- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.801
Yok canım baya diz altı ben model gözüksün diye katladımcnm bizde diz altı mı bu gecelkler yoksa diz üstümü olyr
bende yaaa küçük beyfendi olsn baree diorm :) bozmylm tabii düşünsene büyümş çocuklar evlendrmşz gelinleri çekştryrz burda :))))tutmayınnnnn süper kahraman geliyorrrrrrrrrrrr:))))))bende papyonlu modellerle falan ıdare edıyorum ısteee:))))inşş giydiğinide görürüz,o aşamalarada geçerizz,biz bu grubu hiç bozmayalaım yavvvv...
Oh keyif yap biraz :) ben vallahi 2,5 aydir uykuyu unuttum gece emzirme rutinine alisma diye birsey yasamayacagim bu gidisle:):)Günaydin Anneciklerve kuzucuklari ,
Bugün cok iyi almisim uykumu, kizlari yollayinca uyumadim.Evimi topladim, Cayimi demledim, esimin uyanmasini bekliyorum.Masallah bebegim aksam tekmeleriyle uyutmayacak kadar güclü, bi de üstüne Wc eklenince sürekli uyanip duruyorsun.Kahvaltimi yapip esimi de yolliyim, alisverise cikicam, kendime pijama filan bakayim, ufaktan cantamiza tacak biseyler bulunsun .
Hepinize bol tepikli güzel günler
evet canm ya aynen öyle şimdi yarım saatlk ilçeye bile gidemyrmBiliyorum tatlım bir ara sanki alışveriş için eminönüne gelicem diye yazmıştın ama tabi o rahatsızlanmadan önceydi o kadar kalablık ayakda durmak işkence
Amin inşallah böyle tosun tosun olurlarda kolları bacakları tam ısırmalık olurlar :) bencede bozmayalım hepimiz birbirimizin minnakların başından geçen herşeyi biliyoruz çevremizdekiler bile bu kadar bilmiyorlardır :)tutmayınnnnn süper kahraman geliyorrrrrrrrrrrr:))))))bende papyonlu modellerle falan ıdare edıyorum ısteee:))))inşş giydiğinide görürüz,o aşamalarada geçerizz,biz bu grubu hiç bozmayalaım yavvvv...
ikinci gebelikte magneziyum kalsiyum eksikliği çok oluyormuş bende ilk gebeliğimde böyle sorunlar yaşamamıştım ama ikinci gebelikte bir çok kişide kamp ağrı oluyormuş kimi dinlesem öyle diyor..ya ben de öyleyim ilk aylar bu kadar uykuya düşkün değildim , şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum , az önce yatayım dedim 1.5 saat uyumuşum daha da yatıyordum iğne saatim gelmiş kalktım ,, bende günde 2 magnezyum alıyorum , banada kramp fena vuruyor bacaklarımdan , bu hamilelğimde bacaklarımı daha cansız hissediyorum fazla kalsiyum eksikliği sanırım ..
ben kızımda almıştım emzik hiç tutmadı o tutmayınca hiçde zorlamadım bununda almasını istemem ama ablamız çok hevesli hayırlısı bakalımcanım kızlar hevesli benimki de emziğini ben vercem diyip duruyo gerçi bende emziğe çok meraklıyım kızım 10 ay emdi kendi bıraktı hiç sorun yaşamadım inşallah bu da o kadar alsa yeter çook yakışıo bebeklere
iyimş ozmn canm öyle daha rahat olurYok canım baya diz altı ben model gözüksün diye katladım
Gitme zaten sen hem çalışıyorsun ben çok fazla işe gitmiyorum arada sırada bir yere gittim mi 2 gün kendime gelemiyorum çıkıpda yorma kendini . dinlenme imkanın istediğin gibi yokevet canm ya aynen öyle şimdi yarım saatlk ilçeye bile gidemyrm
canım ben philips avent aldım inş iyi çıkar kullanır bebiş :)chicco mu yoksa philips avent mi alaym bilemedm ya
Aslında burada da varmış da işte hangi klinkler olduğu belli değil çünkü kuzenim bana dedi bizim arkadaş bir kız bir erkek transfer ettirdi türkiyede bende yok öyle birşey diye biliyordum . Bizde ikiz olucak diye pek heveslendik ama kısmet tabi ki bunada binlerce şükürler olsun aklımda o kadar çok soru var ki 4 yıl kendiliğinden olmayan gebelik var ve aşılamalara rağmen korunup pişmanda olmak istemiyorum tekrar aynı süreçler olucak diye. Korunmasam rabbim hemen nasip edersede kızıma haksızlık etmek istemiyorum off off . Bu arada sen nerde yaptırmıştın ben liv hospital da yaptırdım 3 tane dondurulmuşumda var ama ben pek ümitli değilim onlardan
