2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar hepimize mutlu ,sağlıklı bir gün olsun.bebeklerimizin bol bol tekmelerini hissedelim... dün öğlenden beri okumadım ,maşallah 40 sayfa olmuş 4 ünü okudum devam edemedim.off kaçırdığım neler var kimbilir :))

gnydn cnm :) hepmze olsn inş. hem merak edyrsn hem üşenyrsn dimi :)))

38 erkenmi kız :)) miyadını doldurmuş oluyor sonuçta :)) bütün bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah ..

Günaydın canım su etkilemez okadar canım. Kasık ağrısı bendede çok oluyo. Herşey yolundadır sen içini rahat tut cumayada az kaldı
inşallah canım ,, zaten gittim internet yoktu 6 saat beklemiş oldum .. 30 lu haftalara geldikçe korkularım artıyor Allah sonumuzu iyi yapsın .

Kızlar açlık şekerim 89 1. saat 247 2. saat 207 3. saaat 88 bu nedemek oluyor sizce varmı şeker iki değer sınırları aşmış baya doktordan cevap bekliyorum dönmedi bana anlayan varmı ya ?

Kızlar doktorla görüştüm gebelşik şekerim var diete başlıyorum inşallah düzelir diyetle dua edin bana

havada şansına güzel olur inşallah canım , iki gündür soğudu yine ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…