2015 Temmuz Anneleri

benmde olyr öyle bişeyler özellikle birden sırt üstü yattgmda bende toplanyr zanndyrdm ama kasılmaymş :)

Ne güzel uyumanda güzel boşver bulduğun yere sız inan çok özledim deliksiz uykuyu.

Yok canım o iğnede mecbur kalmadıkça yapılcak bişey değil ki doğal bi şekilde gelişen Ciğer daha sağlıklı olur emin ol. Doktorun öyle bişey demedikçe hiç Endişe etme içini rahat tut.
amin inşallah hepimizinki..sağ salim kucağımıza alış haberlerimizi de paylaşalım burda inşallah....

inşallah çıkmaz.ama senin haftan büyük maşallha. benim daha 27.haftanın sonu bi de ilk.o yüzden insan korkuyo ister istemez.
benimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyor

bende poposunu dayıyor sanıyordumm kasılmamı oluyomuş neden oluyomuş

canm sana doktorun mu yapalm demşti ben geçen gittiğimde sordm doktoruma herkese yapyrmsnz die. ben gerek görmyrm erken doğm olma ihtımali olmyan kişilere dedi hatta yapılmasını doğru bulmadgnı sonralarda soun falan olblr şeklınde bişeyler söyledi.

benmde olyr öyle bişeyler özellikle birden sırt üstü yattgmda bende toplanyr zanndyrdm ama kasılmaymş :)
valla ben artık sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.hatta sağa, sola yattığımda bile tekmeliyo rahatsız oluyo sanırım.tekmeler çok aşağıda bide benimkinin bazı arkadaşlar diyo ya kaburgalarıma vuruyo diye.benimki daha normalde göbek deliği çevresinde yatınca da çook aşağıda kasıklarda..

amin inşallah hepimizinki..sağ salim kucağımıza alış haberlerimizi de paylaşalım burda inşallah....
İnş canım. Sende rahat ol ilk olunca tedirgin oluyo insan herşeyden. Ama doktoruna güveniyorsan çok takma bişey olursa uyarır zaten. Bide erken doğum öyle pat diye gelişen bişey değil illa Öncesinde sebepleri olur belirtileri olur bunlarıda doktor Söyler zaten. 36-37 haftadan sonra olan doğumlarda erken sayılmaz zaten için rahat olsun

canım Rabbim yrdmcn olsun..inşallah kuzun atlatır kucağına alırsın sağlıkla..erken doğum riskin mi vardı yoksa birden mi oldu?

benımde kasıklarıma vuruyor tekme sordum onu ben ayaklkarı asagıda ters durus seklınden olabılırmıs

yok canım doktorum demedi öyle bişey ben böyle burdan erken doğum hikayeleri falan yazılınca korkudan eşime diyorum yaptırsak mı diye. yoksa doktorum haberi bile yok daha düşüncelerimden:)

valla sizler sayesinde rahatlıyorum kızlar zaten Allah hepinizden razı olsun.

Kızlar Perşembe günü okul tatil diye eşime dedim dün işlerini ayarla Eminönü'ne götür beni dedim. Gideyim bi bakayım süslere felan bide kendime gecelik bakayım model seçeneği daha çok oluyo diye bakıcam yoksa belli markalarda fiyat farketmiyo zaten.
Sizede foto atarım bebek süsleri felan giden olursa fikri olur.

günaydın canım..geçmiş olsun..dikkat et kendine artık hepimiz zor kısma girdik inşallah zamanında gelir kuzularımız

benimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyor
enfeksiyon için bol su tüket canım benim doktorum önlem için günde en az 2,5-3 lt su iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…