2015 Temmuz Anneleri

Okumak bile icimi urpertti birde bende mesela 37. Haftada erken dogum baslamis ssk raporu icin hastaneye gitmesem haberim yoktu hic. Nst de deli gibi agri cikiyor ben hicbirsey hissetmedim. 4 cm acilmam da vardi. Hatta inanmadim inlaa kendi doktoruma da gidip o da onaylayinca agri ve acilmayi ancak inandim o derece hissetmedim yani. Allah korusun simdi de olsa hissetmezsem diye korktum yaziyi okuyunca

cnm yumurta yiyrm ama et konusunda aynı şeyi soylymycm
Canım hayvansal protein yemiyorsan, bitkisel proteinlere dikkat edebilirsin, bakliyatta- badem de bile varmış protein. sen zaten boşuna kafana takıyorsun kilo konusunu bence..

kızlar doktordan geldim.o top gibi olma kasılmaymış. günde 5 ve üzeri olursa sıkıntı olabilir dedi.3-4 normal dedi.30.haftadan sonra daha da sıklaşır dedi.kasılmayla birlikte bel ağrısımolursa ara dedi. diyetimi de aldım geldim:) biraz ac kalacak gibiyim:)

Kızlar aynı durumda olanlar yazsın lütfen çünkü ciddi stres yaptım . Son 2 gndür bebeğimin hareketlerini hissediyorum hissetmesine ama çok yumusak ve az hareketler. Önceden karnımın şekli değişirdi çok sert vururdu şu 2 gündür günde 3-4 kez minik hareketleri var. Of deli olucam doktora gitmeyi düşünüyorum bir kaç saat daha bekleyip. Bu arada ayaklarını aşağıda hissediyorum hareket ettikçe kasıklarımda baskı oluyor, az hareket etmesinin sebebi ayaklarının aşağıda olması olabilir mi??

Evet dikkatli olmak lazım bu arada 2. 3. Çocuklarda doğum Süreci daha kısalıyo.

Tabi durma git canım için rahat etsin hiç bekleme. Ciddi bi farklılık yaşıyorsan bekleme

Evet canım bende arttı o kasılmalar.
Bebeğin iyimi ne kadar olmuş kilosu

Kizlar hastaneden geliyorum ....doktrum nts ye bagladi agri cikmadi ...altan muane etti bi cm aciklik var dun yoktu dedi....uc gun yaticam hastanede kontrol halinde olucam...kasilmalariniz coksa ihmal etmeyin ...bana da dua edin dinlenmeyle gecsin bu kasilmalar.. Yoksa bebeim daha cok kucuk..

dualarım sizinle canım

o ne olyr cnm hiç öyle bişeyden haberm yok normal idrar tahlilinde çıkyr mu dedğin ?

evet canım normal idrar tahlilinde çıkıyor. protein keton lökosit değerlerinin olduğu yerde. zaten ya pozitif ya negatif
çıkıyor.

Doktora ulaşmaya çalısıyor eşim şimdi. Dua edin bizim için iyi olsun yavrum. Kalbim yerinden çıkıcak çok stres oldum suan

Canım dur stres yapma. bi doktoruna görün bakalım. bu stres bebişi daha çok etkiler.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah dinlenmeyle geçer kasılmaların. şuan hastanede kontrol altında olman çok iyi bişey. Bizi de habersiz bırakma.

canım bu hafta beni çıkarablirmisin listeden.üç ayların başlamasından dolayı başka tesbihlerde aldım.o yüzden yetiştiremem.kusura bakma iki gun giremedim yeni gördüm canım

Doktora ulaşmaya çalısıyor eşim şimdi. Dua edin bizim için iyi olsun yavrum. Kalbim yerinden çıkıcak çok stres oldum suan
Canım ama böyle yaparsan bebeğinde stres olur panik yapma hemen. Git bi görün ama bak güzel haberlerle dönüceksin dönem dönem farklılıklar olur sen git görün rahatla.

Canım dinlen bol bol stres yapıp kendini yorma. Benimde ilk kızımda 1 cm Açıklık vardı 1.5 ay sonra Doğdu. Bişey olmaz inş

Ben bebeğimin hareketlerini son 2 haftadır çok kuvvetli hissediyordum pazartesi günü azalmıştı salı kontrolüm vardı doktor ayakları aşağıda dedi hala az hissediyorum ama altta hissediyorum hareket ettikçe tuveletimi getiriyor belki sizde de öyle bir durum vardır, doktora gidin içiniz rahatlasın tabi ki :)

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
canım ben varım malesefbenimde saçım okadar uzadı ki sinir olmaya başladım ama kestiremiyorum malesef

ben de bebek toplanıyo sanıyodum biyere ya demekki benimkiler de kasılma ama kaç kez oluyo hiç dikkat etmedim 4ü geçiyo mu geçmiyo mu haftaya dr.a söyliyim bari kontorlde.artık her kontrolde bizi NST ye bağlarla heralde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…