- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.061
Güzel canım hepsi kullanışlıda yetmez mi bu kadar . Bu arada iyi günlerde kullanKızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
çok güzelmiş güle güle kullan canım
Bence hepsi çok güzel ve kullanışlı görünüyor canım güle gülekullan inşşşşKızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
Güzel canım hepsi kullanışlıda yetmez mi bu kadar . Bu arada iyi günlerde kullan
Canım marksı tam bilmiyorum bakıp yazarım ama eminönünde hemen hemen tüm çamaşırcılarda var tabi biraz iç gösteriyor sezeryan olacağı içşn sürekli yatıcam . Bununda yumuşak güzel penyesi 50 tl olan bucanım bu geceliğinin markası ne ben de böyle bişey arıyorum. bir de ne kadara almıştın bunu 50 tl olan bu değil sanırım. bir de giyince iç çamaşırını gösteriyo mu ince mi yani? ben bi tane çok beğenmiştim ama penyesi çok yumuşak olmasına karşın i çamaşırımı gösterdi alamadım
Bence hepsi çok güzel ve kullanışlı görünüyor canım güle gülekullan inşşşş
Ayyy bayildimmm hepsineeeeKızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Bencede en güzeli onlarda işte neyse :) benim sezeryan olucak ben bir takım daha alıyım o zaman yav sen bunları mağazadan aldın dimi şnternetten değilValla canım hiç bilmiyorum ki sezaryen olursa hastanede 2-3 gün kalıosun heralde. Kanama da oluyomuş. Batarsa falan diye yedek alıyım diyorum.Normal doğum olursa yeterli olur aslında . Bunları giymek yerine askılı body-şort en güzeli evde :))
Sorma canım aynen ben öyleyim sanki heran tuvaletim varmışta kasıklarımı ağrıtıyor gibiSelam kızlar sabah yatakta dönerken de şimdi yürürken de kasıklarım çok ağrıyor niye ki
Ayyy bayildimmm hepsineeee
Bende istiyorummmmmm
Sondaki sabahlikta super. Guzel gunlere canim, baska almasanda olur
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir kuzucuğun biran önceKüçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
Yarın gidicem ben inş çok beğendim seninkini aynısını bulursam alıcam. Güle güle kullan tekrarCanım marksı tam bilmiyorum bakıp yazarım ama eminönünde hemen hemen tüm çamaşırcılarda var tabi biraz iç gösteriyor sezeryan olacağı içşn sürekli yatıcam . Bununda yumuşak güzel penyesi 50 tl olan bu
Bencede en güzeli onlarda işte neyse :) benim sezeryan olucak ben bir takım daha alıyım o zaman yav sen bunları mağazadan aldın dimi şnternetten değil
Tatlım eminönünden aldım gecelik Hemen hemen tüm çamaşırcılarda var 50 lira markası çok bilindik değil ama bakar yazarım pijama ve sabahlık barina diye bir marka 180 3 lü takımCok guzelmis rabbim mutlu gunlerde kullandirsin ins
Markası nedir nereden aldın acaba..Ben de bakayım
He he sağol itimadın içinteşekkür ederim canım valla tecrübeli anne kullanışlı diosa iş bitmiştir benim için
Sağol tatlım çok rahat bulursun sabahlıkları felan da vardı düğmelerini görünce az dedim açılmaz bu meğerse iç kısımlarında gizle bölmeleri varmış emzirmek için :)Yarın gidicem ben inş çok beğendim seninkini aynısını bulursam alıcam. Güle güle kullan tekrar
Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?