2015 Temmuz Anneleri

Güzel canım hepsi kullanışlıda yetmez mi bu kadar . Bu arada iyi günlerde kullan

Kızlarrrrr bebek bakım çantası ne aldınız? Yengem bana sağolsun sırt çantası almış ama bşrde sanırım kodan takmalık lazım şöyle haphafif güzel ne aldınız söyleyin lütfen âlim artık çıksın aradan dert olsu bana

Bence hepsi çok güzel ve kullanışlı görünüyor canım güle gülekullan inşşşş

Güzel canım hepsi kullanışlıda yetmez mi bu kadar . Bu arada iyi günlerde kullan

Valla canım hiç bilmiyorum ki sezaryen olursa hastanede 2-3 gün kalıosun heralde. Kanama da oluyomuş. Batarsa falan diye yedek alıyım diyorum.Normal doğum olursa yeterli olur aslında . Bunları giymek yerine askılı body-şort en güzeli evde :))

Canım marksı tam bilmiyorum bakıp yazarım ama eminönünde hemen hemen tüm çamaşırcılarda var tabi biraz iç gösteriyor sezeryan olacağı içşn sürekli yatıcam . Bununda yumuşak güzel penyesi 50 tl olan bu

Ayyy bayildimmm hepsineeee
Bende istiyorummmmmm
Sondaki sabahlikta super. Guzel gunlere canim, baska almasanda olur

Rabbim bebeğinizin ve sizin yardımcınız olsun. Dualarım sizinle inşallah kısa zamanda toparlanır minik yavru yuvanızda sağlıkla mutlulukla büyütürsünz inşallah mübarek günlerde Rabbim güç versn yavrunuza ve size..

Bencede en güzeli onlarda işte neyse :) benim sezeryan olucak ben bir takım daha alıyım o zaman yav sen bunları mağazadan aldın dimi şnternetten değil

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir kuzucuğun biran önce

Yarın gidicem ben inş çok beğendim seninkini aynısını bulursam alıcam. Güle güle kullan tekrar

Bencede en güzeli onlarda işte neyse :) benim sezeryan olucak ben bir takım daha alıyım o zaman yav sen bunları mağazadan aldın dimi şnternetten değil

Yok canım relax modedan aldım hepsini.Aslında bitek en üstteki lohusa pijaması. Diğerleri normal pijama gecelik takımıydı. Önleri düğmeli diye bi beden büyüklerini aldım lohusa olarak giymeye karar verdim

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?

Aynen bende kestiremiyorum sıcaklarda napıcam bilemiyorum

Petitto naber nasılsın . Odayı ne yaptın tamamladın mı ben kararsızım perdeleri uçuk pembe yaptırıyorum avize halıda o tonlarda pembe olucak e birde duvar kağıdı öyle olursa çok boğar diye düşündüm beyaz simli felan duvar kağıdı bulursam öyle yaptırıcam senin nasıl oldu duvarlar pembeydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…