- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.661
gnydn cnm :) hepmze olsn inş. hem merak edyrsn hem üşenyrsn dimi :)))günaydın kızlar hepimize mutlu ,sağlıklı bir gün olsun.bebeklerimizin bol bol tekmelerini hissedelim... dün öğlenden beri okumadım ,maşallah 40 sayfa olmuş 4 ünü okudum devam edemedim.off kaçırdığım neler var kimbilir :))
28+4benim hep öyle oluyo.senin kaç haftalık canım?
senin de büyükmüş.genelde büyüdükçe yukarı çıkar derler ya benimki de çıkmadı daha. aman sağlıklı olsunlar da...
aynyz bende 28+4 :)
38 erkenmi kız :)) miyadını doldurmuş oluyor sonuçta :)) bütün bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah ..Cok da zor degil söylemesi bence, ilk duyuldugunda her yeni isim zor gelir insanlara, zamanla alisilir zaten.Portekizliler gibi isimleri yanyana dizmeye gerek yok yani, oglusun ismi gayet güzel bence ...
Cok gecmis olsun size, kilosu boyu nasil bebegin?Hemen karamsarliga kapilmadan güclü kuvvetli ol canim, ki kuzun da senden güc alsin.Cok kücük görünseler de o kadar güclüler ki onlar, yasama sikica tutunuyorlar.Ben dün ultrasonda bebegimin hareketlerini görünce, birden ne kadar güclü oldugunu hissettim, tekmeleri, dönüp durmasi, minik ayaklarini karnima dayayip göstermesi cok keyif verdi bana.Birden aklimdan dogarsa cok güclü olacak diye gecti. Sen de inan bebegine ve bunu ona da hisssettir, o senin tüm duygularini hisseder.Yanina girmene izin verdiklerinde ninni söyle, konus bunlar bebegine cok kuvvet verecektir.Rabbim bu günleri cabucak unuttursun insallah.
Yok aslinda ben erken dogmasindan korkmuyorum , cünkü daha önce reken dogum hikayem olmadigindan cok riskli degil benim icin.Biri 40 haftalik digeri 41+1 de dogdu benimkilerin.Bu da 38 den sonra gelebilir izin veriyom.Bana bagli sanki:)... Carpinti da aslinda kendimi cok yorunca oluyor, 3. katta oturuyorum, biseyler elimdeyken merdiven cikinca, ve evde hizli hizli dolaninca oluyor.Buna da dikkat edicem artik insallah...
Gecmis olsun canim, zaman yaklastikca daha pimpirikli oluyoruz hepimiz öyle de olmali zaten.Sen dr unu dinle , hic biseycik olmaz Allahin izniyle....
inşallah canım ,, zaten gittim internet yoktu 6 saat beklemiş oldum .. 30 lu haftalara geldikçe korkularım artıyor Allah sonumuzu iyi yapsın .Günaydın canım su etkilemez okadar canım. Kasık ağrısı bendede çok oluyo. Herşey yolundadır sen içini rahat tut cumayada az kaldı
Kızlar açlık şekerim 89 1. saat 247 2. saat 207 3. saaat 88 bu nedemek oluyor sizce varmı şeker iki değer sınırları aşmış baya doktordan cevap bekliyorum dönmedi bana anlayan varmı ya ?
güzel sonuçlar çıkar inşallah canımkan verip geldim kızlar.artık hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla
Kızlar doktorla görüştüm gebelşik şekerim var diete başlıyorum inşallah düzelir diyetle dua edin bana
düzelir inşallah canım diyete dikkat ettiğin sürece hiiiç bişeycik olmuyor. arkadaşlarımdan biliyorumKızlar doktorla görüştüm gebelşik şekerim var diete başlıyorum inşallah düzelir diyetle dua edin bana
aminnn canım inşallahgüzel sonuçlar çıkar inşallah canım
dikkat et canım inşallah düzelir , sebze ve protein ağırlıklı beslen ben öyle yapıyorum benimde sınırdaKızlar doktorla görüştüm gebelşik şekerim var diete başlıyorum inşallah düzelir diyetle dua edin bana
kasıgının altında acı varmı benım acıyor artık sızlama seklındeaynyz bende 28+4 :)
havada şansına güzel olur inşallah canım , iki gündür soğudu yine ,Kızlar Perşembe günü okul tatil diye eşime dedim dün işlerini ayarla Eminönü'ne götür beni dedim. Gideyim bi bakayım süslere felan bide kendime gecelik bakayım model seçeneği daha çok oluyo diye bakıcam yoksa belli markalarda fiyat farketmiyo zaten.
Sizede foto atarım bebek süsleri felan giden olursa fikri olur.
benım gobegımın hızasında cok yukarda degıl ama cıkar dıyolar dahasenin de büyükmüş.genelde büyüdükçe yukarı çıkar derler ya benimki de çıkmadı daha. aman sağlıklı olsunlar da...
inş düzelir cnm diyete düzenli uy.Kızlar doktorla görüştüm gebelşik şekerim var diete başlıyorum inşallah düzelir diyetle dua edin bana
olyr benmde özellikle yürüdğm zmaan veya yorldgmda.kasıgının altında acı varmı benım acıyor artık sızlama seklınde
Ay evetyaaaaahavada şansına güzel olur inşallah canım , iki gündür soğudu yine ,
Bnde 27+4 :) benimde cikmadi karnim yukari bebek de hep asagida 23 nisanda ozel hastaneler calisiyor mu biliyormusun gizemcimaynyz bende 28+4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?