2015 Temmuz Anneleri

Günaydın size şekerler. Havada güzelmiş Çıkın dolaşın negüzel bize kış geri geldi buz gibi hava burda. Canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun kızınada.
Ay ne dengesiz insanlar var. Niye doğurmuş acaba millet bakar yardım eder diye mi şöyle insanlara sinir oluyorum çocuk doğurucaksan kimseden bişey beklemiyceksin bide yanında kız kardeşi varmış.
Valla canım ben seni takdir ediyorum bak kaç aydır burda muhabbet ediyoruz bi kere yakınmadınn kendi işini kendin hallediyorsun eşin olmasada sen güçlü bi kadınsın öyle pasif insanların dedikleri de hiiiç yormasın seni. Naparsa yapsın hanfendi. Şimdi o kadın eşininde beynini yer yakına yakına.
Ondan sonrada bu erkekler niye Kadınları eziyo. Ya azcık kendi ayaklarımız üstünde dursak onlar olmadan da herşeyi hallederiz buna kendimizi inandırsak önce.
Ay bende uzun yazdım

Çok geçmiş olsun sıkma canını inş sorunsuz geçicek.

aa canm çıokmasına şaşrdm ya. diyet yaparsn düzene girer inş cnm

Cok sagol canim. insan zorda kalinca herseye alisiyor herhalde. Allah dagina gore kar veririmis derler. Cok zorlaniyorum bazen bende ama pozitif olmaya calisiyorum hem
Negatif olsam kimseye faydasi yok :) kizimda insallah ates filan cikmadan atlatir hastaligini. O hasta olinca benimde kanadim kiriliyor sanki. Cok uzuluyorum onu oyle gorunce , annelik cok degisik bir duygu.

Tunele girdim cekmiyor diyeyim bir dahakine:):) hahahaa. Adana sesim geliyor muuuuu

Selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok giremiyorum surekli bu aralar ogluma cis ogretiyorum ve basardim cok sukur ev tasima telasi falan filan zaman su gibi akiyor sizde ne var ne yok

Maya canim kuzucuguma gecmis olsun cok babasinin gitmesine dayanamiyor sanirim prenses

yani fiyatlar süper de site kilit şu an hakkaten alacaklarımda vardı

aynen bende iş çıkışı gidicem inş kalmıştır
Kızlar dayanamadım ben işten erken çıkıo gittim englishhome a valla ana baba günüydü ben de nevresim yastık havlu badi alt Değiştirme önlük pike battaniye ne bulduysam aldım. Kapanın elinde kalıyordu gerçekten iyiki erken gitmişim. Bizim burada bir tane var başka yere bakma şansında yoktu açıkcası.

Kızlar ya bu kasılma toplanma dediğiniz şey bebekte mi oluyor yoksa karında kendiliğinden mi ? Biz kızın poposu sanıyoruz sabah akşam okşuyoruz işin kötüsü bende çok sık oluyor. Ama popo da olabilir çünkü sağa sola oynatıp duruyor sürekli
Bu arada ben de emzik philips avent soothie alıcam. nette anne bloglarında okudum. emzik almayan bi çok bebek onu alıyormuş. Gerçi bilmiyorum emziğe alışması ne kadar doğru bişey ama evde bulunsun diye onu alayım dedim.

Şu lohusa geceliği beni kaç günr deli ediyor. Bi türlü beğenemedim , çıkamadım işin içinden gecelikleri giydiğim zaman sanki ben değilmişim gibi oluyor. Kendimi garip hissediyorum ben de normal gecelik pijama takımlarının düğmeli olanlarını aldım bir beden büyük olarak. Bi ara fotoğraf atayım da yorum yapın olur mu olmaz mı ? Annemle birbirimize girdik çünkü olmaz bunlar diye tutturdu

Canim sorma ben en cok o emzirme meselesine kizdim . Zaten baslamis bile mama vermeye cocuga aksamlari emziriyormus bazen . Niyeti bozmus coktan yani. Sutum ayni koyulukta degil yetmiyor herhalde filan diyo bide. Zaten aylar gectikce sutun rengi aciliyor. Bahane olsun iste! Yok efendim California cok sicakmista. Havuzlu ev tutmuslarda havuza da cok sicakmis giremiyormusta, daha neler neler hepsini yazamadim ben. Allahim dedim icimden insanlarin ne dertleri var bu neden bahsediyo ya. Cok depresyonda hanim coook, havuzu cok sicak:):) aman canim sende nazara dikkat et cok. Haklisin bazi insana nazar cok geliyor. Benim kiz mesela nazar ceker koydum adini. Bak simdiden annelik hormonlari sarmis seni, ona olacagina bana olsun diyorsun. Bende butun gece kizim hasta olacagima ben olsam diyordum. Uzuluyor insan cocuklar hasta olunca . Ama onlar bizden guclu insallah hemen gececek bu hastalikta.