maşallah tosunakızlar nasılsınızz? ben oğluşumu görmekten geliyorummmmm :) kocaman olmuş sıpaaaa. boyu 37 cm kilosu 1.125 gr çok şükür gayet iyi 05-20 temmuz arası doğum beklenıyor :) çok mutluyum paşamı gördüğüm içinnn :)
Ay çok güzel bunlar canım valla çok beğendim nerden ne kadara aldın?Bari foto paylaşmaya başlamışken gecelik pijama sabahlığıda gönderiyim fikir olur sizin içinde :) Eki Görüntüle 1503277 Eki Görüntüle 1503278 Eki Görüntüle 1503279
Neyse zaten rabbim nasip ederse tekrar her şekilde olucak . Boş yere dediğin gibi şimdiden kafamı yormayayım :) yasak olabilir ama demek ki yapanlar var çünkü ilk t. Bebekde 2 transferde yasak 3 tane bile yapanlar var :) sen yap yada ben yaptırıcam diye söylemiyorum ama eminim vardır tr oda . Benimde tanıdıkdı çok yardımcı oldu ve hassasiyet gösterdicnmm zaten her halukarda bebegın bı yaşa gelene kadar korun derim,normal olmayacagı varsada ben korunurdum..olacagı tutar bıde:))elınde ufacık bebekle zor olur...kardesımle benım aramda 1.5 yas var,annem hep der;kardeşine hamileyken senı emzırdım,o yuzden beslenemedi,ufak dogdu zor dogru der,mecburende sonra benden sütü kesmek zorunda kalmış...ben bursada jimer hastanesınde yaptırdım,zaten başhekim dahıl bütün personel arkadaşım..öyle oldugu halde cinsıyet seecımı kati yasakk..turkıyede herturlu yasak cınsiyet secımı...kafanı şimdiden takma kızına odaklannn,zamanı gelıncee hersey olacagına varır zatenn...
canm haklsın seniesir almş anladğm kadaryla arkdşn bende böyle düşünceszlere sinir olyrm. sıkıntı nedr bılmyr sanrm gelmş bide sana dert yanyr ya şaka gibi şimdi sus bide beni dinle deyıp sustrsydn keşke yada ses gdyr anlayamyrm deyip kapatsydn suratına :))Kizlar bize gunaydin size tunaydin:) masallah dokturmussunuz sayfalar cosmus :) yine uykusuz bir geceden sonra umutla ve pozitif bir modda uyanmayi basardim sasiriyorum bazen kendime:) insan vucudu mukemmel bir sistem. Her turlu kosula adapte oluyor. babamiz yine seyahatte ve bir seyahat klasigi olarak babamiz gider gitmez kizim hasta olduneden boyle oluyor anlamadim, saka gibi bisey:) butun geceyi ayakta gecirdik neyseki ates filan yok
Nezle grip gibi birsey ama oksuruk burun akintisi uyutmadi
Kuzucugumugunlerdir burasi yagmurlu hatta dun heryerde firtina alarmlari filan caldi bende korktum biraz. Amerika'da firtina olunca evler catilar filan ucuyor oyle olur sandim neyse bekledigim kadar kotu olmadi. Bugun bayagi bir sureden sonra gunluk gineslik sicacik bir gune uyandik. Birazdan kahvalti yapip kizimi alip parka gidecegiz acik hava ikimize de iyi gelir.
Turkiye'den arkadaslarimizdan bir cift Amerika'ya tayinleri cikti calofornia'ya tasindilar . 5 aylik oglu var. ne kadar depresyonda oldugunu anlatiyor bana bir saat. Yok yardim eden tanidik yok, geceleri uyuyamiyorum emzirmekten sikildim birakacagim emzirmeyi. Kati gidaya gecsin yemek yesin filan bisuru sey anlatti bende dinledim 1 saat . Yanimda olsa soyle bir tutup kollarindan sallayasim geldi kizim sen bana ne anlatiyosun ayiptir ayip iki yasinda cocukla hamileyim 9 aydir tek basimayim kocam surekli seyahatte . Emzirmeyi birakicam ne demek ya? 5 aylik minicik bebek. Neyse kizdim ama bisey soylemedim. Alisirsin filan dedim. Bu arada cok yalnizim dedigi kiz kardesi yanindaydi tasindiklarindan beri 3 haftadir daha 1 gun olmus gideli. kocasida yaninda hep. Bazen insanlar dusuncesizce konusuyor bazen. Halbuki biliyor benim kocam seyahatte ve tahmin etmesi lazim ben kimbilir ne kadar yalniz hissediyorum o sirada firtina korkusuyla filan haksizmiyim? Ay neyse cenem
Acildi kocam yok ya konusacak kimse yok
Size yazdim uzun uzun. Herkese saglikli bol
Tepikli bir gun olsuuuuuuun!!!!!
