2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun :) hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikar. Ya ben kafasi asagi donsun diye dun amuda kalktim .sevinmen lazim bak benimki yine donmuyor donmeyecek bu da anladim ayni pozisyonda hep
CANM KAFASI AŞAĞIDA DİE ENDİŞEM DEĞİL BENM BAŞINI ÇOK AŞAĞI DAYAMŞ DEDİ DOKTORUM DİKKAT ET KENDİNE SÖYLE BÖYLE YAP DEYNCE DAHA ÇOK ENDŞLNDM İNŞ. BİŞEY OLMYCK.

Sen bu on kiloyu nerene aldin acaba:):) gobekte minicik:) onceki halini dusunemiyorum Gizem:):) cok zayifmissin herhalde
CANM 62 KİLOYDM HAMILE KALMADAN ÖNCE AMA BOYUM OLDGNDAN FAZLA KİLOLU DURMYRM OKADRDA ÇOK YİYRM Kİ BÜNYE MESELESİ SANRM BENM ANNEMDE 2 COCUK ANNESİ 50 YAŞINDA AMA HİÇ GÖSTERMEZ KİLOSU HİÇ YOK ANNEME ÇEKMŞM :)

Dar paca bencede
TŞKR CNM :)

Bence ispanyol :) bu arada maşallah bebek nerde kıs :)
TŞKR CNM :)
dar paça çok yakışmıs sen de maşallah güzel hanilesin pek kilo almammissin
TŞKR EDERM CNM ASLNDA 12 KİLO ALDM :) AMA BOYDN DOLAYI GÖSTERMYR :)
Bakmiyorum zaten benimki tamamen psikolojik kan aliyo hemsire gidiyo ben tam ayaga kalkacam bi uyaniyorum ki yine bayilmisim yaptirmasam nolur ki uff
CANM BENM YANINA MUHAKKAK BİRİNİ AL ŞEKER YÜKLEMESŞ ÖNMLİ BENCE YAPTR.
Sormasi ayip su 1 kilo olan oglun nerde :) masallah poponu sık cok zarifsin benim eski halim :) simdi 10 kilo aldim koca popolu oldum :) :)
CANM CIKARDM ONU ÖYLE ÇEKTM SONRA YERİNE KOYUYORUM :)) KIZ NE ALMESİN :) PORTATİF BENM OĞLAN :)))
Grcekten ya bebek nerde benimde karnim baya buyudu
CNM İÇ KARNM GENİŞ YERİNDE GAYET RAHATTI DÜN 1 148 OLMŞ BİDE ANASININ KUZUSU :)

TŞKR CANM BABET GİYCM MECBR BU HALLE TOPKLU GİYMEM :)
günaydın kızlar nasılsınız??
bebek ürünleri bu hafta bime geliyormuş haberiniz olsun... kv aradı dün beni o söyledi :)
CNM GECEN GÜNLERDE FACE GURUBUNDADA OKUDUM SONRA BİME GİTTM SORDM YOK ÖYLE BİŞEY DED,LER NELER GELYRMŞ Kİ AYRINTILI OLARAK BILDGN VAR MI ?
canım maşallah sana hiç 7 aylık gibi değilsin düğünde dillat et kendine canım
SAĞOLSN TATLM ÇOK ÇABUKTA NAZAR ALYRM YILDZM ÇOK DĞŞĞK ARTK ANNEM OKYCK :)

GNYDN CNM KIZNIN İYİ OLMASINA SEVİNDM SENDE HUZURLU RAHAT UYUMŞSN İNŞ. DAHADA HASTA OLMAZLAR. YAPARSN CNM SEN BUYUTRSN OĞLŞNUDA KIZLARN ABLA OLMAYA ÇOKTAN HAZRLAR BAK AZDA OLSA SANA YARDM EDERLER :)

günaydın kııızlarr günümüz güzel huzurlu sağlıkla geçsin inşallah.hava da miiiss oh valla değmeyin keyfimize çıkayımda arkadaşa gideyim bari
GNYDN CNM ÇIK GEZ VALLA BENM İÇİNDE GEZ İŞTEYM BU GÜZEL HAVALARDA ÇIKIPTA GEZEMYRM

