- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.581
günaydn canm iyidr hava buzzz donyrzz kış geri geldi sankiGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
canım artık yasa değişti biliyosun. mesela doğumunu 34.haftada yaptın diyelim.doğum haftalarını doğum sonrasına aktarıyorlar kamu için.özel sektörü bilmiyorum ama
evet ben de öyle yapıyorum odada bilgisayarın başındayım sizinle sohbet etmek güzel oluyo:)hadi inşallah. bu sürede çok hareket etmemek gerekiyormuş. oturduğun yerden burayı takip edersin 1 saat artık :)
gnydn cnm bende beğenmştm tadını :) maden suyundn biraz az asitli :)) hadi bakalm bişey çıkmaz inş.günaydın kızlar şimdi şeker yükleme için elmalı içeceğimi içtim.tadı korktuğum kadar kötü değildi. hatta koladan bile daha az şekerli geldi bana. şimdi kan vermek için 1 saat olmasını bekliyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar
daha yeni. şimdiki torba yasadan geçti.ben özeldeyim canım. ekimde doğum yapan arkadaşın yandı. acaba ondan sonra mı değişti
afyt olsn canm çok çok konşcz merak et :))Ben kahvalti yapmaya gidiyorum kizlar, ben gelene kadar cok kaynatmayin emiii...
cnm geçmiş olsun,sebebı neymiş peki bişey söylemedimi..kendini yormassan hiçbişi olmaz,bende bütün gun oturarak calısıyorum,şantıye işlerini komple bıraktım..benden ve bebegımden kıymetlı degıl hiçbişey,sende yorma kendını sakın
ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum
aynen cnm bende hep dayanmya calşyrm 37 kadr ama olmazsa ne yapalm alrz iznmizi keyfımıze bakarz birazda :) sen boşver cnm iş dedğin ne ki elbet olur sen kendıne stres yapma yeter yavaş yavaş yap işiniinşallah canım. süt izinlerimi toplu alabilmek için yetiştirmeye çalışıyorum ama bu kez Allah korusun erken doğum olursa doğum öncesi izinler yanacak. bi anlamı olmayacak. biraz canımızın kıymetini bilmek gerekiyor
günaydın canım. geçimiş olsun. inşallah şeker sonuxun temiz çıkar. öksürük için yiyip içiyor musun birşeyler
valla ne yalan söyliyim ben de sevdim. hafif asitli:) ne zamandır şekerli bişey de çok tüketmemeye çalışıyodum.çok iyi geldi:)şeker testi yaptırmayı düşünmüyodum dikkat ediyim kendim diyodum. malum haberler yüzünden. sonra kendi doktorlarım da olmak üzere herkes yaptır dedi zaten biraz riskli gruptaydım.sizi de takip ettim bi çoğunuz yaptırdınız ben de yaptırmaya karar verdim.inşallah iyi çıkar sonuçlar.gnydn cnm bende beğenmştm tadını :) maden suyundn biraz az asitli :)) hadi bakalm bişey çıkmaz inş.
bende yanyr die bılyrmben özeldeyim canım. ekimde doğum yapan arkadaşın yandı. acaba ondan sonra mı değişti
daha yeni. şimdiki torba yasadan geçti.
valla ne yalan söyliyim ben de sevdim. hafif asitli:) ne zamandır şekerli bişey de çok tüketmemeye çalışıyodum.çok iyi geldi:)şeker testi yaptırmayı düşünmüyodum dikkat ediyim kendim diyodum. malum haberler yüzünden. sonra kendi doktorlarım da olmak üzere herkes yaptır dedi zaten biraz riskli gruptaydım.sizi de takip ettim bi çoğunuz yaptırdınız ben de yaptırmaya karar verdim.inşallah iyi çıkar sonuçlar.
Allah yardimcin olsun canimİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
aynen cnm bende hep dayanmya calşyrm 37 kadr ama olmazsa ne yapalm alrz iznmizi keyfımıze bakarz birazda :) sen boşver cnm iş dedğin ne ki elbet olur sen kendıne stres yapma yeter yavaş yavaş yap işini
Evet şuan hiç hazır değilim öyle erken doğmasına felan otursun oturduğu yerdesağol canım. inşallah sorunsuz geçiririz şu günleri. cidden zaman geçtikçe endişelerim artıyor.
aman çağırmasın daha :) seninle aramızda tam 1 ay. ne kadar bizimle kalsalar kardır.
Yok canım ya önerin varsa alabilirimgünaydın canım. geçimiş olsun. inşallah şeker sonuxun temiz çıkar. öksürük için yiyip içiyor musun birşeyler
Inş kafana göre bulursun. Normal doğum ve Sezeryanda kaç gece tutuyorlar orda ?Insallah bulurum güzel biseyler, burada secenek cok kisitli.Tr deki gibi cesit cesit degil yani.Cocuk pijamasi gibi penye genelde:),Bi de ben cok takintiliyin, kolu cok kisa olmasin, orasi dar olmasin, burasi böyle olmasin diyince elim bos dönüyorum eve.Bi sabahlik lazim zaten, gecelik koleksiyonum var evde bi deniyim de üzerime olanlari atarim bavuluma.
Cok da abartmiycam , insallah sorun olmazsa cok kalmayiz zaten hastanede...
bende yaptrdm cnm hiç yaptrmamayı düşünmedm bile. doktorum yaptrckmsn die sordu tabıı dedm :)valla ne yalan söyliyim ben de sevdim. hafif asitli:) ne zamandır şekerli bişey de çok tüketmemeye çalışıyodum.çok iyi geldi:)şeker testi yaptırmayı düşünmüyodum dikkat ediyim kendim diyodum. malum haberler yüzünden. sonra kendi doktorlarım da olmak üzere herkes yaptır dedi zaten biraz riskli gruptaydım.sizi de takip ettim bi çoğunuz yaptırdınız ben de yaptırmaya karar verdim.inşallah iyi çıkar sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?