2015 Temmuz Anneleri

Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyim
İnşallah sorunları yoktur. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım.

YABANCI SİTELERE HİÇ GÜVENESM GELMYR YAHU :)

Oyle cnm gece boyu uyuyamdim strese girdim bayagi.annm gelck haftaya az daha sabredeyim o gelince kfm rahtlr insallh.hava guzel olursa trabzona gidelim diyorum esime.bi sekilde bu sehrden uzklasmk lazim

odan varsa yap tabı canım içinde kalmasın benım osa yapıcamda salonu iptal etmem lazım

SAĞOLSN CANM EVET OĞLŞMU ÇOK ÖZLMŞM :)

Canim cok sevimdim kizinin iyi olmasina:) ayni endiseler bende de basladi dogum yaklastikca. Herhalde normal boyle hissetmemiz:) sen artik iyice kidemlisin kizlar da yardim eder sana birsekilde halledecegiz degil mi:):) hele bir dogsunlar. Burada saat sabah 4 ben yine ayakta tabi:) simdi kizi tuvalete goturdum simdi uyu uyuyabilirsen artik:)

park yatak için yatağını. bebek arabasını pusetini yastık yorganını bunlar seçildi canım mağazada sadece gidip alması kaldı.
NE GÜZEL YAPMŞSN YA BEN DAHA YATAK FALAN ALMADM İKİ TANE BEİŞK ALCMDA ONDN BİR TÜRLÜ GÜZEL BULUPTA BEĞENEMDM ŞU DÜĞÜNLER ATLATLMDA ÇIKIP BAKÇM İNŞ.

Oyle cnm gece boyu uyuyamdim strese girdim bayagi.annm gelck haftaya az daha sabredeyim o gelince kfm rahtlr insallh.hava guzel olursa trabzona gidelim diyorum esime.bi sekilde bu sehrden uzklasmk lazim
CNM RAHATLAMADN MI HALA OKULDMSN BUGUN GELDİ Mİ ÖĞRENCILARIN

NE GÜZEL YAPMŞSN YA BEN DAHA YATAK FALAN ALMADM İKİ TANE BEİŞK ALCMDA ONDN BİR TÜRLÜ GÜZEL BULUPTA BEĞENEMDM ŞU DÜĞÜNLER ATLATLMDA ÇIKIP BAKÇM İNŞ.
bende 1 park yatak var bi tane otomatik sallanan beşik var birde elle sallanan beşiik :) napcaksak okadarını kıtlıktan çıkmış gibi aldık. görmemişin oğlu olmuş derler ya o misal olcak bu gidişle :)

KIZLAR BEBEĞİ HAREKET ETMYP ENDİŞLENEN ARKDŞ VARDI UNUTTUM ADINI NASIL OLDU ACABA BİLEN VAR MI ?

günaydın , inşallah uslu uslu bekler bebişin sonuna kadar. Allah herkese hayırlı sağlıklı ve zamanında doğumlar versiin. elbise de çok güzelmiş gerçekten ,biraz daha uzun olsa daha kullanışlı olurdu belki.göbek büyük olunca kaldırır mı önünü :)) nasıl ek yaptırcan onu anlamadım

Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:)

Amin Allah yardımcısı olsun. Rabbim evlatlarimizi acılariyla sinamasin. Gerçekten çok zor daha karnimdayken bu durumun olma ihtimali dahi endişelendiriyor. Onlar birebir sağlık sorunuyla uğraşıyor. Rabbim yardımcımız olsun.

Ben cok darda kalirsam otrivine'in cocuk icin olani varya canim onu bir kere fislatiyorum doktora sormustum o kadardan bisey olmaz pediatrik cocuklara kullaniliyor zaten minicik bebeklerde bile kullananilirsin demisti . Ben burnumu acmazsam kulak enfeksiyonu oluyorum hemen antibiyotiktense bu yontem daha zararsiz geliyor. Aklinda olsun ve cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…