2015 Temmuz Anneleri

tutmayınnnnn süper kahraman geliyorrrrrrrrrrrr:))))))bende papyonlu modellerle falan ıdare edıyorum ısteee:))))inşş giydiğinide görürüz,o aşamalarada geçerizz,biz bu grubu hiç bozmayalaım yavvvv...
bende yaaa küçük beyfendi olsn baree diorm :) bozmylm tabii düşünsene büyümş çocuklar evlendrmşz gelinleri çekştryrz burda :))))

Oh keyif yap biraz :) ben vallahi 2,5 aydir uykuyu unuttum gece emzirme rutinine alisma diye birsey yasamayacagim bu gidisle:):)

tutmayınnnnn süper kahraman geliyorrrrrrrrrrrr:))))))bende papyonlu modellerle falan ıdare edıyorum ısteee:))))inşş giydiğinide görürüz,o aşamalarada geçerizz,biz bu grubu hiç bozmayalaım yavvvv...
Amin inşallah böyle tosun tosun olurlarda kolları bacakları tam ısırmalık olurlar :) bencede bozmayalım hepimiz birbirimizin minnakların başından geçen herşeyi biliyoruz çevremizdekiler bile bu kadar bilmiyorlardır :)

ikinci gebelikte magneziyum kalsiyum eksikliği çok oluyormuş bende ilk gebeliğimde böyle sorunlar yaşamamıştım ama ikinci gebelikte bir çok kişide kamp ağrı oluyormuş kimi dinlesem öyle diyor..
ben kızımda almıştım emzik hiç tutmadı o tutmayınca hiçde zorlamadım bununda almasını istemem ama ablamız çok hevesli hayırlısı bakalım

cnmm zaten her halukarda bebegın bı yaşa gelene kadar korun derim,normal olmayacagı varsada ben korunurdum..olacagı tutar bıde:))elınde ufacık bebekle zor olur...kardesımle benım aramda 1.5 yas var,annem hep der;kardeşine hamileyken senı emzırdım,o yuzden beslenemedi,ufak dogdu zor dogru der,mecburende sonra benden sütü kesmek zorunda kalmış...ben bursada jimer hastanesınde yaptırdım,zaten başhekim dahıl bütün personel arkadaşım..öyle oldugu halde cinsıyet seecımı kati yasakk..turkıyede herturlu yasak cınsiyet secımı...kafanı şimdiden takma kızına odaklannn,zamanı gelıncee hersey olacagına varır zatenn...

maşallah tosuna gözün aydın canım tarihi öğrenmek de ayrı bir heyecan darısı başımıza

Kizlar bize gunaydin size tunaydin:) masallah dokturmussunuz sayfalar cosmus :) yine uykusuz bir geceden sonra umutla ve pozitif bir modda uyanmayi basardim sasiriyorum bazen kendime:) insan vucudu mukemmel bir sistem. Her turlu kosula adapte oluyor. babamiz yine seyahatte ve bir seyahat klasigi olarak babamiz gider gitmez kizim hasta oldu neden boyle oluyor anlamadim, saka gibi bisey:) butun geceyi ayakta gecirdik neyseki ates filan yok
Nezle grip gibi birsey ama oksuruk burun akintisi uyutmadi
Kuzucugumu gunlerdir burasi yagmurlu hatta dun heryerde firtina alarmlari filan caldi bende korktum biraz. Amerika'da firtina olunca evler catilar filan ucuyor oyle olur sandim neyse bekledigim kadar kotu olmadi. Bugun bayagi bir sureden sonra gunluk gineslik sicacik bir gune uyandik. Birazdan kahvalti yapip kizimi alip parka gidecegiz acik hava ikimize de iyi gelir.

Turkiye'den arkadaslarimizdan bir cift Amerika'ya tayinleri cikti calofornia'ya tasindilar . 5 aylik oglu var. ne kadar depresyonda oldugunu anlatiyor bana bir saat. Yok yardim eden tanidik yok, geceleri uyuyamiyorum emzirmekten sikildim birakacagim emzirmeyi. Kati gidaya gecsin yemek yesin filan bisuru sey anlatti bende dinledim 1 saat . Yanimda olsa soyle bir tutup kollarindan sallayasim geldi kizim sen bana ne anlatiyosun ayiptir ayip iki yasinda cocukla hamileyim 9 aydir tek basimayim kocam surekli seyahatte . Emzirmeyi birakicam ne demek ya? 5 aylik minicik bebek. Neyse kizdim ama bisey soylemedim. Alisirsin filan dedim. Bu arada cok yalnizim dedigi kiz kardesi yanindaydi tasindiklarindan beri 3 haftadir daha 1 gun olmus gideli. kocasida yaninda hep. Bazen insanlar dusuncesizce konusuyor bazen. Halbuki biliyor benim kocam seyahatte ve tahmin etmesi lazim ben kimbilir ne kadar yalniz hissediyorum o sirada firtina korkusuyla filan haksizmiyim? Ay neyse cenem
Acildi kocam yok ya konusacak kimse yok
Size yazdim uzun uzun. Herkese saglikli bol
Tepikli bir gun olsuuuuuuun!!!!!

