2015 Temmuz Anneleri

canım artık yasa değişti biliyosun. mesela doğumunu 34.haftada yaptın diyelim.doğum haftalarını doğum sonrasına aktarıyorlar kamu için.özel sektörü bilmiyorum ama

ben özeldeyim canım. ekimde doğum yapan arkadaşın yandı. acaba ondan sonra mı değişti

gnydn cnm bende beğenmştm tadını :) maden suyundn biraz az asitli :)) hadi bakalm bişey çıkmaz inş.

yok canım birşey demedi. çok korkutmayı seven bi doktor değil. bidaha olursa önemli bi durum dikkat et dedi sadece. ben eğitim hemşiresiyim. eğitimim olduğu günler ayaktayım bazen 09:00-17:00 arası sürüyor eğitimler. şimdi oturarak anlatıyorum ama uygulamalı eğitimler var. mesela kalp msajı sunni solunum yapmayı anlatıyorum ve maket üzerinde uyguluyorum. onlar zorluyor. şimdi videodan izletiyorum ben yapamadığım için

ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum

cnm ritmik pıtpıtlar oluyorsa hışkırıktır..şu an benımkı hıckırıyor meselaaa,allahımmm o hışkıran agzı ısırıyım bı an once saglıkla gelsındeee

aynen cnm bende hep dayanmya calşyrm 37 kadr ama olmazsa ne yapalm alrz iznmizi keyfımıze bakarz birazda :) sen boşver cnm iş dedğin ne ki elbet olur sen kendıne stres yapma yeter yavaş yavaş yap işini

gnydn cnm bende beğenmştm tadını :) maden suyundn biraz az asitli :)) hadi bakalm bişey çıkmaz inş.
valla ne yalan söyliyim ben de sevdim. hafif asitli:) ne zamandır şekerli bişey de çok tüketmemeye çalışıyodum.çok iyi geldi:)şeker testi yaptırmayı düşünmüyodum dikkat ediyim kendim diyodum. malum haberler yüzünden. sonra kendi doktorlarım da olmak üzere herkes yaptır dedi zaten biraz riskli gruptaydım.sizi de takip ettim bi çoğunuz yaptırdınız ben de yaptırmaya karar verdim.inşallah iyi çıkar sonuçlar.

daha yeni. şimdiki torba yasadan geçti.

süper olur o zaman. aslında elinden almaları çok saçmaydı. sonuçta doğum öncesi 5 haftayı akatarbiliyorsun. ben doğum öncesi çalışmış oluyorum. neden yakıyorsun ki erken dourdum diye. daha iyi işte. doğurana kadar çalışmış oluyor hatta. mesel yıllık izinlerde bayram filan izinden düşmüyor ya doğum izninde düşüyor. bizimkine 2 bayram giriyor. nerden baksan 10 gün fazla durabilirz bebeklerimizin yanında ama o 10günde bizim hakkımızdan düşüyor. devlet resmen anneler bebekelerin yanında kalamasın diye yasa yapmış

cnm gunaydınnn,daha ıyımısin,geçen ki korkundan sonra yazamadım bı turlu ana ama takıp ettım aklımdasın hep?

Allah yardimcin olsun canim

aynen cnm bende hep dayanmya calşyrm 37 kadr ama olmazsa ne yapalm alrz iznmizi keyfımıze bakarz birazda :) sen boşver cnm iş dedğin ne ki elbet olur sen kendıne stres yapma yeter yavaş yavaş yap işini

öyle canım. biz iyi olacağız ki bebişlerimizde iyi olsun

sağol canım. inşallah sorunsuz geçiririz şu günleri. cidden zaman geçtikçe endişelerim artıyor.

aman çağırmasın daha :) seninle aramızda tam 1 ay. ne kadar bizimle kalsalar kardır.
Evet şuan hiç hazır değilim öyle erken doğmasına felan otursun oturduğu yerde

bu arada kızlar friendly organic çamaşır sıvısı butikbebede indirime girmiş haberiniz olsun bebek kıyafetleri için çamaşır yıkayanlara öneririm. ben uzun süre araştırdım ve en doğal buna karar verip almıştım.
SLS (Sodyum Lauryl Sülfat) ve SLES (Sodyum Laureth Sülfat) içermez Fosfat içermez Optik ağartıcı içermez Petrokimyasal bazlı yüzey aktif madde içermez Sentetik parfüm ve boya içermez 1,4-Dioksan içermez Formaldehit içermez Klor içermez Amonyak içermez Kostik içermez GDO içermez Paraben içermez Çevre Dostu: Sürdürülebilir ve yenilenebilir bitkilerden üretilmistir. Doğada çözünür. Ürünün şişe ve kapağı geri dönüştürülebilir özelliktedir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Friendly Organic ürünleri; ABD Tarım Bakanlığı (USDA) Biobased, ABD Çevre Koruma Dairesi (US EPA), Almanya ECO-IMO Control, İngiltere Vegan Society, İngiltere BUAV tarafından sertifikalandırılmış; ciltle temas eden ürünlerimiz İtalya Chelab-Silliker tarafından hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Biz sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. Ağaç ekerek sera gazı salınımını azaltıyoruz ve böylece karbon izlerini sıfıra indiriyoruz. Ürünlerimizin A.B.D'de üretildiği fabrika, Amerika'da Carbon Neutral sertifikasına sahip olan tek fabrikadır.

Inş kafana göre bulursun. Normal doğum ve Sezeryanda kaç gece tutuyorlar orda ?

bende yaptrdm cnm hiç yaptrmamayı düşünmedm bile. doktorum yaptrckmsn die sordu tabıı dedm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…