- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.781
güzelmş cnm güle güle giy. ben daha almadm yaw bakcm inş. daha :)Bari foto paylaşmaya başlamışken gecelik pijama sabahlığıda gönderiyim fikir olur sizin içinde :) Eki Görüntüle 1503277 Eki Görüntüle 1503278 Eki Görüntüle 1503279
Teyzesi biz senin yerine giydiririz tütüsüde var kızımın pembiş bak böyle cicimizde var :))))Eki Görüntüle 1503265
Çok teşekkür ederim tatlım aynen foto çekimi olucak diyede biraz daha fazla özendim :)Çok güzel , rengi modeli çok ağır, bunla bol bol foto çekersin canım hatıra diye böyle ağır bir model almak lazım zaten.tetrmiz giyersin.
Çok sağol tatlım ama internetten modellere bak en azından kafanda bir model olsun beniö pijama takımı aklımdaki modeldi zatengüzelmş cnm güle güle giy. ben daha almadm yaw bakcm inş. daha :)
Bari foto paylaşmaya başlamışken gecelik pijama sabahlığıda gönderiyim fikir olur sizin içinde :) Eki Görüntüle 1503277 Eki Görüntüle 1503278 Eki Görüntüle 1503279
cnm ben face grubundn takip edyrm en son bunu yazmşKızlar bu arada bizim torpille erken doğum yapan bir arkadaş vardı e oldu caba bilen varmı çok merak ettim Allah şifa versin kuzuya
Amin inşallah rabbim ikinciyi sağlıklı hayırlı bir şekilde kız nasip eder :)biraz özel olucak ama sen doğumdan sonra ne yapmayı planlıyorsun ikinci bebek için benimde t.bebek ya kararsızım korunup korunmama konusunda aynı işemlerdende bir daha geçmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorumadaşımmm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm,oğlanı yapıp acılen kız çalışması yapmam lazımher alışverşe gıdınce kız reyonundan kendımı alamıyorum:)))iyi gunlerde giysinnn inşşş kızınnnnnnnnnn
cnm bakyrm birkaçtane fikir var aklmda çokta gezemyrm bir çarşı var burda orda satlyrdu çeyızlk malzemeler kına şeyleri falan orda vardr ide tahmın edyrm yoksada gicm bir yere alcm artk.Çok sağol tatlım ama internetten modellere bak en azından kafanda bir model olsun beniö pijama takımı aklımdaki modeldi zaten
cnm bizde diz altı mı bu gecelkler yoksa diz üstümü olyrÇok sağol tatlım ama internetten modellere bak en azından kafanda bir model olsun beniö pijama takımı aklımdaki modeldi zaten
Valla adaş :)1 dolap doldu aldıklarımı bir görsen hepsi pembeli o kadar şirinler ki artık görenler yeter diyor bak bunu 3 gün önce aldım :)) süper kızım benimanlaşıldı sedalarda bi kokoşluk var:))))))))bayıldım
Amin inşallah rabbim ikinciyi sağlıklı hayırlı bir şekilde kız nasip eder :)biraz özel olucak ama sen doğumdan sonra ne yapmayı planlıyorsun ikinci bebek için benimde t.bebek ya kararsızım korunup korunmama konusunda aynı işemlerdende bir daha geçmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Öyle yerlerde çok model olmuyo genellikle yeni gelinler için oluyor . Ben eminönünden aldım ama fİyatlar öyle uygun değil yani gittim birtek onu aldım geldim yorgunluğuna değmez han kapalıydı sende en son çare eminönüne gidersin adamlar terliklerin süssüz haline bile 25 30 lira diyorlar kafayı yemişlercnm bakyrm birkaçtane fikir var aklmda çokta gezemyrm bir çarşı var burda orda satlyrdu çeyızlk malzemeler kına şeyleri falan orda vardr ide tahmın edyrm yoksada gicm bir yere alcm artk.
