- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.541
Canim Rabbim hepimizin bebegini iclerinde seninkinie sagliklica bagislasin cnm.hepimiz ayri sinav oluyoruz sanada sabir versin canimmİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin bebeğine canım ,, sağlıkla evinize geldiğinizde ,bugünleri hiç yaşamamışa dönersin inşallah .. sen de kendine çok dikkat et sütünü sağ biriktir , bebeğinin senin sütüne ve gücüne ihtiyacı var canım .. Rabbim yardımcın olsun ..İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
maşallah canım senin bebiş büyümüş ,, sen bol bol dinlen istirahat et o çıkar yukarı , erkenden gelmesinn , kiloda almamışsın bak ne güzel , çarpıntı yediklerinden de olur , ben yemegi kaçırınca nefes alamıyrom çarpıntım oluyor. sende dikkat et.Merhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Bizim bugün kontrolümüz vardi, kizim kocaman olmus 1573 gr, tahmini kilosu ve biraz önden gidiyo. Dr bisey demedi ama ultrason kagidinda tahmini dogum tarihi 26.06 yaziyo.Bakalim günler ne gösterecek...Bebegin basi olmasi gerektigi gibi asagida, dogum pozisyonuna gelmis ve basi cok inmis dedi.NTS ye de bagladilar, kalp atislari ne de güzeldi yaaa...Bundan sonra iki haftada bir gidicez.Bi yandan eksiklerimi bitireyim de ne olur ne olmaz belki benim kiz aceleci davranir, cok hareketli cünkü.Bu arada kilo da almamisim pek sevindim, tansiyon vs cok iyi dedi.Carpintilar icin sordum, normal bundan sonra olabilir, o zaman oturup dinlen dedi, ya araba sürerken olursa dedim?, dikkatli olman lazim diyo, vücut yorulunca öyle olur diyo.Accik korktum yani....Bizden bugünlük bu kadar,iyiyiz yani
İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Evet soylenmeside zor ama değişik geldi belki yanına bir isim daha ekleyebiliriz
İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Allah yaşatsın Bebeğini. Bugünleri hiç hatırlamayacak güzel günler yaşarsın inş bebeğinle ümidini kaybetme ki oda daha güçlü sarılsın hayata. Mümkünse çok sık git yanına uzaktanda olsa hisseder seni.İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Günaydın canım bende sana özelden yazıcaktım mjı görmeseydim çok geçmiş olsun inş bi daha olmaz sen kendine dikkat et stres yapma.günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Günaydın canım bende sana özelden yazıcaktım mjı görmeseydim çok geçmiş olsun inş bi daha olmaz sen kendine dikkat et stres yapma.
Günaydın canım su etkilemez okadar canım. Kasık ağrısı bendede çok oluyo. Herşey yolundadır sen içini rahat tut cumayada az kaldıgünaydın annişler ,, sıkıntısız güzel günleriniz olsun inşallah , ben az sonra kan tahlili için sağlık ocağına gitcem , gece 3 -4 gibi su içmiştim etkilermi acaba ? bu arada kasıklarımda çok ağrı var , haırlısıyla cumartesi kontrol saati gelseydide bende rahatlasaydım .
ay canım dularımız seninle inş çok sağlıklı bir bebiş olur üzme sakın kendini sende dua et ki oda tutunsun hayataİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karnir ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Cok da zor degil söylemesi bence, ilk duyuldugunda her yeni isim zor gelir insanlara, zamanla alisilir zaten.Portekizliler gibi isimleri yanyana dizmeye gerek yok yaniEvet soylenmeside zor ama değişik geldi belki yanına bir isim daha ekleyebiliriz
Cok gecmis olsun size, kilosu boyu nasil bebegin?Hemen karamsarliga kapilmadan güclü kuvvetli ol canim, ki kuzun da senden güc alsin.Cok kücük görünseler de o kadar güclüler ki onlar, yasama sikica tutunuyorlar.Ben dün ultrasonda bebegimin hareketlerini görünce, birden ne kadar güclü oldugunu hissettim, tekmeleri, dönüp durmasi, minik ayaklarini karnima dayayip göstermesi cok keyif verdi bana.Birden aklimdan dogarsa cok güclü olacak diye gecti. Sen de inan bebegine ve bunu ona da hisssettir, o senin tüm duygularini hisseder.Yanina girmene izin verdiklerinde ninni söyle, konus bunlar bebegine cok kuvvet verecektir.Rabbim bu günleri cabucak unuttursun insallahİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Yok aslinda ben erken dogmasindan korkmuyorum , cünkü daha önce reken dogum hikayem olmadigindan cok riskli degil benim icin.Biri 40 haftalik digeri 41+1 de dogdu benimkilerin.Bu da 38 den sonra gelebilir izin veriyommaşallah canım senin bebiş büyümüş ,, sen bol bol dinlen istirahat et o çıkar yukarı , erkenden gelmesinn , kiloda almamışsın bak ne güzel , çarpıntı yediklerinden de olur , ben yemegi kaçırınca nefes alamıyrom çarpıntım oluyor. sende dikkat et.
Gecmis olsun canim, zaman yaklastikca daha pimpirikli oluyoruz hepimiz öyle de olmali zaten.Sen dr unu dinle , hic biseycik olmaz Allahin izniyle....günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Aynen ya güzel haberler alalım herkesdensağol canım. inşallah Allah kimseye yaşatmasın. insanın aklına 40 türlü senaryo geliyor. sabredelim en azından 6 hafta daha
ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorumHickiriyo bebekler canim cok. Benimki bazen bir saat suruyor
rüyan çok güzel canım kaka görmek kısmet derler.emzirmekte iyi doğurmak sıkıntılardan kurtulmaktırKizlar ruyamda oglumu gordum ♡♡♡♡ karnim kendiliginden acildi cikti disari bezini bagladik ilk kez kakasini yapiyor iste allah im bir doldurmuski tasiyor resmen esimle temizlemeye calisiyorduk sacli birseydi cok sirindi emziriyordum hayirlara gitsin :)
canm allah yardmcnz olsn rabbım sifa versn sana bağşlasn evladını en sağlklı şeklde dualarzmz bebeğinle inş. düzelck ve kucagına alcksn.İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?