- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.741
sanırım herkes öyle son 3 aya girince yamuldukk :) geçer inşallah Allah başka sıkıntı vermesin inşallahFena haldeyim bende, uykusuzluktan ölüyorum. Aşırı yorgunum. Bu ara havalara yoruyorum bakalım. Yattığımda da gerçi rahat uyuyamıyorum
şu emziğe alıştırmak bir dert ,, bıraktırmak ayrı dert bu sefer istemiyorum emzik almayı ama bakalım durum ne gösterecek , emzikli bebişlerde ayrı güzel tatlı oluyorlarBu cnm benim aldığım.
Ay hemde nasil yamulduk ya :) ben hamileligimi terstten yasiyorum aslinda cok dincim uyku sorunum yok eski ayse olsa usenirdi gezmelere bi markete inmeye simdi heryerdeyim ama iki gundur cok kasik agrim ve bel agrim var moralim bozuluyor neyseki bebegim hareketli ♡ :*sanırım herkes öyle son 3 aya girince yamuldukk :) geçer inşallah Allah başka sıkıntı vermesin inşallah
Allah bebeğine güç kuvvet ,size de sabır versin . inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın . güle güle büyütürsün.Yüce Rabbim yardım etsinİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
cnm biberonu madela calma alcmbende buna baktım biberonuda gaz felanda yapmıyormuş sanırım
İlk bebeğim diye aldım cnm bende :) Hevesten dolayı sdc. Kullanır mı onu bile bilmiyorum. Kullanırsa sıkıntı olur mu falan. Aman ne bileyim, kenarda dursun işte.şu emziğe alıştırmak bir dert ,, bıraktırmak ayrı dert bu sefer istemiyorum emzik almayı ama bakalım durum ne gösterecek , emzikli bebişlerde ayrı güzel tatlı oluyorlar
Emzik bende aldım:)chıcconun pembıs :)İlk bebeğim diye aldım cnm bende :) Hevesten dolayı sdc. Kullanır mı onu bile bilmiyorum. Kullanırsa sıkıntı olur mu falan. Aman ne bileyim, kenarda dursun işte.
çokkkk güzellermiş canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahhBu cnm benim aldığım.
KIZLAR BU TESBİHATI HAFTAYA PERŞEMBE GUNUNE KADR YAPALM NE DİORSNZ HEM UZUN BİRAZ HEMDE GÜNLK TESBİHATLARMZ VAR DAHA RAHAT OLALM BELKİ ZORLNRM DİEN ARKŞLRMZDA KATILIR OZMN
evet canım 0-6 oluyor bizde dün biberonlara felan baktık kızım emzikte alalım diyor aslında bana kalsa emzik almak istemiyorum ama benim fındık kızım çok istiyor sanırım birtanede olsa almayı düşünüyorum inşallah tutmaz bebek emziyi.. aventinkilere baktım iyi gibi aventin ikili biberonuda migrosda 45 tl ye felan düşmüş
chicco mu yoksa philips avent mi alaym bilemedm ya
Kızlar englishhome da bebek üürnlerinde %50 indirim varmış. battaniye nevresim falan alacak arkadaşlara tavsiye ederim.. haber edeyim dedim
Rica ederim, site kilitlenmiş çoğu şeyde kalmamış ama iş çıkışı mağazaya uğrayacağım bende.çok saolbunu bekliyodum
sence hangisi daha iyi cnmbende chicco da var bi avent bi de nuk yeterkızım chicco çok emmişti..
Amin cnm inş :)çokkkk güzellermiş canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?