2015 Temmuz Anneleri

Genelde bnde tam bugday yiyorum bn iki tane sey yesem sisiyorum amaesime borek tapiorum iki dilimde bn yiyorum insallh cikmz ya.bnde dugunden once vermistim ama geri fazlasyka aldum dua ediyorum dogumum.kolay olsun diye

Bnde haslnmis yumurtayi kivircikli fln salatadini yapiorum aceyip doyuruyo.sade sekilde yersem hmn midem bulaniyo.bu yontm bna ij geldi .tabi bazen gec kalcz die oeynirle domateske gecistiriyorum

Kızlar nasılsınız bayadır giremiyordum. Nasıl gidiyor sizlerin hamilelik yaklaştıkça korku basmaya başladı beni haftaya badana yaptircaz oğlumun odasına duvar kağıdı yaptircaz sizce nasil duvar kagidi tulunu falan begendim siparis vermek kaldi badanadan sonra kismetse oda artik sizce gecmi kaldim bu hazirliklar icin etrafimdakiler erkenden yapma ugursuzluk dedi hep bende hem havalar acsin diye bekledim badana icin sizce gecmi kaldim.. ?

Bnd
e çok güEl ürünleri.güle güle kullan

kızlar merhaba..uzun zamandır giremiyordum.ev taşınma telasından dolayı.bayagı döktürmüşsünüz takip edemiyorum.

Sagol canim. Bende oyle dusunuyorum bu kadar da tesaduf olmaz artik:) arkadasima da kolay gelsin diyorum:):)

Canim burda kadinlar tabiki gurur duyuyor yaptiklari herseyle. Ozellikle cocuklariyla. Birde o kadar normal birsey ki cocuk sagibi olmak yada hamile olmak, kimsenin oyle ayyy sen hamilesin kirilacak vazosun muamelesi yok:) gayet dogal bir surec olarak algilaniyor. O yuzden de hamilelikler daha sorunsuz ve paranoyasiz geciyor. Iki ulkede de hamilelik yasayinca farki cok net gordum tabiki. Birde cocuk yetistirme tarzlari cok farkli. Minicik bir yasindaki cocuklara bile bagimsizlik ve kendine guven asilanmaya basliyor ki ileride kendi ayaklari uzerinde dursun zorlanmasin. Bu arada yanlis anlasilmasin aile baglati cok cok kuvvetli. Bizde sozde aile baglari cok kuvvetli her bayram acaba nerede ne tatil yapsam diye kaciyor herkes burada bayramlarda mumkun degil herkes istinasiz ailesiyle bulusuyor. Firsattan istifade tatil yapalim filan diye bir kavram yok. Sik sik gorusuyorlar aileleriyle. Surekli tum sulale toplaniyor etkinlikler yapiyorlar . Biz bayram zamanlari bayagi yalniz hissediyoruz kendimizi. Herkes ailesiyle. Ama ayni zamanda herkes cekirdek aile olarak kendi ayaklari uzerinde hep kimseye bel baglamiyorlar. Burada da benim begenmedigim birsuru sey var kultur olarak ama begendigim yonleri de yok degil. Dedigin gibi hayirli evlat yetistirelim de gerisi kim ne dusunmus nasil bakmis ne ima etmis zaten bos. Sende yolda gerine gerine gururla yuru lutfen. Keske bende daha genc olsaydim surekli tayin ulke degistirme zimbirtilarimiz olmasaydi da 3. Yapabilseydim. Bakarsin yaparim:):) ben seninle gurur duyuyorum arkadasim!!!!

Canm bende oglsmn poposu sanyrdm ama kaslma galiba bilemyrm ki tam olrak :) paylas bakalm cnm bende alamadm henuz bana fikir olsn :)

Tabiki farklı kültür bize uymayan beğenmediğin yanları olucak.
Çok teşekkür ederim inan o çocuklar benim gurur kaynağım kimin me dediği umrumda olsa şimdi 3. Ye hamile kalmazdım :) teşekkür ederim arkadaşım mutlu oldum inan

geçmiş olsun canım . benim kızımda bir haftadır gripli, hava soğuk sıcak çarpıyor ,, eşinde sağlıkla tez zamanda döner inşallah ..
herkesin yaşadığı kendine zordur canım ,, herkes aynı iradede aynı güçde değil malesef , boşver he he de geç .. gurbet sonuçta zor ,

İyi akşamlar kızlar
Bugun işyerinde masamdan kalkarken kalkamadım 3-4defa ayaga kalmaya çalıştıgımda insnılmaz bir baskı ve bebek aşırı sert yukarda toplantıı 3den beri böyle bide baskı oluştukça alt tarafımda yanma oluyo enfeksiyon böylemi oluyor

Canm ne guzel yazmssn annelerle gurur duyulur ne guzel ki 3 tane cocuk buyutck her babayigidin harcı değildir.

Canım bi görün istersen doktora

yabancıların çocuk yetiştirme tarzları gerçekten çok güzel. türkiyede yeni doğum yapan her kadına yapamaz, bilemez, çocuk yetiştirmek kolay mı gibi yaklaşıyor herkes. halbuki iç güdülerimiz bizi yönlendiriyor zaten. mesela ben çocuğuma kendime göre eğitim vermek istiycem ama kayınvalidem ben işteyken başka türlü bakacak belkide benim hiç istemediğim bir alışkanlık kazandıracak. yurt dışında doğum izinleri 2 yıl falan oluyor ne güzel. burda nerde doğumdan sonra 3 ay daha emzirirken bırakıp çalışmak zorunda kalıyorsun

Canım bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama wc ye gidince yanma hissi oluyor. Bebekte toplanma baskı falan hissetmedim ben. Sen bir dr Una danışabilrisin

Kızlar göğüs kalkanı ile göğüs koruyucusu arasındaki fark nedir ??
canım göğüs koruyuucusu sadece bebeğin emmesi için yani memeye takıyosun göğsün yara olduysa ya da göğüs ucun küçükse bebek alamıyosa yardımcı oluyo.Kalkan biraz daha işlevli 3 parçası var en alttaki biraz koryucuya benziyo silikon ama ucu açıkta kalıyo tamamen üstüne takmaya bi kalkan var delikli hava alan göğüs yarlarının iyileşmesini sağlıyomuş hem hava alıyo hem temas etmiyo hiçbiyere göğüsucu.bi de tamamen kapalı bi ucu var o da süt biriksin taşmasın diye uyurken ya da bebek bi göğsü emerken diğerinden akabiliyomuş

Sen aldın dimi canım? Hangi marka aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…