- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.641
Sende bana katilmissin:) yurtdisindasin herhlade benim gibi:) bende 20'de gordum ve sondu burada ultrason yapilmiyor 20'den sonra dogunca gorucem artik:):)
canım maşallah sana hiç 7 aylık gibi değilsin düğünde dillat et kendine canımKizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Biz dün mobilya aldık yarın gelecek. Duvar kağıdı geçen hafta yapıldı. Perde sipariş edildi gelecek. Bi halı ve avize kalacak.günaydın kızlar artık hazırlıklra başlamalıyız sanırım siz başladınız mı durumlar ne bu gün şeer sonuçlarımı alcam inşallah sıkıntı yoktur.
günaydın canım 27. haftadayım 8 kilo aldım bende.Günaydın kızlar. Bugün 28. Haftam bitti. 10 kilo aldım
Siz ne alemdesiniz?
canım günaydın. geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin. bendede bu ara bacak kasılmaları çok fazla. ağlıyorum resmen. bıçak sokar gibi bi acı oluyoGünaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
ohhh güle güle büyüsün bebeğin odasında canımmmBiz dün mobilya aldık yarın gelecek. Duvar kağıdı geçen hafta yapıldı. Perde sipariş edildi gelecek. Bi halı ve avize kalacak.
günaydın canım ohhhhhh gez bakalım biz işyerinde çalışalım puffff :)günaydın kııızlarr günümüz güzel huzurlu sağlıkla geçsin inşallah.hava da miiiss oh valla değmeyin keyfimizeçıkayımda arkadaşa gideyim bari
Valla dikkatde ediyorum ama 12 kg bitirmek hayal oldu gibi 14 ü geçmese barigünaydın canım 27. haftadayım 8 kilo aldım bende.
günaydın canım. benım bi kaç eksiğim kaldı. şampuanı kremi pudrası park yatağı yastık yorgan bunlar eksik onlarda alıcağımız yer bellı seçtik hazırda bekliyor.günaydın kızlar artık hazırlıklra başlamalıyız sanırım siz başladınız mı durumlar ne bu gün şeer sonuçlarımı alcam inşallah sıkıntı yoktur.
Sağol canımohhh güle güle büyüsün bebeğin odasında canımmm
canım artık sen kilo almasan bile bebiş aldığı için yemesen bile kilo alırsın. hiç takma yeterki bebiş sağlıklı olsun. bende toplamda 15 kg la falan tamamlarım diye düşünüyorum. boyum 1.53 düşün bide benı kilom başlangıçta 54 dü şimdi 62 son 3 ayda 6 daha alsam toplamda 14 yapar.Valla dikkatde ediyorum ama 12 kg bitirmek hayal oldu gibi 14 ü geçmese bari
canım benım evim küçük oda yapamıyorum malesef ama diğer tüm esyaları hazır. kıyafetleri park yatağı banyo malzemeleri. hepsi tamam sadece yorgan yastık ve kremi pudrası falan kaldı. bakalım onlarıda yakın zamanda alırız. hazırda beklıyo seçtık.Sağol canımsen naptın var mı hazırlık? Son ay zor oluyo diyolar o zamana bırakmamak gerek diye başladım ben.
kendini strese sokma canım olacağı varmış allah daha beterinden sakınsın zor bişeySorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?