- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.521
çok güzel canım allah uzun ömürler versin ismiyle yaşasın inşallah..Hoşbuldum canım Osmanlicada mutluluk Türkçede ise ferahlık ve Hz. Yusufun oğlunun ismi efrahim ben ordan yola cıkarak efrah koymak istedim hem değişik oldu
Yarin olsa da kahvalti da yapsam yesem :)Iki tane sahanda yumurtayi hayal et tavada yan yana iste oyle oluyor:) sari kisimlar memeler:):) annemde alem kadin ya:) nerden ne uydurmus
Aynen ya, hep diyorlar çok pis bir koku, hele çocuksuzlara daha ağır geliyorEvetben birazda o yüzden bıraktım tarçın gibi kokuyo
30. hafta daha , malesef Almanya da 3 ultrasondan fazla yapmiyorlar, yeni cikmis, simdiye kadar cepten ödüyordum merak ettigim icin. ama bebegimin hareketlerini iyi hissettigim icin bi sorun olmadikca yaptirmiycam artik.kaç haftalik sin canım son ugs dedin merak ettim
Cok gecmis olsun, sana da bebisine de, malesef herseyi cok basite aliyoruz, bazen de abartmak pimpirikli olmak gerekiyor. Aman bundan sonra dikkatli ol da erken dogum filan olmasin, bebisin iyice gelissin insallah. Allah yardimciniz olsun, tez zamanda sifa versin canim...Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
emrahı çağrıştırdı canım ben pek beğenmedimMerhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
Ben de erkenden sunnet ettirmek daha iyi diye duymustum bebegn idrari daha asitli oldugundan hemen iyilesirmis hatta bazi doktorlar dogmhaneden cikarmadan sunnet edip aileye oyle teslim ediyomu. Ama tuvalet egitiminin sorun olacagini bilmiyodum.Kızlar özellikle erkek bebek bekleyenler, 18. Ayından önce tuvalet eğitimi vermek pipi kaslarını tutma sıkıntısı erkeklerde ilerde ciddi problem yaratıyormuş, 18. Aydan önce rahat bırakmak gerekmiş , ve aynı şey sünnet içinde dediler, erkenden sünnet ettirmek haniz pipi gelişimi tamamlamadıpı için kimi erkeklerde ilerd. Sorun olabiliyormuş? Napsak ki ?
Oh maşallah prensese. Aynı günler doğurcaz seninle deseneMerhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Bizim bugün kontrolümüz vardi, kizim kocaman olmus 1573 gr, tahmini kilosu ve biraz önden gidiyo. Dr bisey demedi ama ultrason kagidinda tahmini dogum tarihi 26.06 yaziyo.Bakalim günler ne gösterecek...Bebegin basi olmasi gerektigi gibi asagida, dogum pozisyonuna gelmis ve basi cok inmis dedi.NTS ye de bagladilar, kalp atislari ne de güzeldi yaaa...Bundan sonra iki haftada bir gidicez.Bi yandan eksiklerimi bitireyim de ne olur ne olmaz belki benim kiz aceleci davranir, cok hareketli cünkü.Bu arada kilo da almamisim pek sevindim, tansiyon vs cok iyi dedi.Carpintilar icin sordum, normal bundan sonra olabilir, o zaman oturup dinlen dedi, ya araba sürerken olursa dedim?, dikkatli olman lazim diyo, vücut yorulunca öyle olur diyo.Accik korktum yani....Bizden bugünlük bu kadar,iyiyiz yani
