2015 Temmuz Anneleri

Şeker mevzunda var ama canım sabah akşam dediğimi yapsan azcık hafifler.
1 tatlı kaşığı tereyağını küçük bi tava da kızdır 2 yemek kaşığı pekmezi dök üzerine biraz kaynaştır kapat altını. Sonra yenecek kadar Ilık olunca kaşıkla ye hepsini. Bide çay kaşığıyla hakiki Zeytinyağı iç ama üzerine su içme. Yumuşatır öksürüğü keser ben çocuklara yapıyorum çok faydasını gördüm

Cnm bizimde kızın beşiği geldi, odasına koyduk öylece. Eşyaları vs her şeyi hazır ama elim gitmiyor bir türlü düzenlemeye. Hani sanki her şeyi hazır olunca kızımda doğacakmış gb geliyor. Erkenden hazırlık yapmamaya çalışıyorum o yüzden :) Saçma belki ama erken doğum riski taşıdığımızdan sanırım, tereddüt içindeyim.
İnş senin de bebişin sağlıkla, güzel günlerde kullanır tüm cicilerini.

Cnm gönlünü ferah tut, Rabbim inş bebişine güzel bir ömür nasip edecektir. Sana da sabırlar versin, yardımcın olsun inş.

Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.

ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum
Düzenli bir şekilde, hafif atışlar oluyor cnm hıçkırıkta. Tekmeler gibi sert değil. Ayırt edebilirsin aslında :)
Maşallah cnm erkencisin :)

Çok geçmiş olsun cnm, ballı ılık süt tavsiye etmişti doktorum, işe de yarıyordu. İstersen dene sende.

günaydn canm iyidr hava buzzz donyrzz kış geri geldi sanki sen naslsn ?
Sorma cnm, burası da soğuk. Hava kapalı. Bu havada yataktan kalkıpta işe gelmek ne de zor geliyor.
Onun dışında iyiyiz çok şükür. Son 9 günüm. İnan ki eve gittiğimde kendimden geçmiş oluyorum. Ben mi abartıyorum, yoksa herkes mi benim gibi ağırlaşıyor bu zamanlar acaba?

Bende cok oksuruyorum boyle cigerlerimden geliyor bugun siddetlendi pekmez icmek gerek limonlu yada tereyagli o da midemi bulandiriyor sen icebiliyorsan ic canim

kızlar bide bişey merak ettim sizin kasılmalarınız da hergün oluyor mu? benim hergün 3-4 kez karnım top gibi oluyo. (bu arada bunun kasılma olduğunu da siz tecrübeli arkadaşlardan öğrendim ben halan bebek poposunu dayıyo falan sanıyodum

Günaydın şekerim iyilik sen nasılsın?
İyiyiz cnm bizde çok şükür. Günlerimi sayıyorum inan ki :)
Birde heyecanlanıyorum, izne ayrılmak için saydığım gb doğum içinde sayacağım inş günlerimi. Bebişim daha erken davranmak istemezse tabi :)
Senin kızlarla, oğluşun nasıl?

cnm e bebekte frendly daha ucuz :)

Kasılma mıymış o? Bende totosunu yaslıyor sanıyordum :) Her gün birkaç kez oluyor benim o toplanmalar. Bebişim sdc sol tarafta olduğu için. Kızlar görseniz karnımı, soldan soldan büyüyor :)

Ay sizin işinizde daha zor çalışıp hemde hamilelik Allah yardımcın olsun .
Bizimkiler iyi çok şükür

Evet şuan hiç hazır değilim öyle erken doğmasına felan otursun oturduğu yerde
erken doğum haberleri alınca ben de korkuyorum ya. hatta eşime diyorum ki şu ciğer geliştirici iğneyi yaptırtsak mı doktora söyleyip de. şimdilik kötü bi durum yok Allaha şükür ama insan tedirgin oluyo işte haberleri okuyunca.inşallah hepimizin bebekleri zamanı gelene kadar beklerler.şu anda çok küçükler daha...

Harekette öyle oluyo ama kasılma olunca semsert oluyo karnım hareket etmemi engelliyo. Ben de gün ortasında oluyo artık normal dedi doktor hazırlık kasılmaları. Bide benim 3. Doğum olucak erken hissetmem normalmiş öyle dedi.
32. Haftam dolsun muayeneye gidicem nst ye bağlarlar artık büyük ihtimal bakalım Sancı çıkıcak mı

Kasılma mıymış o? Bende totosunu yaslıyor sanıyordum :) Her gün birkaç kez oluyor benim o toplanmalar. Bebişim sdc sol tarafta olduğu için. Kızlar görseniz karnımı, soldan soldan büyüyor :)
öyleymiş valla ben de öyle sanıyodum :)benimki de sağ tarafta hep göbeğin şekli değişiyo bi tarafa kayıyo öyle olunca

canm sen abartmyrsn bende öyleym dün inan eve zor yürüdüm adım atck halim yoktu yemek yedk eşimle hemen makınaya çamaşr atmştm uyumş kalmşm eşim sepete çıkarmş sabah uyandgmda astm çamaşrlğa işe geldm düşün halimi artk uynck yer buldgm yerde sızıyrm :)

inşallah çıkmaz.ama senin haftan büyük maşallha. benim daha 27.haftanın sonu bi de ilk.o yüzden insan korkuyo ister istemez.

Yok canım o iğnede mecbur kalmadıkça yapılcak bişey değil ki doğal bi şekilde gelişen Ciğer daha sağlıklı olur emin ol. Doktorun öyle bişey demedikçe hiç Endişe etme içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…