- 10 Şubat 2015
- 15
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.761
Hoşbuldum canım.hoş geldin canım aramıza..
yani fiyatlar süper de site kilit şu an hakkaten alacaklarımda vardıKızlar englishhome da bebek üürnlerinde %50 indirim varmış. battaniye nevresim falan alacak arkadaşlara tavsiye ederim.. haber edeyim dedim
sence hangisi daha iyi cnm
canım benim de krapm oldu bikaç kez ağrısı 3 gün geçmiyo yamagnezyum içeren şeyler tüketmeye çalış.sanırım kabak çekirdeğinde de vardı.ben muz yemeye çalışıyorum her gün bi de maden suyuu içiyorum.iyi geldi şimdilik
kızlar nasılsınızz? ben oğluşumu görmekten geliyorummmmm :) kocaman olmuş sıpaaaa. boyu 37 cm kilosu 1.125 gr çok şükür gayet iyi 05-20 temmuz arası doğum beklenıyor :) çok mutluyum paşamı gördüğüm içinnn :)
kızlar nasılsınızz? ben oğluşumu görmekten geliyorummmmm :) kocaman olmuş sıpaaaa. boyu 37 cm kilosu 1.125 gr çok şükür gayet iyi 05-20 temmuz arası doğum beklenıyor :) çok mutluyum paşamı gördüğüm içinnn :)
teşekkür ederiz teyzesi kocamannn oldu :)gözün aydın canım..büyümüş paşa
:) teşekkür ederdim canımmmm gerçekten öyle diyorlar ya ama bizde merak ve özlem olduğu için bi an önce sarıp sarmalamak istiyoruz :) Aminnn canımmm inşallahhhhhohh maşallahhh oğluşunaaaaa,herkes hamılelıgın tadını cıkar dıyor ama ınsan bı an önce saglıkla kucagına alıp mis koklamak ıstıyor evladını....allah hepimize nasip etsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
hahaaaa sende benım gibisin desene :) geçen gun mağazaya gittik pembe pembe tulumlar vardı o kadar beğendım kı eşime dedım alsak mı dedı erkek bizimki kız değil :) kız erkek ne fark eder pembede giyer dedim :) gözüm dönüyo pembeleri görunce :)http://www.nisan17.com/baglama-tutu-etek-sac-bandi-mor.html
bana kesın bi kız çocuuuuu lazımmm:))))yoksa bunları alıp oğlana giydircemm
hahaaaa sende benım gibisin desene :) geçen gun mağazaya gittik pembe pembe tulumlar vardı o kadar beğendım kı eşime dedım alsak mı dedı erkek bizimki kız değil :) kız erkek ne fark eder pembede giyer dedim :) gözüm dönüyo pembeleri görunce :)
Rica ederim, site kilitlenmiş çoğu şeyde kalmamış ama iş çıkışı mağazaya uğrayacağım bende.
Çok güzeller iyi günlerde kullansın benim emziğe benziyorBu cnm benim aldığım.
Teyzesi biz senin yerine giydiririz tütüsüde var kızımın pembiş bak böyle cicimizde var :))))http://www.nisan17.com/baglama-tutu-etek-sac-bandi-mor.html
bana kesın bi kız çocuuuuu lazımmm:))))yoksa bunları alıp oğlana giydircemm
tamm cnm avent alym ben ozmn şimdilk sonra bakalm neyı beğenrse onu alırz :)canım ağıza uygunluk çok önemli bu 3 marka da iyi ama ilk ben avent kullanırım gibi daha da bakıcam tabi..emziği çok seviyorum ama tabii ki uzun süre 1 yaşdan sonra çok alınmamalı diş- çene yapısını bozmaması için..bağımlı hale getirmeden vermek lazım..çocuk çok aç kalırsa ağzından hiç düşürmüyo tatlı niyetine sus payı az az..
bi de benim bi arkadaş her markayı denemişti bebiş almadı gitti bi bakkaldan çok ucuz emzik almıştı çocuk ağzından düşürmedi stok yaptı sonra :) bakalım bu veletler bize neler yapacak ellerinde oynatcaklar onlar ne derse o oluyo
gözünaydın cnm maşallah paşanakızlar nasılsınızz? ben oğluşumu görmekten geliyorummmmm :) kocaman olmuş sıpaaaa. boyu 37 cm kilosu 1.125 gr çok şükür gayet iyi 05-20 temmuz arası doğum beklenıyor :) çok mutluyum paşamı gördüğüm içinnn :)
güle güle kullanın canm :)Kızlar bende bu biberon setini aldım arkadaşım almanyada o nuku çok övdü bunu oradan getirdi oradaki hemşireler doktorlar hep nuk diyormuş zaten alman firması Eki Görüntüle 1503258
Çok güzel , rengi modeli çok ağır, bunla bol bol foto çekersin canım hatıra diye böyle ağır bir model almak lazım zaten.tetrmiz giyersin.Bari foto paylaşmaya başlamışken gecelik pijama sabahlığıda gönderiyim fikir olur sizin içinde :) Eki Görüntüle 1503277 Eki Görüntüle 1503278 Eki Görüntüle 1503279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?