- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.101
Kızlarrrrr bebek bakım çantası ne aldınız? Yengem bana sağolsun sırt çantası almış ama bşrde sanırım kodan takmalık lazım şöyle haphafif güzel ne aldınız söyleyin lütfen âlim artık çıksın aradan dert olsu bana
Beğenirsiniz değil de begenirsem olacakti oBen de sevemedim bi türlü üstteki gibi modelleri ama seninki de cok ciciymiss
Hepsi çok cici ya içim açıldı inan
Kız annesi misin merak ettim
Ben erkek annesiyim ama neyse ne alacağım beğenirsiniz pembeli pijama vs
Kaç kilo yada gr doğduAllah razi olsun canim. İnan hastane seçme sansim bile olmadi direk yeni doğana kabul eden bir hastaneye gittim ve gider gitmez doğum basladi Özel avrupa safak hastanesinde doğum yaptim Dr nobetciydi şuan anlayamayiz yorgunluk ve stres tetiklemiş gözüküyor dedi biraz da benim ihmalim sanirim ilk agrilari hissttigimde Dr gitseydim boyle olmayabilir di. yeni ddoğan Dr ve hemsiresi çok bilgili sürekli sorularimiza cevap veriyorlar hatta elini tutmama izin verdiler ilk gün. İnşallahhherşey yoluna girer bebegim i saglikla ayipsiz kusursuz kucagima almayi nasip eder sizlerde zamanında saglikla alirsiniz inşallah
cnm bende o siteden baktm ama gecelk takımı kısa değil mi ya yani orda bayağı kısa dryrKızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
bizde bekledk ama olmadı :))evet öyle oldu bunun arkasındanda kar yağarsa hiç şaşırmam
bu çanta içi düzenleyıcılerden alsak olmaz mı acaba ?Canım bu bebek çamtası banada dert oldu inan. Bi türlü beğenip alamadım strese giriyorum sürekli. Sırt çantam bar bitane ama o da bildiğin okul çantası kıvamındaNormal geniş günlük bi çanta mı alsam diyorum. Gerçi onların da içinde bölmeleri olmuo ama daha rahat kullanırmışım gibi gelio.
aynen canım ben de kestirmiyorum kestirmiycem de :)Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
Canim gecmis olsun. Dikkat et kendine cok. Rapor alsan gitmesen ise?
allah yavrunu korusun canım sapasağlam olsun bebeğin dualarım seninleİyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Kızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
valla hepsi çok güzel canım çok sevindimKızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artııııııkEki Görüntüle 1504229 Eki Görüntüle 1504230 Eki Görüntüle 1504231 Eki Görüntüle 1504232
vu çantalar çok kullanılıyor canım ıslak mendillik, bşberonluk bol cep sapları falanda ona göre yapılıyor ya diğer çantaların ucuz olanları hemen sapları kopuyor, sağlamlarada çok ağır oluyor eşyası ıvırı zıvırı okşadılar varda canlı görsemCanım bu bebek çamtası banada dert oldu inan. Bi türlü beğenip alamadım strese giriyorum sürekli. Sırt çantam bar bitane ama o da bildiğin okul çantası kıvamındaNormal geniş günlük bi çanta mı alsam diyorum. Gerçi onların da içinde bölmeleri olmuo ama daha rahat kullanırmışım gibi gelio.
aynen öyle ev sahıbm gitmş demş gizemde sacını kestrck yok demş gelmsn kesmem dedm dli mi ne ona ne olyr :) eşimde dio o salak kuaföre gitme birdaha :)
canm nasl oldun iyimsn yok bir sorun dimi yoğnlk dışında ağrı sızı falan ?iş yerinde uzandım filan atlattım canım. şimdi yerime birini yetiştirmem için yanıma yeni hemşire verdiler. onu ne kadar hızlı yetiştirirsem sonraki toplu süt izni ücretsiz izin olayı ihtimalim artacak. o yüzden sabrediyorum. burayada giremiyorum. sizleri takip edemiyorum hep kızal birlikteyiz ve çok ama çok yoğunlaştım. özledim sizlerle konuşmayı
Öuk
vu çantalar çok kullanılıyor canım ıslak mendillik, bşberonluk bol cep sapları falanda ona göre yapılıyor ya diğer çantaların ucuz olanları hemen sapları kopuyor, sağlamlarada çok ağır oluyor eşyası ıvırı zıvırı okşadılar varda canlı görsem
cnm bende o siteden baktm ama gecelk takımı kısa değil mi ya yani orda bayağı kısa dryr
bu çanta içi düzenleyıcılerden alsak olmaz mı acaba ?
Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol varSeni çok iyi anlıyorum..Ben de biraz daha uzağa taşındım 2 ay önce kimse yok buralarda tanıdığım her istediğinde gidemmiyorsun kapımı çalan yok..
Bugünler de gececek aç bi film izle sevdiğin bi dizi falan ancak yatarken bu yapılır napalım
Nerede oturuyorsun gurbet derken
Gebeligin son uc ayi beni duygusala baglatticanm duygusala bağldn bide yani. az sakin ol cnm geccek inş üzme kendını bide üsütne
Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol varen cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(
Amin canim sagol Allah senin de yardimcin olsun okudum yazdiklarini dikkat et kendineGeçmiş olsun canım. Yalnızlık çok zor gerçekten özellikle bu zamanlarda. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?