2015 Temmuz Anneleri

kaç haftalik sin canım son ugs dedin merak ettim
30. hafta daha , malesef Almanya da 3 ultrasondan fazla yapmiyorlar, yeni cikmis, simdiye kadar cepten ödüyordum merak ettigim icin. ama bebegimin hareketlerini iyi hissettigim icin bi sorun olmadikca yaptirmiycam artik.
Cok gecmis olsun, sana da bebisine de, malesef herseyi cok basite aliyoruz, bazen de abartmak pimpirikli olmak gerekiyor. Aman bundan sonra dikkatli ol da erken dogum filan olmasin, bebisin iyice gelissin insallah. Allah yardimciniz olsun, tez zamanda sifa versin canim...

Em
Merhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
emrahı çağrıştırdı canım ben pek beğenmedim

Kızlar özellikle erkek bebek bekleyenler, 18. Ayından önce tuvalet eğitimi vermek pipi kaslarını tutma sıkıntısı erkeklerde ilerde ciddi problem yaratıyormuş, 18. Aydan önce rahat bırakmak gerekmiş , ve aynı şey sünnet içinde dediler, erkenden sünnet ettirmek haniz pipi gelişimi tamamlamadıpı için kimi erkeklerde ilerd. Sorun olabiliyormuş? Napsak ki ?

Ben de erkenden sunnet ettirmek daha iyi diye duymustum bebegn idrari daha asitli oldugundan hemen iyilesirmis hatta bazi doktorlar dogmhaneden cikarmadan sunnet edip aileye oyle teslim ediyomu. Ama tuvalet egitiminin sorun olacagini bilmiyodum.

Merhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Bizim bugün kontrolümüz vardi, kizim kocaman olmus 1573 gr, tahmini kilosu ve biraz önden gidiyo. Dr bisey demedi ama ultrason kagidinda tahmini dogum tarihi 26.06 yaziyo.Bakalim günler ne gösterecek...Bebegin basi olmasi gerektigi gibi asagida, dogum pozisyonuna gelmis ve basi cok inmis dedi.NTS ye de bagladilar, kalp atislari ne de güzeldi yaaa...Bundan sonra iki haftada bir gidicez.Bi yandan eksiklerimi bitireyim de ne olur ne olmaz belki benim kiz aceleci davranir, cok hareketli cünkü.Bu arada kilo da almamisim pek sevindim, tansiyon vs cok iyi dedi.Carpintilar icin sordum, normal bundan sonra olabilir, o zaman oturup dinlen dedi, ya araba sürerken olursa dedim?, dikkatli olman lazim diyo, vücut yorulunca öyle olur diyo.Accik korktum yani....Bizden bugünlük bu kadar,iyiyiz yani

Oh maşallah prensese. Aynı günler doğurcaz seninle desene acaba benimki kaç kg oldu. Tek çıkmamaya çalış artık daha dikkat et kendine.

İyi olmaniza sevindim insallah gununde alirsin kizini kucagina bi sorun olmadan. Ama dikkat et yinede ayakta ck dolanmaki iyice inmesin asaya kuzucuk gununde gelsn :)

Merhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
Değişik, anlamı güzel ama söylemesi zor bence. Seslenirken nefesi kesiyo

Biz yeni doğan Sünnet'i istedik hastaneyle konuştuk cerrah yapıcak 3-7 günlükken ben 7 günlükken yaptırcam Sünnet yerine gelmiş olsun.
Arkadaşım doğum yaptı oğlu oldu 2 yaşına kadar hastanelerde süründüler idrar sorunu böbrek sorunu tam detay bilmiyorum ama çok çektiler. Sünnet ettirdi bütün hastalıkları bitti çocuğun. Geçen hafta aradı mutlaka doğunca Sünnet ettir dedi.

Sunnete ayri bi ucret aliyolar mi peki onu sordunz mu ?

Oh maşallah prensese. Aynı günler doğurcaz seninle desene acaba benimki kaç kg oldu. Tek çıkmamaya çalış artık daha dikkat et kendine.
Bakalim erken mi dogarlar gec mi dogarlar belli olmaz o.Benim ikinci de 41+1 de dogmustu, bu da bi hafta erken gelse sorun olmaz sanirim, oradan ödesiriz.
İyi olmaniza sevindim insallah gununde alirsin kizini kucagina bi sorun olmadan. Ama dikkat et yinede ayakta ck dolanmaki iyice inmesin asaya kuzucuk gununde gelsn :)
Bisey olmaz insallah, yok dikkatliyimdir normalde zaten de ,olacagi varsa da cok önüne gecemiyorsun ...Dolanmayim da kim yapsin isleri, aksama anca oturuyorum, kizlar, yemek, ev, alisveris.....

Oyle tabi olacagin onune gecemeyiz ama dikkat etmekte birz bizim elimzde onun icin dedim yani allah kolaylik versin sana

h can
Hadi bakalim masaallah

İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…