- 15 Temmuz 2013
- 48
- 21
- 98
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.161
yaa benm doktorm bide decaviti kesti düşük kilosu gibi ya
öyle demedi ama yedklrmıze dıkkat edyrz dediCanım kilosu düşük olsa ve riskli görse dr un söylerdi bence, çünkü benim kardeşime dr. u direkt bu bebeğin kilosu düşük bol bol et falan ye demişti.. sen evham yapma bence..
öyle cnm ben öyle yapyrmTakip etmek açısından iyidir ama dimii
yaa öylede vicdan yapyrm beslenmyr dieBenimde doktorum kan ilacının yanina ek olarak balık yağı hapı verdi, vitamini kesti. Herhangi bir şey olsa zaten doktor söylerdi canım merak etme. Bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah.
anaaa benm kuzum çok mu zayf ya ozmn 1148di en son
cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kıCanım kendine sıkıntı yapma bak alttaki kısımda 28. Haftada kiloyu 1050 diyor. Seninki 100 gr fazla bile ona göre :)) bir de her doktorun cihazı farklı ölçüyor. Belki başla bi doktora gitsen daha düşük veya yüksek çıkıcak. bebiş iyi diyorsa doktorun iyidir annesi :))
Canım keçiboynuzu pekmezi, süt ürünleri ve sebzelerin bebeğe çok faydasi olduğunu kilo aldirdigini söylemişti doktorum. Çok abartmamak kaydıyla her gün 2 kaşık pekmez yememi özellikle söylemişti doktorum. Ama tabii gebelik sekerin varmidir bilmiyorumyaa öylede vicdan yapyrm beslenmyr diene yapmam lazm ki ya
Canım onu her doktor diyor merak etme.. benimki de her gitmemde diyor yani.. ama proteinin bebeğe en çok yarayan besin olduğunu söylemişti.. ben sabah yumurta kesin yemeye çalışıyorum ve en az bir öğünüm de kırmızı et oluyor.. için rahat etsin istiyorsan bunlara dikkat edebilirsin..cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kı
cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kı
cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kı
Olmaz herhalde canim. Zaten bir iki kasik bal koyuyorsun sogan suyuyla birlesiyor bayagi bir su cikiyor. Hepsini bir kere de icemezsin zaten yani bir kerede ancak o balin 4'te biri gelir sana:)canım sağol deneyecem bunu akşam gebelik şekerim çıktı ama bi kaşık baldan bişey olmaz sanırım dimi
Canim merak etme bebek dogdugunda o ilk gelen , kolostrum deniyor bu arada, bir kac gun gelmeye devamGünaydın kızlar.. bugün bir halsizim bir üşengecim anlatamamişe zor geldim valla, yerimden kalkasım yok da allahtan yarın tatil.. bu üçüncü trimester a ben baya yorgun bir giriş yaptım sanırım..Tabii aldığım kilolarında etkisi büyük.. 11 kilo aldımm..ve dur diyemiyorum hala almaya devam ediyorum, allah sonumu hayır etsin..
Benim de göğsümden arada sıvı geliyor böyle koyu kıvamlı gibi, sabah kalktığımda pijamama geçmiş oluyor, normal diye anlıyorum sizin yazdıklarınızdan ama bir de o ilk gelen koyu sıvının bebeğin bağışıklığı için iyi olduğunu okumuştum.. şimdi bu gelenler boşa gidiyor gibi üzülüyorum bazen..
şekerm yok cnm onlarıda yiym bariCanım keçiboynuzu pekmezi, süt ürünleri ve sebzelerin bebeğe çok faydasi olduğunu kilo aldirdigini söylemişti doktorum. Çok abartmamak kaydıyla her gün 2 kaşık pekmez yememi özellikle söylemişti doktorum. Ama tabii gebelik sekerin varmidir bilmiyorum
cnm yumurta yiyrm ama et konusunda aynı şeyi soylymycmCanım onu her doktor diyor merak etme.. benimki de her gitmemde diyor yani.. ama proteinin bebeğe en çok yarayan besin olduğunu söylemişti.. ben sabah yumurta kesin yemeye çalışıyorum ve en az bir öğünüm de kırmızı et oluyor.. için rahat etsin istiyorsan bunlara dikkat edebilirsin..
inş cnm özellkle sordm kilosu nasl die normal dedi çünkü birdahaki gittiğimde tekrar sorcmCanım ya arkadaşta söylemiş zaten onun bebeği iriymiş, anne babada iri olduğu için ve 4 kilonun üstü doğabilirmiş... Normali zaten 3.000 - 3.500 arası rahatça doğurabilmek için, takılma olması gerekenden küçük olsa uyarırdı doktorun... Ve bu uyarı beslenmene dikkat et olmazdı emin ol.
Benimde 1400 çıktı cumartesi günü, ama özellikle karın çevresi 1 hafta ileride dedi doktorum ve şeker & karbonhidrat yeme dedi. Şekerim 132 çıkmış olmasına rağmen... Her bebek - her gebelik farklı hikaye, karşılaştırma yapıp üzme kendini...
CanimGeceligini pijamani gordum canim cok hos, benimkine cook benziyor. Dantelli filan. Gule gule kullan.
Bende sabahlik yok yabulamadim guzel. Normalde giyen biri de degilim, almakta istemyrm bi kac gunluk icin.
o ne olyr cnm hiç öyle bişeyden haberm yok normal idrar tahlilinde çıkyr mu dedğin ?idrar tahlilinde keton falan çıktı mı canım ? benim bikere çıkmıştı dr yetersiz beslenio olabilirsin demişti. ben o zamanlar bulantıdan hiç bişey yiyemiodum. Bir de artık bebişler kilo almaya başlayacak ya ondan da uyarmak istemiş olabilir. Yoksa bebişin kilosu gayet iyi bence hiç üzülme
inşallah canım ya, en çok istediğim şey bebeğimi emzirebilmek..biz de senin kadar şanslı oluruz umarım..Canim merak etme bebek dogdugunda o ilk gelen , kolostrum deniyor bu arada, bir kac gun gelmeye devam
Ediyor . Hatta benim buzlukta kizim dogduktan sonra emzirmisim kalanlari da saklamisim bayagi bir poset vardi. Onun rengi cok koyu sari oluyor diger posetlerden hemen ayriliyordu. Simdi gelenlere izulme sevin demekki insallah sutun olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?