- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.661
CANM KAFASI AŞAĞIDA DİE ENDİŞEM DEĞİL BENM BAŞINI ÇOK AŞAĞI DAYAMŞ DEDİ DOKTORUM DİKKAT ET KENDİNE SÖYLE BÖYLE YAP DEYNCE DAHA ÇOK ENDŞLNDM İNŞ. BİŞEY OLMYCK.Gecmis olsun :) hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikar. Ya ben kafasi asagi donsun diye dun amuda kalktim .sevinmen lazim bak benimki yine donmuyordonmeyecek bu da anladim ayni pozisyonda hep
CANM 62 KİLOYDM HAMILE KALMADAN ÖNCE AMA BOYUM OLDGNDAN FAZLA KİLOLU DURMYRM OKADRDA ÇOK YİYRM Kİ BÜNYE MESELESİ SANRM BENM ANNEMDE 2 COCUK ANNESİ 50 YAŞINDA AMA HİÇ GÖSTERMEZ KİLOSU HİÇ YOK ANNEME ÇEKMŞM :)Sen bu on kiloyu nerene aldin acaba:):) gobekte minicik:) onceki halini dusunemiyorum Gizem:):) cok zayifmissin herhalde
TŞKR CNM :)Dar paca bencede
TŞKR CNM :)Bence ispanyol :) bu arada maşallah bebek nerde kıs :)
TŞKR EDERM CNM ASLNDA 12 KİLO ALDM :) AMA BOYDN DOLAYI GÖSTERMYR :)dar paça çok yakışmıs sen de maşallah güzel hanilesin pek kilo almammissin
CANM BENM YANINA MUHAKKAK BİRİNİ AL ŞEKER YÜKLEMESŞ ÖNMLİ BENCE YAPTR.Bakmiyorum zaten benimki tamamen psikolojik kan aliyo hemsire gidiyo ben tam ayaga kalkacam bi uyaniyorum ki yine bayilmisim yaptirmasam nolur ki uff
CANM CIKARDM ONU ÖYLE ÇEKTM SONRA YERİNE KOYUYORUM :)) KIZ NE ALMESİN :) PORTATİF BENM OĞLAN :)))Sormasi ayip su 1 kilo olan oglun nerde :) masallah poponu sık cok zarifsin benim eski halim :) simdi 10 kilo aldim koca popolu oldum :) :)
CNM İÇ KARNM GENİŞ YERİNDE GAYET RAHATTI DÜN 1 148 OLMŞ BİDE ANASININ KUZUSU :)Grcekten ya bebek nerde benimde karnim baya buyudu
TŞKR CANM BABET GİYCM MECBR BU HALLE TOPKLU GİYMEM :)Benim kizlarin göbegi 11-12 günlükken düsmüstü, o zaman kadar da iki güne bir yikadim ben sorun olmadi canim.bebek yagi bazen iyi emilmeyince bebk terliyor, o yüzden ben nemlendirici bebk sütlerinden yanayim. Bübchen in babymilch i var, onu tavsiye ederim ben, cok cabuk emiyo ve iyi nemlendiriyor. Bebekten bebege degisiyor bu durum aslinda, kimi erken atiyo göbegini kimi gec. Insallah onu yazdigimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyle.
Bana da yollayin yaaa, lütfennnn
Dar paca olani begendim ben, babetle de yüksek topukla da olur bence. Bu arada Masallahin var bacim
CNM GECEN GÜNLERDE FACE GURUBUNDADA OKUDUM SONRA BİME GİTTM SORDM YOK ÖYLE BİŞEY DED,LER NELER GELYRMŞ Kİ AYRINTILI OLARAK BILDGN VAR MI ?günaydın kızlar nasılsınız??
bebek ürünleri bu hafta bime geliyormuş haberiniz olsun... kv aradı dün beni o söyledi :)
SAĞOLSN TATLM ÇOK ÇABUKTA NAZAR ALYRM YILDZM ÇOK DĞŞĞK ARTK ANNEM OKYCK :)canım maşallah sana hiç 7 aylık gibi değilsin düğünde dillat et kendine canım
GNYDN CNM KIZNIN İYİ OLMASINA SEVİNDM SENDE HUZURLU RAHAT UYUMŞSN İNŞ. DAHADA HASTA OLMAZLAR. YAPARSN CNM SEN BUYUTRSN OĞLŞNUDA KIZLARN ABLA OLMAYA ÇOKTAN HAZRLAR BAK AZDA OLSA SANA YARDM EDERLER :)Günaydın kızlar geçmiş hemen dolmuş tam okuyamıyorum dün ara ara girdim ama.
Çok şükür ateşsiz deliksiz bi uykuyla geçirdi kızım bu geceyi bende daha huzurlu uyudum uyuduğumda. Onlarla meşgul olmaktan içimdekini unutuyorum valla ablaları gelip öpüyo sarılıyo karnıma konuşuyorlar onların sıcaklığıyla geçiyo oğlumun günleride inş doğduktan sonra Allah yardım edicek bazen tedirginlik yaşamıyo değilim nasıl olcak nasıl yetişçem diye.
