- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.701
Canim bende 10 kilo aldim senle ayni sayiliriz boyum 1.65 sadece benim de basenlerim cok genisledi zaten hep kilo alinca oralar genisler bnde :) bnmde alyansim oluyor tuzsuz hicbirseyde yiyemedigim halde(coksukur) son ay cok siseceksin diyorlar bana felaket tellalari arkadaslarimKızlar dün akşam tok karında kıyafetlerle 70 kg gördüm tartıda60 la hamile kaldım boy da 1.60 ama aldığım kilolara rağmen hala alyansım oluyo parmağıma..sizce normal mi??? bu arada aynaya baktığımda fln anlamıyorum da toplu fotoğraf çekindiğimizde sonradan baktığımda kendimi yarım dünya gibi görüyorum
CNM BAKMA KAN ALIRKEN BAŞKA BİŞEY DÜŞÜN YANINDA MUHAKAK BİRİNİ AL YALNZ GİTMEBnce bende de cikmayacak cunku normalde cok tatli tuketen biri degilimdir sadece suan biraz fazla tuketiyorum o da yemekten sonra kucuk seyler, o izdirabi cekmek istemiyorum zaten muhtemelen ac karnina kan verince bayilacam ve sekerli suyu icemeyecembayilmak kadar kotu birsey yok sonra gunlerce kendime gelemiyorum enerjimi dusurmek istemiyorum
çok güzel canım olur bence"Lâ ilâhe illâllahü vahdehû lâ şerike leh. Lehü`l-mülkü ve lehü`l-hamdü ve hüve alâ külli şey`in kadîr".Allah tan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah yoktur.obirdir.vehiçbir ortağı yoktur .Mülk onundur .Hamd onadır.o her şeye gücü yetendir.o yaşatır o öldürürür.
KIZLAR BU TESBİHAT NASIL PAYLAŞALM MI ?
Canim kismetse bu hafta sehir disinda olacagim. Vakit ayiramayabilirim. Receb ayi tesbihleriyle birlikte bana bu cok uzun gelecek gibi.1. gizem59-------
2.sumeyye6134------
3. senel8 -------
4.yekruye------
5. pinhan16------
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------
8. ayse2344------
9.elehar27--------
10.nefesinannesi-------
11.ozlenen2010-------
12.fallenangel8
13.sutanem150705-------
14.dilasa001-------
15.angel5angel-------
16.sutreela------
17.fytninminigi-------
18.northenlights------
19.nazliyarim--------
20.ssedass79--------
21.busraydın--------
22.mavismaviss-----
23.mervekizmaz----
24.pettito----------
KIZLAR BU LİSTE ARASINDA PAYLAŞM YAPACM ÇIKMK İSTEYEN VEYA KATILMAK İSTEYEN BANA YAZABLR MI ?
evet ya ne konuştunuz merak ediyorum am a gözüm bozuldu ya sayfa sayfa okumaktan :) inşallah herkes iyidir. güzel haberler vardır. tesbihle ilgili karar verdiniz mi?gnydn cnm :) hepmze olsn inş. hem merak edyrsn hem üşenyrsn dimi :)))
1. gizem59-------
2.sumeyye6134------
3. senel8 -------
4.yekruye------
5. pinhan16------
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------
8. ayse2344------
9.elehar27--------
10.nefesinannesi-------
11.ozlenen2010-------
12.fallenangel8
13.sutanem150705-------
14.dilasa001-------
15.angel5angel-------
16.sutreela------
17.fytninminigi-------
18.northenlights------
19.nazliyarim--------
20.ssedass79--------
21.busraydın--------
22.mavismaviss-----
23.mervekizmaz----
24.pettito----------
KIZLAR BU LİSTE ARASINDA PAYLAŞM YAPACM ÇIKMK İSTEYEN VEYA KATILMAK İSTEYEN BANA YAZABLR MI ?
TAMM CANM ÇIKARALM SORUN DEĞİLCanim kismetse bu hafta sehir disinda olacagim. Vakit ayiramayabilirim. Receb ayi tesbihleriyle birlikte bana bu cok uzun gelecek gibi.
Son gun okuyamadim demek istemiyorum. Bu haftalik beni cikarinkusura bakmayin
OLUR MU CNM NE KUSURU TESBİHATADA BAK BEN ÇOK BEĞENDM ANLAMINItam soru sordum sonra gördüm kusura bakma gizem :)
Cok gecmis olsun canim. Gectigimiz hafta ayni sekilde ben de agrilar yasamistim ve cok korkmustum. Kendimi yordugumda oldugunu fark ettim. Kendine cok dikkat et. Cok yorulmamaya bak.günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
Ben sordum hastaneye cocuk cerrahi bir profesör yapacak, insallah zamanında saglikla doğar yaptirabiliriz...valla eşimin hastanesinde doçent bi üroloji uzmanı var sanırım biz ona yaptıracağız.ama normalde genel cerrahlar da yapar galiba.tam bilmiyorum ki ben onu sorayım öğrenince sana da hbr veririm
Geçmiş olsun canım , rahatsızlanmışsun sağlıkla doğsalar, neden oldu acaba sen çok mu yordun kendiniben hakiki bala karabiber koyuyorum canım ama karabiberde değirmende öğütüp koyuyorum ve eşimle benim öksürüğümüzü anında keser. gece yatarken yiyip yatınca sabaha kadar rahat uyuyoruz.
amin canım inşallah. cidden 3. trimestr kendini gösteriyor yani
Aslında aile hekimi 1. derecede ödem var diyo her gittiğimde ama benim sadece ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyo cnm o da akşam işten döndüğümde hissediyorum sabah dinlendiğimde normal oluyo.Şimdilik buna da çok şükür.CNM ÖDEM YOK OZMN SENDE YÜZÜK TAKYRSN HALA. BEN 3. AYDAN BERİ YÜZÜK TAKAMYRM. 12 KİLO ALDM AMA ELİM SURATIM KOCAMN OLDU NORMALDE BANADA HİÇ KİLO ALMADN MI DİOLR AMA ADLM YA
Ay o densizlere ben de sinir oluyorum.İnsan biraz düşünceli olur hamile insan zaten büyük ihtimal kafasına takıyodur aldığı kiloları (çok zayıf değilse)İnsan farketse bile söylemez ya morali bozulmasın diye aman takma onları.Hamileliğini pozitif insanlarla geçirmeye çalışmak en iyisicanım alyansının falan hala olması güzel bence ödem olmadığını gösterir.ben de popo ve bel çevresinden aldım kiloları.dediğin gibi fotoğrafta kilolu çıkıyo. bi de bazı kendini bilmez insanlar hamilelik iyi gelmiş gibi güzel cümleyle başlayıp , epeyce kilo almışsın diye devam edince insan sinir oluyo. o kadar çok da almadım aslında
evet canım 0-6 oluyor bizde dün biberonlara felan baktık kızım emzikte alalım diyor aslında bana kalsa emzik almak istemiyorum ama benim fındık kızım çok istiyor sanırım birtanede olsa almayı düşünüyorum inşallah tutmaz bebek emziyi.. aventinkilere baktım iyi gibi aventin ikili biberonuda migrosda 45 tl ye felan düşmüşKIZLAR EMZİK OLRAK 0-6 MI ALCZ
bende buna baktım biberonuda gaz felanda yapmıyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?