2015 Temmuz Anneleri

sanırım herkes öyle son 3 aya girince yamuldukk :) geçer inşallah Allah başka sıkıntı vermesin inşallah
Ay hemde nasil yamulduk ya :) ben hamileligimi terstten yasiyorum aslinda cok dincim uyku sorunum yok eski ayse olsa usenirdi gezmelere bi markete inmeye simdi heryerdeyim ama iki gundur cok kasik agrim ve bel agrim var moralim bozuluyor neyseki bebegim hareketli ♡ :*

Allah bebeğine güç kuvvet ,size de sabır versin . inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın . güle güle büyütürsün.Yüce Rabbim yardım etsin

şu emziğe alıştırmak bir dert ,, bıraktırmak ayrı dert bu sefer istemiyorum emzik almayı ama bakalım durum ne gösterecek , emzikli bebişlerde ayrı güzel tatlı oluyorlar
İlk bebeğim diye aldım cnm bende :) Hevesten dolayı sdc. Kullanır mı onu bile bilmiyorum. Kullanırsa sıkıntı olur mu falan. Aman ne bileyim, kenarda dursun işte.

canım kızlar hevesli benimki de emziğini ben vercem diyip duruyo gerçi bende emziğe çok meraklıyım kızım 10 ay emdi kendi bıraktı hiç sorun yaşamadım inşallah bu da o kadar alsa yeter çook yakışıo bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…