Hepimize kolay gelsin şimdiden
GNYDN CNM ÇIK GEZ VALLA BENM İÇİNDE GEZ İŞTEYM BU GÜZEL HAVALARDA ÇIKIPTA GEZEMYRMgünaydın kııızlarr günümüz güzel huzurlu sağlıkla geçsin inşallah.hava da miiiss oh valla değmeyin keyfimizeçıkayımda arkadaşa gideyim bari
GNYDN CNM BEN 12 KİLO ALMŞM DÜN TARTLDM AMA NERDE O KİLO DİEBLRSN BENDE BILMYRM :)Günaydın kızlar. Bugün 28. Haftam bitti. 10 kilo aldım
Siz ne alemdesiniz?
CANM ÇOK GEÇMŞ OLSN BEN İKİ GÜN ÇEKMŞTM O HALİ AMA ÇOK ZORDU GERÇKTEN OKYANS SUYU BİR İŞE YARAMYR BENDE DENEDM. CANM BENM ANNEM BİZ KÜÇÜKKEN VİCKS SÜRERDİ AZ BİŞEY BURUN DELKLERMIZN KENRINA HEMEN ACARDI CANM SENDE BİR DENE BELKİ ACARDA BİRAZ RAHATLARSN.Günaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
GÜNYDN FINDIK ANNE :))günaydınnn fıstık annelerrrrr
NELER SEÇTN CNMcanım benım evim küçük oda yapamıyorum malesef ama diğer tüm esyaları hazır. kıyafetleri park yatağı banyo malzemeleri. hepsi tamam sadece yorgan yastık ve kremi pudrası falan kaldı. bakalım onlarıda yakın zamanda alırız. hazırda beklıyo seçtık.
GNYDN CNM NASLSN ?günaydın kızlar..
aslında ilk zamanlar zaten bebek anneyle aynı odada olacak bizde yanımıza beşik koycaz. O yüzden oda yapmak çokda şart değil aslında. Bizim boş oda vardı zaten. Heves ettik. İnşallah sağlıkla dosunlar bebişler gerisi ayrıntıcanım benım evim küçük oda yapamıyorum malesef ama diğer tüm esyaları hazır. kıyafetleri park yatağı banyo malzemeleri. hepsi tamam sadece yorgan yastık ve kremi pudrası falan kaldı. bakalım onlarıda yakın zamanda alırız. hazırda beklıyo seçtık.
Gunaydn canm. Ben 27.haftanin icindeyim. 2.5 kilo aldim. Bebiste 970 grGünaydın kızlar. Bugün 28. Haftam bitti. 10 kilo aldım
Siz ne alemdesiniz?
Bende 1ay once hastanlanmistim canm. Doktor nasonex ve parol vermisti. Baska ilac kullandiramam demisti.Günaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
VİCKS sürmenin zararı olmadığına emin misin canım gebelikte? bikaç yerde sakıncalı diye okudum sanki tereddütteyimCANM KAFASI AŞAĞIDA DİE ENDİŞEM DEĞİL BENM BAŞINI ÇOK AŞAĞI DAYAMŞ DEDİ DOKTORUM DİKKAT ET KENDİNE SÖYLE BÖYLE YAP DEYNCE DAHA ÇOK ENDŞLNDM İNŞ. BİŞEY OLMYCK.
CANM 62 KİLOYDM HAMILE KALMADAN ÖNCE AMA BOYUM OLDGNDAN FAZLA KİLOLU DURMYRM OKADRDA ÇOK YİYRM Kİ BÜNYE MESELESİ SANRM BENM ANNEMDE 2 COCUK ANNESİ 50 YAŞINDA AMA HİÇ GÖSTERMEZ KİLOSU HİÇ YOK ANNEME ÇEKMŞM :)
TŞKR CNM :)
TŞKR CNM :)
TŞKR EDERM CNM ASLNDA 12 KİLO ALDM :) AMA BOYDN DOLAYI GÖSTERMYR :)
CANM BENM YANINA MUHAKKAK BİRİNİ AL ŞEKER YÜKLEMESŞ ÖNMLİ BENCE YAPTR.
CANM CIKARDM ONU ÖYLE ÇEKTM SONRA YERİNE KOYUYORUM :)) KIZ NE ALMESİN :) PORTATİF BENM OĞLAN :)))
CNM İÇ KARNM GENİŞ YERİNDE GAYET RAHATTI DÜN 1 148 OLMŞ BİDE ANASININ KUZUSU :)
TŞKR CANM BABET GİYCM MECBR BU HALLE TOPKLU GİYMEM :)
CNM GECEN GÜNLERDE FACE GURUBUNDADA OKUDUM SONRA BİME GİTTM SORDM YOK ÖYLE BİŞEY DED,LER NELER GELYRMŞ Kİ AYRINTILI OLARAK BILDGN VAR MI ?
