- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.561
Kalp atisi gibi düzenli, sanki bebeginin kalp atisini hissediyormussun gibi oluyor canim.O hickirdikca vücudu düzenli olarak sicrayip sana degdigi icin tam olarak hissedebiliyorsun.ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum
Günaydın canım sanadaGünaydin Anneciklerve kuzucuklari ,
Bugün cok iyi almisim uykumu, kizlari yollayinca uyumadim.Evimi topladim, Cayimi demledim, esimin uyanmasini bekliyorum.Masallah bebegim aksam tekmeleriyle uyutmayacak kadar güclü, bi de üstüne Wc eklenince sürekli uyanip duruyorsun.Kahvaltimi yapip esimi de yolliyim, alisverise cikicam, kendime pijama filan bakayim, ufaktan cantamiza tacak biseyler bulunsun .
Hepinize bol tepikli güzel günler
Günaydın canım sanadagünaydın annecikler
Gecmis olsun canim, zaman yaklastikca daha pimpirikli oluyoruz hepimiz öyle de olmali zaten.Sen dr unu dinle , hic biseycik olmaz Allahin izniyle....
Aynen ya güzel haberler alalım herkesden
Eşimde bugün elini karnıma koymuş gel artık oğlum diyo. Ay bi sus dedim
gnydn cnm geçmş olsn çok kendıne çook dikkat et bak iş yetştrcm die stres yapma kendıne yorulma bişey olmyck inş. allah'ın iznyle zamanında gelck kuzungünaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Insallah bulurum güzel biseyler, burada secenek cok kisitli.Tr deki gibi cesit cesit degil yani.Cocuk pijamasi gibi penye genelde:),Bi de ben cok takintiliyin, kolu cok kisa olmasin, orasi dar olmasin, burasi böyle olmasin diyince elim bos dönüyorum eveGünaydın canım sanada
Tepikler öteki kızların tuvalete kalkmaları bide benim tuvalet meselem eklenince gece uykusu ne unuttum inan :))
Ay ne güzel git yap alışverişini foto at bizede.
günydn cnm ohh ne güzel çık gez havada güzelse keyfine diecek olmz :)Günaydin Anneciklerve kuzucuklari ,
Bugün cok iyi almisim uykumu, kizlari yollayinca uyumadim.Evimi topladim, Cayimi demledim, esimin uyanmasini bekliyorum.Masallah bebegim aksam tekmeleriyle uyutmayacak kadar güclü, bi de üstüne Wc eklenince sürekli uyanip duruyorsun.Kahvaltimi yapip esimi de yolliyim, alisverise cikicam, kendime pijama filan bakayim, ufaktan cantamiza tacak biseyler bulunsun .
Hepinize bol tepikli güzel günler
günydn cnm :)günaydın annecikler
inşallah güzel çıkar sonuçların canımGünaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
gnydn cnm geçmş olsn çok kendıne çook dikkat et bak iş yetştrcm die stres yapma kendıne yorulma bişey olmyck inş. allah'ın iznyle zamanında gelck kuzun
Günaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
günaydın.kapalı bi havada hastanedeyim ben.ama çok şükür iyiyim:)Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Ben kahvalti yapmaya gidiyorum kizlar, ben gelene kadar cok kaynatmayin emiii...
canım artık yasa değişti biliyosun. mesela doğumunu 34.haftada yaptın diyelim.doğum haftalarını doğum sonrasına aktarıyorlar kamu için.özel sektörü bilmiyorum amainşallah canım. süt izinlerimi toplu alabilmek için yetiştirmeye çalışıyorum ama bu kez Allah korusun erken doğum olursa doğum öncesi izinler yanacak. bi anlamı olmayacak. biraz canımızın kıymetini bilmek gerekiyor
günaydın canım. geçimiş olsun. inşallah şeker sonuxun temiz çıkar. öksürük için yiyip içiyor musun birşeyler
günydn cnm geçmş olsn sıcak bişeyler iç geçer inş. şekerde 100 lükte bişey cıkmyr genelde senınde çıkmaz benceGünaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
günaydın kızlar şimdi şeker yükleme için elmalı içeceğimi içtim.tadı korktuğum kadar kötü değildi. hatta koladan bile daha az şekerli geldi bana. şimdi kan vermek için 1 saat olmasını bekliyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar
günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?