2015 Temmuz Anneleri

Canim bende 10 kilo aldim senle ayni sayiliriz boyum 1.65 sadece benim de basenlerim cok genisledi zaten hep kilo alinca oralar genisler bnde :) bnmde alyansim oluyor tuzsuz hicbirseyde yiyemedigim halde(coksukur) son ay cok siseceksin diyorlar bana felaket tellalari arkadaslarim

CNM BAKMA KAN ALIRKEN BAŞKA BİŞEY DÜŞÜN YANINDA MUHAKAK BİRİNİ AL YALNZ GİTME

çok güzel canım olur bence

Canim kismetse bu hafta sehir disinda olacagim. Vakit ayiramayabilirim. Receb ayi tesbihleriyle birlikte bana bu cok uzun gelecek gibi.
Son gun okuyamadim demek istemiyorum. Bu haftalik beni cikarin kusura bakmayin

tam soru sordum sonra gördüm kusura bakma gizem :)

Cok gecmis olsun canim. Gectigimiz hafta ayni sekilde ben de agrilar yasamistim ve cok korkmustum. Kendimi yordugumda oldugunu fark ettim. Kendine cok dikkat et. Cok yorulmamaya bak.

Bilemiyorum ki, şu haberlere çıkıyor ya çocuk cerrahları doktorları vs hatalı sünnet kangren olup Pipisi kesilen çocuk haberleri bundan 10 ay önce felan gene çıkmıştı ona korkum.ailemde yeni doğan sünneti de yok beneğin her tarafı kan zaten hele pipi, daha da hassasmış, bu hafta bizim günde bayanlar konuşuldu da bu konu ondan kafama takıldı, bir arkadaşımızın 2 oğlu var büyüğe çocuk Prof yapmış, kanaması çok çok oldu yeni doğmuştu, çok kötü günler atlattı dedi, diğeri 4 yaşında geçen yaptırdı sağlıkçı sünnetçiler oluyor ya,eline oyuncak verip yapmışlar , çocuk diğer gün sokaktaydıinsan hekimlere güveniyor ama bu hatalar da sanki hep onlardan mı çıkıyor

valla eşimin hastanesinde doçent bi üroloji uzmanı var sanırım biz ona yaptıracağız.ama normalde genel cerrahlar da yapar galiba.tam bilmiyorum ki ben onu sorayım öğrenince sana da hbr veririm
Ben sordum hastaneye cocuk cerrahi bir profesör yapacak, insallah zamanında saglikla doğar yaptirabiliriz...

Geçmiş olsun canım , rahatsızlanmışsun sağlıkla doğsalar, neden oldu acaba sen çok mu yordun kendini

CNM ÖDEM YOK OZMN SENDE YÜZÜK TAKYRSN HALA. BEN 3. AYDAN BERİ YÜZÜK TAKAMYRM. 12 KİLO ALDM AMA ELİM SURATIM KOCAMN OLDU NORMALDE BANADA HİÇ KİLO ALMADN MI DİOLR AMA ADLM YA
Aslında aile hekimi 1. derecede ödem var diyo her gittiğimde ama benim sadece ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyo cnm o da akşam işten döndüğümde hissediyorum sabah dinlendiğimde normal oluyo.Şimdilik buna da çok şükür.

Ay o densizlere ben de sinir oluyorum.İnsan biraz düşünceli olur hamile insan zaten büyük ihtimal kafasına takıyodur aldığı kiloları (çok zayıf değilse)İnsan farketse bile söylemez ya morali bozulmasın diye aman takma onları.Hamileliğini pozitif insanlarla geçirmeye çalışmak en iyisi

KIZLAR EMZİK OLRAK 0-6 MI ALCZ
evet canım 0-6 oluyor bizde dün biberonlara felan baktık kızım emzikte alalım diyor aslında bana kalsa emzik almak istemiyorum ama benim fındık kızım çok istiyor sanırım birtanede olsa almayı düşünüyorum inşallah tutmaz bebek emziyi.. aventinkilere baktım iyi gibi aventin ikili biberonuda migrosda 45 tl ye felan düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…