2015 Temmuz Anneleri

Evet yuzunu gozunu cok merak ediyorum zaten bide oyle gorunce cok tatliydi insallah saglikla kucaklariz meleklerimizi :)

Canım prima kokuyor mu? Öyle diyenler var
Igrenc kokuyo hemde ben dayanamiyorum
Nasil bir parfum sikmislar sa birde bica etmisler kokuyu. Daha paketi acmadan kokuyor. Yalniz prima
Sensitive care'mi yoksa ona benzeyen bir isim vardi daha pahali olan o 3 numaraya kadar kokmuyor 4 numaraya ona da boca etmisler parfumu. Ben o hassas olandan memnundum 3 numataya kadar kullandim 4 'e gecince o parfum alerji yapti kizima fisir fisir moldix'e gectik o cok iyi gelmisti.

Cnm gecms olsn bol su ic ben oyle yaptm iki gune gecti

çok güzellermiş canım
ben kapı süsünü kendim yapıcam diye tutturdum, bindim bir alamete yani bakalım sonuç nasıl olacak
balon konseptinde kolay uygulanabilecek dekorlar var, belki fikir olur

çok güzellermiş canım
ben kapı süsünü kendim yapıcam diye tutturdum, bindim bir alamete yani bakalım sonuç nasıl olacak
balon konseptinde kolay uygulanabilecek dekorlar var, belki fikir olur

Bunlarda harika fikirlermis canim )) Bakalim nasil birsey çıkacak ortaya, zaman iyice azaldı artık... 11 hafta kaldı benim

demek ki benden sonra da parfüm sıkmışlar nerdeyse 6 yıl olacak ..ama hala daha bu çiş kokusundan rahatsız olunuyor parfüm kısmını bilmiyorum

Merhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce

cnm sadece 100 mü nasl yapcz pekii bu tesbıhı isteyen okusun mu yoksa nasl paylaşcz veya başka bişey paylaşp bunu isteyen oksn mu ?
EVET CANIM İSTEYEN OKUSUN BAŞKA BİR TESBİH KOYALIM YADA BUNUDA LİSTEYE EKLEYELM 10 GÜN ÇEKİLECEK DİYELİM ZORUNLU OLURSA HERKES OKUR DAHA İY OLURSEVABINI ALMIŞ OLUR HERKES

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…