Ay canim bnde bazen kacmk yapiom yiyorum .bn hamur isi yiyince agxim dilim kuruyo bnde de yuksek.cikmz insallh.sanada gecmis olsun.nie yuksek cikioki ya .

Onlar olur bende oyle almistim ve cok guzelde oldu. Onden dugmeli gecelik sabahlik takimlarini buyuk beden almistim. Popodur o oynuyorsa saga sola:) kasilma oynamaz canim.

valla ben daha çok şaşırdım ne yalan söyliyim. tatlı, karbonhidrat, pilav hamır işi falan hiç yemiyodum. buna rağmen çıktı. inşallah yetle düzelir bebişte bi sorun çıkmaz
Sen dikkat ettiginde boyle ciktiysa ben napcam bu hafta keseyim karbonhidrati sekeri.

inşallah ya belki de hızlı kilo artışım bundandı. bakalım diyetisten ne dicek yarın?
Benim 160 cikti. Endokrine gittim. Zaten her ay endokrine gorunuyorum ben baska bir konu icin.
Dr ara bi deger, 180 uzeri olsa diyet onerirdim hemen ama 100mg lik testi de yaptir kadin dogumcun ile gorusup dedi. Karbonhidrat, tatliyi azalt dedi yolladi :)
Haftaya ins 100 mg yukleme yaptircam. Ins sonuclarimiz guzel cikar.
Suan pilav makarnayi tamamen kestim. Ekmek bi dilim yiyorum. Tatliyida 2 3 gunde bi esimin tatlisindan bi catal aliyorum :)

Ya sorma daha neleeer neleeer anlatti yakindida yazamadim hepsini az once Seda'ya yazdim birini havuz sicakmis filan. Tam dayaklik yani:):) o yuzden bizim burdaki Amerikali kadinlari cok takdir ediyorum . Hepsi amazon gibi . 3-4 cocukla her islerini kendileri yapiyorlar . Burada oyle yardimciymis, bakiciymis annesi kayinvalidesi gelsin yardim etsinmis gibi adetler yok. Birini onune birini arkasina takiyor biri elinden tutuyor digeri pusette hicbirseyden de eksik kalmiyorlar . Surekli disardalar geziyorlar. Bende onlari gorunce bir guc geldi benim neyim eksik diye:) Turkiye'de bizim yetisme tarzimizda farkli maalesef. Cocuklarin ister erkek olsun ister kiz kendi ayaklari uzerinde durabilecek sekilde yetistirilmiyoruz . Sanki yardim
AlmaSak hicbirsey yapamayiz gibi bir sey yerlestiriliyor kafalarimiza toplum tarafindan biz esimle kizim dogdugunda 3 hafta yalniz kalmaya karar verdik. Annem babam anlayisla karsiladi konu komsu akraba nerdeyse topa tuttu beni . Sanki oyle bir tavir ki sen kendini ne zannediyorsun salya sumuk aglaya aglaya anneni ararsin gibi imalarda bulundular. Hicte aglamadim ve cok ta iyi yaptik bu gunlere hazirlikmis haberim yoktu:) Iyikide oyle yapmisiz bak simdi yapayalnizim ama kendime guvenim var cunku bir kere yaptim bir daha yaparim bakarim kizlarima evelallah. Hayir anlamadigim benim derdim seni niye geriyor degil mi??? Sana neki oyle imali konusmalar yapiyorsun filan. Sanki ben onlara sordum ne yapayim diye. Hele yazik annem kimbilir neler cekti tanidik akrabadan sen niye kizi yalniz birakiyorsun filan diye. Hic anlatmaz oyle seyleri canim benim. Sineye cekmistir. Insanin su hayatta nerede ne kosulda olacagi hic belli degil. Kimseye guvenerek cocuk yapmamak lazim sadece kendine guveneceksin yoksa benim arkadas gibi aglanirsin iste. Ayyyyy cok dolmusum bu ne yaaaa:):)

Ay canim bnde bazen kacmk yapiom yiyorum .bn hamur isi yiyince agxim dilim kuruyo bnde de yuksek.cikmz insallh.sanada gecmis olsun.nie yuksek cikioki ya .
valla bende bilemedim canım. aslında açlık tokluk hep normal çıkıyodu ama bu ogtt yapılınca çıktı bende hiç farketmemiştik. demekki bu test daha hassas. inşallah çıkmaz canım sende.

Bende kocama diyorum kos kos sola dayandi bizimki seviyoruz bi guzel
Saatte 4 ten fazla rahim kasilmasi olursa dr a soylemek lazimmis. Benim gunde 2 3 kere oluyo
Foto yolla canim bakariz gecelige

Sen dikkat ettiginde boyle ciktiysa ben napcam bu hafta keseyim karbonhidrati sekeri.
canım aslıda benim arkadaşda hamile o başından beri sürekli yiyo valla hamur işi tatlı falan ama onda çıkmadı. biraz yapısal sanırm ben dikkat etmeme rağmen çıktı. neyse Allahım çözümsüz dert vermesin. inşallah sende çıkmaz bakalım yarın hbr veririm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…