2015 Temmuz Anneleri

Sizle yazışırken bi uyumuşum çok iyi geldi ya küçük kızımda uyumuştu.ev sessiz olunca uyumuyormuş demek.
Hemen sayfalar dolmuş
nedense benimde şu aralar çok uykum geliyor sabahları normalde erkenden uyanır ve uyuyamazdım ama artık uyanıp wc ye gidiyorum tekrar uyuyorum birde 2-3 gündür bacaklarıma yatarken çok krmp giriyor aşırı ağrı yapıyor kolumda çok ağrıyor sanırırm bu 3. tirmester böyle geçecek

Benim uykum gelsede uyuyamıyorum ki büyük kızım okula gidiyo küçükte uyanıyo onunla sonra acıkmış olduğu için yediriyorum felan biraz uzanayım diyorum gelip gidip iş çıkartıyo bana :))) nasıl uyuyayım

canım benim de krapm oldu bikaç kez ağrısı 3 gün geçmiyo ya magnezyum içeren şeyler tüketmeye çalış.sanırım kabak çekirdeğinde de vardı.ben muz yemeye çalışıyorum her gün bi de maden suyuu içiyorum.iyi geldi şimdilik

çok iyi anlıyorum canım bende uyuyorum ama yarım saat sonra hop kızımı kaldır hazırla yedir okula götür gel kahvaltı hazırla evi toparla uyku gene yok..

doktor hafta sonu magnezyumu 2 ye çıkardı sabah akşam alıyorum madensuyuda alim o zaman muzu fazla tüketmiyorum kabız olurum diye kabak çekirdeğide alırım çok sağol canım

doktor hafta sonu magnezyumu 2 ye çıkardı sabah akşam alıyorum madensuyuda alim o zaman muzu fazla tüketmiyorum kabız olurum diye kabak çekirdeğide alırım çok sağol canım
Cnm muzu duzenli tuketince kabiz yapmiomus hemsire demisti.bnde hergun yiyorum sukur olmadim.kabiz .bacagimin agrisi sukur gecti

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bunu gördüm size de haber vereyim dedim. fiyatı iyi mi bilgi si olan varsa alacağım?
https://www.markafoni.com/kristal-bebe-uyku-seti-afacan-mavi/urun/10745093/
Bende de var bir tane uyku seti ama sanki normal bi yorgan alıp nevresime geçirsem daha iyi gibi..temizliği falan daha kolay olurdu hem de o parayla 2 tane nevresim alırdım en azından çeşit olurdu
Koruyuculariyla takim oldugu icin o güzel duruyor ama

olur canım bence

Kızlar aranızda magnezi calsine kullanan var mi? Doktor telofonda sıkıntın varsa kullan dedi ama bu tozmus ne oranda ne siklikta kullanacağımi bilmiyorum..

ya ben de öyleyim ilk aylar bu kadar uykuya düşkün değildim , şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum , az önce yatayım dedim 1.5 saat uyumuşum daha da yatıyordum iğne saatim gelmiş kalktım ,, bende günde 2 magnezyum alıyorum , banada kramp fena vuruyor bacaklarımdan , bu hamilelğimde bacaklarımı daha cansız hissediyorum fazla kalsiyum eksikliği sanırım ..

canım Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah. bebeğine sağlık versin , en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. dualarımız seninle ve bebeğinle

Fena haldeyim bende, uykusuzluktan ölüyorum. Aşırı yorgunum. Bu ara havalara yoruyorum bakalım. Yattığımda da gerçi rahat uyuyamıyorum

dikkat et kendine canım iş yerinde insan ister istemez yoruyor kendini. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…