2015 Temmuz Anneleri

Sende bana katilmissin:) yurtdisindasin herhlade benim gibi:) bende 20'de gordum ve sondu burada ultrason yapilmiyor 20'den sonra dogunca gorucem artik:):)

Evet bende sendenim :) bir kaç hafta sonra Türkiye ye dönücem inşallah ozaman görücem bebeğimi. Doğunca görmekte ayrı bir heyecan aslında :)

günaydın kızlar nasılsınız??
bebek ürünleri bu hafta bime geliyormuş haberiniz olsun... kv aradı dün beni o söyledi :)

Günaydın kızlar geçmiş hemen dolmuş tam okuyamıyorum dün ara ara girdim ama.
Çok şükür ateşsiz deliksiz bi uykuyla geçirdi kızım bu geceyi bende daha huzurlu uyudum uyuduğumda. Onlarla meşgul olmaktan içimdekini unutuyorum valla ablaları gelip öpüyo sarılıyo karnıma konuşuyorlar onların sıcaklığıyla geçiyo oğlumun günleride inş doğduktan sonra Allah yardım edicek bazen tedirginlik yaşamıyo değilim nasıl olcak nasıl yetişçem diye.
Hepimize kolay gelsin şimdiden

günaydın kızlar artık hazırlıklra başlamalıyız sanırım siz başladınız mı durumlar ne bu gün şeer sonuçlarımı alcam inşallah sıkıntı yoktur.

günaydın kızlar artık hazırlıklra başlamalıyız sanırım siz başladınız mı durumlar ne bu gün şeer sonuçlarımı alcam inşallah sıkıntı yoktur.
Biz dün mobilya aldık yarın gelecek. Duvar kağıdı geçen hafta yapıldı. Perde sipariş edildi gelecek. Bi halı ve avize kalacak.

Günaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasak ne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok

canım günaydın. geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin. bendede bu ara bacak kasılmaları çok fazla. ağlıyorum resmen. bıçak sokar gibi bi acı oluyo

günaydın canım. benım bi kaç eksiğim kaldı. şampuanı kremi pudrası park yatağı yastık yorgan bunlar eksik onlarda alıcağımız yer bellı seçtik hazırda bekliyor.

Valla dikkatde ediyorum ama 12 kg bitirmek hayal oldu gibi 14 ü geçmese bari
canım artık sen kilo almasan bile bebiş aldığı için yemesen bile kilo alırsın. hiç takma yeterki bebiş sağlıklı olsun. bende toplamda 15 kg la falan tamamlarım diye düşünüyorum. boyum 1.53 düşün bide benı kilom başlangıçta 54 dü şimdi 62 son 3 ayda 6 daha alsam toplamda 14 yapar.

Sağol canım sen naptın var mı hazırlık? Son ay zor oluyo diyolar o zamana bırakmamak gerek diye başladım ben.
canım benım evim küçük oda yapamıyorum malesef ama diğer tüm esyaları hazır. kıyafetleri park yatağı banyo malzemeleri. hepsi tamam sadece yorgan yastık ve kremi pudrası falan kaldı. bakalım onlarıda yakın zamanda alırız. hazırda beklıyo seçtık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…