- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.681
İnşallah sorunları yoktur. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım.Canim renkli ugs de belli olur içini ferah tut bende uyuyamadim bebeğim hiç oynamıyor ve ben bir kere böyle oynamayı diye gitmiştim önceki hamileliğimde ve Bebeğimi kaybettim şimdi çok endiseliyim
park yatak için yatağını. bebek arabasını pusetini yastık yorganını bunlar seçildi canım mağazada sadece gidip alması kaldı.NELER SEÇTN CNM
YABANCI SİTELERE HİÇ GÜVENESM GELMYR YAHU :)günaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3
gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........
Oyle cnm gece boyu uyuyamdim strese girdim bayagi.annm gelck haftaya az daha sabredeyim o gelince kfm rahtlr insallh.hava guzel olursa trabzona gidelim diyorum esime.bi sekilde bu sehrden uzklasmk lazimHepinize günaydın güzel annişler, güzel bol tekmeli bir gün daha olsun hepimize....
ayy sorma bir aydır kilo kilo yedim ,yoktur inşallah öyle bişey ya.. yosa bizimki küçük bi maymuncuk olur :))) annem bende çok yemiş ama ben hiç tüylü d eğilmişim.
dar paça gizem ,değişti fikrim :)) maşallah bu arada hala fitsin.oğluşunuda maşallah gözün aydın görmüşsün.
çok geçmiş olsun arkadaşım ,üzülmüşsündür tabi.büyük sorumluluk.yazık bebek de sıkıldı herhalde senle.kendini rahatlatacak bişeyler yap ,kafayı boşalt ,güzel bişeyler dinle .sıkma kendini.
odan varsa yap tabı canım içinde kalmasın benım osa yapıcamda salonu iptal etmem lazımaslında ilk zamanlar zaten bebek anneyle aynı odada olacak bizde yanımıza beşik koycaz. O yüzden oda yapmak çokda şart değil aslında. Bizim boş oda vardı zaten. Heves ettik. İnşallah sağlıkla dosunlar bebişler gerisi ayrıntı
bende senın gibi düşünüyorum canımGünaydın slmlar güzel anneler hazırlıklar full devam ediyor bizdede her ay birini tamamlamaya çalışacağım ben de oda yapmayacağım bu yıl oğluma oturma odasını iptal etmem lazım biraz daha kalsın istiyorum
SAĞOLSN CANM EVET OĞLŞMU ÇOK ÖZLMŞM :)Hepinize günaydın güzel annişler, güzel bol tekmeli bir gün daha olsun hepimize....
ayy sorma bir aydır kilo kilo yedim ,yoktur inşallah öyle bişey ya.. yosa bizimki küçük bi maymuncuk olur :))) annem bende çok yemiş ama ben hiç tüylü d eğilmişim.
dar paça gizem ,değişti fikrim :)) maşallah bu arada hala fitsin.oğluşunuda maşallah gözün aydın görmüşsün.
çok geçmiş olsun arkadaşım ,üzülmüşsündür tabi.büyük sorumluluk.yazık bebek de sıkıldı herhalde senle.kendini rahatlatacak bişeyler yap ,kafayı boşalt ,güzel bişeyler dinle .sıkma kendini.
Canim cok sevimdim kizinin iyi olmasina:) ayni endiseler bende de basladi dogum yaklastikca. Herhalde normal boyle hissetmemiz:) sen artik iyice kidemlisin kizlar da yardim eder sana birsekilde halledecegiz degil mi:):) hele bir dogsunlar. Burada saat sabah 4 ben yine ayakta tabi:) simdi kizi tuvalete goturdum simdi uyu uyuyabilirsen artik:)Günaydın kızlar geçmiş hemen dolmuş tam okuyamıyorum dün ara ara girdim ama.
Çok şükür ateşsiz deliksiz bi uykuyla geçirdi kızım bu geceyi bende daha huzurlu uyudum uyuduğumda. Onlarla meşgul olmaktan içimdekini unutuyorum valla ablaları gelip öpüyo sarılıyo karnıma konuşuyorlar onların sıcaklığıyla geçiyo oğlumun günleride inş doğduktan sonra Allah yardım edicek bazen tedirginlik yaşamıyo değilim nasıl olcak nasıl yetişçem diye.
