2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
Yok ben dr öyle şeyler hatta dedikleri zaman inadına yapmak istiyorum kesin konuşmaları delirtiyor beni
İlkinde de bunda da kestirdim bismillah deyip ne olacakmış ki kestirince
Hep kız dediler yok bıçak makas koymalar vs falan erkek oldu..bunda da aynısı oldu..hiç inanmam..

Sağol tatlım çok rahat bulursun sabahlıkları felan da vardı düğmelerini görünce az dedim açılmaz bu meğerse iç kısımlarında gizle bölmeleri varmış emzirmek için :)
Aaaaa o modelden almamben ya benim var moralini bozmayım ama kullanışlı değil altta pilenin içinde Göğüs çıksın diye Açıklık bırakmışlar seninkide öyle mi? Benim göğüslerim çok küçük belki ondan rahat edemedim. Delikten çıkarmak için yukarı biraz çekiyordum geceliği bu sefer çocuğun yüzüne yığılıyordu gecelik.

Yok canım relax modedan aldım hepsini.Aslında bitek en üstteki lohusa pijaması. Diğerleri normal pijama gecelik takımıydı. Önleri düğmeli diye bi beden büyüklerini aldım lohusa olarak giymeye karar verdim
Yok gerçekten hepsi güzel sen dün diyince annem olmaz felan bende dedim herhalde çok kötü kullanışsız basit pijama takımları ama hiçde öyle değil ben bir göz gezdiriyim o zaman :) belki alırım bende ama gecelik yoktu sanki sen 1 tane gecelik alırsın o zaman

Tam öyle anlattığın gibi mi bilmiyorum alırken ilk bakmıştım . Fotosunu çekip paylaşırım inşallah öyle kullanışsız değildir ama öyleyse yapıcak birşey yok

Ben de sevemedim bi türlü üstteki gibi modelleri ama seninki de cok ciciymiss
Hepsi çok cici ya içim açıldı inan
Kız annesi misin merak ettim
Ben erkek annesiyim ama neyse ne alacağım beğenirsiniz pembeli pijama vs

He he sağol itimadın için
Ama tecrübeli ann ne kendine ne oğluna daha bi don almadı

Canım 3. Olunca sende onun rahatlığı vardır :))Kendine kızlarda aldıklarını giyersin zaten. Oğluşa da al artık bişeyler senin haftada pek kalmamışş kiii

Canım annelere pek bakmamak lazım heralde ,onlar biraz daha süslüsü olsun istiyor :)) Eminim doğuma 2 takım daha alır getirir o beğendiklerinden en alttaki 2 foto gecelikle sabahlık takımı canım.bi tek gecelik olarak onu aldım.bitane daha alırım heralde rahat oluomuş çünkü hastanede.

Ben de sevemedim bi türlü üstteki gibi modelleri ama seninki de cok ciciymiss
Hepsi çok cici ya içim açıldı inan
Kız annesi misin merak ettim
Ben erkek annesiyim ama neyse ne alacağım beğenirsiniz pembeli pijama vs

Çok teşekkürler canım evet kız annesi olucam inşallah :)) inan mavili de çok güzel şeyler vardı. Benim gözüm de onlarda kaldıı

Kuaforun kesmemesine koptum.

Benimde esim batil inanc duymuyim git kestir diyo ama ben hala kestrmedim
aynen öyle ev sahıbm gitmş demş gizemde sacını kestrck yok demş gelmsn kesmem dedm dli mi ne ona ne olyr :) eşimde dio o salak kuaföre gitme birdaha :)

Sagol canim gittikce halsizlesiyorum bu kez cok kotu oldum durup durup agliyorum kimsem yok gurbet ellerde diye
Seni çok iyi anlıyorum..Ben de biraz daha uzağa taşındım 2 ay önce kimse yok buralarda tanıdığım her istediğinde gidemmiyorsun kapımı çalan yok..
Bugünler de gececek aç bi film izle sevdiğin bi dizi falan ancak yatarken bu yapılır napalım
Nerede oturuyorsun gurbet derken

kızlar ben ölücem bu hemoroidden ya, totoya sürmediğim yağ kalmadı, doktorum genel cerraha git diyor genel cerrah doktoruna sormadan kullanma diyor. kafayı yiyicem

Amin canın

[QUOTgünlük sem, post: 40623445, member: 672970"]Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina
27+4deydik daha şuan solunum cihazina bagli ama Dr az da olsa şuankendi de nefes aalmasi var ama yeterli değil dedi[/QUOTE]
O da olacak sakin korkma kendi nefeste alacak benim kuzenim 27 de doğum yaptı 80 gr doğdu bebeği şimdi kocaman kız inan onlar çok güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…