiç oynamıyor ne yapmalıyım Dr gitsem mi
Ya bosver zaten hos birsey degil o meyve pis eeeeeBenim kizlarin göbegi 11-12 günlükken düsmüstü, o zaman kadar da iki güne bir yikadim ben sorun olmadi canim.bebek yagi bazen iyi emilmeyince bebk terliyor, o yüzden ben nemlendirici bebk sütlerinden yanayim. Bübchen in babymilch i var, onu tavsiye ederim ben, cok cabuk emiyo ve iyi nemlendiriyor. Bebekten bebege degisiyor bu durum aslinda, kimi erken atiyo göbegini kimi gec. Insallah onu yazdigimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyle.
Bana da yollayin yaaa, lütfennnn
Dar paca olani begendim ben, babetle de yüksek topukla da olur bence. Bu arada Masallahin var bacim
KandirikciYa bosver zaten hos birsey degil o meyve pis eeeee
Bizim kizin 7. Gunde dusmustu:) dedigin gibi her bebegin degisik zamanda dusuyor. Bu mustelanin yagi sprey seklinde su gibi degisik bisey hic kalmiyor ustunde. Guzel yapmislar ama nemlendiricide olur . Cilt nemlensinde hangisi iyi gelirse. Her bebegin zaten cildide ayri bir alem:) alerjisi var osu var busu var:) gorecegiz bakalim bunlarda neler cikacak neler ogrenecegiz:)Benim kizlarin göbegi 11-12 günlükken düsmüstü, o zaman kadar da iki güne bir yikadim ben sorun olmadi canim.bebek yagi bazen iyi emilmeyince bebk terliyor, o yüzden ben nemlendirici bebk sütlerinden yanayim. Bübchen in babymilch i var, onu tavsiye ederim ben, cok cabuk emiyo ve iyi nemlendiriyor. Bebekten bebege degisiyor bu durum aslinda, kimi erken atiyo göbegini kimi gec. Insallah onu yazdigimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyle.
Bana da yollayin yaaa, lütfennnn
Dar paca olani begendim ben, babetle de yüksek topukla da olur bence. Bu arada Masallahin var bacim
Canim insallah birsey cikmaz ama diyelim ki var dudak yarigi estetik operasyonla duzeltiyorlar hicbirseyi kalmiyor. Insallah tek dertlerimiz estetik olsun. Kizimin grubunda bir akraninin dogustan beri bobregi sorunlu ve diyalizdeydi hep en sonunda nakil yapildi. Nakil sonrasi tansiyondu vs birsuru komplikasyon oldu simdide galiba nakil bobregi kaybediyorlarmisHerkese merhabalar. Yine uyku tutmadı. Sizlerin duasını bekliyorum. 2 gün önce doktoruma gittim. Bebeğimde dudak yarığı olabileceğini söyledi. Ayrıntılı Ultrasona yolladı. Perşembe gününe randevumuz var. Moralim çok bozuldu. Ayrıca bebeğin kalp ekosunu istedi. Ailenizde dudak yarığı falanda yok. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Dualarıniz bekliyorum.
Canim kotu dusunme hemen. Sabaha kadar bekle mutlaka oynayacaktir. Olmazsa sabah doktora gidersin icin rahatlar.Inşallah ama karnını salliyorum tatlı bişeyler yedim hala tık yok ufak bir hareket etse içim rahat edicek
Bebegin hareket etti mi canimInşallah ama karnını salliyorum tatlı bişeyler yedim hala tık yok ufak bir hareket etse içim rahat edicek
Banada öyle oluyor. Bence endişelenecek bir şey yok. Ben şöyle düşünüyorum nasıl bizlerin bile günü gününe uymuyorsa bebeklerinde öyledir heralde.Kizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.
Herkese merhabalar. Yine uyku tutmadı. Sizlerin duasını bekliyorum. 2 gün önce doktoruma gittim. Bebeğimde dudak yarığı olabileceğini söyledi. Ayrıntılı Ultrasona yolladı. Perşembe gününe randevumuz var. Moralim çok bozuldu. Ayrıca bebeğin kalp ekosunu istedi. Ailenizde dudak yarığı falanda yok. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Dualarıniz bekliyorum.
Arkadaslar gece gece panik oldum size de sorucam ya bebeğim 2 gündür az oynuyordu ama aksamdan beri hiç oynamıyor ne yapmalıyım Dr gitsem mi
inşaallah canım Tevekkül edip bekliyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinInsallah hersey iyi olacak canim! Icini serin tutmaya calis moral en iyi ilac.
canım nasıl bebiş hareket etmiştir inşaallahArkadaslar gece gece panik oldum size de sorucam ya bebeğim 2 gündür az oynuyordu ama aksamdan beri hiç oynamıyor ne yapmalıyım Dr gitsem mi
evet canım kızgözün aydın. benimkide 79a 102 gelmişti :)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış. valla çok var ama sayılı gün geçer diyip avutuyorum kendimi. kız mıydı senin bebiş
evet canım kızsenin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?