- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.681
bilmyrm ki canm hiç. cansu bilir özel hastanede çalşyr :) benmkide çıkmadı gelck gibi duryr :)Bnde 27+4 :) benimde cikmadi karnim yukari bebek de hep asagida 23 nisanda ozel hastaneler calisiyor mu biliyormusun gizemcim
sünnetin doğduğu ilk hafta yaptırmak çok sağlıklı dıye duydum ben hatta yaptırmayı istiyorum daha çabuk iyileşir diye düşündümKızlar özellikle erkek bebek bekleyenler, 18. Ayından önce tuvalet eğitimi vermek pipi kaslarını tutma sıkıntısı erkeklerde ilerde ciddi problem yaratıyormuş, 18. Aydan önce rahat bırakmak gerekmiş , ve aynı şey sünnet içinde dediler, erkenden sünnet ettirmek haniz pipi gelişimi tamamlamadıpı için kimi erkeklerde ilerd. Sorun olabiliyormuş? Napsak ki ?
canım maşallah bebişe.. inşallah vakti zamanında gelsin çok erkende gelmesin 38 hafta bile çok iyi fazla ayakta kalam dicem evde çocuk olunca insanın oturmasıyla kalkması bir oluyor ama sen genede dikkat etmeye çalış..Merhaba hanimlar, bi 40 sayfa geride kalmisim bugün giremeyince, Neler kaynattiniz bakalim???
Bizim bugün kontrolümüz vardi, kizim kocaman olmus 1573 gr, tahmini kilosu ve biraz önden gidiyo. Dr bisey demedi ama ultrason kagidinda tahmini dogum tarihi 26.06 yaziyo.Bakalim günler ne gösterecek...Bebegin basi olmasi gerektigi gibi asagida, dogum pozisyonuna gelmis ve basi cok inmis dedi.NTS ye de bagladilar, kalp atislari ne de güzeldi yaaa...Bundan sonra iki haftada bir gidicez.Bi yandan eksiklerimi bitireyim de ne olur ne olmaz belki benim kiz aceleci davranir, cok hareketli cünkü.Bu arada kilo da almamisim pek sevindim, tansiyon vs cok iyi dedi.Carpintilar icin sordum, normal bundan sonra olabilir, o zaman oturup dinlen dedi, ya araba sürerken olursa dedim?, dikkatli olman lazim diyo, vücut yorulunca öyle olur diyo.Accik korktum yani....Bizden bugünlük bu kadar,iyiyiz yani
bende erkenden yapılsın istiyorum doktorlarda öneriyor..Biz yeni doğan Sünnet'i istedik hastaneyle konuştuk cerrah yapıcak 3-7 günlükken ben 7 günlükken yaptırcam Sünnet yerine gelmiş olsun.
Arkadaşım doğum yaptı oğlu oldu 2 yaşına kadar hastanelerde süründüler idrar sorunu böbrek sorunu tam detay bilmiyorum ama çok çektiler. Sünnet ettirdi bütün hastalıkları bitti çocuğun. Geçen hafta aradı mutlaka doğunca Sünnet ettir dedi.
bununla geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanı gelince gelir bebişin dinlenmeye çalışgünaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Allah korusun zamanında gelsinler inşallah daha çooooook erken.bilmyrm ki canm hiç. cansu bilir özel hastanede çalşyr :) benmkide çıkmadı gelck gibi duryr :)
evet eğer bebekte yeni doğan sarılığı falan olmazsa 7-10 gün içinde yapılması iyileşmenin erken olmasını sağlıyormuş.hem de narkozsuz sünnet oluyormuş.bu da iyi bişey bence. ben de Allah izin verirse yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallahsünnetin doğduğu ilk hafta yaptırmak çok sağlıklı dıye duydum ben hatta yaptırmayı istiyorum daha çabuk iyileşir diye düşündüm
canım maşallah bebişe.. inşallah vakti zamanında gelsin çok erkende gelmesin 38 hafta bile çok iyi fazla ayakta kalam dicem evde çocuk olunca insanın oturmasıyla kalkması bir oluyor ama sen genede dikkat etmeye çalış..
bende erkenden yapılsın istiyorum doktorlarda öneriyor..
bununla geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanı gelince gelir bebişin dinlenmeye çalış
evet canım benımdeolyr benmde özellikle yürüdğm zmaan veya yorldgmda.