Hepimize kolay gelsin şimdiden
NE GÜZEL YAPMŞSN YA BEN DAHA YATAK FALAN ALMADM İKİ TANE BEİŞK ALCMDA ONDN BİR TÜRLÜ GÜZEL BULUPTA BEĞENEMDM ŞU DÜĞÜNLER ATLATLMDA ÇIKIP BAKÇM İNŞ.park yatak için yatağını. bebek arabasını pusetini yastık yorganını bunlar seçildi canım mağazada sadece gidip alması kaldı.
Insallah dr yaniliyordur canim , ama eger öyle bir durum varsa da cok panik yapma. Benim ailemde var böyle bir durum, belli bir zamandan sonra estetik ameliyatla tedavi ediliyor ve hic belli olmuyor.rabbim beterinden korusun, dualarim sizinle.
Amin inşallah canım birsey çıkmaz. Perşembe olmuyor. Daha önce ayrıntılı girmiştim hersey iyi dedi. İnşallah benim doktorum yaniliyordur. Perşembe güzel haberler veririm inşallah. Allah razı olsun
CNM RAHATLAMADN MI HALA OKULDMSN BUGUN GELDİ Mİ ÖĞRENCILARINOyle cnm gece boyu uyuyamdim strese girdim bayagi.annm gelck haftaya az daha sabredeyim o gelince kfm rahtlr insallh.hava guzel olursa trabzona gidelim diyorum esime.bi sekilde bu sehrden uzklasmk lazim
bende 1 park yatak var bi tane otomatik sallanan beşik var birde elle sallanan beşiik :) napcaksak okadarını kıtlıktan çıkmış gibi aldık. görmemişin oğlu olmuş derler ya o misal olcak bu gidişle :)NE GÜZEL YAPMŞSN YA BEN DAHA YATAK FALAN ALMADM İKİ TANE BEİŞK ALCMDA ONDN BİR TÜRLÜ GÜZEL BULUPTA BEĞENEMDM ŞU DÜĞÜNLER ATLATLMDA ÇIKIP BAKÇM İNŞ.
Bende yaradı. Hemen açıyo.nasonex burun spreyi mi canım?işe yaramış mıydı?
günaydın , inşallah uslu uslu bekler bebişin sonuna kadar. Allah herkese hayırlı sağlıklı ve zamanında doğumlar versiin. elbise de çok güzelmiş gerçekten ,biraz daha uzun olsa daha kullanışlı olurdu belki.göbek büyük olunca kaldırır mı önünü :)) nasıl ek yaptırcan onu anlamadımgünaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3
gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........
Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:)benimde kızım olacak inşallahkıyafet alırken bi kere daha anladım ben kız annesi olmalıyım ne cicili bicili şeyler var Allahım öyle. gerçi ben daha çok rahatına önem verdim. dışarı çıkarken giyecek süslü kıyafetleri sonra alıcam. evde de eziyet etmem kuzuma. rahat rahat giyinsin ama annem,ablam,kayınvalidem ben gittik herkes bişeye atlıyor aa bu nasıl tatlı birşey diye. birbirimizi zor frenledik :))
Amin Allah yardımcısı olsun. Rabbim evlatlarimizi acılariyla sinamasin. Gerçekten çok zor daha karnimdayken bu durumun olma ihtimali dahi endişelendiriyor. Onlar birebir sağlık sorunuyla uğraşıyor. Rabbim yardımcımız olsun.Canim insallah birsey cikmaz ama diyelim ki var dudak yarigi estetik operasyonla duzeltiyorlar hicbirseyi kalmiyor. Insallah tek dertlerimiz estetik olsun. Kizimin grubunda bir akraninin dogustan beri bobregi sorunlu ve diyalizdeydi hep en sonunda nakil yapildi. Nakil sonrasi tansiyondu vs birsuru komplikasyon oldu simdide galiba nakil bobregi kaybediyorlarmiscok cok uzuldum iki yasinda daha minicik cektikleri cileler , kac ameliyat Allah beterinden saklasin !!!
Berra Ece olacak sanırım cnm. Değiştirmezsek inşSagol canim:) sen ne koyacaksin isim?
Ben cok darda kalirsam otrivine'in cocuk icin olani varya canim onu bir kere fislatiyorum doktora sormustum o kadardan bisey olmaz pediatrik cocuklara kullaniliyor zaten minicik bebeklerde bile kullananilirsin demisti . Ben burnumu acmazsam kulak enfeksiyonu oluyorum hemenGünaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?