- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.601
Bende de var kasik agrisi birde bel agrisi cogumuzda olduguna gore normaldir diyorum !!!Günaydın canım su etkilemez okadar canım. Kasık ağrısı bendede çok oluyo. Herşey yolundadır sen içini rahat tut cumayada az kaldı
Şeker mevzunda var ama canım sabah akşam dediğimi yapsan azcık hafifler.Günaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
Insallah canim oyledir umarim :)rüyan çok güzel canım kaka görmek kısmet derler.emzirmekte iyi doğurmak sıkıntılardan kurtulmaktır
Günaydın şekerim iyilik sen nasılsın?Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Cnm bizimde kızın beşiği geldi, odasına koyduk öylece. Eşyaları vs her şeyi hazır ama elim gitmiyor bir türlü düzenlemeye. Hani sanki her şeyi hazır olunca kızımda doğacakmış gb geliyor. Erkenden hazırlık yapmamaya çalışıyorum o yüzden :) Saçma belki ama erken doğum riski taşıdığımızdan sanırım, tereddüt içindeyim.bu arada hafta sonu kızımın yatağını dolabını kurduk yerleştirdik .çok mu erkenciyim bilmiyorum ama heveslendik işte. 8 senedir istiyorduk biz bu bebeği . Allah nasip ederse kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz.daha önce birileri yazmıştı burda önceden kurulmaz yatak beşik diye . hazırlayanler da var tabi.iki arada kaldım.
Cnm gönlünü ferah tut, Rabbim inş bebişine güzel bir ömür nasip edecektir. Sana da sabırlar versin, yardımcın olsun inş.İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Düzenli bir şekilde, hafif atışlar oluyor cnm hıçkırıkta. Tekmeler gibi sert değil. Ayırt edebilirsin aslında :)ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum
Maşallah cnm erkencisin :)Günaydin Anneciklerve kuzucuklari ,
Bugün cok iyi almisim uykumu, kizlari yollayinca uyumadim.Evimi topladim, Cayimi demledim, esimin uyanmasini bekliyorum.Masallah bebegim aksam tekmeleriyle uyutmayacak kadar güclü, bi de üstüne Wc eklenince sürekli uyanip duruyorsun.Kahvaltimi yapip esimi de yolliyim, alisverise cikicam, kendime pijama filan bakayim, ufaktan cantamiza tacak biseyler bulunsun .
Hepinize bol tepikli güzel günler
Çok geçmiş olsun cnm, ballı ılık süt tavsiye etmişti doktorum, işe de yarıyordu. İstersen dene sende.Günaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
Sorma cnm, burası da soğuk. Hava kapalı. Bu havada yataktan kalkıpta işe gelmek ne de zor geliyor.günaydn canm iyidr hava buzzz donyrzz kış geri geldi sankisen naslsn ?
Bende cok oksuruyorum boyle cigerlerimden geliyor bugun siddetlendiGünaydın kızlar ya dehşet öksürüyorum ve sanki ciğerlerim kopcak üşüttük yine oğlumla yorulduk çok bu durumdan siz nasılsınız şeker testimizde bugün belli olacak ondan bari bişi çıkmasa 100lük sonucumu bekliyorum
İyiyiz cnm bizde çok şükür. Günlerimi sayıyorum inan ki :)Günaydın şekerim iyilik sen nasılsın?
cnm e bebekte frendly daha ucuz :)bu arada kızlar friendly organic çamaşır sıvısı butikbebede indirime girmiş haberiniz olsun bebek kıyafetleri için çamaşır yıkayanlara öneririm. ben uzun süre araştırdım ve en doğal buna karar verip almıştım.
SLS (Sodyum Lauryl Sülfat) ve SLES (Sodyum Laureth Sülfat) içermez Fosfat içermez Optik ağartıcı içermez Petrokimyasal bazlı yüzey aktif madde içermez Sentetik parfüm ve boya içermez 1,4-Dioksan içermez Formaldehit içermez Klor içermez Amonyak içermez Kostik içermez GDO içermez Paraben içermez Çevre Dostu: Sürdürülebilir ve yenilenebilir bitkilerden üretilmistir. Doğada çözünür. Ürünün şişe ve kapağı geri dönüştürülebilir özelliktedir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Friendly Organic ürünleri; ABD Tarım Bakanlığı (USDA) Biobased, ABD Çevre Koruma Dairesi (US EPA), Almanya ECO-IMO Control, İngiltere Vegan Society, İngiltere BUAV tarafından sertifikalandırılmış; ciltle temas eden ürünlerimiz İtalya Chelab-Silliker tarafından hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Biz sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. Ağaç ekerek sera gazı salınımını azaltıyoruz ve böylece karbon izlerini sıfıra indiriyoruz. Ürünlerimizin A.B.D'de üretildiği fabrika, Amerika'da Carbon Neutral sertifikasına sahip olan tek fabrikadır.
Kasılma mıymış o? Bende totosunu yaslıyor sanıyordum :) Her gün birkaç kez oluyor benim o toplanmalar. Bebişim sdc sol tarafta olduğu için. Kızlar görseniz karnımı, soldan soldan büyüyor :)kızlar bide bişey merak ettim sizin kasılmalarınız da hergün oluyor mu? benim hergün 3-4 kez karnım top gibi oluyo. (bu arada bunun kasılma olduğunu da siz tecrübeli arkadaşlardan öğrendim ben halan bebek poposunu dayıyo falan sanıyodum
Normal artık anormal bi acı vermiyorsa normal çünkü büyüdüler baskı yapıyolar bebişlerBende de var kasik agrisi birde bel agrisi cogumuzda olduguna gore normaldir diyorum !!!
