- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.621
Sancı çıkarsda doğum Sancısı olmuyo illa düzensiz sancılar oluyo artık 33. Haftadan sonra normal odainşallah çıkmaz.ama senin haftan büyük maşallha. benim daha 27.haftanın sonu bi de ilk.o yüzden insan korkuyo ister istemez.
benmde olyr öyle bişeyler özellikle birden sırt üstü yattgmda bende toplanyr zanndyrdm ama kasılmaymş :)kızlar bide bişey merak ettim sizin kasılmalarınız da hergün oluyor mu? benim hergün 3-4 kez karnım top gibi oluyo. (bu arada bunun kasılma olduğunu da siz tecrübeli arkadaşlardan öğrendim ben halan bebek poposunu dayıyo falan sanıyodum
Ne güzel uyumanda güzel boşver bulduğun yere sız inan çok özledim deliksiz uykuyu.canm sen abartmyrsn bende öyleym dün inan eve zor yürüdüm adım atck halim yoktu yemek yedk eşimle hemen makınaya çamaşr atmştm uyumş kalmşm eşim sepete çıkarmş sabah uyandgmda astm çamaşrlğa işe geldm düşün halimi artk uynck yer buldgm yerde sızıyrm :)
amin inşallah hepimizinki..sağ salim kucağımıza alış haberlerimizi de paylaşalım burda inşallah....Yok canım o iğnede mecbur kalmadıkça yapılcak bişey değil ki doğal bi şekilde gelişen Ciğer daha sağlıklı olur emin ol. Doktorun öyle bişey demedikçe hiç Endişe etme içini rahat tut.
benimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyorinşallah çıkmaz.ama senin haftan büyük maşallha. benim daha 27.haftanın sonu bi de ilk.o yüzden insan korkuyo ister istemez.
kızlar bide bişey merak ettim sizin kasılmalarınız da hergün oluyor mu? benim hergün 3-4 kez karnım top gibi oluyo. (bu arada bunun kasılma olduğunu da siz tecrübeli arkadaşlardan öğrendim ben halan bebek poposunu dayıyo falan sanıyodum
canm sana doktorun mu yapalm demşti ben geçen gittiğimde sordm doktoruma herkese yapyrmsnz die. ben gerek görmyrm erken doğm olma ihtımali olmyan kişilere dedi hatta yapılmasını doğru bulmadgnı sonralarda soun falan olblr şeklınde bişeyler söyledi.erken doğum haberleri alınca ben de korkuyorum ya. hatta eşime diyorum ki şu ciğer geliştirici iğneyi yaptırtsak mı doktora söyleyip de. şimdilik kötü bi durum yok Allaha şükür ama insan tedirgin oluyo işte haberleri okuyunca.inşallah hepimizin bebekleri zamanı gelene kadar beklerler.şu anda çok küçükler daha...
valla ben artık sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.hatta sağa, sola yattığımda bile tekmeliyo rahatsız oluyo sanırım.tekmeler çok aşağıda bide benimkinin bazı arkadaşlar diyo ya kaburgalarıma vuruyo diye.benimki daha normalde göbek deliği çevresinde yatınca da çook aşağıda kasıklarda..benmde olyr öyle bişeyler özellikle birden sırt üstü yattgmda bende toplanyr zanndyrdm ama kasılmaymş :)
İnş canım. Sende rahat ol ilk olunca tedirgin oluyo insan herşeyden. Ama doktoruna güveniyorsan çok takma bişey olursa uyarır zaten. Bide erken doğum öyle pat diye gelişen bişey değil illa Öncesinde sebepleri olur belirtileri olur bunlarıda doktor Söyler zaten. 36-37 haftadan sonra olan doğumlarda erken sayılmaz zaten için rahat olsunamin inşallah hepimizinki..sağ salim kucağımıza alış haberlerimizi de paylaşalım burda inşallah....
valla arkadaşlar normal dedi doğuma hazırlık kasılmasıymış.ben daha doktoruma gidemedim haftaya randevum o zaman soracağımbende poposunu dayıyor sanıyordummkasılmamı oluyomuş neden oluyomuş
yok daha ucuz değil 36.50 :)oraya hiç bakmadım valla. ben aldığımda 35 tlydi.inşallah daha ucuz değildir:)
İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
benımde kasıklarıma vuruyor tekme sordum onu ben ayaklkarı asagıda ters durus seklınden olabılırmısvalla ben artık sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.hatta sağa, sola yattığımda bile tekmeliyo rahatsız oluyo sanırım.tekmeler çok aşağıda bide benimkinin bazı arkadaşlar diyo ya kaburgalarıma vuruyo diye.benimki daha normalde göbek deliği çevresinde yatınca da çook aşağıda kasıklarda..
yok canım doktorum demedi öyle bişey ben böyle burdan erken doğum hikayeleri falan yazılınca korkudan eşime diyorum yaptırsak mı diye. yoksa doktorum haberi bile yok daha düşüncelerimden:)canm sana doktorun mu yapalm demşti ben geçen gittiğimde sordm doktoruma herkese yapyrmsnz die. ben gerek görmyrm erken doğm olma ihtımali olmyan kişilere dedi hatta yapılmasını doğru bulmadgnı sonralarda soun falan olblr şeklınde bişeyler söyledi.
valla sizler sayesinde rahatlıyorum kızlar zaten Allah hepinizden razı olsun.İnş canım. Sende rahat ol ilk olunca tedirgin oluyo insan herşeyden. Ama doktoruna güveniyorsan çok takma bişey olursa uyarır zaten. Bide erken doğum öyle pat diye gelişen bişey değil illa Öncesinde sebepleri olur belirtileri olur bunlarıda doktor Söyler zaten. 36-37 haftadan sonra olan doğumlarda erken sayılmaz zaten için rahat olsun
benim hep öyle oluyo.senin kaç haftalık canım?benımde kasıklarıma vuruyor tekme sordum onu ben ayaklkarı asagıda ters durus seklınden olabılırmıs
uyuyrm cnm benm uykumda hiç sorun olmadı hatta arttı bile. bugünleri çok ararım o yuzden uyuyrm bol bol :)Ne güzel uyumanda güzel boşver bulduğun yere sız inan çok özledim deliksiz uykuyu.
günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
enfeksiyon için bol su tüket canım benim doktorum önlem için günde en az 2,5-3 lt su iç dedi.benimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?