2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar nasıl gidiyor? Bugun miniğimizi görmeye gittik. Haftasına gore kilosu biraz fazla çıktı (1435gr) fakat şükür doktorumuz sağlıklı dedi. Benim gibi böyle bebişi haftasından önde giden var mi acaba?

Canım bende önde gidiyorum, ama dr bunu anne babanın genetik yapısına bağladı.. Sakıncalı bir durum yok dedi bize..

anaaa benm kuzum çok mu zayf ya ozmn 1148di en son

Canım bende önde gidiyorum, ama dr bunu anne babanın genetik yapısına bağladı.. Sakıncalı bir durum yok dedi bize..

Aydinlattigin icin sağol canım. Eğer genetik yapıya bağlıysa sezaryen olmak zorunda kalacağım galiba çünkü maşallah eşimde bende 4 kilo üzerinde doğmuşuz

kızlar ben ölücem bu hemoroidden ya, totoya sürmediğim yağ kalmadı, doktorum genel cerraha git diyor genel cerrah doktoruna sormadan kullanma diyor. kafayı yiyicem
canım geçmiş olsun bende de var. hiç bişey kullanmadım. yediklerime dikkat ediyorum. acı baharatlı ve kabız yapcak şeylerden uzak duruyorum. çok şükür şimdilik sıkıntı yok.

canım doktorum bana parol dedi hemde her gittiğim bence onu iç bende baya hastayım ateş düşürücü özelliği var ateşim normal diye sinmedi içime içmedim
Oksurdukce cigerlerim kasiklarim agriyor atesimi de olctum 36.7 cikti ama yine de ictim bir tane ,sana da gecmis olsun iyileselim bian once insallah

Aydinlattigin icin sağol canım. Eğer genetik yapıya bağlıysa sezaryen olmak zorunda kalacağım galiba çünkü maşallah eşimde bende 4 kilo üzerinde doğmuşuz
Canım ben üç buçuk civarıymışım ama eşim kiloluymuş çok zor doğmuş.. zaten şuanda da ikimizin de boyumuz ve kilomuz ortalamanın üzerinde.. ben de normal istiyorum ama dört kilo falan olursa bebiş ben de sezaryena yönlenirim sanırım.. dr. her gittiğimiz de tosun geliyor diye bizimle dalga geçiyor neyse sağlıkla doğsunlarda sezaryen yada normal hepsi kabulümuz..

yaa benm doktorm bide decaviti kesti düşük kilosu gibi ya
Canım kilosu düşük olsa ve riskli görse dr un söylerdi bence, çünkü benim kardeşime dr. u direkt bu bebeğin kilosu düşük bol bol et falan ye demişti.. sen evham yapma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…