- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.121
bilmyrm ki cnm belkideben de öyle bir kuaför duymuştum. hamile birinin saçını kesmemiş. saçını kestiğim hamileler düşük yaptı ben kesmem demiş. belki tesadüftür ama onun da başına geldiyse ondan öyle demiştir.
anldm canm demek ki manken boyundan öyle durmş :) bende düzenleyıcı düşündm birtane çok şık büyük çantam var ama gözleri pek yok içinde öyle düzenleşycşyle olblr belki dedğin gibi güzel spor çantalarda alablrzCanım aslında kaliteli günlük spor bi çanta alıp Gizemin dediği gibi çanta düzenleyici koysak olur belki. Lacoste un güzel spor büyük çantaları var ben bi onlara bakıcam.
Canım bu düzenleyici fikri hiç aklıma gelmemişti , iyi fikir aslındaGecelik sitedeki fotoğrafta kısa durmuş normalde dizde duruyor :))
canm nasl oldun iyimsn yok bir sorun dimi yoğnlk dışında ağrı sızı falan ?
Amin canim sagol Allah senin de yardimcin olsun okudum yazdiklarini dikkat et kendine
cnm benmde olyr bazen öyle duygusallk üzme kendınıGebeligin son uc ayi beni duygusala baglatti
Kalabilen icin cok iyi:) burada da sezeryande 5 gece kaliniyor ama ben iki gece kaldiktan sonra imza verip cikacagimIyi yapmışın bebişine almışın gene ne güzel. Enaaaa ne kadar uzun tutuyorlarmış. Ben gece kalmamıştım bile son doğumda sabah doğurdum akşam 11 de çıkmıştım. Bi yandan iyiymiş 3 günde toparlar insan. Sezeryanlı için çok çok iyi 1 haftada kendine gelir bakım olur.
cnm bana minoset vermşti doktorm hem agrı kesıcı hem ateş düşürücüKizlar parol icsem olur mu en son 4.ayimizda icmistik
iyiyim cnm ben şükür. öyle yap cnm evde dinlen hemen bari allah kolaylk versn sana inş.Daha iyiyim canım. Buradaki yoğunluğu evde daha akendinimi yorarak dengelemeye çalışıyorum. Sen nasılsın
Teşekkür ederim canım.
Allahim insallah hepimizin bebekleri vakitlice gelsin zamanini beklesin.herkes karın sertliğinden bahsetmiş , bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor ,, hareket ettikçe hissediyoruz , karın sertliği dinlendiğinde geçiyorsa ağrın sancın yoksa ve en önemlisi bebeğin hareketliyse normal harekettir. birde uzun süre sıcak suyla banyo yapmayın , benim erken doğum riskimde olunca , banyonun kapısı kapalı olmayacak , banyoda buhar olmayacak , su ılık olacak , ayakta 5 dk dökünüp çıkacaksın demişlerdi kızımda, bundada öyleyim ,,
Minoset mi icsem ki parolu icmiyim micnm bana minoset vermşti doktorm hem agrı kesıcı hem ateş düşürücü
Parol ağrı kesiciler arasında en hafifiymiş çocuklara da ondan veriliyormuş,bana da yazmıştı doktor ağrın olursa diyeMinoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
cnm bana verdi doktorum migrenm var bide bir ara grip olmştm içeblrsn demşti içtimde bişey olmadı ama doktorunu arayablyrsn bir arayıp sor istersen yinedeMinoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
canım doktorum bana parol dedi hemde her gittiğim bence onu iç bende baya hastayım ateş düşürücü özelliği var ateşim normal diye sinmedi içime içmedimMinoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
Cnm çok fazla ağrın yoksa yinede ilaç kullanma derim benMinoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
Allah yardımcısı olsun inşallah şifa versin Ya Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştur evlatlarımıza zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsunkızlar erken doğm yapan arkdşn bebeği ameliyata girmş bugn kalbındeki delik için arkdş facede yazdıgı paylaşımı kopyalym size
Kızlar miniğim çıktı başarılı geçmiş iyi ki yapmışız dediler büyükmüş delik çünkü,doktoru inşallah kendini toplıcak dedi yoğun bir bakım yapılacakmış yavaş yavaş kilo almaya ve toplamaya başlıcak dediler inşallah öyle olur,benimde sinirlerim boşaldı ameliyattan cıkarken yanımdan geçti deli gibi ağlamaya başladım ama şimdi iyiyim şükür içindeyim yavrum toparlasın inşallah artık yavrum benim
iyiyim cnm ben şükür. öyle yap cnm evde dinlen hemen bari allah kolaylk versn sana inş.
Minoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
kızlar erken doğm yapan arkdşn bebeği ameliyata girmş bugn kalbındeki delik için arkdş facede yazdıgı paylaşımı kopyalym size
Kızlar miniğim çıktı başarılı geçmiş iyi ki yapmışız dediler büyükmüş delik çünkü,doktoru inşallah kendini toplıcak dedi yoğun bir bakım yapılacakmış yavaş yavaş kilo almaya ve toplamaya başlıcak dediler inşallah öyle olur,benimde sinirlerim boşaldı ameliyattan cıkarken yanımdan geçti deli gibi ağlamaya başladım ama şimdi iyiyim şükür içindeyim yavrum toparlasın inşallah artık yavrum benim
kızlar erken doğm yapan arkdşn bebeği ameliyata girmş bugn kalbındeki delik için arkdş facede yazdıgı paylaşımı kopyalym size
Havaların ısınmasını bekliyoruz bizde yaptıracağız geç değil bence çünkü güzel havalandırmak lazım havalar böyleyken birşey yapamıyoruz bizdeKızlar nasılsınız bayadır giremiyordum. Nasıl gidiyor sizlerin hamilelik yaklaştıkça korku basmaya başladı beni haftaya badana yaptircaz oğlumun odasına duvar kağıdı yaptircaz sizce nasil duvar kagidi tulunu falan begendim siparis vermek kaldi badanadan sonra kismetse oda artik sizce gecmi kaldim bu hazirliklar icin etrafimdakiler erkenden yapma ugursuzluk dedi hep bende hem havalar acsin diye bekledim badana icin sizce gecmi kaldim.. ?Eki Görüntüle 1503699
Allah yardımcınız olsun bir an önce toparlasın inşallahDualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bana da doktorum ağrın olursa parol iç demişti en hafif ilaç oymuş ağrı kesici olarakMinoset mi icsem ki parolu icmiyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?