- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.501
Oyle olsun canimHayir olsun canim!!!
Insallah canim bnde oyle yorumladim :)Ay maşallah bereketiyle rızkıyla geliyo oğlun inş
Kiz sahanda yumurta kivami nasil oluyor kendi kivamimi bulmak icin soruyorum da :) :) :)Benimkiler her an sahanda yumurta kıvamındalar emzirirken yada normalde farketmez
Evet yuzunu gozunu cok merak ediyorum zaten bide oyle gorunce cok tatliydi insallah saglikla kucaklariz meleklerimizi :)Ay maşallahinsan etkisinden kurtulamıyor dmi? Ben geçen hafta görmüştüm rüyamda oğlumu, gözümün önüne geldikçe heyecanlanıyorum
Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Igrenc kokuyo hemdeCanım prima kokuyor mu? Öyle diyenler var
Iki tane sahanda yumurtayi hayal et tavada yan yana iste oyle oluyor:) sari kisimlar memeler:):) annemde alem kadin ya:) nerden ne uydurmusKiz sahanda yumurta kivami nasil oluyor kendi kivamimi bulmak icin soruyorum da :) :) :)
Cnm gecms olsn bol su ic ben oyle yaptm iki gune gectiselam kızlar iki gündür kasık ağrısından adım atamıyorum nerdeyse , bügün idrar tahlili yaptırdım , enfeksiyon tavan yapmış ,, zinnat 500 gr sabah akşam kullan dedi doktorum , inşallah tez zamanda geçer .. bu aralar idrar yolu enfeksionuda moda oldu ,, Allahım yardım etsin herkese .
EvetCanım prima kokuyor mu? Öyle diyenler var
Kiz sahanda yumurta kivami nasil oluyor kendi kivamimi bulmak icin soruyorum da :) :) :)
çok güzellermiş canımEvet alisveris merkezlerinde sisiriyorlar ama iste o gun kim yaptıracak) Cok guzel balonlar & süsler fln var... Biz odanın suslemesindeki konsepti balon olarak seçtik Kapı susum balon seklinde ortasında "A" harfi olacak. Içerde "Ayaz" yazan ahsap isimlik olacak... Bu isimligin iki tarafina balonlar gelir diye dusundum Bakalim daha fikir aşamasındayız, yapilan hazır hicbirsey yok :))) Beğendiklerim aşağıda, bunlari kisisellestiricez kendi renklerimize gore...
Cok guzeller. Iyi gunlerde saglikla kullaninEki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
Bi benim göğüsler kafam kadar olamıyo
Var canim:) ritmik bir pit pit goz seyirmesi gibiyse hickirik o:)
Bunlarda harika fikirlermis canimçok güzellermiş canım
ben kapı süsünü kendim yapıcam diye tutturdum, bindim bir alamete yani bakalım sonuç nasıl olacak
balon konseptinde kolay uygulanabilecek dekorlar var, belki fikir olur
Canım prima kokuyor mu? Öyle diyenler var
Igrenc kokuyo hemdeben dayanamiyorum
Nasil bir parfum sikmislar sa birde bica etmisler kokuyu. Daha paketi acmadan kokuyor. Yalniz prima
Sensitive care'mi yoksa ona benzeyen bir isim vardi daha pahali olan o 3 numaraya kadar kokmuyor 4 numaraya ona da boca etmisler parfumu. Ben o hassas olandan memnundum 3 numataya kadar kullandim 4 'e gecince o parfum alerji yapti kizima fisir fisirmoldix'e gectik o cok iyi gelmisti.
EVET CANIM İSTEYEN OKUSUN BAŞKA BİR TESBİH KOYALIM YADA BUNUDA LİSTEYE EKLEYELM 10 GÜN ÇEKİLECEK DİYELİM ZORUNLU OLURSA HERKES OKUR DAHA İY OLURSEVABINI ALMIŞ OLUR HERKEScnm sadece 100 mü nasl yapcz pekii bu tesbıhı isteyen okusun mu yoksa nasl paylaşcz veya başka bişey paylaşp bunu isteyen oksn mu ?
hoşgeldin canım efrah ismi ne anlama geliyorMerhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
Hickiriyo bebekler canim cok. Benimki bazen bir saat suruyorBenim bebiş çok hıçkırıyor o vakit neden ola ki :)
Hoşbuldum canım Osmanlicada mutluluk Türkçede ise ferahlık ve Hz. Yusufun oğlunun ismi efrahim ben ordan yola cıkarak efrah koymak istedim hem değişik olduhoşgeldin canım efrah ismi ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?