Haklısın tabi işte herkesin sabrı dayanıklılığı farklı maşşallah sen çok güçlüsün ve inşallahda hep öyle olursun baktığın zaman gerçekten çok zor kendi ailenden herşeyden herkesden uzak bir yerde ve eşin sürekli seyehatlerde birde dediğin gibi 2 yaşında bir bebek ve hamilesin senin en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlar ama diyorum ya maşşallah sen o kadar güçlüsün ki takmıyorsun bunlar herkes senin gibi olamaz yani .Kizlar bize gunaydin size tunaydin:) masallah dokturmussunuz sayfalar cosmus :) yine uykusuz bir geceden sonra umutla ve pozitif bir modda uyanmayi basardim sasiriyorum bazen kendime:) insan vucudu mukemmel bir sistem. Her turlu kosula adapte oluyor. babamiz yine seyahatte ve bir seyahat klasigi olarak babamiz gider gitmez kizim hasta olduneden boyle oluyor anlamadim, saka gibi bisey:) butun geceyi ayakta gecirdik neyseki ates filan yok
Kuzucugumugunlerdir burasi yagmurlu hatta dun heryerde firtina alarmlari filan caldi bende korktum biraz. Amerika'da firtina olunca evler catilar filan ucuyor oyle olur sandim neyse bekledigim kadar kotu olmadi. Bugun bayagi bir sureden sonra gunluk gineslik sicacik bir gune uyandik. Birazdan kahvalti yapip kizimi alip parka gidecegiz acik hava ikimize de iyi gelir.
Turkiye'den arkadaslarimizdan bir cift Amerika'ya tayinleri cikti calofornia'ya tasindilar . 5 aylik oglu var. ne kadar depresyonda oldugunu anlatiyor bana bir saat. Yok yardim eden tanidik yok, geceleri uyuyamiyorum emzirmekten sikildim birakacagim emzirmeyi. Kati gidaya gecsin yemek yesin filan bisuru sey anlatti bende dinledim 1 saat . Yanimda olsa soyle bir tutup kollarindan sallayasim geldi kizim sen bana ne anlatiyosun ayiptir ayip iki yasinda cocukla hamileyim 9 aydir tek basimayim kocam surekli seyahatte . Emzirmeyi birakicam ne demek ya? 5 aylik minicik bebek. Neyse kizdim ama bisey soylemedim. Alisirsin filan dedim. Bu arada cok yalnizim dedigi kiz kardesi yanindaydi tasindiklarindan beri 3 haftadir daha 1 gun olmus gideli. kocasida yaninda hep. Bazen insanlar dusuncesizce konusuyor bazen. Halbuki biliyor benim kocam seyahatte ve tahmin etmesi lazim ben kimbilir ne kadar yalniz hissediyorum o sirada firtina korkusuyla filan haksizmiyim? Ay neyse cenem
Kizlar bize gunaydin size tunaydin:) masallah dokturmussunuz sayfalar cosmus :) yine uykusuz bir geceden sonra umutla ve pozitif bir modda uyanmayi basardim sasiriyorum bazen kendime:) insan vucudu mukemmel bir sistem. Her turlu kosula adapte oluyor. babamiz yine seyahatte ve bir seyahat klasigi olarak babamiz gider gitmez kizim hasta olduneden boyle oluyor anlamadim, saka gibi bisey:) butun geceyi ayakta gecirdik neyseki ates filan yok
Canim oksuruk icin kizima uyguladigim formul soganin ortasini oy altindanda birkac kucuk delik ac bir bardaga oturt icine bal doldur asagi akan suyunu ic gunde 3-4 kere. Kizima tek iyi gelen ilac. Oksuruk suruplari bile kesmiyor bu kesiyor.Yok canım ya önerin varsa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?