Günaydın kızlar. Bugün 28. Haftam bitti. 10 kilo aldım
Siz ne alemdesiniz?
GNYDN CNM BEN 12 KİLO ALMŞM DÜN TARTLDM AMA NERDE O KİLO DİEBLRSN BENDE BILMYRM :)

CANM ÇOK GEÇMŞ OLSN BEN İKİ GÜN ÇEKMŞTM O HALİ AMA ÇOK ZORDU GERÇKTEN OKYANS SUYU BİR İŞE YARAMYR BENDE DENEDM. CANM BENM ANNEM BİZ KÜÇÜKKEN VİCKS SÜRERDİ AZ BİŞEY BURUN DELKLERMIZN KENRINA HEMEN ACARDI CANM SENDE BİR DENE BELKİ ACARDA BİRAZ RAHATLARSN.

günaydınnn fıstık annelerrrrr
GÜNYDN FINDIK ANNE :))

aslında ilk zamanlar zaten bebek anneyle aynı odada olacak bizde yanımıza beşik koycaz. O yüzden oda yapmak çokda şart değil aslında. Bizim boş oda vardı zaten. Heves ettik. İnşallah sağlıkla dosunlar bebişler gerisi ayrıntı

Günaydın slmlar güzel anneler hazırlıklar full devam ediyor bizdede her ay birini tamamlamaya çalışacağım ben de oda yapmayacağım bu yıl oğluma oturma odasını iptal etmem lazım biraz daha kalsın istiyorum

Bende 1ay once hastanlanmistim canm. Doktor nasonex ve parol vermisti. Baska ilac kullandiramam demisti.

VİCKS sürmenin zararı olmadığına emin misin canım gebelikte? bikaç yerde sakıncalı diye okudum sanki tereddütteyim

Viks bende sakıncalı diye biliyorum kullanmamanızda yarar var
28 hafta 10 kilo hiç fena değil bence ben 25 hafta 10 kilodayım benden iyi en azından cicisko

aynen canım. bizde alışverişe annem ablam babam gittik. babam bile kıyafet beğenip aldı düşün . bende rahat kıyafetler tercih ettim. sonrasını görücez

aynen canım. bizde alışverişe annem ablam babam gittik. babam bile kıyafet beğenip aldı düşün . bende rahat kıyafetler tercih ettim. sonrasını görücez

Benim yeğenlerde kız ablam bazen bi yere giderken süslüyor onları çocuklara sıkıntıdan ter basıyor. toka bant filan varsa yolup atıyorlar. ablamda gittiği yerde 10dk oturur sonra hemen şık eşofman tulum giydirir. resmen çocuklar ohh diyor. görüntüde güzelde ben bile işten eve gidip kumaş pantalonu filan atınca bi ohh diyorum el kadar kuzum napsın. o yüzden her dönemde bikaç tane şık dışarı kıyafeti yeter diye düşünüyorum.

Hepinize günaydın güzel annişler, güzel bol tekmeli bir gün daha olsun hepimize....

canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayısütü artırdığını yeni duydum.ama çevremdekiler çağlayı cok yeme bebek tüylü olur diyolar
ayy sorma bir aydır kilo kilo yedim ,yoktur inşallah öyle bişey ya.. yosa bizimki küçük bi maymuncuk olur :))) annem bende çok yemiş ama ben hiç tüylü d eğilmişim.

Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
dar paça gizem ,değişti fikrim :)) maşallah bu arada hala fitsin.oğluşunuda maşallah gözün aydın görmüşsün.

Sorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrim
çok geçmiş olsun arkadaşım ,üzülmüşsündür tabi.büyük sorumluluk.yazık bebek de sıkıldı herhalde senle.kendini rahatlatacak bişeyler yap ,kafayı boşalt ,güzel bişeyler dinle .sıkma kendini.

günaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3

gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…