2015 Temmuz Anneleri

Canım bu bebek çamtası banada dert oldu inan. Bi türlü beğenip alamadım strese giriyorum sürekli. Sırt çantam bar bitane ama o da bildiğin okul çantası kıvamında Normal geniş günlük bi çanta mı alsam diyorum. Gerçi onların da içinde bölmeleri olmuo ama daha rahat kullanırmışım gibi gelio.

Ben de sevemedim bi türlü üstteki gibi modelleri ama seninki de cok ciciymiss
Hepsi çok cici ya içim açıldı inan
Kız annesi misin merak ettim
Ben erkek annesiyim ama neyse ne alacağım beğenirsiniz pembeli pijama vs
Beğenirsiniz değil de begenirsem olacakti o
Sağol tlf beni duzelttigin icin

Kaç kilo yada gr doğdu

cnm bende o siteden baktm ama gecelk takımı kısa değil mi ya yani orda bayağı kısa dryr

bu çanta içi düzenleyıcılerden alsak olmaz mı acaba ?

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
aynen canım ben de kestirmiyorum kestirmiycem de :)

Canim gecmis olsun. Dikkat et kendine cok. Rapor alsan gitmesen ise?

iş yerinde uzandım filan atlattım canım. şimdi yerime birini yetiştirmem için yanıma yeni hemşire verdiler. onu ne kadar hızlı yetiştirirsem sonraki toplu süt izni ücretsiz izin olayı ihtimalim artacak. o yüzden sabrediyorum. burayada giremiyorum. sizleri takip edemiyorum hep kızal birlikteyiz ve çok ama çok yoğunlaştım. özledim sizlerle konuşmayı

allah yavrunu korusun canım sapasağlam olsun bebeğin dualarım seninle

Öuk
vu çantalar çok kullanılıyor canım ıslak mendillik, bşberonluk bol cep sapları falanda ona göre yapılıyor ya diğer çantaların ucuz olanları hemen sapları kopuyor, sağlamlarada çok ağır oluyor eşyası ıvırı zıvırı okşadılar varda canlı görsem

aynen öyle ev sahıbm gitmş demş gizemde sacını kestrck yok demş gelmsn kesmem dedm dli mi ne ona ne olyr :) eşimde dio o salak kuaföre gitme birdaha :)

ben de öyle bir kuaför duymuştum. hamile birinin saçını kesmemiş. saçını kestiğim hamileler düşük yaptı ben kesmem demiş. belki tesadüftür ama onun da başına geldiyse ondan öyle demiştir.

canm nasl oldun iyimsn yok bir sorun dimi yoğnlk dışında ağrı sızı falan ?

Canım aslında kaliteli günlük spor bi çanta alıp Gizemin dediği gibi çanta düzenleyici koysak olur belki. Lacoste un güzel spor büyük çantaları var ben bi onlara bakıcam.

cnm bende o siteden baktm ama gecelk takımı kısa değil mi ya yani orda bayağı kısa dryr

bu çanta içi düzenleyıcılerden alsak olmaz mı acaba ?

Canım bu düzenleyici fikri hiç aklıma gelmemişti , iyi fikir aslında Gecelik sitedeki fotoğrafta kısa durmuş normalde dizde duruyor :))

Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol var en cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(

Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol var en cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(

Geçmiş olsun canım. Yalnızlık çok zor gerçekten özellikle bu zamanlarda. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…