İyi olmaniza sevindim insallah gununde alirsin kizini kucagina bi sorun olmadan. Ama dikkat et yinede ayakta ck dolanmaki iyice inmesin asaya kuzucuk gununde gelsn :)Merhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Bizim bugün kontrolümüz vardi, kizim kocaman olmus 1573 gr, tahmini kilosu ve biraz önden gidiyo. Dr bisey demedi ama ultrason kagidinda tahmini dogum tarihi 26.06 yaziyo.Bakalim günler ne gösterecek...Bebegin basi olmasi gerektigi gibi asagida, dogum pozisyonuna gelmis ve basi cok inmis dedi.NTS ye de bagladilar, kalp atislari ne de güzeldi yaaa...Bundan sonra iki haftada bir gidicez.Bi yandan eksiklerimi bitireyim de ne olur ne olmaz belki benim kiz aceleci davranir, cok hareketli cünkü.Bu arada kilo da almamisim pek sevindim, tansiyon vs cok iyi dedi.Carpintilar icin sordum, normal bundan sonra olabilir, o zaman oturup dinlen dedi, ya araba sürerken olursa dedim?, dikkatli olman lazim diyo, vücut yorulunca öyle olur diyo.Accik korktum yani....Bizden bugünlük bu kadar,iyiyiz yani
Değişik, anlamı güzel ama söylemesi zor bence. Seslenirken nefesi kesiyoMerhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
Biz yeni doğan Sünnet'i istedik hastaneyle konuştuk cerrah yapıcak 3-7 günlükken ben 7 günlükken yaptırcam Sünnet yerine gelmiş olsun.Kızlar özellikle erkek bebek bekleyenler, 18. Ayından önce tuvalet eğitimi vermek pipi kaslarını tutma sıkıntısı erkeklerde ilerde ciddi problem yaratıyormuş, 18. Aydan önce rahat bırakmak gerekmiş , ve aynı şey sünnet içinde dediler, erkenden sünnet ettirmek haniz pipi gelişimi tamamlamadıpı için kimi erkeklerde ilerd. Sorun olabiliyormuş? Napsak ki ?
Sunnete ayri bi ucret aliyolar mi peki onu sordunz mu ?Biz yeni doğan Sünnet'i istedik hastaneyle konuştuk cerrah yapıcak 3-7 günlükken ben 7 günlükken yaptırcam Sünnet yerine gelmiş olsun.
Arkadaşım doğum yaptı oğlu oldu 2 yaşına kadar hastanelerde süründüler idrar sorunu böbrek sorunu tam detay bilmiyorum ama çok çektiler. Sünnet ettirdi bütün hastalıkları bitti çocuğun. Geçen hafta aradı mutlaka doğunca Sünnet ettir dedi.
Bakalim erken mi dogarlar gec mi dogarlar belli olmaz o.Benim ikinci de 41+1 de dogmustu, bu da bi hafta erken gelse sorun olmaz sanirim, oradan ödesiriz.Oh maşallah prensese. Aynı günler doğurcaz seninle deseneacaba benimki kaç kg oldu. Tek çıkmamaya çalış artık daha dikkat et kendine.
Bisey olmaz insallah, yok dikkatliyimdir normalde zaten de ,olacagi varsa da cok önüne gecemiyorsun ...Dolanmayim da kim yapsin isleri, aksama anca oturuyorum, kizlar, yemek, ev, alisveris.....İyi olmaniza sevindim insallah gununde alirsin kizini kucagina bi sorun olmadan. Ama dikkat et yinede ayakta ck dolanmaki iyice inmesin asaya kuzucuk gununde gelsn :)
Oyle tabi olacagin onune gecemeyiz ama dikkat etmekte birz bizim elimzde onun icin dedim yani allah kolaylik versin sanaBakalim erken mi dogarlar gec mi dogarlar belli olmaz o.Benim ikinci de 41+1 de dogmustu, bu da bi hafta erken gelse sorun olmaz sanirim, oradan ödesiriz.
Bisey olmaz insallah, yok dikkatliyimdir normalde zaten de ,olacagi varsa da cok önüne gecemiyorsun ...Dolanmayim da kim yapsin isleri, aksama anca oturuyorum, kizlar, yemek, ev, alisveris.....
Hadi bakalim masaallahMerhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Evet alıyorlar 350 tl fiyat verdilerSunnete ayri bi ucret aliyolar mi peki onu sordunz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?