Neyse zaten rabbim nasip ederse tekrar her şekilde olucak . Boş yere dediğin gibi şimdiden kafamı yormayayım :) yasak olabilir ama demek ki yapanlar var çünkü ilk t. Bebekde 2 transferde yasak 3 tane bile yapanlar var :) sen yap yada ben yaptırıcam diye söylemiyorum ama eminim vardır tr oda . Benimde tanıdıkdı çok yardımcı oldu ve hassasiyet gösterdi

@doowwood , kocam dun Berlindeydi, 10
Kutu malt kahvesi ( malzkoffee) aldirdim dm'den sen aklima geldin. Ben kahve tiryakisiyim o yuzden tadi andiriyor diye kizimda cok ictim cunku kahve degil aslinda. Birde rossmann ve dm'de organikleri cikmis artik . Belki omu acaba bana acayip sut yapti bilmiyorum. Sutlu yapiyordum hergun iki kere filan tadi da cok guzel. Haberin olsun canim!!!

canm haklsın seniesir almş anladğm kadaryla arkdşn bende böyle düşünceszlere sinir olyrm. sıkıntı nedr bılmyr sanrm gelmş bide sana dert yanyr ya şaka gibi şimdi sus bide beni dinle deyıp sustrsydn keşke yada ses gdyr anlayamyrm deyip kapatsydn suratına :))

Haklısın tabi işte herkesin sabrı dayanıklılığı farklı maşşallah sen çok güçlüsün ve inşallahda hep öyle olursun baktığın zaman gerçekten çok zor kendi ailenden herşeyden herkesden uzak bir yerde ve eşin sürekli seyehatlerde birde dediğin gibi 2 yaşında bir bebek ve hamilesin senin en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlar ama diyorum ya maşşallah sen o kadar güçlüsün ki takmıyorsun bunlar herkes senin gibi olamaz yani .

Ve belki bende olamazdım :) çünkü eşim eve gece geç gelse bile uyuyamıyorum 2 gün şehir dışana gittide kendimi çok yalnız hissettim ki o zaman hamilede değildim gayet psikolojİm normaldi :)

Minik prensesede çok geçmiş olsun . İnşallah öksürüğüde hemen geçer güzel havaların keyfini çıkarırsınız bixim buralar bir çok sıcak bir çok soğuk

cnm gunaydın sanaaa:))))pesimist insan maalsef napsan mutlu olmazz,o meleği emzırmekden hayatta daha buyuk bı mutluluk olabılırmı,vicdanım bıraktırmaz bi defa zatenn,emın ol o cocuk emse bu sefer baska bıseyıne takar,bencıl ınsanı napsan mmemnun edemez kısme,evladı bılesen bu kadar yalnız kalıyorsun bı kere karamsar söz duymadım,allah ınsanları nelerle denıyorda ınsanların gıkı cıkmıyor,ne kayıplar ne hastalıklar,hayattakı derdıde bu olsunn allaha şükretsın oturup,bak sınırlendım:))sen kızıınla keyfıne bakkk,sana da negatıf elektırık yuklemesıne ızın verme...ozelııkle hamılelgımde oyle ınsanlardan hep uzak duruyorumm,nazardan,kötü duadan cok korkuyorum valla...hatta şöyle abartıyorum;kırmızı ısıkda dılencıler para ıstıyor,ben hıcbı zaman vermem,eliayagı saglam gıtsın calıssın,vermedım dıye beddua ederse ihtimalıne karsı karnımı kapatıyorum...eşim niye kapatıryorsun dıyor,hamıle oldugumu anlarsa bebegıme beddua edebilir,etcekse bana etsın dıyorumm:)))))bak benımde çene düştüü,kapattım:))

kızlar sonuçlarım çıktı. açlık 62 tokluk 173 yarın endokrinoloji ve diyetisyene gidiyorum bi de 2 hafta boyunca patmaktan kan ölçümü yapacakmışım çok tatlı da tüketmiyodum aslında ama napalım artık daha dikkatli olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…