- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.701
inşallah öyle bi durum yoktur ama arkadaşımın ablası öyle doğmuş. estetik operasyon geçirmiş. şuan orada sadece hafif bi dikiş izi var. hayati bir problemi yok çok şükür. gönlünü ferah tutmaya çalış sen
İnşallah yoktur canım. Öyle dua ediyorum. Perşembe günü güzel haberler veririm inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarinizi bekliyorum. Desteğiniz için herkese teşekkür ederim
inanmıyorum ya bu şaka olmalı ben ne yaptım AllahımGunaydn canm. Ben 27.haftanin icindeyim. 2.5 kilo aldim. Bebiste 970 gr
tamam artık düşünme ,çok şükür bişey olmamış çocuklara,bebeğind iyiymiş .daha fazla dşünme artık.güzel havada deniz kenarı iyi gelir gerçekten .Oyle cnm gece boyu uyuyamdim strese girdim bayagi.annm gelck haftaya az daha sabredeyim o gelince kfm rahtlr insallh.hava guzel olursa trabzona gidelim diyorum esime.bi sekilde bu sehrden uzklasmk lazim
Neye göre az canmNeeeeeeeeee o da çok az değil mi yav
Cok guzelmis elbise gule gule giy bol bol gobek at:):)günaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3
gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........
Yok canm gercekinanmıyorum ya bu şaka olmalı ben ne yaptım Allahım
Cok guzel isimler canim. Adiyla buyusun prenses:)Berra Ece olacak sanırım cnm. Değiştirmezsek inş
çok teşekkür ederim canım.aile hekimmile görüştüm şimdi bazı bitkisel çaylara dikkat et dedi adaçayı fln ve burun spreyi ilaç veremem dedi ama vicks sürebilirsin dedi burnuna ya da buğu yap dedi.Onu deneyeyeim bu gece o da kar etmezse pediatrik otrivine deneyeyim bi.ahh ahh otrivine i bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi canım spreyim benim kurtarıyımış resmenBen cok darda kalirsam otrivine'in cocuk icin olani varya canim onu bir kere fislatiyorum doktora sormustum o kadardan bisey olmaz pediatrik cocuklara kullaniliyor zaten minicik bebeklerde bile kullananilirsin demisti . Ben burnumu acmazsam kulak enfeksiyonu oluyorum hemenantibiyotiktense bu yontem daha zararsiz geliyor. Aklinda olsun ve cok gecmis olsun.
Canım gecmis olsun. Bende geçenlerde senin gibi oldum bir yemek kaşığı papatyayi 1 litre kaynar suya atıp buharın solunum. Basından aşağı örtü. 5 dakika kadar. 1 hafta yaptım. Çok iyi geliyor. Yan etkiside yokmuş. Tavsiye ederim.Günaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
41 kere maşallah ,Allah nazarlardan saklasın . çok tatlı küçük hanım. :)Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Cok sagol canim. Masallah kizima ama o kadar nazar degiyor ki41 kere maşallah ,Allah nazarlardan saklasın . çok tatlı küçük hanım. :)
OYY CNM MAŞALLAH KIZINA ÇOK TATLI KÜÇÜK HANIMEFENDİ :)Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
sabah akşam 7 şer tane felak nas ihlas ayetel kürsi oku üstüne . Allah korusun kem gözlerden miniği.Cok sagol canim. Masallah kizima ama o kadar nazar degiyor kisizlerin nazari degmez biliyorum buraya koyuyorum resimlerini facebook'a filan hic koymuyorum. Ne zaman koysam cocuga birseyler oldu hep. Ya dustu ya hasta oldu kuzum.
Gece Dr gittik baktı ugs normal ama onlarda hareket gormediler yatış verdiler yatış işlemlerini yaptım bir kaçak oynadı Dr söyledim bana bıraktı ama bence çıkma dedi ama çocuklar evde tek ti ben çıkış yaptım inşallah bişey olmaz sabah beri az hareket var ama genede eskisi gibi değil inşallah bişey olmaz şimdide aklıma acaba kordon falan mı dolandı diyor çok stres oldum şu anKizlar benim bebegim de 1 gün cok hareketli oluyor. 2 gün cok hareketsiz. Ben de korkuyordum ama düzeninin böyle oldugunu ögrendim. Insallah korktugun gibi degildir canim.
Ben internetten araştırdım çok farklı sitelerden 7 kilonun altını önermiyorlar. Süt için vücut yağ depoluyormuş zaten o 7 kilo dediklerininde 3.5 kilosu bebek 2 kilosu suyu vs. Ondan dedim. Herkesin bümyesi veya tercihide farklı. Hiç 2.5 kilo duymamıştım bi an şaşırdımNeye göre az canmdoktorum süper dedi. Ben makarna pilavı kestim sadece. Eskisi gibi normal yiyorum herşeyi. Bebişte 970gr. Oda haftasıyla uyumlu. Hersey normal yani
MRB CNM İYİDR SEN NASLSNMerhaba hanımlar. Nasılsınız?
Allah şifa versin kötü düşünmeyin ,bakmışlar zaten görürlerdi herhalde bişey olsa. Yüce rabbim yardım etsin sağlıkla alın kucağınıza bebeğizi.Gece Dr gittik baktı ugs normal ama onlarda hareket gormediler yatış verdiler yatış işlemlerini yaptım bir kaçak oynadı Dr söyledim bana bıraktı ama bence çıkma dedi ama çocuklar evde tek ti ben çıkış yaptım inşallah bişey olmaz sabah beri az hareket var ama genede eskisi gibi değil inşallah bişey olmaz şimdide aklıma acaba kordon falan mı dolandı diyor çok stres oldum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?