Canim insallah en kisa zamanda sagligina kavusur bebegin. Dua ediyorum sizin icin!İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Valla adaş :)1 dolap doldu aldıklarımı bir görsen hepsi pembeli o kadar şirinler ki artık görenler yeter diyor bak bunu 3 gün önce aldım :)) süper kızım benim Eki Görüntüle 1503294
Canim gecmis olsun. Dikkat et kendine cok. Rapor alsan gitmesen ise?günaydın herkesleree... giremedim kaç gündür. işte hafta sonları çok ama çok yoğun geçiyor. benim işlerim yıllık planlanıyor o yıl bitmesi gerekenler ve izne 2 ay kaldı. yetişmeye çalışıyorum. dün yemekten sonra karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sanki içerde iğneler var kaburgalarımın altından göbek deliğimin çevresine kadar. geçer filan diye bi yarım saat bekledim. ağrı belimede vurunca hemen aşağıya indim. doktorum muayene etti. ultrasonla bakmadı. eliyle karnımı muayene etti ve istirahat verdi. cinsel ilişkiyi yasakladı. günde 3 minoset, sıcak duş, bol bol su. geçmezse 3 kerede magnezyum dedi. istirahattan sonra kalkınca yine olursa hemen geliyorsun bu önemli bi durum dedi. şimdi işteyim ama oturduğum yerden çalışıyorum. aprılar geçti gibi sanki ama çok korktum. daha 26+1deyiz. çok küçük bebişim. dua edin kızlar
cnm ben tekrdğda yaşyrm istnbula gelemem. burdn bulcz bakalm bişeyler bulablrsem :)Öyle yerlerde çok model olmuyo genellikle yeni gelinler için oluyor . Ben eminönünden aldım ama fİyatlar öyle uygun değil yani gittim birtek onu aldım geldim yorgunluğuna değmez han kapalıydı sende en son çare eminönüne gidersin adamlar terliklerin süssüz haline bile 25 30 lira diyorlar kafayı yemişler
Aslında burada da varmış da işte hangi klinkler olduğu belli değil çünkü kuzenim bana dedi bizim arkadaş bir kız bir erkek transfer ettirdi türkiyede bende yok öyle birşey diye biliyordum . Bizde ikiz olucak diye pek heveslendik ama kısmet tabi ki bunada binlerce şükürler olsun aklımda o kadar çok soru var ki 4 yıl kendiliğinden olmayan gebelik var ve aşılamalara rağmen korunup pişmanda olmak istemiyorum tekrar aynı süreçler olucak diye. Korunmasam rabbim hemen nasip edersede kızıma haksızlık etmek istemiyorum off off . Bu arada sen nerde yaptırmıştın ben liv hospital da yaptırdım 3 tane dondurulmuşumda var ama ben pek ümitli değilim onlardancnm ben pek yıpranmadım herseyım cok kolay oldu,iğneler falanda hafıf bi ödem dısında bana hiçbir rahatsızlık vermedi..ikiz bebek diye tercıh ettık ama nasıp degılmıs,oğlan bıraz kendıne glesın normal denerız sanırım,kız tabı en buyuk dılegımız olur ama allah artık ne nasıp ederse,onu t.bebekle kız yapmak ıcın kıbrısda yapmak lazım,burda yasak çünkü...
Biliyorum tatlım bir ara sanki alışveriş için eminönüne gelicem diye yazmıştın ama tabi o rahatsızlanmadan önceydi o kadar kalablık ayakda durmak işkencecnm ben tekrdğda yaşyrm istnbula gelemem. burdn bulcz bakalm bişeyler bulablrsem :)
Arka arkaya ritmik oluyor goz seyirmesi gibi ve notmal tekmeden daha hafif hafif vuruyor ama oyle arka arkaya iki uc kere degil uzun suruyor bu. Benim iki kizda da ayni oldu masallah bir basliyo bitmek bilmiyor en az yarim saat:)ya nasıl ayırt ediyorsunuz ben anlayamıyorum böyle ardı ardı pıt pıt atıyo o hıçkırıkmı hareket mi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?