2015 Temmuz Anneleri

benimde gün içinde kasılmam oluyor korkuyorum enfeksıyon var bende erken gelıcek dıye bazen yurumemı bıle engellıyor tam gobegımın cevresı kasılıyo yorulunca daha cok kasılıyor
enfksyon için çok su iç canm dk başı tuvalete gidip temzlnsn bak benmde vardı 2 güne geçti inanki bol su içtm

Sezeryandan 4-5 gun sonra filandi galiba canim. Tam hatirlayamiyorim ama doktorumu arayip soracagim Turkiye'deki o zaman yazarim. Korseyi genelde simdiki bedenine gore degil normal zamandaki bedeninden bir ust bedeni aliyorsun. Kac kilo aldin ?
12 kilo aldım :)) 59 la başladım 71 im şimdi .36 bbedendim eskiden .son üç ay kaç olur toplamı bilmiyorum.

bazen yatyrm çünkü belim ağryr okadrdn bişey olcgını düşünmyrm annem hamılelklernde hep sırt üstü yatmş bişeyde olmamş. benmkide aşağıda hatta doktorum başını aşağı çok dayamş demşti

yok canım bişey olacağından değil.bizimki rahat vermiyor ki hiç öyle o yüzden yatamıyorum. yoksa ben de çok seviyorum sırt üstü yatmayı. yan yatmaktan bacaklarım ağrıdı

yok canım doktorum demedi öyle bişey ben böyle burdan erken doğum hikayeleri falan yazılınca korkudan eşime diyorum yaptırsak mı diye. yoksa doktorum haberi bile yok daha düşüncelerimden:)
cnm doktorunun düşüncesini al benm doktorum önermedi mesela bende o ne derse o :)

git cnm gez şöylee kendını yormadan fotolarını beklyrz tabıkı :)

Kızlar açlık şekerim 89 1. saat 247 2. saat 207 3. saaat 88 bu nedemek oluyor sizce varmı şeker iki değer sınırları aşmış baya doktordan cevap bekliyorum dönmedi bana anlayan varmı ya ?

Yok canım ya önerin varsa alabilirim

ben hakiki bala karabiber koyuyorum canım ama karabiberde değirmende öğütüp koyuyorum ve eşimle benim öksürüğümüzü anında keser. gece yatarken yiyip yatınca sabaha kadar rahat uyuyoruz.

günaydın canım..geçmiş olsun..dikkat et kendine artık hepimiz zor kısma girdik inşallah zamanında gelir kuzularımız

amin canım inşallah. cidden 3. trimestr kendini gösteriyor yani

Bebek süsü derken ne alacaksın cnm?

Kızlar açlık şekerim 89 1. saat 247 2. saat 207 3. saaat 88 bu nedemek oluyor sizce varmı şeker iki değer sınırları aşmış baya doktordan cevap bekliyorum dönmedi bana anlayan varmı ya ?
canım genelde 2değer yüksek çıkarsa diyet öneriyor bildiğim kadarıyla.ama yine de doktorum daha iyi bilir

Bebek süsü derken ne alacaksın cnm?
Dağıtmak için felan hastanede evde içinede draje koyarım kese felan oluyo. Biberon oluyo kızlarda birinde kese almıştım üzerinde metal kelebek vardı. Birinde hacı Said'den bebek çikolatası yaptırdım. Bide kurabiyeler yapmıştım süslemiştim sepete doldurmuştum. Ikramlık. Onun için süsleme malzemesi bakıcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…