- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.641
enfksyon için çok su iç canm dk başı tuvalete gidip temzlnsn bak benmde vardı 2 güne geçti inanki bol su içtmbenimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyor
Ya senin oğlunda uyumayı sevecek ozaman rahat rahat büyütürsün inş Bugünleri hiç aramazsın.uyuyrm cnm benm uykumda hiç sorun olmadı hatta arttı bile. bugünleri çok ararım o yuzden uyuyrm bol bol :)
12 kilo aldım :)) 59 la başladım 71 im şimdi .36 bbedendim eskiden .son üç ay kaç olur toplamı bilmiyorum.Sezeryandan 4-5 gun sonra filandi galiba canim. Tam hatirlayamiyorim ama doktorumu arayip soracagim Turkiye'deki o zaman yazarim. Korseyi genelde simdiki bedenine gore degil normal zamandaki bedeninden bir ust bedeni aliyorsun. Kac kilo aldin ?
Aynen ya güzel haberler alalım herkesden
Eşimde bugün elini karnıma koymuş gel artık oğlum diyo. Ay bi sus dedim
Olsn yapacak bisey yok saglikli olsnlarda tek onuda veriririz napalm :)Evet alıyorlar 350 tl fiyat verdiler
Aynen hatta ucuz geldi bize çünkü arkadaşın oğlunu 600 e kestirdilerOlsn yapacak bisey yok saglikli olsnlarda tek onuda veriririz napalm :)
bazen yatyrm çünkü belim ağryr okadrdn bişey olcgını düşünmyrm annem hamılelklernde hep sırt üstü yatmş bişeyde olmamş. benmkide aşağıda hatta doktorum başını aşağı çok dayamş demştivalla ben artık sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.hatta sağa, sola yattığımda bile tekmeliyo rahatsız oluyo sanırım.tekmeler çok aşağıda bide benimkinin bazı arkadaşlar diyo ya kaburgalarıma vuruyo diye.benimki daha normalde göbek deliği çevresinde yatınca da çook aşağıda kasıklarda..
yok canım bişey olacağından değil.bizimki rahat vermiyor ki hiç öyle o yüzden yatamıyorum. yoksa ben de çok seviyorum sırt üstü yatmayı. yan yatmaktan bacaklarım ağrıdıbazen yatyrm çünkü belim ağryr okadrdn bişey olcgını düşünmyrm annem hamılelklernde hep sırt üstü yatmş bişeyde olmamş. benmkide aşağıda hatta doktorum başını aşağı çok dayamş demşti
cnm doktorunun düşüncesini al benm doktorum önermedi mesela bende o ne derse o :)yok canım doktorum demedi öyle bişey ben böyle burdan erken doğum hikayeleri falan yazılınca korkudan eşime diyorum yaptırsak mı diye. yoksa doktorum haberi bile yok daha düşüncelerimden:)
tabi canım zaten o izin vermezse yaptıramam ki:) benimki sadece fazla evhamcnm doktorunun düşüncesini al benm doktorum önermedi mesela bende o ne derse o :)
git cnm gez şöylee kendını yormadan fotolarını beklyrz tabıkı :)Kızlar Perşembe günü okul tatil diye eşime dedim dün işlerini ayarla Eminönü'ne götür beni dedim. Gideyim bi bakayım süslere felan bide kendime gecelik bakayım model seçeneği daha çok oluyo diye bakıcam yoksa belli markalarda fiyat farketmiyo zaten.
Sizede foto atarım bebek süsleri felan giden olursa fikri olur.
galiba canm hiç rahatsz etmyr beni :)Ya senin oğlunda uyumayı sevecek ozaman rahat rahat büyütürsün inş Bugünleri hiç aramazsın.
Yok canım ya önerin varsa alabilirim
günaydın canım..geçmiş olsun..dikkat et kendine artık hepimiz zor kısma girdik inşallah zamanında gelir kuzularımız
hadi cnm hayrlı haberlerle gel inş.kızlar birazdan kan vermeye gideceğim. sonuçları alınca hbr veririm. Allaha emanet olun şimdiden...
Bebek süsü derken ne alacaksın cnm?Kızlar Perşembe günü okul tatil diye eşime dedim dün işlerini ayarla Eminönü'ne götür beni dedim. Gideyim bi bakayım süslere felan bide kendime gecelik bakayım model seçeneği daha çok oluyo diye bakıcam yoksa belli markalarda fiyat farketmiyo zaten.
Sizede foto atarım bebek süsleri felan giden olursa fikri olur.
canım genelde 2değer yüksek çıkarsa diyet öneriyor bildiğim kadarıyla.ama yine de doktorum daha iyi bilirKızlar açlık şekerim 89 1. saat 247 2. saat 207 3. saaat 88 bu nedemek oluyor sizce varmı şeker iki değer sınırları aşmış baya doktordan cevap bekliyorum dönmedi bana anlayan varmı ya ?
Dağıtmak için felan hastanede evde içinede draje koyarım kese felan oluyo. Biberon oluyo kızlarda birinde kese almıştım üzerinde metal kelebek vardı. Birinde hacı Said'den bebek çikolatası yaptırdım. Bide kurabiyeler yapmıştım süslemiştim sepete doldurmuştum. Ikramlık. Onun için süsleme malzemesi bakıcam yaniBebek süsü derken ne alacaksın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?