SAĞOLSN TATLM ÇOK ÇABUKTA NAZAR ALYRM YILDZM ÇOK DĞŞĞK ARTK ANNEM OKYCK :)
GNYDN CNM KIZNIN İYİ OLMASINA SEVİNDM SENDE HUZURLU RAHAT UYUMŞSN İNŞ. DAHADA HASTA OLMAZLAR. YAPARSN CNM SEN BUYUTRSN OĞLŞNUDA KIZLARN ABLA OLMAYA ÇOKTAN HAZRLAR BAK AZDA OLSA SANA YARDM EDERLER :)
GNYDN CNM ÇIK GEZ VALLA BENM İÇİNDE GEZ İŞTEYM BU GÜZEL HAVALARDA ÇIKIPTA GEZEMYRM
GNYDN CNM BEN 12 KİLO ALMŞM DÜN TARTLDM AMA NERDE O KİLO DİEBLRSN BENDE BILMYRM :)
CANM ÇOK GEÇMŞ OLSN BEN İKİ GÜN ÇEKMŞTM O HALİ AMA ÇOK ZORDU GERÇKTEN OKYANS SUYU BİR İŞE YARAMYR BENDE DENEDM. CANM BENM ANNEM BİZ KÜÇÜKKEN VİCKS SÜRERDİ AZ BİŞEY BURUN DELKLERMIZN KENRINA HEMEN ACARDI CANM SENDE BİR DENE BELKİ ACARDA BİRAZ RAHATLARSN.
GÜNYDN FINDIK ANNE :))
nasonex burun spreyi mi canım?işe yaramış mıydı?Bende 1ay once hastanlanmistim canm. Doktor nasonex ve parol vermisti. Baska ilac kullandiramam demisti.
CNM VÜCUDUNA SÜRMYCKSN Kİ AZ BİŞEY BURUN DELİĞİNİN KENRAINA SÜR O MENTOLİ AÇYR BURNUVİCKS sürmenin zararı olmadığına emin misin canım gebelikte? bikaç yerde sakıncalı diye okudum sanki tereddütteyim
Neeeeeeeeee o da çok az değil mi yavGunaydn canm. Ben 27.haftanin icindeyim. 2.5 kilo aldim. Bebiste 970 gr
benimde kızım olacak inşallahkıyafet alırken bi kere daha anladım ben kız annesi olmalıyım ne cicili bicili şeyler var Allahım öyle. gerçi ben daha çok rahatına önem verdim. dışarı çıkarken giyecek süslü kıyafetleri sonra alıcam. evde de eziyet etmem kuzuma. rahat rahat giyinsin ama annem,ablam,kayınvalidem ben gittik herkes bişeye atlıyor aa bu nasıl tatlı birşey diye. birbirimizi zor frenledik :))[/QUOTE
aynen canım. bizde alışverişe annem ablam babam gittik. babam bile kıyafet beğenip aldı düşün. bende rahat kıyafetler tercih ettim. sonrasını görücez
aynen canım. bizde alışverişe annem ablam babam gittik. babam bile kıyafet beğenip aldı düşünbenimde kızım olacak inşallahkıyafet alırken bi kere daha anladım ben kız annesi olmalıyım ne cicili bicili şeyler var Allahım öyle. gerçi ben daha çok rahatına önem verdim. dışarı çıkarken giyecek süslü kıyafetleri sonra alıcam. evde de eziyet etmem kuzuma. rahat rahat giyinsin ama annem,ablam,kayınvalidem ben gittik herkes bişeye atlıyor aa bu nasıl tatlı birşey diye. birbirimizi zor frenledik :))
aynen canım. bizde alışverişe annem ablam babam gittik. babam bile kıyafet beğenip aldı düşün. bende rahat kıyafetler tercih ettim. sonrasını görücez
ayy sorma bir aydır kilo kilo yedim ,yoktur inşallah öyle bişey ya.. yosa bizimki küçük bi maymuncuk olur :))) annem bende çok yemiş ama ben hiç tüylü d eğilmişim.canım ben ona başlayalı çok oldu yaklaşık 1 aydır yiyorum erikle caglayısütü artırdığını yeni duydum.ama çevremdekiler çağlayı cok yeme bebek tüylü olur diyolar
dar paça gizem ,değişti fikrim :)) maşallah bu arada hala fitsin.oğluşunuda maşallah gözün aydın görmüşsün.Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
çok geçmiş olsun arkadaşım ,üzülmüşsündür tabi.büyük sorumluluk.yazık bebek de sıkıldı herhalde senle.kendini rahatlatacak bişeyler yap ,kafayı boşalt ,güzel bişeyler dinle .sıkma kendini.Sorma cnM cok uzuldum bnmlik bisey yok.aslinda ama polise ifade ver hayatimda yasamadigim sey.benimki de hareket pek etmio oda stres oldu sanrim
günaydın canımgünaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?