2015 Temmuz Anneleri

Canim Rabbim hepimizin bebegini iclerinde seninkinie sagliklica bagislasin cnm.hepimiz ayri sinav oluyoruz sanada sabir versin canimm

[QUOTE040506, post: 40603862, member: 638031"]İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .[/QUOTE]
Canim insaallah Rabbim bebeğinle sana uzun hayirli ömürler verir Rabbim bebeğini sana bagislar inşaallah sakin umutsuzluğa kapilma hayal et bebeginle mutlu günleri belki de çok uzak değildir o gunler

Rabbim şafi ismiyle şifalar versin bebeğine canım ,, sağlıkla evinize geldiğinizde ,bugünleri hiç yaşamamışa dönersin inşallah .. sen de kendine çok dikkat et sütünü sağ biriktir , bebeğinin senin sütüne ve gücüne ihtiyacı var canım .. Rabbim yardımcın olsun ..

günaydın annişler ,, sıkıntısız güzel günleriniz olsun inşallah , ben az sonra kan tahlili için sağlık ocağına gitcem , gece 3 -4 gibi su içmiştim etkilermi acaba ? bu arada kasıklarımda çok ağrı var , haırlısıyla cumartesi kontrol saati gelseydide bende rahatlasaydım .

maşallah canım senin bebiş büyümüş ,, sen bol bol dinlen istirahat et o çıkar yukarı , erkenden gelmesinn , kiloda almamışsın bak ne güzel , çarpıntı yediklerinden de olur , ben yemegi kaçırınca nefes alamıyrom çarpıntım oluyor. sende dikkat et.

Canım dualarımız seninle sen moralini yüksek tut bebişin güç alsın senden bak burdada 27 haftalık dünyaya gelen bi minik var büyüdü şimdi moral olsun sana https://instagram.com/littlefighterstr/

Evet soylenmeside zor ama değişik geldi belki yanına bir isim daha ekleyebiliriz

benim kardeşimin eşinin adı efraim. biz alıştığımız için bana normal geliyor zor gelmiyor söylemesi. bence Efrah güzel bir isim

Allah bebeğini sana bağışlasın. sağlıkla kucağına alıp evinize gittiğiniz günleri görürsünüz inşallah

günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar

Allah yaşatsın Bebeğini. Bugünleri hiç hatırlamayacak güzel günler yaşarsın inş bebeğinle ümidini kaybetme ki oda daha güçlü sarılsın hayata. Mümkünse çok sık git yanına uzaktanda olsa hisseder seni.

Günaydın canım bende sana özelden yazıcaktım mjı görmeseydim çok geçmiş olsun inş bi daha olmaz sen kendine dikkat et stres yapma.

Günaydın canım bende sana özelden yazıcaktım mjı görmeseydim çok geçmiş olsun inş bi daha olmaz sen kendine dikkat et stres yapma.

sağol canım. inşallah Allah kimseye yaşatmasın. insanın aklına 40 türlü senaryo geliyor. sabredelim en azından 6 hafta daha

Günaydın canım su etkilemez okadar canım. Kasık ağrısı bendede çok oluyo. Herşey yolundadır sen içini rahat tut cumayada az kaldı

ay canım dularımız seninle inş çok sağlıklı bir bebiş olur üzme sakın kendini sende dua et ki oda tutunsun hayata

Evet soylenmeside zor ama değişik geldi belki yanına bir isim daha ekleyebiliriz
Cok da zor degil söylemesi bence, ilk duyuldugunda her yeni isim zor gelir insanlara, zamanla alisilir zaten.Portekizliler gibi isimleri yanyana dizmeye gerek yok yani, oglusun ismi gayet güzel bence...
Cok gecmis olsun size, kilosu boyu nasil bebegin?Hemen karamsarliga kapilmadan güclü kuvvetli ol canim, ki kuzun da senden güc alsin.Cok kücük görünseler de o kadar güclüler ki onlar, yasama sikica tutunuyorlar.Ben dün ultrasonda bebegimin hareketlerini görünce, birden ne kadar güclü oldugunu hissettim, tekmeleri, dönüp durmasi, minik ayaklarini karnima dayayip göstermesi cok keyif verdi bana.Birden aklimdan dogarsa cok güclü olacak diye gecti. Sen de inan bebegine ve bunu ona da hisssettir, o senin tüm duygularini hisseder.Yanina girmene izin verdiklerinde ninni söyle, konus bunlar bebegine cok kuvvet verecektir.Rabbim bu günleri cabucak unuttursun insallah.
Yok aslinda ben erken dogmasindan korkmuyorum , cünkü daha önce reken dogum hikayem olmadigindan cok riskli degil benim icin.Biri 40 haftalik digeri 41+1 de dogdu benimkilerin.Bu da 38 den sonra gelebilir izin veriyom.Bana bagli sanki:)... Carpinti da aslinda kendimi cok yorunca oluyor, 3. katta oturuyorum, biseyler elimdeyken merdiven cikinca, ve evde hizli hizli dolaninca oluyor.Buna da dikkat edicem artik insallah...
Gecmis olsun canim, zaman yaklastikca daha pimpirikli oluyoruz hepimiz öyle de olmali zaten.Sen dr unu dinle , hic biseycik olmaz Allahin izniyle....

Günaydin Annecikler ve kuzucuklari,
Bugün cok iyi almisim uykumu, kizlari yollayinca uyumadim.Evimi topladim, Cayimi demledim, esimin uyanmasini bekliyorum.Masallah bebegim aksam tekmeleriyle uyutmayacak kadar güclü, bi de üstüne Wc eklenince sürekli uyanip duruyorsun.Kahvaltimi yapip esimi de yolliyim, alisverise cikicam, kendime pijama filan bakayim, ufaktan cantamiza tacak biseyler bulunsun.
Hepinize bol tepikli güzel günler

rüyan çok güzel canım kaka görmek kısmet derler.emzirmekte iyi doğurmak sıkıntılardan kurtulmaktır

canm allah yardmcnz olsn rabbım sifa versn sana bağşlasn evladını en sağlklı şeklde dualarzmz bebeğinle inş. düzelck ve kucagına alcksn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…