2015 Temmuz Anneleri

anldm canm demek ki manken boyundan öyle durmş :) bende düzenleyıcı düşündm birtane çok şık büyük çantam var ama gözleri pek yok içinde öyle düzenleşycşyle olblr belki dedğin gibi güzel spor çantalarda alablrz

Kalabilen icin cok iyi:) burada da sezeryande 5 gece kaliniyor ama ben iki gece kaldiktan sonra imza verip cikacagim
Mecbur. Kizim bizimle kalacak hastane koselerinde bakalim nasil olacak:) videoya cekip film yapmak lazim:):)

Allahim insallah hepimizin bebekleri vakitlice gelsin zamanini beklesin.

kızlar erken doğm yapan arkdşn bebeği ameliyata girmş bugn kalbındeki delik için arkdş facede yazdıgı paylaşımı kopyalym size

Kızlar miniğim çıktı başarılı geçmiş iyi ki yapmışız dediler büyükmüş delik çünkü,doktoru inşallah kendini toplıcak dedi yoğun bir bakım yapılacakmış yavaş yavaş kilo almaya ve toplamaya başlıcak dediler inşallah öyle olur,benimde sinirlerim boşaldı ameliyattan cıkarken yanımdan geçti deli gibi ağlamaya başladım ama şimdi iyiyim şükür içindeyim yavrum toparlasın inşallah artık yavrum benim

Allah yardımcısı olsun inşallah şifa versin Ya Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştur evlatlarımıza zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

iyiyim cnm ben şükür. öyle yap cnm evde dinlen hemen bari allah kolaylk versn sana inş.

Amin canim hepimize inşallah

Minoset mi icsem ki parolu icmiyim mi

Canım ikisininde etkileri aynı. Ben hangisi varsa onu içiyorum ihtiyaç halinde

Kıyamam kuZuya. Biran evvel eve çıkacak duruma gelir inşallah

Gizem facedeki grubun adı ne ben bilmiyorum.

Havaların ısınmasını bekliyoruz bizde yaptıracağız geç değil bence çünkü güzel havalandırmak lazım havalar böyleyken birşey yapamıyoruz bizde
Allah yardımcınız olsun bir an önce toparlasın inşallah
Minoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
Bana da doktorum ağrın olursa parol iç demişti en hafif ilaç oymuş ağrı kesici olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…