Ay sizin işinizde daha zor çalışıp hemde hamilelik Allah yardımcın olsun .İyiyiz cnm bizde çok şükür. Günlerimi sayıyorum inan ki :)
Birde heyecanlanıyorum, izne ayrılmak için saydığım gb doğum içinde sayacağım inş günlerimi. Bebişim daha erken davranmak istemezse tabi :)
Senin kızlarla, oğluşun nasıl?
erken doğum haberleri alınca ben de korkuyorum ya. hatta eşime diyorum ki şu ciğer geliştirici iğneyi yaptırtsak mı doktora söyleyip de. şimdilik kötü bi durum yok Allaha şükür ama insan tedirgin oluyo işte haberleri okuyunca.inşallah hepimizin bebekleri zamanı gelene kadar beklerler.şu anda çok küçükler daha...Evet şuan hiç hazır değilim öyle erken doğmasına felan otursun oturduğu yerde
oraya hiç bakmadım valla. ben aldığımda 35 tlydi.inşallah daha ucuz değildir:)cnm e bebekte frendly daha ucuz :)
Harekette öyle oluyo ama kasılma olunca semsert oluyo karnım hareket etmemi engelliyo. Ben de gün ortasında oluyo artık normal dedi doktor hazırlık kasılmaları. Bide benim 3. Doğum olucak erken hissetmem normalmiş öyle dedi.kızlar bide bişey merak ettim sizin kasılmalarınız da hergün oluyor mu? benim hergün 3-4 kez karnım top gibi oluyo. (bu arada bunun kasılma olduğunu da siz tecrübeli arkadaşlardan öğrendim ben halan bebek poposunu dayıyo falan sanıyodum
öyleymiş valla ben de öyle sanıyodum :)benimki de sağ tarafta hep göbeğin şekli değişiyo bi tarafa kayıyo öyle oluncaKasılma mıymış o? Bende totosunu yaslıyor sanıyordum :) Her gün birkaç kez oluyor benim o toplanmalar. Bebişim sdc sol tarafta olduğu için. Kızlar görseniz karnımı, soldan soldan büyüyor :)
canm sen abartmyrsn bende öyleym dün inan eve zor yürüdüm adım atck halim yoktu yemek yedk eşimle hemen makınaya çamaşr atmştm uyumş kalmşm eşim sepete çıkarmş sabah uyandgmda astm çamaşrlğa işe geldm düşün halimi artk uynck yer buldgm yerde sızıyrm :)Cnm bizimde kızın beşiği geldi, odasına koyduk öylece. Eşyaları vs her şeyi hazır ama elim gitmiyor bir türlü düzenlemeye. Hani sanki her şeyi hazır olunca kızımda doğacakmış gb geliyor. Erkenden hazırlık yapmamaya çalışıyorum o yüzden :) Saçma belki ama erken doğum riski taşıdığımızdan sanırım, tereddüt içindeyim.
İnş senin de bebişin sağlıkla, güzel günlerde kullanır tüm cicilerini.
Cnm gönlünü ferah tut, Rabbim inş bebişine güzel bir ömür nasip edecektir. Sana da sabırlar versin, yardımcın olsun inş.
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.
Düzenli bir şekilde, hafif atışlar oluyor cnm hıçkırıkta. Tekmeler gibi sert değil. Ayırt edebilirsin aslında :)
Maşallah cnm erkencisin :)
Çok geçmiş olsun cnm, ballı ılık süt tavsiye etmişti doktorum, işe de yarıyordu. İstersen dene sende.
Sorma cnm, burası da soğuk. Hava kapalı. Bu havada yataktan kalkıpta işe gelmek ne de zor geliyor.
Onun dışında iyiyiz çok şükür. Son 9 günüm. İnan ki eve gittiğimde kendimden geçmiş oluyorum. Ben mi abartıyorum, yoksa herkes mi benim gibi ağırlaşıyor bu zamanlar acaba?
inşallah çıkmaz.ama senin haftan büyük maşallha. benim daha 27.haftanın sonu bi de ilk.o yüzden insan korkuyo ister istemez.Harekette öyle oluyo ama kasılma olunca semsert oluyo karnım hareket etmemi engelliyo. Ben de gün ortasında oluyo artık normal dedi doktor hazırlık kasılmaları. Bide benim 3. Doğum olucak erken hissetmem normalmiş öyle dedi.
32. Haftam dolsun muayeneye gidicem nst ye bağlarlar artık büyük ihtimal bakalım Sancı çıkıcak mı
Yok canım o iğnede mecbur kalmadıkça yapılcak bişey değil ki doğal bi şekilde gelişen Ciğer daha sağlıklı olur emin ol. Doktorun öyle bişey demedikçe hiç Endişe etme içini rahat tut.erken doğum haberleri alınca ben de korkuyorum ya. hatta eşime diyorum ki şu ciğer geliştirici iğneyi yaptırtsak mı doktora söyleyip de. şimdilik kötü bi durum yok Allaha şükür ama insan tedirgin oluyo işte haberleri okuyunca.inşallah hepimizin bebekleri zamanı gelene kadar beklerler.şu anda çok küçükler daha...
ben hacışakir sabun tozu aldımkızımın çamaşırlarını yıkamak için doğru deterjanı bulursam hazırlayacağım bi çanta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?