Daha seker yuklemesi yaptirmadim :) ben en iyisi yaptirmadan diyete gireyim zaten cok asiri yemiyorum da :)bilmyrm ki canm hiç. cansu bilir özel hastanede çalşyr :) benmkide çıkmadı gelck gibi duryr :)
inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde bebişler gerisi zaten halledilir..evet eğer bebekte yeni doğan sarılığı falan olmazsa 7-10 gün içinde yapılması iyileşmenin erken olmasını sağlıyormuş.hem de narkozsuz sünnet oluyormuş.bu da iyi bişey bence. ben de Allah izin verirse yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah
canım bunu ben de istiyorum haftaya kontrolümde bir de dr.uma danışacağım bakalım bu konuda ne düşünüyo?Genel cerrahlar mı yapıyo acaba?evet eğer bebekte yeni doğan sarılığı falan olmazsa 7-10 gün içinde yapılması iyileşmenin erken olmasını sağlıyormuş.hem de narkozsuz sünnet oluyormuş.bu da iyi bişey bence. ben de Allah izin verirse yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah
CNM ARTK BUYUYRLAR SANRM İYİCE O YÜZDEN OLYRevet canım benımde
Cekelim canim"Lâ ilâhe illâllahü vahdehû lâ şerike leh. Lehü`l-mülkü ve lehü`l-hamdü ve hüve alâ külli şey`in kadîr".Allah tan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah yoktur.obirdir.vehiçbir ortağı yoktur .Mülk onundur .Hamd onadır.o her şeye gücü yetendir.o yaşatır o öldürürür.
KIZLAR BU TESBİHAT NASIL PAYLAŞALM MI ?
CNM BEN TATLIDA ÇİKOLATADA YİYRDM BİŞEY CIKMADI ŞÜKÜR. BİRAZ DİKKAT EDERSN BİŞEY CIKMAZ İNŞ. AİLENDE VAR MI DİE SORMŞTU DOKTORUM YOK DEDK İSTERSEN YAPTR DEMŞTİ BENDE Y,NEDE YAPTRDM İÇİMDE BİŞEY KALMASN DİE BİŞEYDE ÇIKMADI :)Daha seker yuklemesi yaptirmadim :) ben en iyisi yaptirmadan diyete gireyim zaten cok asiri yemiyorum da :)
valla eşimin hastanesinde doçent bi üroloji uzmanı var sanırım biz ona yaptıracağız.ama normalde genel cerrahlar da yapar galiba.tam bilmiyorum ki ben onu sorayım öğrenince sana da hbr veririmcanım bunu ben de istiyorum haftaya kontrolümde bir de dr.uma danışacağım bakalım bu konuda ne düşünüyo?Genel cerrahlar mı yapıyo acaba?
canım alyansının falan hala olması güzel bence ödem olmadığını gösterir.ben de popo ve bel çevresinden aldım kiloları.dediğin gibi fotoğrafta kilolu çıkıyo. bi de bazı kendini bilmez insanlar hamilelik iyi gelmiş gibi güzel cümleyle başlayıp , epeyce kilo almışsın diye devam edince insan sinir oluyo. o kadar çok da almadım aslındaKızlar dün akşam tok karında kıyafetlerle 70 kg gördüm tartıda60 la hamile kaldım boy da 1.60 ama aldığım kilolara rağmen hala alyansım oluyo parmağıma..sizce normal mi??? bu arada aynaya baktığımda fln anlamıyorum da toplu fotoğraf çekindiğimizde sonradan baktığımda kendimi yarım dünya gibi görüyorum
CNM ÖDEM YOK OZMN SENDE YÜZÜK TAKYRSN HALA. BEN 3. AYDAN BERİ YÜZÜK TAKAMYRM. 12 KİLO ALDM AMA ELİM SURATIM KOCAMN OLDU NORMALDE BANADA HİÇ KİLO ALMADN MI DİOLR AMA ADLM YAKızlar dün akşam tok karında kıyafetlerle 70 kg gördüm tartıda60 la hamile kaldım boy da 1.60 ama aldığım kilolara rağmen hala alyansım oluyo parmağıma..sizce normal mi??? bu arada aynaya baktığımda fln anlamıyorum da toplu fotoğraf çekindiğimizde sonradan baktığımda kendimi yarım dünya gibi görüyorum
Bnce bende de cikmayacak cunku normalde cok tatli tuketen biri degilimdir sadece suan biraz fazla tuketiyorum o da yemekten sonra kucuk seyler, o izdirabi cekmek istemiyorum zaten muhtemelen ac karnina kan verince bayilacam ve sekerli suyu icemeyecemCNM BEN TATLIDA ÇİKOLATADA YİYRDM BİŞEY CIKMADI ŞÜKÜR. BİRAZ DİKKAT EDERSN BİŞEY CIKMAZ İNŞ. AİLENDE VAR MI DİE SORMŞTU DOKTORUM YOK DEDK İSTERSEN YAPTR DEMŞTİ BENDE Y,NEDE YAPTRDM İÇİMDE BİŞEY KALMASN DİE BİŞEYDE ÇIKMADI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?