- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.721
baktım canım sayı vermeni bekliyom ,hazırım ben başlamaya. bende çok beğendim.OLUR MU CNM NE KUSURU TESBİHATADA BAK BEN ÇOK BEĞENDM ANLAMINI
nedense benimde şu aralar çok uykum geliyor sabahları normalde erkenden uyanır ve uyuyamazdım ama artık uyanıp wc ye gidiyorum tekrar uyuyorum birde 2-3 gündür bacaklarıma yatarken çok krmp giriyor aşırı ağrı yapıyor kolumda çok ağrıyor sanırırm bu 3. tirmester böyle geçecekSizle yazışırken bi uyumuşum çok iyi geldi ya küçük kızımda uyumuştu.ev sessiz olunca uyumuyormuş demek.
Hemen sayfalar dolmuş
Benim uykum gelsede uyuyamıyorum ki büyük kızım okula gidiyo küçükte uyanıyo onunla sonra acıkmış olduğu için yediriyorum felan biraz uzanayım diyorum gelip gidip iş çıkartıyo bana :))) nasıl uyuyayımnedense benimde şu aralar çok uykum geliyor sabahları normalde erkenden uyanır ve uyuyamazdım ama artık uyanıp wc ye gidiyorum tekrar uyuyorum birde 2-3 gündür bacaklarıma yatarken çok krmp giriyor aşırı ağrı yapıyor kolumda çok ağrıyor sanırırm bu 3. tirmester böyle geçecek
canım benim de krapm oldu bikaç kez ağrısı 3 gün geçmiyo yanedense benimde şu aralar çok uykum geliyor sabahları normalde erkenden uyanır ve uyuyamazdım ama artık uyanıp wc ye gidiyorum tekrar uyuyorum birde 2-3 gündür bacaklarıma yatarken çok krmp giriyor aşırı ağrı yapıyor kolumda çok ağrıyor sanırırm bu 3. tirmester böyle geçecek
çok iyi anlıyorum canım bende uyuyorum ama yarım saat sonra hop kızımı kaldır hazırla yedir okula götür gel kahvaltı hazırla evi toparla uyku gene yok..Benim uykum gelsede uyuyamıyorum ki büyük kızım okula gidiyo küçükte uyanıyo onunla sonra acıkmış olduğu için yediriyorum felan biraz uzanayım diyorum gelip gidip iş çıkartıyo bana :))) nasıl uyuyayım
doktor hafta sonu magnezyumu 2 ye çıkardı sabah akşam alıyorum madensuyuda alim o zaman muzu fazla tüketmiyorum kabız olurum diye kabak çekirdeğide alırım çok sağol canımcanım benim de krapm oldu bikaç kez ağrısı 3 gün geçmiyo yamagnezyum içeren şeyler tüketmeye çalış.sanırım kabak çekirdeğinde de vardı.ben muz yemeye çalışıyorum her gün bi de maden suyuu içiyorum.iyi geldi şimdilik
Cnm muzu duzenli tuketince kabiz yapmiomus hemsire demisti.bnde hergun yiyorum sukur olmadim.kabiz .bacagimin agrisi sukur gectidoktor hafta sonu magnezyumu 2 ye çıkardı sabah akşam alıyorum madensuyuda alim o zaman muzu fazla tüketmiyorum kabız olurum diye kabak çekirdeğide alırım çok sağol canım
hmm o zaman bende deneyim zaten eşim bugün pazara gidecek söyleyimde alsın sağolasın canımCnm muzu duzenli tuketince kabiz yapmiomus hemsire demisti.bnde hergun yiyorum sukur olmadim.kabiz .bacagimin agrisi sukur gecti
Bende de var bir tane uyku seti ama sanki normal bi yorgan alıp nevresime geçirsem daha iyi gibi..temizliği falan daha kolay olurdu hem de o parayla 2 tane nevresim alırdım en azından çeşit olurduGünaydın kızlar nasılsınız?
Bunu gördüm size de haber vereyim dedim. fiyatı iyi mi bilgi si olan varsa alacağım?
https://www.markafoni.com/kristal-bebe-uyku-seti-afacan-mavi/urun/10745093/
Evet cnm 0-6 aylık alıyormuşuz. Ben geçen eminöününden nuk un emziğini aldım.KIZLAR EMZİK OLRAK 0-6 MI ALCZ
"Lâ ilâhe illâllahü vahdehû lâ şerike leh. Lehü`l-mülkü ve lehü`l-hamdü ve hüve alâ külli şey`in kadîr".Allah tan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah yoktur.obirdir.vehiçbir ortağı yoktur .Mülk onundur .Hamd onadır.o her şeye gücü yetendir.o yaşatır o öldürürür.
KIZLAR BU TESBİHAT NASIL PAYLAŞALM MI ?
nasıl canım güzelmi bende emzik ve biberonda kararsızım.bir sürü özelliği olanlar var çunkuEvet cnm 0-6 aylık alıyormuşuz. Ben geçen eminöününden nuk un emziğini aldım.
hoş geldin canım aramıza..Merhaba arkadaslar bende başından takip ediyorum topigi sonunda yazayım dedim herkeze hayırlı hamilelik ve dogumlar diliyorum birde oğluma efrah ismini koymaya karar verdik fikirlerinizi alabilirim nasıl sizce
ya ben de öyleyim ilk aylar bu kadar uykuya düşkün değildim , şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum , az önce yatayım dedim 1.5 saat uyumuşum daha da yatıyordum iğne saatim gelmiş kalktım ,, bende günde 2 magnezyum alıyorum , banada kramp fena vuruyor bacaklarımdan , bu hamilelğimde bacaklarımı daha cansız hissediyorum fazla kalsiyum eksikliği sanırım ..nedense benimde şu aralar çok uykum geliyor sabahları normalde erkenden uyanır ve uyuyamazdım ama artık uyanıp wc ye gidiyorum tekrar uyuyorum birde 2-3 gündür bacaklarıma yatarken çok krmp giriyor aşırı ağrı yapıyor kolumda çok ağrıyor sanırırm bu 3. tirmester böyle geçecek
canım Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah. bebeğine sağlık versin , en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. dualarımız seninle ve bebeğinleİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Bu cnm benim aldığım.nasıl canım güzelmi bende emzik ve biberonda kararsızım.bir sürü özelliği olanlar var çunku
Fena haldeyim bende, uykusuzluktan ölüyorum. Aşırı yorgunum. Bu ara havalara yoruyorum bakalım. Yattığımda da gerçi rahat uyuyamıyorumya ben de öyleyim ilk aylar bu kadar uykuya düşkün değildim , şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum , az önce yatayım dedim 1.5 saat uyumuşum daha da yatıyordum iğne saatim gelmiş kalktım ,, bende günde 2 magnezyum alıyorum , banada kramp fena vuruyor bacaklarımdan , bu hamilelğimde bacaklarımı daha cansız hissediyorum fazla kalsiyum eksikliği sanırım ..
dikkat et kendine canım iş yerinde insan ister istemez yoruyor kendini. Allah yardımcın olsungünaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?