2015 Temmuz Anneleri

sence hangisi daha iyi cnm

canım ağıza uygunluk çok önemli bu 3 marka da iyi ama ilk ben avent kullanırım gibi daha da bakıcam tabi..emziği çok seviyorum ama tabii ki uzun süre 1 yaşdan sonra çok alınmamalı diş- çene yapısını bozmaması için..bağımlı hale getirmeden vermek lazım..çocuk çok aç kalırsa ağzından hiç düşürmüyo tatlı niyetine sus payı az az..

bi de benim bi arkadaş her markayı denemişti bebiş almadı gitti bi bakkaldan çok ucuz emzik almıştı çocuk ağzından düşürmedi stok yaptı sonra :) bakalım bu veletler bize neler yapacak ellerinde oynatcaklar onlar ne derse o oluyo

Kızlar bende magnezyuma ilave olsun diye hergun muz yiyordum, ama son kez doktora gittiğimde uyardı doktorum, muzun seker içeriği yuksek diye... Şekeri yuksek olanlar bir danışıp tüketsin bence, benimde seker sinirdaydi o yuzden uyardı doktorum...

ohh maşallahhh oğluşunaaaaa,herkes hamılelıgın tadını cıkar dıyor ama ınsan bı an önce saglıkla kucagına alıp mis koklamak ıstıyor evladını....allah hepimize nasip etsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....

gözün aydın canım..büyümüş paşa
teşekkür ederiz teyzesi kocamannn oldu :)
:) teşekkür ederdim canımmmm gerçekten öyle diyorlar ya ama bizde merak ve özlem olduğu için bi an önce sarıp sarmalamak istiyoruz :) Aminnn canımmm inşallahhhhh

hahahahahahaha kırmızı alıyorum mesela babamız ona bıle laf söyluyorr:))bebeğe her renk giderr bencede,çokda pempiş olmasın tabi:)))))))))))ama çok tahrik varrrr ayrı meseleee:)))

tamm cnm avent alym ben ozmn şimdilk sonra bakalm neyı beğenrse onu alırz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…